Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Mirza007
#29876 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Danas su Covic i Dodik Zeljku Komiscu osigurali jos 100,000 glasaca. Ako je bilo kakvih dilema glede clana Predsjednistva Hrvata, sada su otklonjene.
- 512MB
#29877 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pitanje je kako poslije izbora otkloniti ove anomalije ala Puzigaca i Bradara? Ja mislum da je sad svima jasno da se HDZu mora od Oktobra klica satrat i svest ih na folklorno drustvo.
-
BAK-eV
#29878 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jedino povratkom pola milina Bosnjaka u njihova predratna prebivalista.512MB wrote:Pitanje je kako poslije izbora otkloniti ove anomalije ala Puzigaca i Bradara? Ja mislum da je sad svima jasno da se HDZu mora od Oktobra klica satrat i svest ih na folklorno drustvo.
Sve ostalo ce inace biti isto. Umjesto HDZ doci ce ti Zelenika i istu pricu pricati, blokirati ....
Isto kao i Dodik, koji je sada i gori od SDS-a.
Samo Bosnjaci zele opstanak drzave i bez njihove premoci u populaciji, nema normalnog stanja ovdje.
- It_is_a_Leclerc
#29879 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To je manevar i očajnički potez do nogu potučenih bošnjačkih političara kojima su danas u Parlamentu FBiH izljevane kante fekalija po glavi, uglavnom zbog vlastite kratkovidosti i bahatosti.512MB wrote:Sta ovo sad, klub srba podnosi zahtjev za smjenu Puzigace![]()
Bolje nego ijedna spanska serija...
Pola HDZ-a je došlo da, u svojstvu publike, prisustvuje ovom rijetko viđenom ponižavanju bošnjačkog naroda čiji su delegati izabrali člana SNSD-a u kolegij Doma naroda, a ovaj im se, u znak zahvalnosti, popišao za vrat.
Svaki pokušaj smjene Puzigaće će rezultirati time da će Bradara i on tačku proglasiti štetnom po vitalni nacionalni interes i tražiti dvotrećinsku podršku u svakom od klubova, a tu će Hrvati odbiti i ovaj 64-ogodišnji pravnik iz Drvara ostaje, kako sada stvari stoje, vlasnik političkog sistema FBiH do Sudnjeg dana.
-
sekerbay
#29880 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jesi li sigurna da ne trebam otkopavat onaj kalaš?SaraFina wrote:.
- 512MB
#29881 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vazno du su hin ga tutnuli SDPu tadaIt_is_a_Leclerc wrote:To je manevar i očajnički potez do nogu potučenih bošnjačkih političara kojima su danas u Parlamentu FBiH izljevane kante fekalija po glavi, uglavnom zbog vlastite kratkovidosti i bahatosti.512MB wrote:Sta ovo sad, klub srba podnosi zahtjev za smjenu Puzigace![]()
Bolje nego ijedna spanska serija...
Pola HDZ-a je došlo da, u svojstvu publike, prisustvuje ovom rijetko viđenom ponižavanju bošnjačkog naroda čiji su delegati izabrali člana SNSD-a u kolegij Doma naroda, a ovaj im se, u znak zahvalnosti, popišao za vrat.![]()
Svaki pokušaj smjene Puzigaće će rezultirati time da će Bradara i on tačku proglasiti štetnom po vitalni nacionalni interes i tražiti dvotrećinsku podršku u svakom od klubova, a tu će Hrvati odbiti i ovaj 64-ogodišnji pravnik iz Drvara ostaje, kako sada stvari stoje, vlasnik političkog sistema FBiH do Sudnjeg dana.
- bh.tornjak
#29882 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prateci oglasavanje glavnog krmka u rs-u.....otkopaj to....podmazi....napuni...metak u cijev....zakoci i pod jastuk....ovo sve moze u sekundi da ode u tri PMsekerbay wrote:Jesi li sigurna da ne trebam otkopavat onaj kalaš?SaraFina wrote:.
- GeeTnT
#29883 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
..meni se te misli vrte u glavi kad god citam pdf politika, a komentare ispod clanaka ne smijem ni spominjat. Thompson, zolja, dijete u Mo spominje NZS, Vasic twitom poziva na cekanje na genocid, smrad iz laktasa je nista na spram ukupne situacije....jos kad kazu „ma sve je to predizborna“, kao da ce poslije izbora biti ....nirvana....bh.tornjak wrote:prateci oglasavanje glavnog krmka u rs-u.....otkopaj to....podmazi....napuni...metak u cijev....zakoci i pod jastuk....ovo sve moze u sekundi da ode u tri PMsekerbay wrote:Jesi li sigurna da ne trebam otkopavat onaj kalaš?SaraFina wrote:.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29884 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Ovo nije politički korektno. Mi ćemo pokušati zaštiti Puzigaću", izjavila je Bradara za govornicom Parlamenta.
ne dajte brata sBina
- 512MB
#29885 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I sta sad dalje, morel ko spasit Puzigacu? Vitalni nacionalni interes hrvata spasit srbina Puzigacu?

- Lincoln-Burrows
#29886 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne vidim razloga rasprave o proceduri izglasavanja bilo kojeg zakona pa i ovog,
on je isti od potpisivanja Daytona do danas i poznato je da jedan narod ne može
izglasati ni jedan zakon bez odobrenja druga dva. Tako i ovaj zakon o izbornim jedinicama
koji je navodno promijenjen
Bošnjaci ne mogu sami izglasati.
Da mogu promijenili bi to već sto tisuća puta do sada.
izglasati ni jedan zakon bez odobrenja druga dva. Tako i ovaj zakon o izbornim jedinicama
koji je navodno promijenjen
-
detroit-mercy
#29887 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
GeeTnT wrote:bh.tornjak wrote:..meni se te misli vrte u glavi kad god citam pdf politika, a komentare ispod clanaka ne smijem ni spominjat. Thompson, zolja, dijete u Mo spominje NZS, Vasic twitom poziva na cekanje na genocid, smrad iz laktasa je nista na spram ukupne situacije....jos kad kazu „ma sve je to predizborna“, kao da ce poslije izbora biti ....nirvana....sekerbay wrote:
prateci oglasavanje glavnog krmka u rs-u.....otkopaj to....podmazi....napuni...metak u cijev....zakoci i pod jastuk....ovo sve moze u sekundi da ode u tri PM
A bijeda, zna se, Njemacka prima million radnika
- Lincoln-Burrows
#29888 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neće ni oni sve, traže od visoko obrazovanih samo liječnike a od nisko obrazovanihdetroit-mercy wrote:
građevinare, radnike u staračkim domovima, kuhare i pomoćno kuhinjsko osoblje koliko
sam upratio zadnje zahtjeve za posao u Njemačkoj. Valjda je slično i za ostale zemlje,
ništa za ekonomiste, pravnike i političke nauke to valjda samo kod nas je profitabilno.
- BHCluster
#29889 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobra utakmica, ako nista barem su se krenuli baviti politikom.
-
sekerbay
#29890 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije valjda da ih se bojite?GeeTnT wrote:..meni se te misli vrte u glavi kad god citam pdf politika, a komentare ispod clanaka ne smijem ni spominjat. Thompson, zolja, dijete u Mo spominje NZS, Vasic twitom poziva na cekanje na genocid, smrad iz laktasa je nista na spram ukupne situacije....jos kad kazu „ma sve je to predizborna“, kao da ce poslije izbora biti ....nirvana....bh.tornjak wrote: prateci oglasavanje glavnog krmka u rs-u.....otkopaj to....podmazi....napuni...metak u cijev....zakoci i pod jastuk....ovo sve moze u sekundi da ode u tri PM
Ovo je naše vrijeme. Zgaziti ćemo ih na kojem god polju se aktiviraju.
Ps.
Kod mene u famelijarnom zakonu stoji da svi muškarci u fameliji moraju biti lovci.
Niko nikad zeca nije ubio, al su lovci.
Dugih cijevi sa optikom, četu možeš naoružat
- valjuga
#29891 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne bojim ih se ni ja al realno nema ti od puške velke fajde.Još ako si malo u ratu bio trebalo bi da to znaš.sekerbay wrote:Nije valjda da ih se bojite?GeeTnT wrote:..meni se te misli vrte u glavi kad god citam pdf politika, a komentare ispod clanaka ne smijem ni spominjat. Thompson, zolja, dijete u Mo spominje NZS, Vasic twitom poziva na cekanje na genocid, smrad iz laktasa je nista na spram ukupne situacije....jos kad kazu „ma sve je to predizborna“, kao da ce poslije izbora biti ....nirvana....bh.tornjak wrote: prateci oglasavanje glavnog krmka u rs-u.....otkopaj to....podmazi....napuni...metak u cijev....zakoci i pod jastuk....ovo sve moze u sekundi da ode u tri PM
Ps.
Kod mene u famelijarnom zakonu stoji da svi muškarci u fameliji moraju biti lovci.
Niko nikad zeca nije ubio, al su lovci.
Dugih cijevi sa optikom, četu možeš naoružat
-
sekerbay
#29892 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Neka, bitno je da omladina zna rukovati sa oružjem, nebitno bio snajper il pištolj i da su nabili dobrog staža po streljanama i u prirodi.
To je osnova iliti "za ne daj bože"
To je osnova iliti "za ne daj bože"
-
megaman4
#29893 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Covic lize dupe Dodiku, dok Zeljko trlja dlanove. Uzet ce Komsic predsjednistvo bez pola muke.Mirza007 wrote:Danas su Covic i Dodik Zeljku Komiscu osigurali jos 100,000 glasaca. Ako je bilo kakvih dilema glede clana Predsjednistva Hrvata, sada su otklonjene.
- black
#29894 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jel' vi iz minhenske, ciriske ili koje vec udarnesekerbay wrote: Nije valjda da ih se bojite?
-
sekerbay
#29895 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nikad u životu.black wrote:ne mlati tudjim..
Ako bude, nek samo ja poginem a svi ostali prežive.
Kao što rekoh, svaka generacija iz moje porodice je dala sehide. U zadnjem moja rahmetli mati.
Ako ja budem sljedeći a da ostaloj raji u bih bude dobro, Elhamdulillah.
U mojoj najbližoj fameliji ima 7 vojnosposobnih.
Ako jedan izostane, haram mu bilo. Svi ga se odričemo.
Ono, da bog da nikad ne došlo do toga, ali kako stvari ferceraju i kakva je klima...
Osim toga, ubijeđen sam da razni galijaševići navraćaju, pa nek vide ono što trebaju da vide.
- It_is_a_Leclerc
#29896 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
S tim da ovaj zakon ima podršku tri od četiri kluba u FBiH - bošnjačkog, srpskog i kluba "ostalih", te gotovo dvotrećinsku podršku u Predstavničkom domu Tako da nemojte o tome "sami Bošnjaci".Lincoln-Burrows wrote:Ne vidim razloga rasprave o proceduri izglasavanja bilo kojeg zakona pa i ovog,
koji je navodno promijenjenBošnjaci ne mogu sami izglasati.
Uz to, radi se o očitoj zloupotrebi mehanizma VIN-a. Dakle, o blokadi manjinske parlamentarne grupacije. Konkretno - o osam ljudi
- Lincoln-Burrows
#29897 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nećemo se praviti blesavi kad znamo kakav je to "srpski" klub i ostali klub.It_is_a_Leclerc wrote:S tim da ovaj zakon ima podršku tri od četiri kluba u FBiH - bošnjačkog, srpskog i kluba "ostalih", te gotovo dvotrećinsku podršku u Predstavničkom domu Tako da nemojte o tome "sami Bošnjaci".Lincoln-Burrows wrote:Ne vidim razloga rasprave o proceduri izglasavanja bilo kojeg zakona pa i ovog,
koji je navodno promijenjenBošnjaci ne mogu sami izglasati.
Uz to, radi se o očitoj zloupotrebi mehanizma VIN-a. Dakle, o blokadi manjinske parlamentarne grupacije. Konkretno - o osam ljudi
- duh_sa_sjekirom
#29898 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alijini Srbi, bez certifikataLincoln-Burrows wrote:
Nećemo se praviti blesavi kad znamo kakav je to "srpski" klub i ostali klub.
- Lincoln-Burrows
#29899 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To je ono što se ponavlja a nema više pokriće, nema certificirani i necertificiranihduh_sa_sjekirom wrote:Alijini Srbi, bez certifikataLincoln-Burrows wrote:
Nećemo se praviti blesavi kad znamo kakav je to "srpski" klub i ostali klub.
nego samo onih koji Srbi sami izaberu pa da su i Romi. Ustavni sud je ovog puta presudio
t.j. ne Ustavni sud već ovi strani suci u sastavu suda.
-
detroit-mercy
#29900 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cuj, pravac Kiseljak ili Travnik, poneses dvije joje. Smaze se porcija lepinica u kajmaku, napijes se vode sa izvora Kiseljaka i dok sve to obavis eto i diplomeLincoln-Burrows wrote:Neće ni oni sve, traže od visoko obrazovanih samo liječnike a od nisko obrazovanihdetroit-mercy wrote:
građevinare, radnike u staračkim domovima, kuhare i pomoćno kuhinjsko osoblje koliko
sam upratio zadnje zahtjeve za posao u Njemačkoj. Valjda je slično i za ostale zemlje,
ništa za ekonomiste, pravnike i političke nauke to valjda samo kod nas je profitabilno.
Ujedno iskoristio bih ovu priliku da pozdravim sve forumase i da im zazelim jos hejbe izvojevanih forumskih bitaka i ratova. Ja uzimam kraci dopust
Duboki naklon