Hej raja, je li neko možda radio ovaj zadatak. Skroz mi je sumnjiv, milion šansi da fulaš, bez mnogo pojašnjenja.
Je li se broje kese u items? Please tell me
Edit: Piše BAG REFUND.. ma ja ću ih brojati u ITEMS pa šta bude...
Moderator: anex
mozes li pojasniti kako ih radis preko ove ekstenzijedrugtito2011 wrote:845253 Identify Violent Or Sexual Content In Short Videos
160 uradjenih. Koristio Autofill i baš mi je pomoglo.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... nddkbbfkkkkako_kad wrote:mozes li pojasniti kako ih radis preko ove ekstenzijedrugtito2011 wrote:845253 Identify Violent Or Sexual Content In Short Videos
160 uradjenih. Koristio Autofill i baš mi je pomoglo.
mozda si mislio na ovaj Jobel gancho wrote:U zadatku 845394 Compare Job Position And Job Titles ukoliko dobijete rijec Kindle (postoji 10 razlicitih brandova) stavljate link od Amazon Kindle sa wikipedie.
Dva puta pade u ovom zadatku i oba puta na jednom te istom. Zadatak je super lagan i odlican za ove pare.
Jeli neko radio? Koliko ga pusta? Ja sam na 20.
Ispravio. Sad je OK. Hvala.kako_kad wrote:mozda si mislio na ovaj Jobel gancho wrote:U zadatku 845394 Compare Job Position And Job Titles ukoliko dobijete rijec Kindle (postoji 10 razlicitih brandova) stavljate link od Amazon Kindle sa wikipedie.
Dva puta pade u ovom zadatku i oba puta na jednom te istom. Zadatak je super lagan i odlican za ove pare.
845389
Help Us Find Wikipedia Pages For Brands
Jesam li u pravu?
Ako si na taj mislio, ja sam na 34. tasku
42el gancho wrote:Ispravio. Sad je OK. Hvala.kako_kad wrote:mozda si mislio na ovaj Jobel gancho wrote:U zadatku 845394 Compare Job Position And Job Titles ukoliko dobijete rijec Kindle (postoji 10 razlicitih brandova) stavljate link od Amazon Kindle sa wikipedie.
845389
Help Us Find Wikipedia Pages For Brands
Jesam li u pravu?
Ako si na taj mislio, ja sam na 34. tasku
Kad završiš napiši koliko ti je pustilo...
nije te bilo bas dugo, i nekako mi zvuci da te opet nece biti dugo ili...no99 wrote:Dobro vece drugari.![]()
Kako ste radni narode? Nije me bilo dugo i evo samo da vas pozdravim.
Dobro vece i tebi,no99 wrote:Dobro vece drugari.![]()
Kako ste radni narode? Nije me bilo dugo i evo samo da vas pozdravim.
Hvala za Welcome back.kako_kad wrote:nije te bilo bas dugo, i nekako mi zvuci da te opet nece biti dugo ili...no99 wrote:Dobro vece drugari.![]()
Kako ste radni narode? Nije me bilo dugo i evo samo da vas pozdravim., and welcome back
Svaka cast.Amaya wrote:Identify Violent Or Sexual Content In Short Videos jos da im povecaju cijenu bilo bi super![]()
hvala puno, proslo jenardawg wrote:Isti problem moj drug im'o, uz pomoc MadridiisTe smo rijesili to. Nek proba ovaj link https://tasks.crowdflower.com/users/newshadowchaser wrote:pravim drugu profil, kada pokusava registrovati facebook na CF pise invalid bussines adresa
jeli imao jos ko taj problem i kako ste ga rijesili
facebook profil je novi, nema prijatelja, jel mozda u tome profil
Totalno je lose uradjena stranica za registrovanje, nejasno skroz gdje se radnici, a gdje autori registruju.
400-500$ mjesecnoHouse wrote:koliko zaradite? 2 marke mjesečno
glitch wrote:400-500$ mjesecnoHouse wrote:koliko zaradite? 2 marke mjesečno
imas google conversion pa pretvori u marke
Hvala. I meni je stalo na istom broju. Izgleda da nedaju više. Baš šteta.kako_kad wrote:
42
845299 poredjenjeel gancho wrote:Može li mi neko napisati aktuelni ID vina poredjenja. Hvala!
Hvala drug. Jesu li vina u jutarnjem ili nocnom terminu?LovaDoKrova wrote:845299 poredjenjeel gancho wrote:Može li mi neko napisati aktuelni ID vina poredjenja. Hvala!
845453 godine
sad ce poredjenje ...9:30el gancho wrote:Hvala drug. Jesu li vina u jutarnjem ili nocnom terminu?LovaDoKrova wrote:845299 poredjenjeel gancho wrote:Može li mi neko napisati aktuelni ID vina poredjenja. Hvala!
845453 godine
za kafe zaradimo, sitno, ne isplati se ovo nimaloHouse wrote:koliko zaradite? 2 marke mjesečno
Ovo je samo za levate. Ne isplati se trošiti vrijeme ovdje za 2 KM.kako_kad wrote:za kafe zaradimo, sitno, ne isplati se ovo nimaloHouse wrote:koliko zaradite? 2 marke mjesečno