Demokratska fronta Željko Komšić

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Corto Maltese wrote:
Maystor wrote:Ne znam kako, šta se to moglo desiti nekome, pa da mu dva životna uzora postanu cigo Radeljaš i trol Corto?
Maystor wrote:Porediti profesoricu Vajzović sa firgošem Radeljašem može samo veoma zlonamjerna osoba.
Baš sam se pitao kada će FGR rasizam isplivati kao parola Demagoške Fronte.
:thumbup:

upravo a hudnici i ne kontaju da se naš Poslanik i Prosvjetitelj Esso a.s. i profesorica Esso s mindžom aka Hanka razlikuju samo u stepenu strućne spreme....dok je naš Poslanik tek magistrirao sa ocjenom 10+ Hanka je i doktorirala, no suštinski modus operandi im je identićan....ukratko reklo bi se da oboje imaju Zlatnu Ruku i mlogo volu svoje potomke

ne triba niko njiha uporedživat vovdna mimo njihovog djelovanja i tragova koje iza sebe ostavljaju
biske

#29902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by biske »

mislim da je poređenje esse sa bilo kim na političkoj sceni degradacija za - essu! čovjek je izmislio transparentnost za sve njih i napismeno dao šta očekuje od koalicionih partnera, a ne ispod stola. :oops:
JoseMujica

#29903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

tako je! Esso je jedini transparentan toliko da se vidi krozanj
Adriatic

#29904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Adriatic »

Evo dočekasmo i kraj skijaške sezone.
Idu bolji dani :D
Maystor

#29905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

U svakoj normalnoj državi, neradnici i lezihljebovići su fukara. Samo, u BiH imaju izgovor za vlastiti neuspjeh.
Corto Maltese

#29906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Maystor wrote:U svakoj normalnoj državi, neradnici i lezihljebovići su fukara. Samo, u BiH imaju izgovor za vlastiti neuspjeh.
Vidim, prešli smo na klasno profiliranja.
Rasizam više nije dovoljan?
Maystor wrote:Ne znam kako, šta se to moglo desiti nekome, pa da mu dva životna uzora postanu cigo Radeljaš i trol Corto?
Maystor wrote:Porediti profesoricu Vajzović sa firgošem Radeljašem može samo veoma zlonamjerna osoba.
JoseMujica

#29907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Maystor wrote:U svakoj normalnoj državi, neradnici i lezihljebovići su fukara. Samo, u BiH imaju izgovor za vlastiti neuspjeh.

wow...sad smo došli i do neoliberalizma...da to nije Smućko ove zime do Aspena dobacijo?
kolegione

#29908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kolegione »

kamen spoticanja wrote:Jel ono shanko sad mandarinac
smrdim/ko-je-zaposlio-rodbinu ... a-na-ukcs/
Faktor nije relevantan portal cak sta vise, to je klasicna esdeaovska Qur.. Citaj faktor budi glup... :) a sve u svemu vjerujem da je mesihovic krao :) kao i svaki drugi.
kamen spoticanja

#29909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

jefff wrote:
Opće poznato je da te hadžije, derviši i hodže ama baš nimalo ne lažu.
Nego, ko ili tko je u koaliciji sa SDS? Ko ili tko je glasao za Nikolu Poplašena?
Sifet Podzic?
kamen spoticanja

#29910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

kolegione wrote:
Faktor nije relevantan portal cak sta vise, to je klasicna esdeaovska Qur.. Citaj faktor budi glup... :) a sve u svemu vjerujem da je mesihovic krao :) kao i svaki drugi.
Sta znam...klixovi,federalne,dani i s.bosne godinama sluze crvenim kao faktor zelenim...kontam da nema veze ciji je ko nakon 20 godina razvlacenja pameti "citacima"
kolegione

#29911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kolegione »

kamen spoticanja wrote: Sta znam...klixovi,federalne,dani i s.bosne godinama sluze crvenim kao faktor zelenim...kontam da nema veze ciji je ko nakon 20 godina razvlacenja pameti "citacima"
Vidim da citas Faktor ahahahahhaha, uz sve jos si i paranoican ako citas na klixu loseco SDA mislis da su dusmani... Pa druze evo ti meni reci sta je to dobro njihovo.
kamen spoticanja

#29912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

kolegione wrote:
kamen spoticanja wrote: Sta znam...klixovi,federalne,dani i s.bosne godinama sluze crvenim kao faktor zelenim...kontam da nema veze ciji je ko nakon 20 godina razvlacenja pameti "citacima"
Vidim da citas Faktor ahahahahhaha, uz sve jos si i paranoican ako citas na klixu loseco SDA mislis da su dusmani... Pa druze evo ti meni reci sta je to dobro njihovo.
Ha?
kolegione

#29913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kolegione »

kamen spoticanja wrote: Ha?
Sta Ha? Klix 100% i ftv bar 60% je objektivniiji i realniji medij od tog smeca
Banksy

#29914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

kolegione wrote:
kamen spoticanja wrote: Ha?
Sta Ha? Klix 100% i ftv bar 60% je objektivniiji i realniji medij od tog smeca
Budimo precizni, isto smeće. Drugi gazda, isto smeće, istog smrada.
Vidal89

#29915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Podatak iz centrale DF, na 1758 novih pristupnica ove godine na kojima stoji upit o dosadasnjem politickom angazmanu je pisalo SBB 8-)
kolegione

#29916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kolegione »

Banksy wrote:
Netacno, pomenuti mediji bar pisu ozbiljnije manje ofirno i pokazuju određenu relevantnost koja je u mnogome veca od Faktor.ba cija relevantnost nikada nece biti ni ustanovljena pa da raste i pada.
kamen spoticanja

#29917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

kolegione wrote:
Banksy wrote:
Netacno, pomenuti mediji bar pisu ozbiljnije manje ofirno i pokazuju određenu relevantnost koja je u mnogome veca od Faktor.ba cija relevantnost nikada nece biti ni ustanovljena pa da raste i pada.
Ti zaboravio 60 minuta?
Banksy

#29918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

kolegione wrote:
Banksy wrote:
Decenijama već, Dnevnik FTV-a je policijski bilten i glasilo onoga pod čijom je šapom, u ovom trenutku Zvizdićevom, sutra, ko zna. Klix također, od afere ''papak'' do transkripta Radončićevih razgovora, itd. Relevantni koliko i sve ostalo medijsko smeće danas. Faktor jednako vjerodostojan, ali, istina, daleko manje praćen i poznat, pa tako i manje ''relevantan''.
kolegione

#29919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kolegione »

Banksy wrote:
Decenijama već, Dnevnik FTV-a je policijski bilten i glasilo onoga pod čijom je šapom, u ovom trenutku Zvizdićevom, sutra, ko zna. Klix također, od afere ''papak'' do transkripta Radončićevih razgovora, itd. Relevantni koliko i sve ostalo medijsko smeće danas. Faktor jednako vjerodostojan, ali, istina, daleko manje praćen i poznat, pa tako i manje ''relevantan''.

FTV i nisam branio ali mislim da,je glupo povlaciti linije izmedju faktor.ba ili bilo kojeg "normalnog" medija ali ti meni sad hoces reci da je klix los portal jer objavi sve sto mu se cini zanimljivim a u principu ipak je to i istinito i jedan i drugi snimak. Mislim da nema smisla dalje pricati.
Banksy

#29920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

kolegione wrote:
Banksy wrote:
FTV i nisam branio ali mislim da,je glupo povlaciti linije izmedju faktor.ba ili bilo kojeg "normalnog" medija ali ti meni sad hoces reci da je klix los portal jer objavi sve sto mu se cini zanimljivim a u principu ipak je to i istinito i jedan i drugi snimak. Mislim da nema smisla dalje pricati.
''U principu'', štošta je zanimljivo i istinito, samo je pitanje je li to ''zanimljivo i istinito'' plod novinarskog rada ili je dobijeno (poslano) od policijskih izvora i plasirano u javnost mimo zakona, a u korist jedne političke opcije. Šta misliš kako bi u uređenim društvima završili urednici tih medija i medij sam? Svi i sve isto smeće.
Nije tema, završimo.
kolegione

#29921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kolegione »

Banksy wrote:
''U principu'', štošta je zanimljivo i istinito, samo je pitanje je li to ''zanimljivo i istinito'' plod novinarskog rada ili je dobijeno (poslano) od policijskih izvora i plasirano u javnost mimo zakona, a u korist jedne političke opcije. Šta misliš kako bi u uređenim društvima završili urednici tih medija i medij sam? Svi i sve isto smeće.
Nije tema, završimo.
To je profesionalno u svim zemljama i zastitecno zakonom, kao advokat klijent na istom principu, sistem je taj koji treba da ispita gdje curi i provede sankcije. Upravu si necemo vise nije ni bitno.
SerijeSync

#29922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by SerijeSync »

znam da se DF u Mostaru skoro pa rasformirao, nema članstva nikako, na unutar stranačkim izborima glasala rodbina onih u gradskom odboru stranke, insajderske informacije pričaju o cijelih 120 članova na potezu čapljina-konjic :lol:
ultima_palabra

#29923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Vidal89 wrote:Podatak iz centrale DF, na 1758 novih pristupnica ove godine na kojima stoji upit o dosadasnjem politickom angazmanu je pisalo SBB 8-)
Pa stani malo, zasto sad blatis DF?
Maystor

#29924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Maystor »

ultima_palabra wrote:
Vidal89 wrote:Podatak iz centrale DF, na 1758 novih pristupnica ove godine na kojima stoji upit o dosadasnjem politickom angazmanu je pisalo SBB 8-)
:lol:

Vidal89

#29925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

ultima_palabra wrote:
Gdje? :?
Post Reply