Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Telemach

#29876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

basicm wrote:
crnivrag wrote:
basicm wrote:Kad ce CI moduli doci? Nije fer reci da ima, pa donijeti onaj reciver na ukljucenje, jos me ubjedjivati da je bolje.
Došli su moduli jučer, javi se korisniku Telemach za detalje.
Sad ih zvao, kazu nisu stigli
Zdravo basicm,
molimo Vas da nam se javite u inbox, kako bismo evidentirali i u najkraćem roku realizovali Vaš zahtjev.
south

#29877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

bumerangss wrote:
Benq wrote:
opcija "TV Unazad" koja ce biti omogucena od 5.5.2016. putem resivera i moguce je pratiti sadrzaj koji je bio unazad 72 sata,
I placat ce se 3KM mjesecno za razliku od BHTelecoma koji tu uslugu nudi besplatno :D
:thumbup: :thumbup:
The Realist

#29878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by The Realist »

Fudo Bosna wrote:
Imam lično u porodici BH Telecom, moji najbliži, Full, i ja , imam Telemach trio family, , imam iskustva iz prve ruke, znači vlastita.

Telemach nema 72 sata unazad snimanje, fiksni smeće, konekcija svaki dan pada, kod mojih najbližih mi, na BH Telecomu sve suprotno znači, kada mi istekne ugovor , čao Telamchu za sva vremena i nikad više !!!

Jako neposlovni i po pitanju priključenja Telamach mnogi korisnici HS paketa čekaju mjesecima priključak, mojima BH Telecom za 4 dana došao i sve zaćas uradio...

Znači nije rekla kazala moja iskustva iz prve ruke !!!
Ovo nema veze sa ponudom kanala.

I moji imaju net Telekomov, pa sam ja morao zvati da se popravlja (znači isto iz prve ruke). Ali ljudi došli i radi sada, neću govoriti da im nevalja net, kad su napravili. Mislim da nema operatera kod kojeg je loš net, jer inače ne bi imali klijente. Bude problema, ali to sigurno nije većina.

Telemach nema 72h unazad, tačno, imat će od 5. maja, ili tako nekako, kao i VOD, a.B.d., (već je izašao cjenovnik). Isto kao što kod Telekoma ne možeš naručiti TV sa dobrim netom trenutno (bez da puno platiš, a pitanje je možeš li i tako).

Što se tiče Telekoma i priključka, tu si samo djelomično upravu. Istina, da oni odmah dođu, ali šta možeš priključiti? Za koji novac? Hajde sada priključi MojaTV i net od 50MBps u paketu. Koliko ćeš platiti? I ne samo to, jako je diskutabilno možeš li i platiti, ako nema uslova.

Tamo gdje je bio HS, može se priključiti HS koliko znam, samo se ne može sa Telemachom potpisati ugovor. Spori su, ali vršeno je preuzimanje i logično da ne može odmah i ne bi to bio problem, koliko to što nikako da daju neki okvir kada će sve biti gotovo. Ali isto tako da ja sada tražim 2 STB-a i brzinu od barem 25MBps (sada imam 150) rekli bi mi da ne može i da moram čekati, a meni su prije koju godinu rekli da ne mogu ni 2 STB-a imati, a ne znam koliko su ovo područje popravljali.

Idi ti gdje ti je bolje, logično i ja ću prelaziti tamo gdje procijenim da mi je bolje. Ali da se na prve postove vratimo, porediti programsku šemu kada je kvalitet i raznovrsnost u pitanju uopšte "nije moguće".

Btw. ako je tačno što piše na stranici BHTelecoma, onda se snimalica i kod njih plaća.
Last edited by The Realist on 14/04/2016 17:28, edited 1 time in total.
shandrprcSA

#29879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

south wrote:
bumerangss wrote:
Benq wrote:
opcija "TV Unazad" koja ce biti omogucena od 5.5.2016. putem resivera i moguce je pratiti sadrzaj koji je bio unazad 72 sata,
I placat ce se 3KM mjesecno za razliku od BHTelecoma koji tu uslugu nudi besplatno :D
:thumbup: :thumbup:
marka po marka :D :D
dimitrov

#29880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dimitrov »

Potpisao sam aneks ugovora da na dodatnom receiveru imam iste kanale kao na glavnom. Ugovor sam potpisao u ponedjeljak,kada mogu ocekivati da puste kanale na dodatnom receiveru?
Telemach

#29881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

dimitrov wrote:Potpisao sam aneks ugovora da na dodatnom receiveru imam iste kanale kao na glavnom. Ugovor sam potpisao u ponedjeljak,kada mogu ocekivati da puste kanale na dodatnom receiveru?
Molimo Vas da nam dostavite korisničke podatke u inbox, kako bismo provjerili u kojoj fazi realizacije je Vaš zahtjev.
The Realist

#29882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by The Realist »

bumerangss wrote: I placat ce se 3KM mjesecno za razliku od BHTelecoma koji tu uslugu nudi besplatno :D
Samo u dva paketa se plaća, Duo Net i Duo Tel Grande, u ostale pakete je uključeno. Doduše, onda nije ni u ponudi ako neko ima samo digitalnu TV, bez paketa (ako ima takvih uopšte).

Istina, nije baš najbolje za sve korisnike, ali pretpostavljam da će većina imati TV unazad uključeno u ponudu. Mada ne znam zašto nisu to jednostavno svima ubacili i gotovo.

Mene zanima samo na koje sve kanale će doći usluga (nadam se da je @crnivrag upravu), bilo bi dobro da to objave. I dalje ne znam na kojim sve kanalima je ova usluga na BHTelekomu (ali me ne zanima radi ove rasprave).
crnivrag

#29883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Dobio sam odgovor od Telemach-a da je počela postepena tranzicija na CGN (Carrier Grade NAT), što u principu znači da se dodjeljuje jedna privatna IP adresa koju može dijeliti do 256 korisnika u isto vrijeme, jer operater (Telemach) iznajmljuje tu IP adresu od strane routera koji se nalazi kod njih, i putem kojeg se vrši spajanje na internet.

Zbog toga nije moguće vršiti port forwarding, jer se dobije privatna IP adresa, a port forwarding je moguće koristiti samo kada korisnik posjeduje javnu IP adresu, pa iz tog razloga IP kamere i drugi uređaji koji rade na principu port forwardinga neće moći raditi bez javne IP adrese, koja će se valjda dobijati na zahtjev.

Kažu da bi trebalo uskoro biti više informacija na ovu temu.
crnivrag

#29884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

The Realist wrote: Samo u dva paketa se plaća, Duo Net i Duo Tel Grande, u ostale pakete je uključeno. Doduše, onda nije ni u ponudi ako neko ima samo digitalnu TV, bez paketa (ako ima takvih uopšte).

Istina, nije baš najbolje za sve korisnike, ali pretpostavljam da će većina imati TV unazad uključeno u ponudu. Mada ne znam zašto nisu to jednostavno svima ubacili i gotovo.

Mene zanima samo na koje sve kanale će doći usluga (nadam se da je @crnivrag upravu), bilo bi dobro da to objave. I dalje ne znam na kojim sve kanalima je ova usluga na BHTelekomu (ali me ne zanima radi ove rasprave).
Ako koristiš uslugu D3 GO, onda pogledaj koji kanali imaju tu opciju, jer će na tim kanalima biti dostupna usluga i na resiverima (vjerovatno koriste isti streaming), plus što bi usluga trebala zaživjeti i na nekim domaćim kanalima kojih nisu u ponudi D3 GO aplikacije: BHT1, FTV, RTRS, TV1, Face TV, Hayat, OBN, TVSA, Pink BH, N1.
Last edited by crnivrag on 14/04/2016 17:40, edited 1 time in total.
Benq

#29885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

crnivrag wrote:Dobio sam odgovor od Telemach-a da je počela postepena tranzicija na CGN (Carrier Grade NAT), što u principu znači da se dodjeljuje jedna privatna IP adresa koju može dijeliti do 256 korisnika u isto vrijeme, jer operater (Telemach) iznajmljuje tu IP adresu od strane routera koji se nalazi kod njih, i putem kojeg se vrši spajanje na internet.

Zbog toga nije moguće vršiti port forwarding, jer se dobije privatna IP adresa, a port forwarding je moguće koristiti samo kada korisnik posjeduje javnu IP adresu, pa iz tog razloga IP kamere i drugi uređaji koji rade na principu port forwardinga neće moći raditi bez javne IP adrese, koja će se valjda dobijati na zahtjev.

Kažu da bi trebalo uskoro biti više informacija na ovu temu.
Ovo me podsjetilo na doba kada sam bio na ADSL-u jos kad je bio limit 3GB i free zona :D , i svaki put kad se konektujem izbaci mi upozorenje da moju IP koristi jos nekoliko korisnika :).
typeOnegative

#29886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

Fudo Bosna wrote:
The Realist wrote:
Fudo Bosna wrote:[

Čitavu paletu arena nemaju, a ovamo imaš , + masu pinkova, bolje mi kaži šta to ima telemach, :D a da nema moja TV, izuzev CI kanala i još par, sve dokumentarce moja tv , npr , ima? Nemaju opciju 72 sata snimanja unazad, slabiju konekciju imaju itd !!!

Padove konekcije svaki dan minimum 5-10 min da i ne pominjem !!!
Pa nema ni Moja TV SK :-) , gdje je to argument. Pinkove sam imao, rekao sam svoje mišljenje o njima i definitivno znam gdje puno više nalazim za gledati stvari, plus kvalitet slike, ali hajde, neka bude stvar ukusa. Dokumentarci se ne mogu porediti, pa samo pogledaj ko šta ima. 72h i videoteka će biti uvedeni sada (ali da, trenutno prednost MojaTV, ne dugo, ali i ne govorim o tome, govorim o ponudi kanala).

Što se neta tiče, meni je odlična konekcija, dok sam roditeljima morao zvati tehničare radi pucanje ADSL-a svakih 20minuta. Ali nije ni to problem, ljudi došli, zamijenili im opremu i sve super sada radi, neću radi toga frku praviti. Tehnički problem koji se da riješiti.

Ako ti gledaš samo Arene OK, Moja TV ima bolju ponudu, ali neko želi gledati izbor svega pomalo, nema se tu šta raspravljati.

Imam lično u porodici BH Telecom, moji najbliži, Full, i ja , imam Telemach trio family, , imam iskustva iz prve ruke, znači vlastita.

Telemach nema 72 sata unazad snimanje, fiksni smeće, konekcija svaki dan pada, kod mojih najbližih mi, na BH Telecomu sve suprotno znači, kada mi istekne ugovor , čao Telamchu za sva vremena i nikad više !!!

Jako neposlovni i po pitanju priključenja Telamach mnogi korisnici HS paketa čekaju mjesecima priključak, mojima BH Telecom za 4 dana došao i sve zaćas uradio...

a cija iskustva ja prenosim nego svoja ? Imao sam bajni BHT i vrlo dobro znam sto govorim i ne pada mi na pamet ubjeđivat se s tobom , ako ti ne valja odjavi ih i zavrsena prica .
Meni fiksni savrseno radi , nemam padove konekcije , I ZADOVOLJAN SAM uslugom . Koji dio ti nije jasan ? Ako imas probleme , imaju mehanizmi kojima se rijesi , prijavis kvar i odmah dan poslije tehnicari su na adresi , a ne kao kod tvojih uzdanica , cekas ih sedam dana i moras ih molit da dođu , i kad se smiluju doći jos drže pridike kako " uvijek samo kod mene nesto ne valja " ,a došli mi prvi put u životu . Sva sreća pa sam civilizirana osoba , inače bi dobili ono kinesko smeće od modema sto dijele u glavu , tako da mi nemoj pričati o poslovnosti molim te .Nisu savrseni i imaju svojih mušica ali po pitanju poslovnosti i svega ostalog su Amerika za BH Bakircom , bar u mom slučaju ..Lp
bumerangss

#29887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bumerangss »

The Realist wrote:
bumerangss wrote: I placat ce se 3KM mjesecno za razliku od BHTelecoma koji tu uslugu nudi besplatno :D
ne znam na kojim sve kanalima je ova usluga na BHTelekomu.
Na Moja TV je omoguceno na BHT FTV TVSA TV1 FACETV OBN PINK HAYAT FOX... i jos nekim
The Realist

#29888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by The Realist »

typeOnegative wrote: a cija iskustva ja prenosim nego svoja ? Imao sam bajni BHT i vrlo dobro znam sto govorim i ne pada mi na pamet ubjeđivat se s tobom , ako ti ne valja odjavi ih i zavrsena prica .
Meni fiksni savrseno radi , nemam padove konekcije , I ZADOVOLJAN SAM uslugom . Koji dio ti nije jasan ? Ako imas probleme , imaju mehanizmi kojima se rijesi , prijavis kvar i odmah dan poslije tehnicari su na adresi , a ne kao kod tvojih uzdanica , cekas ih sedam dana i moras ih molit da dođu , i kad se smiluju doći jos drže pridike kako " uvijek samo kod mene nesto ne valja " ,a došli mi prvi put u životu . Sva sreća pa sam civilizirana osoba , inače bi dobio ono kinesko smeće od modema u glavu , tako da mi nemoj pričati o poslovnosti molim te . Lp
A iskreno, mislim da se i kod njih puno toga popravilo. Mojim su sada brzo se javili, stvarno sve naštimali i nema problema. Ja kada sam ih imao, sam imao različita iskustva, ali zahvaljujući jednom odličnom tehničaru odmah su krenuli u pravom smjeru (bio je još jedan lik kojeg sam mogao nazvati u centrali, odličan), no nisu mogli napraviti. Nakon 5-6 mjeseci odjavio, bez da sam išta platio. Tu su bili korektni.

Moja punica imala MojaTV, odjavila, jer nije išlo, evo nakon koju godinu im se vraća, jer nisu izašli tehničari Telemacha kad su rekli (2 puta i dopozdilo ženi). Meni opet stvarno redovno izlaze i uprkos nekim problemima sa njima, radi se na rješavanju problema.

Hoću reći, na kraju većina kompanija ipak isporučuje što kaže i radi na rješavanju problema, inače bi propali da su ne znam kako veliki, ali eto, nekada se zalomi (kao tebi tada sa njima, nekima na Telemachu) i kad jednom ostane gorak ukus, teško je to ispraviti.
bumerangss wrote: Na Moja TV je omoguceno na BHT FTV TVSA TV1 FACETV OBN PINK HAYAT FOX... i jos nekim
Je li na svim PINK kanalima? Ako je, to je odlično (otac će sigurno znati koristiti :D).
crnivrag

#29889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

bumerangss wrote:
The Realist wrote:
ne znam na kojim sve kanalima je ova usluga na BHTelekomu.
Na Moja TV je omoguceno na BHT FTV TVSA TV1 FACETV OBN PINK HAYAT FOX... i jos nekim
Tačno na onim kanalima na kojima sam i ja pretpostavljao, sad ću navesti kompletnu listu kanala koji imaju ovu funkcionalnost putem D3 GO usluge + ovi domaći kanali koje sam prethodno naveo.
sencobih

#29890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Officer Crabtree wrote:
sencobih wrote:
dječak sa šibicama wrote:Cuj ovog, "niko ne gleda CMC, RTS 1 i 2", pa jebote RTS je u odnosu na BHT i FTV ono, HBO.

BHT i FTV su za uslove u kojima rade HBO za RTS

zašto je to bitno a ne konačni kvalitet... isto kao da ja kažem da je eurokrem iz modriče vrh za nutellu u uslovima u kojima se radi...
Kako ces dobiti konačan kvalitet kada se svi trude maksimalno da ne plate taksu? Pravi je uspjeh da postoje uopšte . I na kraju na BHRT još uvijek naš medij na kojem se mogu vidjeti objektivne emisije a ne huškačke u službi veliko srpske politike.

A i o kvaliteti nutele koju nama ovdje strovaljuju bi se dalo diskutovati, ali vazno je da je nesto in.
crnivrag

#29891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Dakle ako je suditi po ovoj pretpostavci o domaćim kanalima i listi kanala koji imaju ovu uslugu dostupnu putem aplikacije D3 GO, onda bi lista trebala izgledati otprilike ovako:

BHT1, FTV, RTRS, TV1, Face TV, Hayat, OBN, TVSA, Pink BH, N1, Happy, FOX, FOX Life, FOX Crime, FOX Movies, Universal Channel, TV1000, AXN, Cinestar, Comedy Central Extra, Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Viasat History, Viasat Explore, History Channel, Animal Planet, National Geographic, Discovery IDx, Disney Channel, Ultra TV, Mini Ultra, TLC, 24Kitchen, Grand TV .

Dakle na listi se nalazi 38 kanala.
typeOnegative

#29892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

The Realist wrote:
typeOnegative wrote: a cija iskustva ja prenosim nego svoja ? Imao sam bajni BHT i vrlo dobro znam sto govorim i ne pada mi na pamet ubjeđivat se s tobom , ako ti ne valja odjavi ih i zavrsena prica .
Meni fiksni savrseno radi , nemam padove konekcije , I ZADOVOLJAN SAM uslugom . Koji dio ti nije jasan ? Ako imas probleme , imaju mehanizmi kojima se rijesi , prijavis kvar i odmah dan poslije tehnicari su na adresi , a ne kao kod tvojih uzdanica , cekas ih sedam dana i moras ih molit da dođu , i kad se smiluju doći jos drže pridike kako " uvijek samo kod mene nesto ne valja " ,a došli mi prvi put u životu . Sva sreća pa sam civilizirana osoba , inače bi dobio ono kinesko smeće od modema u glavu , tako da mi nemoj pričati o poslovnosti molim te . Lp
A iskreno, mislim da se i kod njih puno toga popravilo. Mojim su sada brzo se javili, stvarno sve naštimali i nema problema. Ja kada sam ih imao, sam imao različita iskustva, ali zahvaljujući jednom odličnom tehničaru odmah su krenuli u pravom smjeru (bio je još jedan lik kojeg sam mogao nazvati u centrali, odličan), no nisu mogli napraviti. Nakon 5-6 mjeseci odjavio, bez da sam išta platio. Tu su bili korektni.

Moja punica imala MojaTV, odjavila, jer nije išlo, evo nakon koju godinu im se vraća, jer nisu izašli tehničari Telemacha kad su rekli (2 puta i dopozdilo ženi). Meni opet stvarno redovno izlaze i uprkos nekim problemima sa njima, radi se na rješavanju problema.

Hoću reći, na kraju većina kompanija ipak isporučuje što kaže i radi na rješavanju problema, inače bi propali da su ne znam kako veliki, ali eto, nekada se zalomi (kao tebi tada sa njima, nekima na Telemachu) i kad jednom ostane gorak ukus, teško je to ispraviti.
bumerangss wrote: Na Moja TV je omoguceno na BHT FTV TVSA TV1 FACETV OBN PINK HAYAT FOX... i jos nekim
Je li na svim PINK kanalima? Ako je, to je odlično (otac će sigurno znati koristiti :D).
Bas tako kolega , kako se kome potrefi .. Ja sam sa BHT imao ruzna iskustva pravo i ostao je jako gorak okus , ali drago mi je čuti da se stvari mjenjaju nabolje i kod njih .. na kraju krajeva , najvaznija je sreća nas krajnjih korisnika . Evo kod mene suprotno , imao sam nekoliko puta problem sa TM , nacrtali se svaki put i rijesili probleme u rekordnom roku , a kod BHT cekao i cekao i jos doživio neugodnost i bezobrazluk montera . Nisam niciji fan ni advokat , samo sam objektivan i govorim kako jeste .
Reglan

#29893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Da li ce ta usluga vracanje unazad tv morati placati na trio grande paketu?
crnivrag

#29894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Reglan wrote:Da li ce ta usluga vracanje unazad tv morati placati na trio grande paketu?
Ako je u pitanju Trio Grande paket od 34.90 KM odnosno ako plaćaš cijeli račun 49.90 KM, onda u taj paket ne idu usluge 72 sata unazad i VOD.
Reglan

#29895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

crnivrag wrote:
Reglan wrote:Da li ce ta usluga vracanje unazad tv morati placati na trio grande paketu?
Ako je u pitanju Trio Grande paket od 34.90 KM odnosno ako plaćaš cijeli račun 49.90 KM, onda u taj paket ne idu usluge 72 sata unazad i VOD.
placam 49,90 KM :D
Fudo Bosna

#29896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Fudo Bosna »

The Realist wrote:
Fudo Bosna wrote:

Ovo nema veze sa ponudom kanala.

I moji imaju net Telekomov, pa sam ja morao zvati da se popravlja (znači isto iz prve ruke). Ali ljudi došli i radi sada, neću govoriti da im nevalja net, kad su napravili. Mislim da nema operatera kod kojeg je loš net, jer inače ne bi imali klijente. Bude problema, ali to sigurno nije većina.

Telemach nema 72h unazad, tačno, imat će od 5. maja, ili tako nekako, kao i VOD, a.B.d., (već je izašao cjenovnik). Isto kao što kod Telekoma ne možeš naručiti TV sa dobrim netom trenutno (bez da puno platiš, a pitanje je možeš li i tako).

Što se tiče Telekoma i priključka, tu si samo djelomično upravu. Istina, da oni odmah dođu, ali šta možeš priključiti? Za koji novac? Hajde sada priključi MojaTV i net od 50MBps u paketu. Koliko ćeš platiti? I ne samo to, jako je diskutabilno možeš li i platiti, ako nema uslova.

Tamo gdje je bio HS, može se priključiti HS koliko znam, samo se ne može sa Telemachom potpisati ugovor. Spori su, ali vršeno je preuzimanje i logično da ne može odmah i ne bi to bio problem, koliko to što nikako da daju neki okvir kada će sve biti gotovo. Ali isto tako da ja sada tražim 2 STB-a i brzinu od barem 25MBps (sada imam 150) rekli bi mi da ne može i da moram čekati, a meni su prije koju godinu rekli da ne mogu ni 2 STB-a imati, a ne znam koliko su ovo područje popravljali.

Idi ti gdje ti je bolje, logično i ja ću prelaziti tamo gdje procijenim da mi je bolje. Ali da se na prve postove vratimo, porediti programsku šemu kada je kvalitet i raznovrsnost u pitanju uopšte "nije moguće".

Btw. ako je tačno što piše na stranici BHTelecoma, onda se snimalica i kod njih plaća.

Tačno svako ide gdje je bolje a ja imam vlastita iskustva, programi identični sa tim što Telamach NEMA arene, telamach nema opciju 72h koja je jako bitna, ne plača se, moji ne plačaju, to se na moja TV podrazumijeva a to da su kanali na Telamachu bolji je neistina jer moji imaju sve kao ja na Telemachu samo što ja nemam arene, znači ja se , da budem iskren, zagrebao :izet: , i čim istekne ugovor, PA PA Telamach !!!

I nikad više :evil: !!!
CooK

#29897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by CooK »

crnivrag wrote:
Mozes li mi dati neki link da vidim na kojim je paketima besplatna usluga vracanja 72h unazad posto sam u fazi izbora paketa? Hvala.
crnivrag

#29898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

CooK wrote:
crnivrag wrote:
Mozes li mi dati neki link da vidim na kojim je paketima besplatna usluga vracanja 72h unazad posto sam u fazi izbora paketa? Hvala.
Evo link na kojem je Telemach objavio novi cjenovnik u kojem se vidi u koje pakete idu usluge VOD i 72 sata unazad: http://forum.klix.ba/telemach-all-about ... #p12418665
sencobih

#29899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

Da bi usluga vraćanja unazad radila dobro potreban je i kvalitetan i precizan EPG sto na dosta kanala nije slučaj, često ga nema nikako,a i tv kuće se baš i ne drze plaho programske šeme(osim stranih dok.kanala) tako da i s te strane moze biti problema.
crnivrag

#29900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

sencobih wrote:Da bi usluga vraćanja unazad radila dobro potreban je i kvalitetan i precizan EPG sto na dosta kanala nije slučaj, često ga nema nikako,a i tv kuće se baš i ne drze plaho programske šeme(osim stranih dok.kanala) tako da i s te strane moze biti problema.
Ali zato pokreneš sljedeću emisiju koja je na EPG-u i nastaviš sa gledanjem emisije koja ti je prekinuta prije kraja :)
Locked