Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
clio_dci120 wrote:Konkursom se traže tri ili četiri pravnika u gradskoj upravi. Ima na stranici ads FBiH.
Priča se da je jedno od mjesta za zubana, jer navodno završava ili je završio pripravnički u travniku. A ovih pet dana sam u Zenici, pa čujem od svoje raje da se i na fb hvalio sa uvjerenjem o položenom državnom ispitu i nešto pisao u stilu sljedeća stepenica. Lika znam površno ali svi kažu da je teško ljakse.
ocito da ne znas lika ni povrsno, lik je carsija i vjerovatno "svi" ti sto kazu su ustvari "ljakse"
Ooo Jel nam se to zuban registrovao, neka te sa rajom da se malo druzimo.
Nisam studirao 10 godina da te mogu nesto bolje poznavati.
clio_dci120 wrote:Konkursom se traže tri ili četiri pravnika u gradskoj upravi. Ima na stranici ads FBiH.
Priča se da je jedno od mjesta za zubana, jer navodno završava ili je završio pripravnički u travniku. A ovih pet dana sam u Zenici, pa čujem od svoje raje da se i na fb hvalio sa uvjerenjem o položenom državnom ispitu i nešto pisao u stilu sljedeća stepenica. Lika znam površno ali svi kažu da je teško ljakse.
ocito da ne znas lika ni povrsno, lik je carsija i vjerovatno "svi" ti sto kazu su ustvari "ljakse"
Ooo Jel nam se to zuban registrovao, neka te sa rajom da se malo druzimo.
Nisam studirao 10 godina da te mogu nesto bolje poznavati.
Nije Zuban, nego lik koji zna da je Zuban odrasto na raskrsnici u Crkvicama.. i da je momak na mjestu.
Meni vala izmedju te dvojice nema nikakve razlike , s tim sto je zuti prvi usao u politiku,a ovaj samo krenuo njegovim stopama .
Ja nekome ko je bilo koji faks društvenih nauka studirao 10godina ne bi dao ni prismrditi gradskom vijeću,ali jbg to je demokratija.
clio_dci120 wrote:Meni vala izmedju te dvojice nema nikakve razlike , s tim sto je zuti prvi usao u politiku,a ovaj samo krenuo njegovim stopama .
Ja nekome ko je bilo koji faks društvenih nauka studirao 10godina ne bi dao ni prismrditi gradskom vijeću,ali jbg to je demokratija.
hebes nase gradsko vijece..ko da je kvantna fizika
a jebes i grad koji nije u stanju rjesiti ni.ove koji pišaju po grobovima javno
Hajmo malo vedrije teme...evo imam pitanje za Jimija,on bi mogao znati jer je omladinac, ko je ona crnka sto radi u urbanu,ima cirkone na zubicima Mrsava, utegnuta
Pokusaj se i ti kameni sjetiti jesili kakvoj crnki cirkone ugradjivao
clio_dci120 wrote:Hajmo malo vedrije teme...evo imam pitanje za Jimija,on bi mogao znati jer je omladinac, ko je ona crnka sto radi u urbanu,ima cirkone na zubicima Mrsava, utegnuta
Pokusaj se i ti kameni sjetiti jesili kakvoj crnki cirkone ugradjivao