SaraFina wrote:Hafis wrote:GeeTnT wrote:Zato sto bi Dika zgradu pretvorio u kladionicu....
Upravo tako.
A u onom prvom slučaju, tko zna što bi Pekušić napravio od stadiona pod BB, da mu padne šaka.
Zato sada imamo turski konzulat u zgradi simfonijskog orkestra, a na stadionu pod BB imamo zaredom trostrukog prvaka države.
U svakom smo slučaju sada svi u plusu

I ti sebe oridjidji Mostarcem nazivaš? A hladno Velež guraš pod V. dok njihov Stadion daješ Zrinjskom.
Bolan to je meni dovoljan dokaz krkanluka. I da vi ne posjedujete ništa kulturno i gradsko, da ti ćaća garant nije navijao za Velež i da si "šljegnut" u M.
Isto vam je s repkom. Slavite a ljudi iz Varaždina se čude.
EM ste naprasno Rvatine postali, em se vidi da vi sa prijeratnim sredinama i ovim gdje ste sad veze nemate.
Kultuloroški. Zatucani i Bog me u suprotno uvjeriti ne može.
Da ja Želju tako gledam, a klub da uzmu Srbi, ne znam sad, ili Hrvati ja bi se zapitala jesam normalna.
Joooj koliko gluposti Bože dragi...

Uvijek i iznova jedno te iste stvari.
De jednom malo prostudirajte neke činjenice a ne napamet lupat ko maksim po diviziji...
Prva činjenica je da stadion nije ni Velezov ni od Zrinjskog. Grad je vlasnik stadiona. Velez ga je koristio do rata. Od tada je dat u zakup Zrinjskom.
Druga stvar je da je upravi Veleza prije nekih 10-15 godina ponudjeno da skupa igraju na stadionu pod Bijelim Brijegom, ali i da skupa ulažu u njega. Nesto kao sto Inter i Milan dijele stadion. Uprava Celeza je to odbila glatko i odluvili su da krecu u projekat izgradnje vlastitog stadiona u predgradju Mostara (Vrapcici).
Treće. Kakva ti je to priča ako ti nekoga tko navija za Zrinjski automatski proglasavas za "krkana" i neciviliziranu seljačinu?
Kraljice HŠK Zrinjski je najtrofejniji klub u BiH. To je klub u kojem igraju i Srbi i Bošnjaci i svaka druga nacija. I navijači ih vole kao svoje mezimce. Koliko puta su nagradu od navijača dobili upravo Bošnjaci.
Još jedna stvar... Odakle ti pravo da ti mjeriš nečije "mostarstvo" ?
Moraš shvatiti da svi prijeratni igrači Veleža kažu da taj prijeratni Velež i ovaj danas, nemaju apsolutno ništa zajedničko osim imena.
Niti ima rezultata, niti igrača, niti simpatizera kakvih je imao prije. Od poznatog mostarskog multikulturalnog prvaka nije ostalo ništa. Danas igraju samo muslimank, pjevaju se ilahije i kaside, organizira se zajednički iftar, skandira se ratnim zločincima...itd itd itd
Kako se netko normalan danas može identificirati sa jednim pomuslimanjenim klubom koji nema nikakvih rezltata?
Za stari Velež je navijao svatko, i igrao svatko. Taj je Velež zato i imao rezltata. A o aj danas "muslimanski" velež u kojem nema mjesta za druge nacije, vjere i drugačije svjetonazore može samo glumiti da ima nešto sa onim prije. I kukati , a tražiti da mu se poklone rezultati.
Malo se educiraj. Nije sve onako kako misliš da jest.
Nekad znaš biti u pravu ali nisi uvijek.
Veličina čovjeka je da prizna kada nije u pravu i prihvati nešto novo.