Ne trebaju ni ici, em se muce em im pune praznu kasicuTomahawk11 wrote:Jok, može kome razbiti glavu.
Vidis kako je lijepo kad se nema para za sudije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne trebaju ni ici, em se muce em im pune praznu kasicuTomahawk11 wrote:Jok, može kome razbiti glavu.
Još i ovo...plain vanilla wrote:Ne trebaju ni ici, em se muce em im pune praznu kasicuTomahawk11 wrote:Jok, može kome razbiti glavu.![]()
Vidis kako je lijepo kad se nema para za sudije
Po nalogu MUP-a KS prodaja ulaznica na dan utakmice neće biti moguća.
Najest ćemo se prije dolaska.plain vanilla wrote: Pa ja najozbiljnije pitam, valja vam biti 4 sata na stadionu.
Ama koji su oni kurac da sve određuju? Ne može ovo, ne može ono, mora ovako, mora onako, ma mrš u tri pizde materine.Tomahawk11 wrote:Po nalogu MUP-a KS prodaja ulaznica na dan utakmice neće biti moguća.
Kako jbt?! Zar nije najperspektivniji stadion na jugoistocnoj hemisferi!?avetinja wrote:Previše je dva sata, mogli su vas uvesti sat vremena prije. Jebiga, tako ti je to kada je stadion sa lošim prilazima.
Jeste, osim kada vi dolazite.Pitar sa Kariba wrote:Kako jbt?! Zar nije najperspektivniji stadion na jugoistocnoj hemisferi!?avetinja wrote:Previše je dva sata, mogli su vas uvesti sat vremena prije. Jebiga, tako ti je to kada je stadion sa lošim prilazima.
Ja sam u cudu!![]()
JTŽ
Ma znam, ali meni opet ne ulazi u glavu koliko se oni samo pitaju oko svega i svačega, koliku samo količinu gluposti iznose ne bi li ispali pametni, a da im niko ne stane u kraj i kako se ne organizuje sastanak povodom ovih nedostataka.avetinja wrote:Neće da rade. Gledaju što je god više moguće da izbjegnu posao, a zapravo samo još više raspizde raju. Ne znam šta je problem da se ulaznice prodaju do 13 sati, recimo. Ali, koliko sam shvatio, ova zabrana se odnosi samo za naše navijače. Vi svoje ulaznice uzimate i na dan utakmice u fan shopu.
Nažalost, ne možeš im ništa. Ako MUP odluči, utakmica se može igrati pred praznim tribinama. Potrebno je samo malo više pameti i razumijevanja pa da se stvari koliko toliko stave u normalu. Ovako se samo uništava derbi i stvara bijes kod navijača. Zatvoriš navijače da čekaju dva sata i onda se čudiš što prave belaj. Ili ovo drugo, da ne možeš kupiti kartu na dan utakmice. Još samo da nam zube počnu gledati na ulazima.Logovan wrote:Ma znam, ali meni opet ne ulazi u glavu koliko se oni samo pitaju oko svega i svačega, koliku samo količinu gluposti iznose ne bi li ispali pametni, a da im niko ne stane u kraj i kako se ne organizuje sastanak povodom ovih nedostataka.
Ma nebitno je li za vas ili za nas, navijači određenog kluba da ne mogu kupiti ulaznicu na dan utakmice. Ma daj bježi, ne vjerujem matere mi. Uopšte razmatrati ovu opciju je za mene katastrofa.
Kolko se ja sjećam , nikadF&N wrote:Moze li mi neko od ovih zabrinutih mudrova reci kada je zadnji put bila masovna tuca izmedju navijaca na derbiju ili neposredno prije ili poslije?
Manijaci, ide nam vrlo bitna utakmica!
U pitanju je utakmica, koja nosi draž, utakmica na kojoj moramo iskoristiti puni potencijal, utakmica podjednako bitna i za klub i za navijače.
Igrači su ti koji su zakazali u zadnjem periodu, ali nama to ne treba biti prepreka da, dođemo i da svoj dio ''posla'' odradimo kako dolikuje našoj grupi.
Hajd bogati, zarez ti smetaPitar sa Kariba wrote:A kod "vas" je ovo ( nepismenost ) postalo simpaticno.
K'o neki znak raspoznavanja.![]()
Il' je seljacka!?
Ma saće on kazat na Jugu napisali seljaciplain vanilla wrote: Hajd bogati, zarez ti smeta![]()
A gdje je pisalo trEbina?![]()
![]()
kako teku pripreme za Panoniku
![]()
![]()
Ne bi on to rekao, nece da vrijedja Sabrinumanijak1 wrote:Ma haj ....Ma saće on kazat na Jugu napisali seljaciplain vanilla wrote: Hajd bogati, zarez ti smeta![]()
A gdje je pisalo trEbina?![]()
![]()
kako teku pripreme za Panoniku
![]()
![]()
![]()
iz predgrađa
![]()