FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dezurni_ucenik

#2976 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KatarinaKosaca wrote:
CVIKERASH wrote:Da ponovim Farma,Senad,ZMBT,,Fikreti,Karleuse,Jane,sve je to isto sranje.Samo ne znam zasto ne priznate da slusate Karleusu i da okoncamo ovu raspravu.
Postaješ naporan sa tim pitanjem.. Hajdemo ovako, eto, ja slušam JK . (Izleda ti znaš više naslova njenih pjesama), ali hajde, ja slušam JK. To po tebi odmah o meni otkriva

-nizak stupanj obrazovanja
-loš ukus
-loš karakter

to u namanju ruku. A takve podjele se jednostavno zovu predrasude i jako su opasne. Obično govore o primitivnom sklopu ličnosti onog ko posjeduje predrasude.
JK je više angažirana nego što pjeva i upravo je neuspjeh koncerta odraz medijskog bombardiranja protiv nje, ali ne kao protiv tubofolka, nego u korist udovice najpoznatijeg Ubojice. Vidiš, kako selektivno čitanje donosi manjak informacija, pa si jednostavno neinformiran.
Jednako i kad Senada optužuješ da je loš novinar jer kao ne zna engleski i kao promovira JK. Sve o sebi kažeš. Čitaj više, bez predrasuda, bez selekcije, bićeš bolje informiran. :wink:

To si odmah trebala odmah reci da si njen fan,bezveze se raspravljamo.Pozdrav.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2977 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

:facepalm:

Senade, dok su ti ovo oponenti, nemaš zime
KARDASIJAN

#2978 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KARDASIJAN »

legenda reala wrote:Ako je tačna informacija da je BHT otkupio sve utakmice BIH u naredne četiri godine, ostaje im samo CD
TACNA
Srebrni

#2979 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

CVIKERASH wrote:
KatarinaKosaca wrote:
CVIKERASH wrote:Da ponovim Farma,Senad,ZMBT,,Fikreti,Karleuse,Jane,sve je to isto sranje.Samo ne znam zasto ne priznate da slusate Karleusu i da okoncamo ovu raspravu.
Postaješ naporan sa tim pitanjem.. Hajdemo ovako, eto, ja slušam JK . (Izleda ti znaš više naslova njenih pjesama), ali hajde, ja slušam JK. To po tebi odmah o meni otkriva

-nizak stupanj obrazovanja
-loš ukus
-loš karakter

to u namanju ruku. A takve podjele se jednostavno zovu predrasude i jako su opasne. Obično govore o primitivnom sklopu ličnosti onog ko posjeduje predrasude.
JK je više angažirana nego što pjeva i upravo je neuspjeh koncerta odraz medijskog bombardiranja protiv nje, ali ne kao protiv tubofolka, nego u korist udovice najpoznatijeg Ubojice. Vidiš, kako selektivno čitanje donosi manjak informacija, pa si jednostavno neinformiran.
Jednako i kad Senada optužuješ da je loš novinar jer kao ne zna engleski i kao promovira JK. Sve o sebi kažeš. Čitaj više, bez predrasuda, bez selekcije, bićeš bolje informiran. :wink:

To si odmah trebala odmah reci da si njen fan,bezveze se raspravljamo.Pozdrav.
Prvo - koliko ja znam nije SENAD birao JK kao ličnost godine, nego se glasalo među 10 drugih imena, tako da optužiti Senada lično nema smisla. Pasjaluk ljudski je čudo kad su u pitanju poslovne ljubomore. Elem, pustite tu izblajhanu rugobu... NE vidim da se iko žali radi kodiranja signala?! Ili nema mnogo ljudi iz inostranstva na forumu, ili je prošlo bolje nego što je bilo ko mogao očekivati...
liberty02

#2980 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by liberty02 »

komunjare i cete vole senada.. samo da se jos prekrsti jos bi ga vise volili... :lol:
dezurni_ucenik

#2981 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

KARDASIJAN wrote:
legenda reala wrote:Ako je tačna informacija da je BHT otkupio sve utakmice BIH u naredne četiri godine, ostaje im samo CD
TACNA

Gdje ste culi za to ?
lik5

#2982 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

CVIKERASH wrote:Opet da kazem JK obicna papanka,za koju ne znam ZASTO se dize u zvijezde i pravi se od nje pojam neke dobrote i suzivota.Bora Corba je cetnik i to teski,ali njegova muzika ima vrijednost (ne slusam ga i mislim na prijeratne stvarke),dovoljno je da poslusas od njega "Oko mene sve su ..." pa shvatis da je jos 80-tih predvidio stanje danasnjeg drustva.Njena muzika : "hiljade ljudi u moje grudi","napravi mi sina pod svjetlima kasina","sta ce ti njen broj",to nema nikakvu vrijednost jer je to odron od muzike.Gore nabrojane Corbine pjesme se i dan danas vrte (dodaj na listu i "kADA Padne noc").Ne branim ga ,ali samo govorim realno kako jeste.Eto da kazem hajde fino sto se ona sjeti Srebrenice pa stavi na Twitter,ALI ne napise genocid vec "strasan zlocin se desio",a zbog takvih stvari ,(koje su nekome sitnica ,meni nisu),se meni dize kosa na glavi.Pa jbmu misa,zar je tako strasno napisati rijec od 7 slova - genocid.Druga stvar,ono njeno konstanto lajanje zbog propalog koncerta,kriv ovaj kriv onaj,samo pokazuje da je ona jedna obicna iskompleksirana PAPANKA.Spice klix su prije nekoliko godina odrzale povratnicku turneju nakon ihahaj godina i na kraju se samo obrukale,posjecenost na nastupima nikakva-ali nisu lajale okolo ,kriv ovaj kriv onaj.Znaci turneja koja se godinama unaprijed planirala gdje su se milioni i milioni vrtili,dozivjela je totalni fijasko.Sta je Karleusa uradila nakon koncerta,hvalila se po medijima kako se utjesila kupovinom novog skupocjenog auta "da pokaze dusmanima",znaci jedna obicna iskompleksirana PAPANKA i da kazem da me ne zanima apsolutno njeno misljenje politicko jer nije vrijedna nicega.

Ali,jbga Corba kao i Kusturica i Nele kontali bice Velika Srbija pa vidjeli da se zajebali pa sada hajmo biti veci cetnici od Draze.Mislis da i Karleusa nije svasta pomisljala tokom 90tih,mislis da je prije 10 godina ona mislila da je u Srebrenici bio genocid ili oruzana akcija.Garant je svasta mislila,ali je mozda pametno sutila jer je vidjela da ce imati ono sto Bora svojim lajanjem je izgubio - cjelokupno triste ex-Yugoslavije.

I na kraju da citiram sto jednom rece Miso Kovac : Moja najdraza grupa je Riblja Corba" Zasto?E zato sto je on deklarisani cetnik,znaci moj iskreni neprijatelj.Bolje imati takvog neprijatelja nego laznog prijatelja".

PS : RČ nije moja omiljena grupa niti ih slusam.Ali problem na ovoj temi je sto se slusa Karleusa i gotivi Senad tako da se svaka kritika shvata kao uvreda.Budi iskren pa reci :slusam nju i zavrsena prica.
nisi u pravu,JK su pjesme uzas,tu se slazem sa tobom,al ta zena ima svoj stav i glas je dobrog razuma.trebao si je nekad poslusat sta prica i shvatio bi da je normalna zena,bez obzira na njenu losu muziku.i nije cetnik kao bora corba koji je sve pokazio rokersko jer cetnik i roker ne idu jedno sa drugim.
lik5

#2983 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

jucer se suko sa bht supacki pohvalio da ce bht u dvije naredne godine samo ona prenosit repku u kvalama. i jos kaze safetu da nece morat vise brinut koje koji novinar :lol: :lol: :lol: kao safeta je to zbunjivalo :lol: :lol: :lol: Šuko šuknuo :lol: :lol:

al ozbiljno bht ima najtamniju sliku,pa to je uzas zivi,pa male tv lokalne imaju HD cccc pa ko ce pratit mundijal na onoj tami :-)
lik5

#2984 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

CVIKERASH wrote:
KARDASIJAN wrote:
TACNA

Gdje ste culi za to ?
de pusti se pjesama od karleuse,tu se slazem da je uzas,dno,al zena prica o politici,o zivotu o svemu dosta dobro.pa u srbiji je napadaju stalno zbog toga,jer nema dlaku na jeziku i prica kako jest stanje u srbiji.a ne ko cetnik corba koji je u kostunicinoj stranci .corba je pokazio sav svoj roken roll svojim cetnistvom,to zajedno nikako ne ide.i bolesno razmislja,dok karleusa razmislja dobro,razumna je.bez obzira na njene pjesme i izgled.
liberty02

#2985 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by liberty02 »

samo jos ime milutin i da se prekrsti... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wolf07

#2986 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

@Cvikerash
Prije svega jel ti mislis da si takav autoritet da bi ja sad trebao da skrivam pred tobom sta slusam??? Pa covjece boziji ovdje je sto puta ponovljeno da je Karleusina muzika dno dna. Mozes li ti shvatiti da niko ne hvali njenu muziku vec njen drustveni angazman. Istovremeno, Bora Corba koji je jedno obicno govno ima kakav-takav muzicki rejting (ne zaboravimo da najbolje pjesme toj grupi nije napisao on nego Bajaga) ima drustveni angazman jednog najobicnijeg smrada. To je prvoklasni podrepas.

RAZDVOJI U SVOJOJ GLAVI MUZIKU I POLITICKE STAVOVE NEKE JAVNE OSOBE!!!

Ja sam ti naveo u prethodnom postu nekoliko primjera u kojima su vrhunski umjetnici bili obicni diletanti kad je u pitanju politika i ti opet nastavljas sa istom matricom turbo-folk=glup covjek=primitivac=zlocinac, roker=pametan tip=altruista=humanista i covjekoljubac, nidje veze!
MUP_KS

#2987 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MUP_KS »

Face tv se ne moze gledati bez kablovske jel tako treba mi samo u utorak kada bude tekma,mislio gledati u stanu a imaju samo obicni kanali onoih 10 standardnih bez kablovske mozel ikako
lik5

#2988 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

MUP_KS wrote:Face tv se ne moze gledati bez kablovske jel tako treba mi samo u utorak kada bude tekma,mislio gledati u stanu a imaju samo obicni kanali onoih 10 standardnih bez kablovske mozel ikako
samo preko kabla fejs ide.nije imao senad love za repetitor,zaebo ga nedzad :lol:
karanana

#2989 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Je ko nedzad? Nisam u toku.
Srebrni

#2990 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Jel ko upratio ovo??? LAGUMDŽIJA U FACE TO FACE-u...

http://www.facetv.ba/component/content/ ... senad.html
dezurni_ucenik

#2991 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

wolf07 wrote:@Cvikerash
Prije svega jel ti mislis da si takav autoritet da bi ja sad trebao da skrivam pred tobom sta slusam??? Pa covjece boziji ovdje je sto puta ponovljeno da je Karleusina muzika dno dna. Mozes li ti shvatiti da niko ne hvali njenu muziku vec njen drustveni angazman. Istovremeno, Bora Corba koji je jedno obicno govno ima kakav-takav muzicki rejting (ne zaboravimo da najbolje pjesme toj grupi nije napisao on nego Bajaga) ima drustveni angazman jednog najobicnijeg smrada. To je prvoklasni podrepas.

RAZDVOJI U SVOJOJ GLAVI MUZIKU I POLITICKE STAVOVE NEKE JAVNE OSOBE!!!

Ja sam ti naveo u prethodnom postu nekoliko primjera u kojima su vrhunski umjetnici bili obicni diletanti kad je u pitanju politika i ti opet nastavljas sa istom matricom turbo-folk=glup covjek=primitivac=zlocinac, roker=pametan tip=altruista=humanista i covjekoljubac, nidje veze!

Jarane u redu je vise.Smatram Karleusu za zadnju smecarku i sta je sad problem sa tim.Jebe mi se za njeno misljenje jebe mi se za misljenje pevaljke najobicnije.To je moje misljenje i da zavrsimo ovu pricu.

Kao sto sam napisao,a vidi niko ne komentarise,da je to izjavila jedna Josipa Lisac na CD-u,ne bi se toliko svrsavalo na njenz izjavu ko na Jeleninu.Jer za vecinu ovdje Josipa je neka luda babetina dok je Jelena nesto cool,pametna cura blablablab.

I opet : boli me kurac za misljenje kafanske drolje.
lik5

#2992 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

neko ko ima zdrav razum i ko normalno prica,ne mozes nazivat smecem,smece je bora cetnik
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2993 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

CVIKERASH wrote:Kao sto sam napisao,a vidi niko ne komentarise,da je to izjavila jedna Josipa Lisac na CD-u,ne bi se toliko svrsavalo na njenz izjavu ko na Jeleninu.Jer za vecinu ovdje Josipa je neka luda babetina dok je Jelena nesto cool,pametna cura blablablab
Ko će ti komentirati takvu glupost koju si napisao, pa još potenciraš. Ti u kašikama ili šolji vidio šta bi bilo kad bi bilo? Ja baš obrnuto mislim da se Josipa Lisac očitovala o bilo čemu sem Karlu Marikošu da bi se čulo, znalo , imalo odjeka.. Nije, njen izbor. To i dalje ne znači da je super, extra giga mega pjevačica, koja nažalost nije puno komercijalizirala svoje glasovne mogućnosti. Ali to nije tema. Kao ni JK. Osvrt na Jk je bilo to što si je iznio kao glavni adut contra Senada kao našeg najboljeg novinara.
Ima se Senadu šta spočitati. Čekam da ti i @vanilla počnete. Nažalost toliko to loše radite, da ne znate ni početi ono što mu se sa razlogom i profesionalnim utemeljenjem i te kako može reći.
luckylaka

#2994 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Samo da se zna*******Face priprema spektakl u historijskom danu za BiH! 15.oktobar, CD i Face to Face uživo iz Kaunasa.******Jos jednom HVALA ekipi FaceTv Senadu,Marjanu i ostaloj ekipi
goshpar

#2995 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by goshpar »

luckylaka wrote:Samo da se zna*******Face priprema spektakl u historijskom danu za BiH! 15.oktobar, CD i Face to Face uživo iz Kaunasa.******Jos jednom HVALA ekipi FaceTv Senadu,Marjanu i ostaloj ekipi
ma jarane, halooooooooooooo

sta se ima zahvaljivati na prenosu utakmice. pa valjda zivimo u vremenu kad je prenos utakmice nesto sto se PODRAZUMIJEVA.

majke mi, kao da nam prenosi utakmicu iz neke druge galaksije, pa sad treba biti nesto zahvalan i padati na guz.cu zbog toga...
luckylaka

#2996 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

goshpar wrote:
luckylaka wrote:Samo da se zna*******Face priprema spektakl u historijskom danu za BiH! 15.oktobar, CD i Face to Face uživo iz Kaunasa.******Jos jednom HVALA ekipi FaceTv Senadu,Marjanu i ostaloj ekipi

sta se ima zahvaljivati na prenosu utakmice. pa valjda zivimo u vremenu kad je prenos utakmice nesto sto se PODRAZUMIJEVA.

majke mi, kao da nam prenosi utakmicu iz neke druge galaksije, pa sad treba biti nesto zahvalan i padati na guz.cu zbog toga...
Halooo ja se ne zahvaljujem u tvoje ime nego u svoje a ti ko da nesto imas protiv.
Sabirni centar

#2997 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sabirni centar »

goshpar wrote:

Jarane, za razliku od sinoćnje kvalitete slike na BHT-u, u utorak očekujemo prenos iz "druge galaksije". :wink:
goshpar

#2998 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by goshpar »

luckylaka wrote:
goshpar wrote:

Halooo ja se ne zahvaljujem u tvoje ime nego u svoje a ti ko da nesto imas protiv.
naravno, ti imas pravo da radis i kazes sve sto zelis, nemam ja problem s tim...

samo me zanima zasto bismo trebali biti zahvalni na necemu sto je normalno svima i svuda u svijetu...
luckylaka

#2999 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Pogresno,,gasphar,,Cini mi se da je svugdje u svijetu normalno da se reprezentacija prenosi najkvalitetnijom opremom a to bi valjda trebale imati drzavne tv kuce.U nasem slucaju molimo Dragog Boga da bilo koja druga tv kuca preuzme prenos nase reprezentacije jer cemo imati kakav takav kvalitet samo da to ne rade lezi hljebovici sa BHT svojom tehnikom iz 45-e.Zato se zahvaljujem ekipi Facetv sto nam omoguci da gledamo koliko-toliko normalnu utakmicu.Opet da podvucem govorim u svoje ime.
goshpar

#3000 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by goshpar »

luckylaka wrote:Pogresno,,gasphar,,Cini mi se da je svugdje u svijetu normalno da se reprezentacija prenosi najkvalitetnijom opremom a to bi valjda trebale imati drzavne tv kuce.U nasem slucaju molimo Dragog Boga da bilo koja druga tv kuca preuzme prenos nase reprezentacije jer cemo imati kakav takav kvalitet samo da to ne rade lezi hljebovici sa BHT svojom tehnikom iz 45-e.Zato se zahvaljujem ekipi Facetv sto nam omoguci da gledamo koliko-toliko normalnu utakmicu.Opet da podvucem govorim u svoje ime.
apsolutno se slazem...

nazalost, drzavna tv-kuca nema tehniku koja bi nam omogucila najkvalitetniji moguci signal, ali zasto je to tako je drugo pitanje i necemo sad o tome.

druga, komercijalna tv-kuca, vidi svoju sansu i otkupi prava za neke utakmice, i to je isto jedna normalna situacija na trzistu.

eh sad, ono sto meni smeta kod toga je da se od normalne situacije, a sto je svakako prenos nekog tv-dogadjaja, pravi totalni cirkus. kako cirkus: pa lijepo, on krenuo na put, pa slikanje... hej, ON KRENUO na put da prenosi tekmu. kad je iko igdje na bilo kojoj tv vidio kako komentator krece na put i da se od toga pravi neka vijest. pa onda dnevnik sa stadiona prije utakmice, kakve majke ti veze ima dnevnik, tj. pregled dogadjaja dana, sa prenosom fudbalske utakmice. pa onda DERNJAVA, IZDISANJE i kakvi sve ne, neartikulisani zvuci tokom te utakmice, a ne komentarisanje dogadjaja tj. ono sto gledalac ocekuje da cuje tokom utakmice. pa onda supercirkus na kraju sa igracima i selektorom... mogu samo da zamislim na sta ce to sve da lici kad pobijedimo u litvi...

sve ovo sto sam nabrojao je po meni, vrijedjanje, potcjenjivanje i omalovazavanje gledalaca...

najsretniji bih bio kad bi nam dali samo sliku sa stadiona, u tom hd-u i bez ikakvog komentara. to bi zaista bilo uzivanje...
Locked