Da ga raja razumije, mozda bi mu se neko i nasmijao.Samprotivsviju wrote:Steta pa tebi nema kosumirprimus wrote:Vidis avetinjo samo ti pitari nabacuju petice.
poslano sa mog android tostera
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Da ga raja razumije, mozda bi mu se neko i nasmijao.Samprotivsviju wrote:Steta pa tebi nema kosumirprimus wrote:Vidis avetinjo samo ti pitari nabacuju petice.
Aauuuu koja.uvlaka raja...Sarajevski-Seljak wrote:Da ga raja razumije, mozda bi mu se neko i nasmijao.Samprotivsviju wrote:Steta pa tebi nema kosumirprimus wrote:Vidis avetinjo samo ti pitari nabacuju petice.
Ih kad.sam ja bio u cetverogodisnjoj bio je s-h iSarajevski-Seljak wrote:Svacam (facepalm)
Jebem ti uciteljicu boanskog.
ja se nadam da je mlad i kao takav mi je simpa, ono kad zelis bit u rajiSarajevski-Seljak wrote:Da ga raja razumije, mozda bi mu se neko i nasmijao.Samprotivsviju wrote:Steta pa tebi nema kosumirprimus wrote:Vidis avetinjo samo ti pitari nabacuju petice.
Nije Hurtić rekao da je Željo prosječna ekipa, nego Kolar iz Olimpica.duminjo wrote:"Veoma nam je teško igrati jer većinom ekipe koje igraju protiv nas igraju da ne izgubi ili da prime samo jedan gol i te mečeve je veoma teško igrati. Tako je igrao Čelik protiv nas i oni su bili veoma zadovoljni bodom. Mislim da moramo igrati mnogo bolje protiv takvih ekipa", rekao je Hurtić.
Da ne izgube ili da prime samo jedan gol... To je valjda bunkerprotiv celika su vodili I ova prica mu je bas glupa. Protiv zelje ovaj trener govori da je zeljo prosjecna ekipa, sad za celik kao jebeno nam je protiv "takvih" ( e mu izraza TAKVIH
sta to celiku fali ).. Celik gubio I ljudi izjednacili. Umjesto da kaze navijacima kako je malo pickica od trenera, njemu kriv celik sto je izjednacio. Eto trebali su se predati cim su ga primili. Sta, nedo bog, zabije ga krupa prva danas?
ne znam od kud potreba da se pritivnik omalovazava. Budi gospodin majku mu...
duminjo wrote:Halalite tako vam boga...
Sam pao..1946--1987 wrote:duminjo wrote:Halalite tako vam boga...![]()
Gotovo je sad, tendenciozan si
jesu slike od jučerduminjo wrote:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/fudbal ... inu/203002
Ako su ovo slike sa tusnja od jucer, mozda I ne bude livadau svakom slucaju ocekujem dosta grubu igru sa obje strane, mnogo kartona I bar 7-8 hiljada na tribinama.
I zeljin gol je kiks, veliki nesporazum dva stopera, neuigranostsumirprimus wrote:ma kakav svicarski u tri tekme dva gola. a 2 derbija.
koliko je bilo kuknjave na odbranu zasad nisu uopste losi. samo ovaj go celika je kiks.
ja mislim da je ono lendric odradio majstorski,pobjego cuvaru, na prvu zvekno, frajer je ubica za nasu ligu, kapa dole.1946--1987 wrote:I zeljin gol je kiks, veliki nesporazum dva stopera, neuigranostsumirprimus wrote:ma kakav svicarski u tri tekme dva gola. a 2 derbija.
koliko je bilo kuknjave na odbranu zasad nisu uopste losi. samo ovaj go celika je kiks.