Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rumenige_brajtner
#29776 Re: Premijer liga BiH
sreća naša pa nisu htjeli uzet 400 hiljada za onu prevaru od igrača.
-
vryzas
#29777 Re: Premijer liga BiH
ultima_palabra wrote:A tek gledanje u supakMOSALJOZE wrote:Ispisa se pola stranice,a niko da spomene urbanističku,Hervasa,štrebere,ili još bolje pišanje po sirotinji...oh wait
Supak meraklija je posebna vrsta pacijenta.
- Logovan
#29778 Re: Premijer liga BiH
A treće kolo.MOSALJOZE wrote:Može malo tabela?
Kone odoše malo do naše teme da pokazuju komplekse.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#29779 Re: Premijer liga BiH
najnetrofejniji je prviRicken wrote: Naj klubovi.
Najtrofejniji i najnetrofejni.
- MOSALJOZE
#29780 Re: Premijer liga BiH
Ovo sinoć najavljenoMOSALJOZE wrote:Vidi kona vidi kona što komentarišu
Koji su to kompleksaši,KLUB im pobijedi oni se više raduju našem remiju.
Ova nije bila još
- Ricken
#29781 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:najnetrofejniji je prviRicken wrote: Naj klubovi.
Najtrofejniji i najnetrofejni.![]()
Gledao sam vas protiv Širokog, dobri ste jako. U Tuzli bi mogla biti tekma poslastica. Ovi naši se neznaju branit, a neće ni Husref sigurno na Tušnju. Ako teren bude dobro uvaljan, očekujem baš dobru tekmu.
- Ricken
#29782 Re: Premijer liga BiH
vryzas wrote:ultima_palabra wrote:A tek gledanje u supakMOSALJOZE wrote:Ispisa se pola stranice,a niko da spomene urbanističku,Hervasa,štrebere,ili još bolje pišanje po sirotinji...oh wait
Supak meraklija je posebna vrsta pacijenta.
- Kinaski
#29783 Re: Premijer liga BiH
da sude derbije prve lige odavno vec, to nije samo sadjeza u ledja wrote:jedna digresija. nisam znao da ove sudije iz plbih sviraju i u nizem rangu?
citam ovo da je momak iz travnika slomio nogu. ima i slika tacno kad mu dzonom ide u cjevanicu igrac veleza. uglavnom, start se desio u 16ercu, a sudija se nije oglasio.![]()
ovo mi bar sa slike izgleda kao start za crveni, ne samo za penal.
uglavnom, sudija je bio - nas vrhunski arbitar - edin jakupovic.
- plain vanilla
#29784 Re: Premijer liga BiH
mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu ZeljeRicken wrote:
![]()
Gledao sam vas protiv Širokog, dobri ste jako. U Tuzli bi mogla biti tekma poslastica. Ovi naši se neznaju branit, a neće ni Husref sigurno na Tušnju. Ako teren bude dobro uvaljan, očekujem baš dobru tekmu.
da je ko drugi, pa da se covjek zeza, ovako me lijepo strah
- Ricken
#29785 Re: Premijer liga BiH
Ja ne prognoziram ništa. Ekipe su tu negdje i sve je moguće. Uvijek pobjede ili sretniji ili onaj koje više htio. Samo se nadam da će bit tekma puna tempa i dinamike.plain vanilla wrote:mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu ZeljeRicken wrote:
![]()
- plain vanilla
#29786 Re: Premijer liga BiH
dobra je Sloboda, ali jos uvijek se ne moze reci da smo jakiRicken wrote:Ja ne prognoziram ništa. Ekipe su tu negdje i sve je moguće. Uvijek pobjede ili sretniji ili onaj koje više htio. Samo se nadam da će bit tekma puna tempa i dinamike.plain vanilla wrote: mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu Zelje
namucismo se neki dan, jedva 1:0
neka bude dobra i zanimljiva utakmica bez incidenata i nek pobijedi bolji, meni dosta
- avetinja
#29787 Re: Premijer liga BiH
Avetinja je realan, shvati to. Rekao sam da će biti remi na derbiju, bio remi. Rekao sam da ćemo uzeti Olimpic, uzeli Olimpic. Rekao sam da ćemo uzeti Široki, uzeli smo ga. U Tuzlu idemo po pobjedu, mada ja mislim da će biti remi, ali me pobjeda ne bi iznenadila.plain vanilla wrote:mislim da je cak i avetinja prognozirao pobjedu Zelje
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#29788 Re: Premijer liga BiH
Mislim da pitari ne bi trebali praviti veliku frku oko X u ZE.
Iako je Celik sklepan pred sami pocetak prvenstva (sami to nabacuju ne bi li ih ostali podcjenivali) i prije utakmice u BN sam rekao da su Metalleghe drzali na konopcima nakon izjednacenja,ovi iz 16 nisu mogli izaci. Dvije mrtve sanse Celik imao i onda u sljedecoj akciji ni iz cega Metalleghe povede i sve se srusilo.
Protiv Radnika smo vidjeli sta se desilo i jucer protiv Sarajeva. Jos ce ekipa na njima slomiti zube.
Iako je Celik sklepan pred sami pocetak prvenstva (sami to nabacuju ne bi li ih ostali podcjenivali) i prije utakmice u BN sam rekao da su Metalleghe drzali na konopcima nakon izjednacenja,ovi iz 16 nisu mogli izaci. Dvije mrtve sanse Celik imao i onda u sljedecoj akciji ni iz cega Metalleghe povede i sve se srusilo.
Protiv Radnika smo vidjeli sta se desilo i jucer protiv Sarajeva. Jos ce ekipa na njima slomiti zube.
-
al-em
#29789 Re: Premijer liga BiH
Zube ce lomiti vitez ili mladost, a ne zrinjski siroki i zeljo.
- duminjo
#29790 Re: Premijer liga BiH
Ne znam Jesu li ista radili. Inace da bog sacuva. Na onoj livadi se ne moze nornalno ni igrati. Odmah se sjetim otoke I lukavice.Ricken wrote: Gledao sam vas protiv Širokog, dobri ste jako. U Tuzli bi mogla biti tekma poslastica. Ovi naši se neznaju branit, a neće ni Husref sigurno na Tušnju. Ako teren bude dobro uvaljan, očekujem baš dobru tekmu.
Sinoc na grbavici tepih
Zeljo ima nekoliko bas dobrih igraca. Kapiten (petica), Desni bek ( jos kad bi bio malo "normalan"), blagojevic, stevanovic, a cini mi se da ni bekric sinoc nije peglo loptu
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#29791 Re: Premijer liga BiH
Manijaci su se po ko zna koji put sjetili ubijenog navijaca Sarajeva Vedrana Puljica......
http://--- NO LINKS ---/mobile/clanak/Haris/412021
http://--- NO LINKS ---/mobile/clanak/Haris/412021
- ultima_palabra
#29792 Re: Premijer liga BiH
Ne dobiti ovakvog Celika je neuspjeh, nema tu price. S druge strane, u prva dva kola ja Sarajevu ne bih dao vise od jednog boda, a oni uzese 4... tako da je jos uvijek solidan start sezone.mali_milojica wrote:Mislim da pitari ne bi trebali praviti veliku frku oko X u ZE.
Druga stvar je sto je kod njih zatrovana atmosfera jos od Jesica, i sto se samo ceka kiks pa da te stvari isplivaju na povrsinu.
-
bjelave
#29793 Re: Premijer liga BiH
Da je kozi rep pobila bi cijeli svijetultima_palabra wrote:Ne dobiti ovakvog Celika je neuspjeh, nema tu price. S druge strane, u prva dva kola ja Sarajevu ne bih dao vise od jednog boda, a oni uzese 4... tako da je jos uvijek solidan start sezone.mali_milojica wrote:Mislim da pitari ne bi trebali praviti veliku frku oko X u ZE.
Druga stvar je sto je kod njih zatrovana atmosfera jos od Jesica, i sto se samo ceka kiks pa da te stvari isplivaju na povrsinu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29794 Re: Premijer liga BiH
Radili su neki Nijemci teren na Grbavici. FKZ ih unajmio da srede teren.duminjo wrote:Ne znam Jesu li ista radili. Inace da bog sacuva. Na onoj livadi se ne moze nornalno ni igrati. Odmah se sjetim otoke I lukavice.
Sinoc na grbavici tepihbas Sam iznenadjen.
Zeljo ima nekoliko bas dobrih igraca. Kapiten (petica), Desni bek ( jos kad bi bio malo "normalan"), blagojevic, stevanovic, a cini mi se da ni bekric sinoc nije peglo loptulendrica ne treba ni spominjati. Fejzic usra malo glumeci nojera a bogami je nekoliko pravo dobrih izvadio I bio siguran. Nikolic, cini mi se, dobar.... IMA zeljo finu ekipu
- ultima_palabra
#29795 Re: Premijer liga BiH
Fino je sto se sjecas izreka iz zavicaja... nedjelja, kisa, sjecanja naviru... trcanje za Saruljom po nepokosenoj travi 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#29796 Re: Premijer liga BiH
ultima_palabra wrote:Fino je sto se sjecas izreka iz zavicaja... nedjelja, kisa, sjecanja naviru... trcanje za Saruljom po nepokosenoj travi
-
bjelave
#29797 Re: Premijer liga BiH
Otkos se otvorio i evocira uspomene s rodnih pasnjaka prije nego sto se strovalio u grad 
-
Mustang1
#29798 Re: Premijer liga BiH
Ali koliko samo malo fali da se Bilino napuni. Bez obzira na bojkot. Mislim da ako dobiju Olimpic protiv Sirokog ce biti pun zapad i istok.
- Logovan
#29799 Re: Premijer liga BiH
I to bi bilo to što se tiče bojkota.Mustang1 wrote:Ali koliko samo malo fali da se Bilino napuni. Bez obzira na bojkot. Mislim da ako dobiju Olimpic protiv Sirokog ce biti pun zapad i istok.
-
Mustang1
#29800 Re: Premijer liga BiH
Ma koliko me sjecanje sluzi jos par puta se ovako desavalo. Bojkot pa onda dohri rezultate pa se pomete sve pa losi rezultati pa bojkot..