http://www.imdb.com/title/tt1772288/

Moderator: _BataZiv_0809

Ja sam ga meščini i gledo nekad, ali valjda nisam dovoljno daleko odluto pa mi nije bio nešto.sizifinho wrote:joj cuo sam nekad davno za taj insepšn. Kazu dobar, jos ga radio onaj reziser Di caprio

Nije to ništa. Kakav sam ja film neki dan otkrio. Zove se Godfather. Preporuka.IkaIJ wrote:Znači NEVJEROVATAN FILM, kada se dovoljno uživite i sami daleko odlutate, neopisivo, topla preporuka. Pročitajte recenzije na imdbu za vjerodostojnije opise![]()
INCEPTION (2010)
Jesi gledao Ramba?ExNihilo wrote:Nije to ništa. Kakav sam ja film neki dan otkrio. Zove se Godfather. Preporuka.IkaIJ wrote:Znači NEVJEROVATAN FILM, kada se dovoljno uživite i sami daleko odlutate, neopisivo, topla preporuka. Pročitajte recenzije na imdbu za vjerodostojnije opise![]()
INCEPTION (2010)
Nikad čuo.Tomahawk11 wrote:Jesi gledao Ramba?ExNihilo wrote:Nije to ništa. Kakav sam ja film neki dan otkrio. Zove se Godfather. Preporuka.IkaIJ wrote:Znači NEVJEROVATAN FILM, kada se dovoljno uživite i sami daleko odlutate, neopisivo, topla preporuka. Pročitajte recenzije na imdbu za vjerodostojnije opise![]()
INCEPTION (2010)

istina. kao i svakom nastavku ImageaExNihilo wrote:A opet se svakom njegovom filmu raduješ ko malo dijete.![]()
NisamTomahawk11 wrote:Jesi gledao Ramba?ExNihilo wrote:Nije to ništa. Kakav sam ja film neki dan otkrio. Zove se Godfather. Preporuka.IkaIJ wrote:Znači NEVJEROVATAN FILM, kada se dovoljno uživite i sami daleko odlutate, neopisivo, topla preporuka. Pročitajte recenzije na imdbu za vjerodostojnije opise![]()
INCEPTION (2010)