FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sarajlija87

#29876 Re: FC Barcelona

Post by sarajlija87 »

Kaže Messi nije mogao da trči bila velika trava :izet: :roll: :run:
SaNsEo

#29877 Re: FC Barcelona

Post by SaNsEo »

skenderija04 wrote:Neka i kup izgube, da nema varakanja :D
ovo je skoro zalaosno za gledati , to sto su izgubili od atletika OK , simeonovi decki igraju kao da da su na "epu" ali ovo veceras je stvarno sramota...

prica li se sta de bi ovog trenera mogli i prije kraja sezone da sutnu... iako su po meni igraci glavni krivci...ali ce se garant na njemu kola da slome ...
skenderija04

#29878 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

SaNsEo wrote:
ovo je skoro zalaosno za gledati , to sto su izgubili od atletika OK , simeonovi decki igraju kao da da su na "epu" ali ovo veceras je stvarno sramota...

prica li se sta de bi ovog trenera mogli i prije kraja sezone da sutnu... iako su po meni igraci glavni krivci...ali ce se garant na njemu kola da slome ...
Ovo bi moglo i upravu otjerati ako izgube u kupu. Trener je vec precrtan
p206

#29879 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

kvota 11 na Granadu
igra je pročitana, puno posla uprava ima za iduću sezonu... bez klasičnog centarfora nemaju šta tražiti u napadu...ovako ga ne bi dali do sutra da se igra

i Bayern bi sigurno imao lošiji učinak da nemaju Mandžukića i Mullera koji mogu dati gol glavom i koji su ih izvukli nekoliko puta ove sezone

da o odbrani ne pričam...
PIMP-Meister-2000

#29880 Re: FC Barcelona

Post by PIMP-Meister-2000 »

Jao granade, odbraniše se ljudi ko Goražde i Bihać u ratu, herojski i požrtvovano, svaka čast! :thumbup:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#29881 Re: FC Barcelona

Post by Picajzla »

Sto se prije pomirite sa tim da su igraci Barcelone potroseni i da je potreban neko samo da ih odbaci kao kurtone to bolje za vas. Ostaviti 3-4 igraca, ostalo protjerati, kupiti koga treba i krenuti ispocetka.
Shvatite da Barcelona nikad vise nece biti ona stara, mozda je cak i vrijeme za novi sistem.
SaNsEo

#29882 Re: FC Barcelona

Post by SaNsEo »

dosta ovi igraca barse je izgorjela nemaju oni vise volje da gore na terenu i da trava pod njima gori svaku tekmu, zaradilo se love, godine cine svoje , mrsko im je.... sad kao da misle na "guzove" cemo do pobjeda ali to neide jer uvijem iza ugla vremaju neki novi decki koji su zeljni dokazivanja i trke ....
todd_smith

#29883 Re: FC Barcelona

Post by todd_smith »

Picajzla wrote:Sto se prije pomirite sa tim da su igraci Barcelone potroseni i da je potreban neko samo da ih odbaci kao kurtone to bolje za vas. Ostaviti 3-4 igraca, ostalo protjerati, kupiti koga treba i krenuti ispocetka.
Shvatite da Barcelona nikad vise nece biti ona stara, mozda je cak i vrijeme za novi sistem.
Sjebao ih ovaj ban sa transferima, mogli su Xavija, Piquea, Alvesa i jos neke za najmanje po 20tak miliona prodati ekipama tipa PSG i Monaco
PIMP-Meister-2000

#29884 Re: FC Barcelona

Post by PIMP-Meister-2000 »

Picajzla wrote:Sto se prije pomirite sa tim da su igraci Barcelone potroseni i da je potreban neko samo da ih odbaci kao kurtone to bolje za vas. Ostaviti 3-4 igraca, ostalo protjerati, kupiti koga treba i krenuti ispocetka.
+nemaju ni N od navijača, domaće tekme ko da u gostima igraju, sve neki hipsteri i selfie/fb levati, podrška nula a koja je nekada itekako potrebna da se igrači probude. ;)
suncica24

#29885 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

skenderija04 wrote:
SaNsEo wrote:

Ovo bi moglo i upravu otjerati ako izgube u kupu. Trener je vec precrtan
ako = kad
A ako ce se vaditi na osvajanje Kupa ko u "najboljim danima" kasnih '70-tih... neka, ne treba.

Ali hajde, u svakom zlu neko dobro.
Sad mozemo ispratiti sezonu u revijalnom tonu :D
veljaca

#29886 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

realNO nisu sa ovakvom igrom ni zasluzili da ista osvoje ....

Neko je dobro rekao:
- treba im klasicni CENTARFOR
- treba im nekoliko ODBRAMBENIH igraca, sa golmanom ....

Volio bih da Atletico osvoji Ligu a po mogucnosti i LP ....
MOSALJOZE

#29887 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

skenderija ili 505 ako ste tu javite mi se na pp
golman

#29888 Re: FC Barcelona

Post by golman »

golman

#29889 Re: FC Barcelona

Post by golman »

Bolesni Doktor

#29890 Re: Odg: FC Barcelona

Post by Bolesni Doktor »

todd_smith wrote:
Sjebao ih ovaj ban sa transferima, mogli su Xavija, Piquea, Alvesa i jos neke za najmanje po 20tak miliona prodati ekipama tipa PSG i Monaco
Ajde mogu razumijeti Alvesa,pa i Piquea,ali i zamisliti da bi Barca mogla prodati Xavija je nemoguće.A i da ima još 50 godina,bolji je od svih Barcinih veznjaka,sve dok Iniesta ne nađe pravu formu i dok Cesc ne nađe pravu poziciju.
DonVVVV

#29891 Re: FC Barcelona

Post by DonVVVV »

:roll:
kory_galaktikos

#29892 Re: FC Barcelona

Post by kory_galaktikos »

DonVVVV wrote:

koliko se samo bacio na zemlju dobro je ostao u jednom komadu
Bolesni Doktor

#29893 Re: FC Barcelona

Post by Bolesni Doktor »

Izbio mu zrak iznenada.
Covjek je jedan od najvise fauliranih igrača u Primeri.
skenderija04

#29894 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

kory_galaktikos wrote:
DonVVVV wrote:

koliko se samo bacio na zemlju dobro je ostao u jednom komadu
Sad pretjerujes. Vidio sam snimak jedne kamere iza gola. U grkljan ramenom. Ne kazem da je faul ili namjera ali u bas nezgodno mjesto .
PriNc_ba

#29895 Re: FC Barcelona

Post by PriNc_ba »

vidi se da neki ljudi nikad nisu igrali fudbal pa makar i u nizerazrednim ligama ;)

kakvih sve kretenluka bude na terenu i sta se radi i govori kad su igraci bez lopte, kako se udaraju podmuklo... mene ovo ne cudi jer eto neka pogleda svako kakve startove trpe neymar, messi, ronaldo, ribery, robben, aguero... dakle ne opravdavam neymara sada samo. ali kad te opali levat 3-4 puta krvnicki na tekmi a ne dobijes faul sta ti drugo preostaje nego da usavrsis sve moguce tehnike zavaravanja sudije jer ocigledno drugacije kreteni nece ni dosuditi faul.
i kad je faul i kad nije raja ce isto pricati ali samo oni koji su neznalice i ne kontaju razloge zasto u nekim slucajevima ovi igraci i moraju da glume... zna i mene to iritirati ali ih fkt razumijem.
stalaktit

#29896 Re: FC Barcelona

Post by stalaktit »

PriNc_ba wrote:vidi se da neki ljudi nikad nisu igrali fudbal pa makar i u nizerazrednim ligama ;)

kakvih sve kretenluka bude na terenu i sta se radi i govori kad su igraci bez lopte, kako se udaraju podmuklo... mene ovo ne cudi jer eto neka pogleda svako kakve startove trpe neymar, messi, ronaldo, ribery, robben, aguero... dakle ne opravdavam neymara sada samo. ali kad te opali levat 3-4 puta krvnicki na tekmi a ne dobijes faul sta ti drugo preostaje nego da usavrsis sve moguce tehnike zavaravanja sudije jer ocigledno drugacije kreteni nece ni dosuditi faul.
i kad je faul i kad nije raja ce isto pricati ali samo oni koji su neznalice i ne kontaju razloge zasto u nekim slucajevima ovi igraci i moraju da glume... zna i mene to iritirati ali ih fkt razumijem.
Gljupost, rekao bi jedan moj profesor. Kako onda objašnjavaš to da neki glume, a neki ne glume? Kako to da neki glume samo u šesnaestercu? Zašto jedan Modrić ne glumi, a recimo Busquets glumi? Kao da ovaj trpi manje faula. Stvar je sportskog morala, i poštovanja prema igri, čovjek s integritetom jednostavno previiše poštuje to što radi, taj svoj posao, da bi glumio. Ta gluma i kmečanje koju pokazuju igrači Barcelone (i pojedinci po drugim ekipama) u određenim situacijama pokazuje nepoštivanje prema igri, protivniku, publici. Zgadi ti igru. Samo što se eto dogodilo da su takvi koncentrirani u Barceloni. Ronaldu se nekada okine, da. Međutim ljude iritira to što se Neymaru, Busquetsu, Mascheranu, Jordiju Albi, Alvesu, Alexisu i ostalima okida svaku utakmicu. Zgade mi nogomet.

Edit: I onaj pritisak na suce u čoporima. Eh to mi je "najdraže". Kad se okupe oko suca, mašu rukama, prave grimase, što ih je više teže im je kartone podijeliti. Jučer kad je Messi sam išao prigovarati, lako ga je dobio. Da ih je pet došlo nikome ne bi dao karton. Znaju to oni dobro.
tzipiripi

#29897 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

stalaktit wrote: Ta gluma i kmečanje koju pokazuju igrači Barcelone (i pojedinci po drugim ekipama) u određenim situacijama pokazuje nepoštivanje prema igri, protivniku, publici. Zgadi ti igru. Samo što se eto dogodilo da su takvi koncentrirani u Barceloni. Ronaldu se nekada okine, da. Međutim ljude iritira to što se Neymaru, Busquetsu, Mascheranu, Jordiju Albi, Alvesu, Alexisu i ostalima okida svaku utakmicu. Zgade mi nogomet.

Edit: I onaj pritisak na suce u čoporima. Eh to mi je "najdraže". Kad se okupe oko suca, mašu rukama, prave grimase, što ih je više teže im je kartone podijeliti. Jučer kad je Messi sam išao prigovarati, lako ga je dobio. Da ih je pet došlo nikome ne bi dao karton. Znaju to oni dobro.
:lol: :lol: :lol: E svašta! :lol: :lol: :lol:
skenderija04

#29898 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Image
HB_BHF

#29899 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Vidjet ćete kad Tata prije vremena dobije otkaz :D
skenderija04

#29900 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »