Nije ni to problem ..._BataZiv_0809 wrote:Bolje da si pozvao na kafu, nego na linčultima_palabra wrote:MuaDib wrote:Iako je odavno ova tema postala, predmet manipulacija tri-četri nika, moram reagovati na objavljivanje slika članice DF. Iz prostog razloga, što je ultima_palabra svojim činom, slobodno mogu reči obajvljujući sliku člana DF, zapravo pozvao na linč. A moderacija svojim ne reagovanjem, pokazala potpuni neprofesionalizam i odsustvo bilo kakve odgovornosti.![]()
Demokratska fronta Željko Komšić
- Banksy
#29851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
SerijeSync
#29852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
normalno da nije
nego kad će ujedinjenje sa SDP da konačno nestanete i jedni i drugi!! 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#29853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zaboravljaš da su "optuženi" za Tornjakovo hapšenje upravo ta druga frakcija iz SDA, inače u narodu poznatija kao slabija frakcija. Pa se postavlja logično pitanje, ako je ta slabija frakcija uspjela "napakovati" Tornjaku, šta bi mu tek uradila ona prava frakcija, koja je inače poznata po malverzacijama, štimaljkama, obavještajcima i tako tim sranjima.JoseMujica wrote:malakh wrote:Ma jok druže, Tornjak je kokoš na samrti koja pijuće da preživi.JoseMujica wrote:najgore je što je ova komedija ojaćala Smućkovog poštenjaćinu Tornjaka koji sad postaje Zlatna ruka, sa bog te pito koliko optužnica![]()
ne bih s ebaš kladio...posebno što Tornjaka preferiraju Čirilica i Guardian...a još Tornjak preko svoga toaletnog mila svakodnevno brez vazelina kara Don Neonka i La Famaliju i samo je pitanje vremena kad če tamo puknut frakcijske borbe, a kad se to desi, dosadašnje iskustvo je pokazalo da su Izmetbezi najpreći sami sebi, dakle potop svih da bi jedan kolaće ždero
Bake je tu bog i batina, a Tornjak još pure mora jesti, ali je problem što su mu izlapile zalihe.
- It_is_a_Leclerc
#29854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:Biće prije da je obratno, tj. da se, nakon SDP-a, nikada nijedna stranka i ljudi koji je vode, nisu tako popišali na ljude koji su u njih vjerovali i za njih glasali.
#DemokratskaFrontaKORISTovića
I pobogu, prestanite upoređivati SDA i DF.
Od SDA smo svi očekivali da budu ovakvi kakvi jesu - zakukuljeni, smotani, vođeni isključivo "gdje sam ja tu dobar" devizom i slično, i zato smo glasali za DF koji, ne samo da nije smio i nije znao biti u vlasti i biti korektiv SDA-u, već i sad kad je djelimično u opoziciji, nastavlja se sramotiti frapantnim potezima i šokantnim odlukama.
Uostalom, o DF-u dovoljno govori izjava dežurnog federalnog građanskog Srbina, Milana Dunovića (koji hoda po Zenici, Olovu i Mostaru, dok Srbi u kantonu 10 bukvalno skapavaju u iseljenim općinama) da će: "njegov interes biti otežavanje posla Vlada FBiH". Dakle, govori u svojstvu potpredsjednika FBiH. Nevjerovatno, zbilja.
No, šta očekivati od tog istog Dunovića koji je kv konobara, kao i još pet drugih analfabeta, zaposlio na državna jasla da mu budu savjetnici.
-
kox
#29855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prema temi se uopšte ne može skontati šta narod (šta god se pod tim pojmom podrazumijevalo) misli o DF-u. Desetak likova je monopoliziralo temu i ispisalo više pljuvačkih postova ponaosob nego što teme o SDA, SBB ili SDP-u imaju ukupno postova. Zamijeram i ja DF-u štošta, siguran sam i mnogi drugi ali ovo na temi sa tim nema veze.SerijeSync wrote:nikad se više narod nije popišo i izasro na jednu stranku i ljude koji je vode ko na ovoj temi
-
SerijeSync
#29856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nakon kraha koji će doživjeti na izborima nadam se da će se ova govnadija rasformirat i biti pohapšena na čelu sa komšićemkox wrote:Prema temi se uopšte ne može skontati šta narod (šta god se pod tim pojmom podrazumijevalo) misli o DF-u. Desetak likova je monopoliziralo temu i ispisalo više pljuvačkih postova ponaosob nego što teme o SDA, SBB ili SDP-u imaju ukupno postova. Zamijeram i ja DF-u štošta, siguran sam i mnogi drugi ali ovo na temi sa tim nema veze.SerijeSync wrote:nikad se više narod nije popišo i izasro na jednu stranku i ljude koji je vode ko na ovoj temi
-
kox
#29857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sto mu gromova !SerijeSync wrote:nakon kraha koji će doživjeti na izborima nadam se da će se ova govnadija rasformirat i biti pohapšena na čelu sa komšićemkox wrote:Prema temi se uopšte ne može skontati šta narod (šta god se pod tim pojmom podrazumijevalo) misli o DF-u. Desetak likova je monopoliziralo temu i ispisalo više pljuvačkih postova ponaosob nego što teme o SDA, SBB ili SDP-u imaju ukupno postova. Zamijeram i ja DF-u štošta, siguran sam i mnogi drugi ali ovo na temi sa tim nema veze.SerijeSync wrote:nikad se više narod nije popišo i izasro na jednu stranku i ljude koji je vode ko na ovoj temi
-
SerijeSync
#29858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i hiljadu retortikox wrote: Sto mu gromova !
-
kox
#29859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SerijeSync wrote:i hiljadu retortikox wrote: Sto mu gromova !
-
ketronsd1
#29860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SerijeSync wrote:nakon kraha koji će doživjeti na izborima nadam se da će se ova govnadija rasformirat i biti pohapšena na čelu sa komšićemkox wrote:Prema temi se uopšte ne može skontati šta narod (šta god se pod tim pojmom podrazumijevalo) misli o DF-u. Desetak likova je monopoliziralo temu i ispisalo više pljuvačkih postova ponaosob nego što teme o SDA, SBB ili SDP-u imaju ukupno postova. Zamijeram i ja DF-u štošta, siguran sam i mnogi drugi ali ovo na temi sa tim nema veze.SerijeSync wrote:nikad se više narod nije popišo i izasro na jednu stranku i ljude koji je vode ko na ovoj temi
Sta SU to uradili pa da se "apse"
-
rajvosa1
#29861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
[/b]
Sta SU to uradili pa da se "apse"[/quote]
Glupost nije kažnjiva zatvorom, nego na izborima
Sta SU to uradili pa da se "apse"[/quote]
Glupost nije kažnjiva zatvorom, nego na izborima
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Smućko po prstićima ihDF poziva na stvaranje patriotskog bloka: Ne dozvolimo da podijele Mostar!
-
jefff
#29863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imal ovdje neki Nikola Poplašen?
- Banksy
#29864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JoseMujica wrote:Smućko po prstićima ihDF poziva na stvaranje patriotskog bloka: Ne dozvolimo da podijele Mostar!
- Objektivitet
#29865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pogotovo sa Ružicom Burić prvom ženom DF Mostar 
-
SerijeSync
#29866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
vidi ekipe snovaObjektivitet wrote:Pogotovo sa Ružicom Burić prvom ženom DF Mostar
-
SerijeSync
#29867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF Mostar je samo expozitura HDZ_a
- nemampojma0
- ilkbahar
#29869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ša fali ljudima na slici? Nisu ušminkani političari nego obićni gradjani koji se bore za svoj grad?!SerijeSync wrote:vidi ekipe snovaObjektivitet wrote:Pogotovo sa Ružicom Burić prvom ženom DF Mostar![]()
-
SerijeSync
#29870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ilkbahar wrote:Ša fali ljudima na slici? Nisu ušminkani političari nego obićni gradjani koji se bore za svoj grad?!SerijeSync wrote:vidi ekipe snovaObjektivitet wrote:Pogotovo sa Ružicom Burić prvom ženom DF Mostar![]()
- leffe
#29871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fali im ispravna clanska, jel'de?
- nemampojma0
#29872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hocel to dajdza..pazi da se ne zagrcnes.SerijeSync wrote:ilkbahar wrote:Ša fali ljudima na slici? Nisu ušminkani političari nego obićni gradjani koji se bore za svoj grad?!SerijeSync wrote:
vidi ekipe snova![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovaj doli što ćući mene konfiguracijom gloove neodoljivo podsječa na našeg uvaženog i uzoritog Poslanika i Prosvjetitelja Essa a.s.
- nemampojma0
#29874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vazna opservacija, al mLogo.JoseMujica wrote:ovaj doli što ćući mene konfiguracijom gloove neodoljivo podsječa na našeg uvaženog i uzoritog Poslanika i Prosvjetitelja Essa a.s.
Kad ce ta tvoja stranka...mudrosera?
- Banksy
#29875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ilkbahar wrote: obićni gradjani koji se bore za svoj grad?!