Demokratska fronta Željko Komšić

General War

#29926 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Vidal89 wrote:
ultima_palabra wrote:
Vidal89 wrote:Podatak iz centrale DF, na 1758 novih pristupnica ove godine na kojima stoji upit o dosadasnjem politickom angazmanu je pisalo SBB 8-)
Pa stani malo, zasto sad blatis DF?
Gdje? :?
:lol: nekonta on to :lol:
Corto Maltese

#29927 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Vidal89 wrote:
ultima_palabra wrote:
Vidal89 wrote:Podatak iz centrale DF, na 1758 novih pristupnica ove godine na kojima stoji upit o dosadasnjem politickom angazmanu je pisalo SBB 8-)
Imamo hit! :D :D :D
Alfons Kauders

#29928 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

Oh hljebe dragi sta mu nije jasno...

I jos se onda ibrete sto se raja shprda s njima :shock:
KB9

#29929 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KB9 »

iduce godine rodni, iduce godine 8)
Vidal89

#29930 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Hahahah ma samo vi, SBB je u raspadu totalnom i obican narod nama prelazi, :bih:
Banksy

#29931 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Vidal89 wrote:Hahahah ma samo vi, SBB je u raspadu totalnom i obican narod nama prelazi, :bih:
Šokantno, skandalozno, nezabilježeno, dobrovoljno izlaze iz vlasti i fotelja, i prelaze u opozicionu stranku u raspadu. :lol:
ultima_palabra

#29932 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Stvarno misliš da bi pristojan čovjek htio ući u kolo sa dvije hiljade SBB-ovaca?
Alfons Kauders

#29933 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Alfons Kauders »

ultima_palabra wrote:Stvarno misliš da bi pristojan čovjek htio ući u kolo sa dvije hiljade SBB-ovaca?
Pa sto mu bolan rece, stipu ga nek jos koju izvali... :D

Bas ono drustvo za pozelit... :D Doslo im 2000 prevrtacha iz SBB-a, koji su prije toga bili u SBiH i SDA. :D Ma divno, podatak kojim se svako treba ponositi. :D
Heartbeats

#29934 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Heartbeats »

Vidal89 wrote:
ultima_palabra wrote:
Pa se onda pitaju što je stranka propala.. :roll:
kamen spoticanja

#29935 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Cirkus
Zaista ovog puta Nasa stranka ima vrlo dobru startnu poziciju
ako se ne upletu u mrezu nadrielitizma mogli bi napraviti dobar rezultat
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#29936 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

kamen spoticanja wrote:Cirkus
dok ne uđu u vlast i ne raspadnu se, a konstantna opozicija ih također može koštati glasova. Šta ono veliš, dobra startna pozicija? :lol: :lol:
Objektivitet

#29937 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Objektivitet »

Vidim skontali su u strategiju na predsjednistvu održanom u Brčkom. Strategja je da se pripreme liste, programa nema z'glave. Postadoše još jedna u nizu partija koja izlazi pred narom sa facama bez jasnog programa djelovanja... :shock: :roll:
VjecitiStudent

#29938 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Nema nikakve sumnje da bi oni bili sljedeći najdraži koalicioni partner.
kamen spoticanja

#29939 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

malakh wrote:
dok ne uđu u vlast i ne raspadnu se, a konstantna opozicija ih također može koštati glasova. Šta ono veliš, dobra startna pozicija? :lol: :lol:
Manje vise to je sudbina svih politickih stranaka....dobro,izuzev sda...kako dodik rece jednom,u ovoj drzavi sve ce proci,samo ce sda ostati
ali ako nista mogu neke procese pogurati naprijed...i taman
Vidal89

#29940 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Banksy wrote:
Vidal89 wrote:Hahahah ma samo vi, SBB je u raspadu totalnom i obican narod nama prelazi, :bih:
Šokantno, skandalozno, nezabilježeno, dobrovoljno izlaze iz vlasti i fotelja, i prelaze u opozicionu stranku u raspadu. :lol:
Raspad je u tvojoj glavi, ja poznajem stanje na terenu i vidis sta se desava danas sbb se ponasa kao opozicija

Napomenuo sam vas da se pripremite za prijevremene izbore, do kojih ce doci samo dok se neke stvari jos posloze

DF raste i raste, papirici ne lazu nikad.
Objektivitet

#29941 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Objektivitet »

Istina, ne lažu. Samo si fulio papirice, te koji će nam odat istinu ćemo tek vidjeti u oktobru ;-)
General War

#29942 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

Vidal89 wrote:
Banksy wrote:
Raspad je u tvojoj glavi, ja poznajem stanje na terenu i vidis sta se desava danas sbb se ponasa kao opozicija

Napomenuo sam vas da se pripremite za prijevremene izbore, do kojih ce doci samo dok se neke stvari jos posloze

DF raste i raste, papirici ne lazu nikad.
Cini mi se da ovaj jos nije skonto prozivku sa prosle strane :D :?
addem

#29943 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by addem »

A to je sve kvalitetan kadar koji ce jako pomoci DFu.
It_is_a_Leclerc

#29944 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Još jedan podatak, sa terena naravno. SDP je odbio daljnju saradnju sa DF-om i ne žele s njima izaći na izbori. DF je, kao jedna stara, oronula prostitutka, vrlo vjerovatno nositeljia hepatitisa i drugih boleština, i s kojom niko više, osim doduše ovih 1700 bivših Fahrovih ratnika, ne želi imati posla. DF samostalno izlazi na izbore, a mi ćemo biti tu da se smijemo njihovom fijasku.
Maystor

#29945 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

It_is_a_Leclerc wrote:Još jedan podatak, sa terena naravno. SDP je odbio daljnju saradnju sa DF-om i ne žele s njima izaći na izbori. DF je, kao jedna stara, oronula prostitutka, vrlo vjerovatno nositeljia hepatitisa i drugih boleština, i s kojom niko više, osim doduše ovih 1700 bivših Fahrovih ratnika, ne želi imati posla. DF samostalno izlazi na izbore, a mi ćemo biti tu da se smijemo njihovom fijasku.
1. Ako je u SDP-u ostalo imalo pameti, sa DF-om ne bi trebali pričati ni preko posrednika, kakva crna koalicija, kak'o ujedinjenje!?

2. Ti si bio agitator za DF do juče, sipao si superlative na njihov račun ... tako da ti takav riječnik ne priliči. Ispada da samog sebe nazivaš oronulim hepatitičarom :run:
Objektivitet

#29946 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Objektivitet »

.
Last edited by Objektivitet on 23/03/2016 02:59, edited 2 times in total.
nemampojma0

#29947 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:Još jedan podatak, sa terena naravno. SDP je odbio daljnju saradnju sa DF-om i ne žele s njima izaći na izbori. DF je, kao jedna stara, oronula prostitutka, vrlo vjerovatno nositeljia hepatitisa i drugih boleština, i s kojom niko više, osim doduše ovih 1700 bivših Fahrovih ratnika, ne želi imati posla. DF samostalno izlazi na izbore, a mi ćemo biti tu da se smijemo njihovom fijasku.
Cuj Sdp odbio daljnju saradnju..hahahahhah
Pa SDP samo što ne moli da se ide u koaliciju, ali stav DF je jasan. Zajednički kandidati za načelnike su mogući i ne samo sa SDP-om. Šta je trebao DF, u koaliciju i preuzeti sebi na ledja neoporavljenih SDP..ma daj. Hem su prvi lokalni izbori za DF, hem članovi ni da čuju da se ide sa SDP-om.
A 7.aprila je treća ( 3. ) godišnjica formiranja DF..toliko o "staroj, oronuloj..". Iako si ti maliciozan i kao takav ne zasluzujes odgovor, ipak sam ti kazao.
Šta misliš,ako uopšte možeš misliti od umišljenosti i mržnje, što se ti baviš DF-om kad je takav kakvim ga predstavljaš? :wink:
It_is_a_Leclerc

#29948 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

nemampojma0 wrote:
Pa SDP samo što ne moli da se ide u koaliciju, ali stav DF je jasan. Zajednički kandidati za načelnike su mogući i ne samo sa SDP-om. Šta je trebao DF, u koaliciju i preuzeti sebi na ledja neoporavljenih SDP..ma daj. Hem su prvi lokalni izbori za DF, hem članovi ni da čuju da se ide sa SDP-om.
A 7.aprila je treća ( 3. ) godišnjica formiranja DF..toliko o "staroj, oronuloj..". Iako si ti maliciozan i kao takav ne zasluzujes odgovor, ipak sam ti kazao.
Šta misliš,ako uopšte možeš misliti od umišljenosti i mržnje, što se ti baviš DF-om kad je takav kakvim ga predstavljaš? :wink:
Pa zato što sam, bolan ne bio, kako neko gore napisa - glasao za vas, vjerovao vam, bio sretan kad ste rekli da ćete ući u vlast, a onda ste pokazali da ste slabi, nesposobni, impotentni i da ne znate ništa uraditi, pa molite Boga da se svađate i vičete na nekog.

Čuj - SDP njih molio ?! Stranku koja nema stranačku infrastrukturu, društvo jednog lica koje uređuje sve - od toga ko će u Predsjedništvo, do toga ko će na liste, koja je potrošena, osramoćena i šutirana iz vlasti.

Daj nemoj me zezati. SDP, ovakav, neopravljen kako kažeš, još uvijek ima bar nešto ideologije, bar nešto stalnog biračkog tijela. Šta to, za to, ima Željko naš, naš Željko i dalje ima svoga Sifeta.
nemampojma0

#29949 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:
nemampojma0 wrote:
Pa zato što sam, bolan ne bio, kako neko gore napisa - glasao za vas, vjerovao vam, bio sretan kad ste rekli da ćete ući u vlast, a onda ste pokazali da ste slabi, nesposobni, impotentni i da ne znate ništa uraditi, pa molite Boga da se svađate i vičete na nekog.

Čuj - SDP njih molio ?! Stranku koja nema stranačku infrastrukturu, društvo jednog lica koje uređuje sve - od toga ko će u Predsjedništvo, do toga ko će na liste, koja je potrošena, osramoćena i šutirana iz vlasti.

Daj nemoj me zezati. SDP, ovakav, neopravljen kako kažeš, još uvijek ima bar nešto ideologije, bar nešto stalnog biračkog tijela. Šta to, za to, ima Željko naš, naš Željko i dalje ima svoga Sifeta.
A ti mislio DF okom SDA i HDZ ce skokom..bjez bolan, vidiš kolika si neznalica. Strada SBIH, SDP, sad će evo i SBB, s njima u vlasti.
Jeste, sve to sto kažeš da nisu ništa znali i džaba vikali je potvrdio i Ustavni sud..ma idi begaj, sto kažu Srbijanci. :D
It_is_a_Leclerc

#29950 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Vaš seljački, da ne kažem kabadahijski pristup raspravi je otprilike kao preslika ponašanja vašeg prešjednika. Još samo da mi zaprijetite da ćete me po prstima.

DF je nesposoban. Za tri mjeseca u vlasti nisu ništa uradili. Ništa ! Samo su pojeli bijeli kruh (svi odreda), i raspalili.

Da ja malo probam vašom, građanskom, deefovskom retorikom - Kako vas, bolan, nije sramota ?!
Post Reply