Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crophil wrote:Će biti nešto? Ovo uopće nije loše...
For the next 11 days (Starting December 23rd and ending on January 2nd, 2016) ClixSense is doubling the daily checklist bonus. During these days Standard members will earn a 10% bonus for completing their checklists and Premium members will earn a whopping 24% bonus!
The extra checklist bonuses (ClixAddon and Activity) are not changed and will be added to the regular bonus as usual bringing the maximum potential bonus to 12% for Standard members and 28% for Premium members!
*Click here for more information about the checklist bonus
The odds of earning on the ClixGrid game during this period have also been significantly increased so don't miss out on this incredible opportunity.
ma dzaba im sve to kad nemaju love , moras ih moliti da te isplate
da prostite, sad bih rekao za te njihove popi*ane bonuse
shadowchaser wrote:ma dajte ljudi pa nikad nece vratiti cijenu ako budemo isli tim daj sta das
meni se stvarno ne isplati gubiti vrijeme na ovo za 6c po zadatku
Pa kad ima onih indija(na)ca, oni bi radili da je 3 centa, vjeruj mi
uradice oni i mi ostadosmo bez icega
shadowchaser wrote:ma dajte ljudi pa nikad nece vratiti cijenu ako budemo isli tim daj sta das
meni se stvarno ne isplati gubiti vrijeme na ovo za 6c po zadatku
Pa kad ima onih indija(na)ca, oni bi radili da je 3 centa, vjeruj mi
uradice oni i mi ostadosmo bez icega
pa nek rade i za 1c po satu ako im se isplati
inace ovi iz CF-a su se dosta ubezobrazili
svi zadatci vecinom sad imaju po 10 pitanja, a cijena ili je ista ili snizena ako je neki popularan zadatak ko ovaj
milsim ne kazem nista kome se radi nek radi, ali eto sto vise radimo ove daj sta das zadatke odrazava se i na ostale cijene zadataka
shadowchaser wrote:
pa nek rade i za 1c po satu ako im se isplati
inace ovi iz CF-a su se dosta ubezobrazili
svi zadatci vecinom sad imaju po 10 pitanja, a cijena ili je ista ili snizena ako je neki popularan zadatak ko ovaj
milsim ne kazem nista kome se radi nek radi, ali eto sto vise radimo ove daj sta das zadatke odrazava se i na ostale cijene zadataka
ne odredjuje CF cijenu nego autor taska
a naravno da kad zadaci stoje a trebaju im rezultati i ne ide glatko da ce cak i povecati cijenu
a kad nije zurba pokusace da vide do kolko mogu da spuste da dobiju sto vise za sto manje para
crophil wrote:Će biti nešto? Ovo uopće nije loše...
For the next 11 days (Starting December 23rd and ending on January 2nd, 2016) ClixSense is doubling the daily checklist bonus. During these days Standard members will earn a 10% bonus for completing their checklists and Premium members will earn a whopping 24% bonus!
The extra checklist bonuses (ClixAddon and Activity) are not changed and will be added to the regular bonus as usual bringing the maximum potential bonus to 12% for Standard members and 28% for Premium members!
*Click here for more information about the checklist bonus
The odds of earning on the ClixGrid game during this period have also been significantly increased so don't miss out on this incredible opportunity.
Super, mogu slobodno da stave bonus 100% kad i onako nista ne isplacuju.
Malo offtopic, jel neko gledao novi SW?
The odds of earning on the ClixGrid game during this period have also been significantly increased so don't miss out on this incredible opportunity.[/quote]
Super, mogu slobodno da stave bonus 100% kad i onako nista ne isplacuju.
Malo offtopic, jel neko gledao novi SW? [/quote]
Kad smo kod filmova imal' ko kakav dobar(kad kažem dobar da se ima šta naučit,nečemu zadivit itd itd ) film..nebitan žanr(sam nek nije horor)
Prosli utorak sam podneo zahtev za isplatu , 8$ , leglo je u ponedeljak ujutru. Ali u svakom slucaju , vise nema posla sa njima. Neobux instant isplata i ne razmisljam.
dizel89 wrote:Prosli utorak sam podneo zahtev za isplatu , 8$ , leglo je u ponedeljak ujutru. Ali u svakom slucaju , vise nema posla sa njima. Neobux instant isplata i ne razmisljam.
Ma OK. Pitam jer imam tamo Premium Accaunt (uplatio mi neki sa Filipina preko koga sam se nekada davno registrovao kada je vidio koliko mu para donosim ) pa da znam da li da i dalje na Clixsense-u radim ove taskove sto im je ista cijena kao i na Neobux-u poput vina i slično. Na žalost na Elite ne mogu jer sam se nekada davno (nemajući pojma o čemu se radi) registrovao kao davalac posla (početnička greška u koracima) i ostao e-mail u bazi. Čak sam zaboravio i koji sam Username koristio. Slao sam im e-mail da mi promjene status ili da mi daju link da se ponovo registrujem ali uvijek sam dobijao isti generički odgovor da sam već registrovan i da se samo ulogam, ali to je sad druga priča....