FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
faraon_s_krilima
#29776 Re: FC Barcelona
Martino:
“Today we were not interested in Leo participating in a lot of the play, rather that he looked for the one-on-ones with his defender on the right. Because of the special [man-marking] he’s always subjected to by Atlético, it was better to have Cesc as the false-nine and Messi on the wings. For sure, he participated little, but he had two very good opportunities. We didn’t base our whole game plan on Messi’s position, we also had Cesc, Neymar and Iniesta.”
“Today we were not interested in Leo participating in a lot of the play, rather that he looked for the one-on-ones with his defender on the right. Because of the special [man-marking] he’s always subjected to by Atlético, it was better to have Cesc as the false-nine and Messi on the wings. For sure, he participated little, but he had two very good opportunities. We didn’t base our whole game plan on Messi’s position, we also had Cesc, Neymar and Iniesta.”
- drugtito2011
#29777 Re: FC Barcelona
Dovoljno dobro, da pogledamo istini u oči, za razliku nekih navijača kojima je sudija uvijek krivac za loše utakmice.fidoremilienko wrote:čovjek objasniosarajlija87 wrote:Joj što nemogu ovih "eksperata" što za ovu Farsu navijaju jedno 3-4 godine![]()
Kakva je to retardirana priča da biraju utakmice ekspertu pa jesil odgledao obadvije utakmice Barcelone protiv Atletica i na Camp Nou su spašavali živu glavu!
To više nepričaju ni navijači Želje ni Sarajeva da im igrači "biraju utakmice" jer su i oni provalili da je to priča za retardiranu djecu!
Barcelona se muči sa Betisom!![]()
A Espanyola nebi pobjedila da nema glumca Neymara u timu treba Neymar da se stvarno zahvali Bogu što je došao u Španiju da igra što može da glumi jer vidjeli ste sinoć kako je kad mu sudi Englez!![]()
podne, kako je danas?
A za te iste navijače jedna vrlo bitna informacija: još uvijek igrači u bijelim dresovima gledaju u ledja Barceloni.
Ista situacija je i u BiH. Oni što nose bordo dresove uvijek gledaju plave dresove ispred sebe.
I bijeli i bordo jednako dugo čekaju trofej, mijenjaju trenere kao na traci, navijači vječito nezadovoljni, pričaju o prošlim vremenima, država im daje pare, itd...Nevjerovatno koliko sličnosti.
I tako to traje već cijelu deceniju...i samo Bog zna koliko će to još trajati, a kako trenutno stvari stoje još jednu deceniju najmanje..
- HB_BHF
#29778 Re: FC Barcelona
Haha jarane haj posjeti još koju temu, da ti postovi nisu procentualno svi u ovoj Barcinojsarajlija87 wrote:Ha ha ha
Odbi čuj to esi mi dobar šta nije bilo penala sinoć jadna je ta ekipa čija se taktika svodi na iznuđivanje kaznenih udaraca!
Što se tiče nas koji čitamo i pišemo na ovoj temi, svi smo se složili i pomirili već odavno da Barca nije jaka kao što je nekad bila i ispadanje iz LP smo očekivali kad tad.. Tako da ne znam na kome se istresaš
- Dr. Kuca
#29779 Re: FC Barcelona
Barca treba uradit rekonstrukciju ekipe, otjerat ove stare i ove koj su dosegli svoj limit pedro, alexis, pike, alba, maskerano. ubacit ove mladje, kupit ono sto im fali i ponovo.
- drugtito2011
#29780 Re: FC Barcelona
sarajlija87
Eto ti sad navijač crveno bijelih...mislim da si jedini u BiH, i kao tako egzotičnog treba te odmah u postaviti u neki muzej kao stalnu postavku dok se nisi predomislio.
Eto ti sad navijač crveno bijelih...mislim da si jedini u BiH, i kao tako egzotičnog treba te odmah u postaviti u neki muzej kao stalnu postavku dok se nisi predomislio.
- p206
- lua
#29782 Re: FC Barcelona
Šta si ti u životu napravio u svojoj bogatoj nogometnoj karijeri?sarajlija87 wrote:Ma šta ću da posjećujem druge teme sve isti trolovi na svakoj od temaHB_BHF wrote:Haha jarane haj posjeti još koju temu, da ti postovi nisu procentualno svi u ovoj Barcinojsarajlija87 wrote:Ha ha ha
Odbi čuj to esi mi dobar šta nije bilo penala sinoć jadna je ta ekipa čija se taktika svodi na iznuđivanje kaznenih udaraca!. Razumijem ja, ne voli se neki klub i sve to, al ovoliki kompleks je zabrinjavajući
.
Što se tiče nas koji čitamo i pišemo na ovoj temi, svi smo se složili i pomirili već odavno da Barca nije jaka kao što je nekad bila i ispadanje iz LP smo očekivali kad tad.. Tako da ne znam na kome se istresaš. Nit' ovo koga vrijeđa, nit' ti imaš šta od ovoga.. Zato polako malo, biće...
.
![]()
Ali hoću malo vas "eksperte " da pitam par stvari:
Jesul travu pokosili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nevaljajte se po travi ima krpelja![]()
![]()
![]()
![]()
Trebal teren pokvasiti da nije "suh"![]()
![]()
![]()
Uvijek vas petorica nešto "preseravate" za ovu Barcelonu samo me zanima gdje je Jose Mujica![]()
![]()
Sve neki "stručnjaci"
- Cistokrvan
#29783 Re: FC Barcelona
Od jacih utakmica do kraja imamo Baskijce (i to kuci). Uz nadu da ce Atletiko negdje kiksat, mi moramo sve pobijediti pa da onda u zadnjem kolu bude dovoljan bod kuci sa ovim simeonovim nalozenim ludjacima.
-
5 0 5
#29784 Re: FC Barcelona
Penaldo neće igrati u finalu CdR.
- Cistokrvan
#29785 Re: FC Barcelona
Svako na ovaj forum donese malo srece, neko kad udje neko kad izadje ! Pa savjetujem ti da posjetis neku tebi prikladnu temu.sarajlija87 wrote:Joj što nemogu ovih "eksperata" što za ovu Farsu navijaju jedno 3-4 godine![]()
Kakva je to retardirana priča da biraju utakmice ekspertu pa jesil odgledao obadvije utakmice Barcelone protiv Atletica i na Camp Nou su spašavali živu glavu!
To više nepričaju ni navijači Želje ni Sarajeva da im igrači "biraju utakmice" jer su i oni provalili da je to priča za retardiranu djecu!
Barcelona se muči sa Betisom!![]()
A Espanyola nebi pobjedila da nema glumca Neymara u timu treba Neymar da se stvarno zahvali Bogu što je došao u Španiju da igra što može da glumi jer vidjeli ste sinoć kako je kad mu sudi Englez!
- p206
#29786 Re: FC Barcelona
nisu zaslužili titulu ako ne pobijede Atletico barem u jednoj utakmici nakon koje će imati dovoljno odmora da šetajuCistokrvan wrote:Od jacih utakmica do kraja imamo Baskijce (i to kuci). Uz nadu da ce Atletiko negdje kiksat, mi moramo sve pobijediti pa da onda u zadnjem kolu bude dovoljan bod kuci sa ovim simeonovim nalozenim ludjacima.
i da, još sam ljut od sinoć
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#29787 Re: FC Barcelona
dje ces ba albu i pedra stavit u isti koš sa alexisom , alvesom.Dr. Kuca wrote:Barca treba uradit rekonstrukciju ekipe, otjerat ove stare i ove koj su dosegli svoj limit pedro, alexis, pike, alba, maskerano. ubacit ove mladje, kupit ono sto im fali i ponovo.
maskerana vratit na njegovu prirodnu poziciju i bice ko preporodjen, a kupit samo dva stopera
alvesa podhitno na klupu i pustiti nek montoja igra
-
5 0 5
- p206
#29790 Re: FC Barcelona
now, more than ever move, move , move... a ne šetnjaHB_BHF wrote:Jedan iz arhive
-
Baresi 6
#29791 Re: FC Barcelona
ma mesiju je najbolje da kupi kofere. misli da je veci od kluba. uzet dvjesto miliona oda ludih arapa ili rusa i kupit za te pare 5 igraca i poceti rekonostrukciju tima (naravno ako fifa dozvoli). dosta je vise i tog mesija.
-
5 0 5
#29792 Re: FC Barcelona
Hahahahahahaha. Koja glupost.Baresi 6 wrote:ma mesiju je najbolje da kupi kofere. misli da je veci od kluba. uzet dvjesto miliona oda ludih arapa ili rusa i kupit za te pare 5 igraca i poceti rekonostrukciju tima (naravno ako fifa dozvoli). dosta je vise i tog mesija.
- TheHound
#29793 Re: FC Barcelona
Taj Messi vrijedi vise nego 5 drugih koje mozes kupiti za te pareBaresi 6 wrote:ma mesiju je najbolje da kupi kofere. misli da je veci od kluba. uzet dvjesto miliona oda ludih arapa ili rusa i kupit za te pare 5 igraca i poceti rekonostrukciju tima (naravno ako fifa dozvoli). dosta je vise i tog mesija.
-
Baresi 6
#29794 Re: FC Barcelona
ne znam sta je toliko smijesno. ti si izgleda navijac mesija a ne barce. izvuci pare za njega dok se jos moze, jer on je svoje odigro.505sCrtom wrote:Hahahahahahaha. Koja glupost.Baresi 6 wrote:ma mesiju je najbolje da kupi kofere. misli da je veci od kluba. uzet dvjesto miliona oda ludih arapa ili rusa i kupit za te pare 5 igraca i poceti rekonostrukciju tima (naravno ako fifa dozvoli). dosta je vise i tog mesija.
-
LSD
#29795 Re: FC Barcelona
odigrao svoje igrac koji ima 26 godina
i to još za Messija prica
-
DonVVVV
#29796 Re: FC Barcelona
Neka Messi odmoran saceka da baci koji sprint stvori sebi sansu... a moze
penal.
Moze mu se..
podrzavam Messija u ovoj misiji.
Moze mu se..
- skenderija04
#29797 Re: FC Barcelona
Ovo sto Baresi 6 rece nije nemoguce, samo je pitanje messija a ne kluba. Ako on kaze da hoce da ide sta cemo onda?LSD wrote:odigrao svoje igrac koji ima 26 godina![]()
i to još za Messija prica
-
LSD
#29798 Re: FC Barcelona
nema njemu micanja nigdje iz Barce...samo mu treba profi trener koji ce ga zategnuti, ovo sa zemljakom Martinom je zayebancija obicna.
a i sam Messi je izjavljivao više puta da želi do kraja ostati u Barci
...samo budale mogu prodavati najveceg fudbalera svih vremena
i to u njegovom primeu.
a i sam Messi je izjavljivao više puta da želi do kraja ostati u Barci
- skenderija04
#29799 Re: FC Barcelona
nece ga prodati. Ali ako on bude htio da ide bice problemLSD wrote:nema njemu micanja nigdje iz Barce...samo mu treba profi trener koji ce ga zategnuti, ovo sa zemljakom Martinom je zayebancija obicna.
a i sam Messi je izjavljivao više puta da želi do kraja ostati u Barci...samo budale mogu prodavati najveceg fudbalera svih vremena
i to u njegovom primeu.
-
omar little
#29800 Re: FC Barcelona
dvjesto milijuna messi a neymara se platilo malo manje od pola toga. zvuci skroz pametno i okej, gdje da potpisemo.