Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Revolucionar ★
#29826 Re: Real Madrid C.F.
Gerro, svi znaju da si troll. VD nije cak ni najbolji branic u holandskoj repki. Poyy
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#29827 Re: Real Madrid C.F.
Naravno, onaj rukometaš i lazni talenat jeste. Ne brukaj se.
Kad Ramos uzme nagradu za najboljeg igrača evrope pricat cemo
Kad Ramos uzme nagradu za najboljeg igrača evrope pricat cemo
- Logovan
- animals
#29830 Re: Real Madrid C.F.
Ramos jeste jedan, ako ne i najbolji branic u povijesti..
Van Dijik, ako bude na ovom nivou i bez Kloppa..
onda moze se pricati..
jer Klopp napravi i od metle igraca..
Van Dijik, ako bude na ovom nivou i bez Kloppa..
onda moze se pricati..
jer Klopp napravi i od metle igraca..
-
Korovjev
#29831 Re: Real Madrid C.F.
Do razloga zbog kojeg sam napisao komentar o Ramosu ste vidim sami nadošli. Kvalitetom igrač razine Piquea, sličnog i mentalnog sklopa, ali puno veća sirovina i mesar. Slična im je i ova nebitna statistika, osvojio ovo, odigrao ovoliko, onoliko... kojom je započeta diskusija.
S tom razlikom što nisam primjetio ni jednog navijača Barce da i u šali spomene Pikea kao najboljeg stopera ikad ili šta već, a nije da nema svakakvih likova i u tom taboru. Dapače uglavnom smo kritični prema njegovim igrama. Što onda govori i o mentalnom sklopu navijača Reala, barem ovih što skaču u odbranu. Možda vam je teško priznati, ali volite vi mesariju i papanluk. A što prije sami sebi to priznate lakše će vam biti u životu.
S tom razlikom što nisam primjetio ni jednog navijača Barce da i u šali spomene Pikea kao najboljeg stopera ikad ili šta već, a nije da nema svakakvih likova i u tom taboru. Dapače uglavnom smo kritični prema njegovim igrama. Što onda govori i o mentalnom sklopu navijača Reala, barem ovih što skaču u odbranu. Možda vam je teško priznati, ali volite vi mesariju i papanluk. A što prije sami sebi to priznate lakše će vam biti u životu.
- Logovan
#29832 Re: Real Madrid C.F.
Od njega je najmanje tri puta bolji.Korovjev wrote: ↑11/02/2020 21:31 Do razloga zbog kojeg sam napisao komentar o Ramosu ste vidim sami nadošli. Kvalitetom igrač razine Piquea, sličnog i mentalnog sklopa, ali puno veća sirovina i mesar. Slična im je i ova nebitna statistika, osvojio ovo, odigrao ovoliko, onoliko... kojom je započeta diskusija.
A ovu glupu priču si ti započeo sa onim Ramos - Ronaldinho, Ramos - Messi, kao da je ovo potvrda nečega. Djetinjasto razmišljanje.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#29833 Re: Real Madrid C.F.
Cuj Pique
ajde da se i ja slozim s ovim logovanom jednom...
Pa Pique je bukvalno spanska verzija Dejana Lovrena, igrac bez grama mozga koji kiksa svaku utakmicu...
Pa Pique je bukvalno spanska verzija Dejana Lovrena, igrac bez grama mozga koji kiksa svaku utakmicu...
-
Korovjev
#29834 Real Madrid C.F.
Tipični neartikulisani, neargumentovani odgovor ‘najmanje tri puta bolji’.
Da ne spominjem činjenicu da ako je jedan ili najbolji ikad, trebao bi barem povremeno biti u stanju zaustaviti neke od najboljih ikad. A znamo kako su mu ti pokušaji uglavnom završavali. Preranim tušem jer je sirovina bez imalo sportskog duha koja ne može da istrpi vozanje i poraz od boljih.
I ne pada mi na pamet da pokrećem ili učestvujem u raspravi ko je bolji ovaj ili onaj, a još naročito za ovakve igrače. Pikea sam iskoristio samo za usporedbu.
Da ne spominjem činjenicu da ako je jedan ili najbolji ikad, trebao bi barem povremeno biti u stanju zaustaviti neke od najboljih ikad. A znamo kako su mu ti pokušaji uglavnom završavali. Preranim tušem jer je sirovina bez imalo sportskog duha koja ne može da istrpi vozanje i poraz od boljih.
I ne pada mi na pamet da pokrećem ili učestvujem u raspravi ko je bolji ovaj ili onaj, a još naročito za ovakve igrače. Pikea sam iskoristio samo za usporedbu.
- Logovan
#29835 Re: Real Madrid C.F.
Neda mi se pisati odgovor kako Bog kaze nekome ko na post o statistici Ramosa napise, ako vas interesuje kako se pase trava ukucajte na youtube Ramos - Messi. Nicim izazvan pises oko Messija i Piquea.Korovjev wrote: ↑11/02/2020 22:34 Tipični neartikulisani, neargumentovani odgovor ‘najmanje tri puta bolji’.
Sam pokrenes glupu pricu i onda lafo necu da ucestvujem u raspravi ko je bolji. E svasta majke mi.
-
Korovjev
#29836 Re: Real Madrid C.F.
Naravno da ti se ne piše kad nemaš odgovora. Samo me čudi da nisi ovih
nalupao barem 3, 4 
- Logovan
#29837 Re: Real Madrid C.F.
Na spomen Ramosa, dodjes i prosipas postove oko Barcinih igraca.
Sad lupi jedan post u rangu, "kako se pase trava bla, bla....".
- Revolucionar ★
#29838 Re: Real Madrid C.F.
Kakvi su ovi likovi trollovi. Sergio Ramos je u karijeri dosegao zvjezdane visine, mora se reci, kakve ce vjerovatno malo koji igrac doseci, i to ne samo kao puki posmatrac akcije na terenu. Mogu prihvatiti da neko kaze da se radi o grubom, cesto prgavom, proracunatom liku, ali da se ne radi o liku svjetske klase koji je poziciju stopera usavrsio i nadogradio cinjenicom da za ekipu trci po cijelom terenu i obavlja zadatke ,sto defanzivne, sto ofanzivne, onda jedini normalan zakljucak je da ste neobjektivni, pristrasni i nerealni. Covjek je svojim golovima prakticno osigurao neke od titula, poput onog cuvenog gola koji je donio izjednacenje Realu protiv Atletica u finalu lige prvaka. Neke od svjetski poznatih igraca samo jedan takav gol proslavi i obiljezi za cijeli zivot, kao npr. Solskjaera. Sergio Ramos je to radio iz sezone u sezonu. Sergio Ramos je osvojio dva evropska prvenstva i svjetsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom. Sergio Ramos je kao kapiten vodio Real Madrid do 3 uzastopne titule LP, a cak 4 u okviru 5 sezona. Hocete da kazete da su te cifre sasvim slucajno tu? Njegovi stoperski partneri su se mijenjali, od Nacha, Pepea, Varanea, Militaa, jedina konstanta u toj jednacini je Sergio Ramos. Bespredmetno je porediti covjeka uopce sa likovima poput Van Dajk-a, covjeka koji na svom kontu ima titulu i po, i to ne kao kapiten svog tima. Pa cak i poredjenje s Pikeom, koji je ruku na srce takodjer izuzetno odlikovan igrac, je bespredmetno, obzirom da je uticaj Ramosa na igru i rezultate Reala daleko veci nego je Pikeov na Barcelonu. Sergio je institucija, lider i igrac zadnje linije kakav se nece ponoviti zadugo. Kad ti krema talijanske odbrane, sve do jednog, kaze da je Ramos poseban i neponovljiv tip igraca, sve je jasno. Do tad, kompleksi su cudo

-
Korovjev
#29839 Re: Real Madrid C.F.
Aaaaa pa sad sam skontao. Ti ne gledaš fudbal kao sport u kojem igraju tim protiv tima, igrač protiv igrača. Nego samo gledaš pojedinca, šta je osvojio, koliko je igrao....
Ali mi i dalje nije jasno kako objašnjavaš napasivanje Ramosa.
Ali mi i dalje nije jasno kako objašnjavaš napasivanje Ramosa.
- Revolucionar ★
#29840 Re: Real Madrid C.F.
Ne provaljuj se, majke ti. O individualnim utjecajima na rezultate tima mozes govorit u slucaju Ronalda i Messija. I tu je kraj. O utjecaju na timsku igru, kljucne golove, vodjenje ekipe, kapitenstvo , tu pricamo o Ramos-u. Mislis da je Ramos individualac koji zarad licnih uspjeha radi neke stvari, zrtvuje uspjeh, igru i moral svoje ekipe? Onda ne gledas fudbal, i jednostavno si pristrasan iz bilo kojeg razloga koji imas protiv Ramosa. Najbolji odbrambeni igrac 21.vijeka. Tacka.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#29841 Re: Real Madrid C.F.
Kad Pique zabije gol u finalu lige prvaka pricat cemo. Ramos je to uradio u dva finala. U trecem je npr namjerno povrijedio Salaha, nokautirao Kariusa i vodio ekipu do titule. Liderčina. Radi sve ono sto pravi kapetan kluba treba. Pique je jedna obicna lezbača koja se raspravlja po twitteru , a muda ostavi u svlacionici kad izadje na teren, bas kao i vecina igraca farselone
-
Korovjev
#29842 Re: Real Madrid C.F.
Zakačio si se na moj post koji je napisan Logovanu ali hajd kad si tu da i tebi odgovorim. A naročito jer je to liderstvo, kapitenstvo nešto što mu je kao jedna od velikih ‘vrlina’. Samo ne znam gdje spada ono čišćenje žutih plus snimanje dokumentarca tokom uzvratne protiv Ajaxa prošle sezone. Da ne pričamo o mali milion crvenih (Logovan nam može naći tačan broj pa nek javi), kad fino ostavi tim na cjedilu. Aferim dao je dosta ključnih golova i to u vašim navijačkim očima od njega čini lidera, premda jedno i drugo nisu povezani.Revolucionar ★ wrote: ↑11/02/2020 23:24Ne provaljuj se, majke ti. O individualnim utjecajima na rezultate tima mozes govorit u slucaju Ronalda i Messija. I tu je kraj. O utjecaju na timsku igru, kljucne golove, vodjenje ekipe, kapitenstvo , tu pricamo o Ramos-u. Mislis da je Ramos individualac koji zarad licnih uspjeha radi neke stvari, zrtvuje uspjeh, igru i moral svoje ekipe? Onda ne gledas fudbal, i jednostavno si pristrasan iz bilo kojeg razloga koji imas protiv Ramosa. Najbolji odbrambeni igrac 21.vijeka. Tacka.
- B6Redhell
#29843 Re: Real Madrid C.F.
Jeli ovo korovjev poredi SR4 sa ježastim pikačom..
ne prosipaj se bogati. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29844 Re: Real Madrid C.F.
Bezveze vam priča generalno.
Ramos je već sad jedna od legendi Reala, to je sasvim sigurno.
Stoper koji je odlučivao utakmice.
Koji je donosio trofeje.
O nekakvim poređenjima je smiješno pričati.
Ako je to i Pique, nema potrebe.
I on se s Barsom naosvajao i bio dio jednog uspješnog sistema.
Kako onda reći da je Ramos bolji od njega ili obrnuto?
Šuplja
Ramos je već sad jedna od legendi Reala, to je sasvim sigurno.
Stoper koji je odlučivao utakmice.
Koji je donosio trofeje.
O nekakvim poređenjima je smiješno pričati.
Ako je to i Pique, nema potrebe.
I on se s Barsom naosvajao i bio dio jednog uspješnog sistema.
Kako onda reći da je Ramos bolji od njega ili obrnuto?
Šuplja
-
c_g
#29845 Re: Real Madrid C.F.
Pique nije ni do koljena Ramosu.
Ramos je top 3 najvećih legendi kluba, bez premca. Gol u Lisabonu znači više nego 450 golova Ronalda.
Ramos je top 3 najvećih legendi kluba, bez premca. Gol u Lisabonu znači više nego 450 golova Ronalda.
- Logovan
#29846 Re: Real Madrid C.F.
Zinedine Zidane has confirmed that Eden Hazard is ready to return for Real Madrid C.F.'s clash with Celta Vigo on Sunday
- Logovan
#29847 Re: Real Madrid C.F.
Opet penal, opet Ramos.
Navučen penal.
Navučen penal.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#29848 Re: Real Madrid C.F.
Cist penal fudbalska neznalico ! ne trollaj temu
- Logovan
#29849 Re: Real Madrid C.F.
Mina 2:2