Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj tebe ..... ja zaboravio na taj gest usput pogodila si
Kako on može biti dobar , pored mene najboljeg
I stalno provocira , konta proći će mu
Da se vratimo na temu JTMS
F&N wrote:Moze li mi neko od ovih zabrinutih mudrova reci kada je zadnji put bila masovna tuca izmedju navijaca na derbiju ili neposredno prije ili poslije?
Kolko se ja sjećam , nikad ali policija ne treba rizikovat bilo je jednom gusto na Koševu , malo je falilo da se desi .
Ovo što pojedinci podvezuju sve pod seljakluk , tu im se ne može pomoć.
Koju je ćunu uprava kriva , ako pravila osiguranja određuje MUPKS
E sad .....da se vratim očekivanjima JT MS
Ja sam vise mislio na ove pametne "navijace" koji kao s djecom ne mogu doci na utakmicu z ig navijaca... a niti imaju djecu niti dolaze na utakmice... nego samo seru i prave se pametni
F&N wrote:
Ja sam vise mislio na ove pametne "navijace" koji kao s djecom ne mogu doci na utakmicu z ig navijaca... a niti imaju djecu niti dolaze na utakmice... nego samo seru i prave se pametni
Ma supljak... Mogu doci protiv Krupe, Radnika, Mladosti... Pa zjape stadionu prazni. Jebali su nam majku SportKlubovi, Arene, Barcelone, Reali, milion utakmica za vikend na TV-u, a onda na kraju i ovi nasi lelemudani, gdje ne mozes pogledati kvalitetnu utakmicu mjesecima.
Meni je vala svaka utakmica naše lige vrijednija od .....tih poremećenih vrijednosti pojedinca u svijetu sporta , pogotovo loptanja.
Da se vratimo .....na Grbavicu PP = 1 gol iza leđa ....mladog reprezentativca
Jel vas strah, pitari ?
Ne kontam vanilla, kome se ti pravdaš jel mi dobar zarez
Eksplozija se očekuje od golova , naravno .
F&N wrote:Ja sam vise mislio na ove pametne "navijace" koji kao s djecom ne mogu doci na utakmicu z ig navijaca... a niti imaju djecu niti dolaze na utakmice... nego samo seru i prave se pametni
Da nam hoce imenovazi nekog normalnog komesara pa da nema ovakvih debilizama. Puno ljudi nece doci bas zbog ta dva sata. Izgleda da je cilj unistiti derbi.
manijak1 wrote:da je za djecu sigurno .....nije baš.
Ne bih se složio, imam iskustva sa vođenjem djece na obične utakmice, a i na derbije. Na Grbavici istok, nekada sjever, na Koševu zapad i lagano. Samo je bitno na Koševu doći prije kortea.
Zeljeznicar nema sanse u ovoj utakmici, sve da Sarajevo izađe sa 9 igrača, a otprilike je za 2 klase Sarajevo bolji i stabilniji klub trenutno. Komšije su mislile da će se povratkom laznog Mourinha u ligu boriti za neke trofeje, ali ocigledno je kupovanje utakmica znatno smanjeno ili je postalo preskupo i za Brkana.