BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#2976 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:U fudbalu je krilo najlakša pozicija za neutralizirati... odsječe se protok lopti i to je to, neka onda CR ulazi u sredinu i pokuša proći kroz 5 igrača ;-)
Onda pojacati sredinu kako bi se presjekao protok lopte do krila.....
BHF_Manijak

#2977 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma nemoguce je da je teren losiji da mu jebes mater ba, seru Portugalci, prpa im je velika vjeruj te, atmosfera nidje veze, treba to iskorstit!!! Cuj losiji teren nego prije mjesec, mamicu im sto seru! :x
sumirprimus

#2978 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:Jel to ta Martina radi na TV1, ili mi se cini da je ono njihova podloga vijesti??? :x :x :x Mamicu joj! :x
vjerovatno kao gost, u nekoj emisiji ala face to face...
zbog ovakvih,nije mi drago kad nasi sugradjani navijaju za tursku,kontra hrvatske,jer ovako grdnim osobama samo daju materijala da škevću....samo BIH,a susjedima sve najbolje!!! :bih:
sumirprimus

#2979 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:Ma nemoguce je da je teren losiji da mu jebes mater ba, seru Portugalci, prpa im je velika vjeruj te, atmosfera nidje veze, treba to iskorstit!!! Cuj losiji teren nego prije mjesec, mamicu im sto seru! :x
pa bilo ti je sinoc,na ftv-u,ja mislio los prijem opet...kad ono... :-) :D
Chuckie

#2980 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

Comrad wrote:Dajte ljudi malo tih slika, ima li iko iz onih nebodera na forumu? Ja vjerujem da ce biti dobar teren, pa ne igra niko na njemu kolko vec, 20-ak dana, plus nije bilo nesto puno padavina... Bice to dobro.
Kako će bit dobar kad su ga juče frezali sa ovim:

:lol:
Acheron

#2981 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

ultima_palabra wrote:U fudbalu je krilo najlakša pozicija za neutralizirati... odsječe se protok lopti i to je to, neka onda CR ulazi u sredinu i pokuša proći kroz 5 igrača ;-)
To se treba i pokusat. Ali nije problem Ronaldu doci na centar po loptu i onda se ispalit k'o iz katapulta.

Nasi bekovi ne smiju prelazit centar, mada svakako nisu kadri za ofanzivne akcije. (osim Mujdze)
ultima_palabra

#2982 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
Naravno... tu bi Lulić mogao odigrati važnu ulogu jer pokriva mnogo terena, a sad je navikao igrati u sredini za Lazio.

Vidjeli smo u Parizu kako i Pandža može izgledati kao Maldini ako vezni red radi svoj posao :-D
ultima_palabra

#2983 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Acheron wrote:
To se treba i pokusat. Ali nije problem Ronaldu doci na centar po loptu i onda se ispalit k'o iz katapulta.

Nasi bekovi ne smiju prelazit centar, mada svakako nisu kadri za ofanzivne akcije. (osim Mujdze)
Kad ga vidiš da to radi, onda znaj da je frustriran :) Njemu je brzina jača strana od driblinga, ne može se on probijati sam kroz nakrcani vezni red na uskom i izoranom BP.
clarKKent

#2984 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by clarKKent »

ne primiti go ovdje, braniti se i nogama i rukama :D
a tamo, tamo je druga prica :dance:
LSD

#2985 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Da bi olaškao našoj poroznoj odbrani Pape mora staviti petoricu u vezu, od toga trojica moraju kvariti igru Portugala....koga staviti kad imamo samo Rahimića i Zahirovica od "ometaca" :? ...Miske nije igrac duela, niti Pjanić, Medunjanin je odlican pas igrac ali nije za krljanja i udaranja po kostima.
star(i)mo

#2986 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

Acheron, negativac si teski. Mozda (!) si upravu ali kako ti se da pisati i razmisljati ovako negativno!? Po tebi bi najbolje bilo da se odmah predamo, po dva puta 0-3 za zelenim stolom i mirna Bosna.
Dajem 150 KM ko te ohladi... :lol:
sumirprimus

#2987 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
Acheron wrote:

Kad ga vidiš da to radi, onda znaj da je frustriran :) Njemu je brzina jača strana od driblinga, ne može se on probijati sam kroz nakrcani vezni red na uskom i izoranom BP.
samo nesto se bojim,da ce on imat potrebu vracat se po loptu... :(
Chuckie

#2988 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

Najnoviji radovi sa Bilinog polja :dance:

Image
Acheron

#2989 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Acheron »

star(i)mo wrote:Acheron, negativac si teski. Mozda (!) si upravu ali kako ti se da pisati i razmisljati ovako negativno!? Po tebi bi najbolje bilo da se odmah predamo, po dva puta 0-3 za zelenim stolom i mirna Bosna.
Bolje se pripremiti na neuspjeh, bice manje razocaranje.

Znas sta znaci ovo zadnje? U svakom slucjau, ja ne zelim da te se banuje foruma. Niti bilo koga ko eventualno srao po meni. Samo dajte da to bude duhovito. :wink:
clarKKent

#2990 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by clarKKent »

neuspjeh? :zzzz:
star(i)mo

#2991 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

Acheron wrote:
star(i)mo wrote:Acheron, negativac si teski. Mozda (!) si upravu ali kako ti se da pisati i razmisljati ovako negativno!? Po tebi bi najbolje bilo da se odmah predamo, po dva puta 0-3 za zelenim stolom i mirna Bosna.
Bolje se pripremiti na neuspjeh, bice manje razocaranje.

Znas sta znaci ovo zadnje? U svakom slucjau, ja ne zelim da te se banuje foruma. Niti bilo koga ko eventualno srao po meni. Samo dajte da to bude duhovito. :wink:
ZaHebajem se buraz. Naravno da nije ozbiljno. Slazem se da cemo imati problema s njihovim krilima ali necu i ne mogu da prihvatim da su bolji od nas. Vjerujem u nasih 11 momaka i ubijedjen sam da ce ostaviti srce na terenu. :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2992 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:
Naravno... tu bi Lulić mogao odigrati važnu ulogu jer pokriva mnogo terena, a sad je navikao igrati u sredini za Lazio.

Vidjeli smo u Parizu kako i Pandža može izgledati kao Maldini ako vezni red radi svoj posao :-D
Rahmic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic....Mislim da ce Pape te igrace korisiti za pravljenje veznog zida. Neko kaze nisu Medo, Miske i Pjanke za pravljenja pometnje, sta je onda bilo ono u Parizu, upravo su ovi igraci igrali vezni red i presjekli mali milion lopti?! Ne mozemo imati Rahimica i jos 4 Makelelea :P u vezi pa da odrade prljavi posao.
HTI

#2993 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by HTI »

Chuckie wrote:
HTI wrote:
ReD aka Socijalista wrote:Vutra danas

Image
Haj' sto je slika stara, nego ovo nije Bilino Polje. :-)
Ja šta je? Puračića Lug? :lol:
Mozda je Puracica Lug, ali BP nije sigurno.
Ovo puno lici na istocnu tribinu BP, ali nije BP. A ti pronadji razlike. :lol:
ultima_palabra

#2994 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Rahmic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic....Mislim da ce Pape te igrace korisiti za pravljenje veznog zida. Neko kaze nisu Medo, Miske i Pjanke za pravljenja pometnje, sta je onda bilo ono u Parizu, upravo su ovi igraci igrali vezni red i presjekli mali milion lopti?! Ne mozemo imati Rahimica i jos 4 Makelelea :P u vezi pa da odrade prljavi posao.
Slažem se... mislim da bi Pape prepisao postavu od tog dana da može. Pošto ne može, onda će napraviti što bude mogao manje promjena.
Chuckie

#2995 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

HTI wrote: Mozda je Puracica Lug, ali BP nije sigurno.
Ovo puno lici na istocnu tribinu BP, ali nije BP. A ti pronadji razlike. :lol:
Meni izgleda identicno, samo što je na ovoj slici našminkano, stolice promijenjene itd.

Image
LSD

#2996 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by LSD »

Hoce li UEFA zabraniti ulaz na sjever i jug B.Polja, s obzirom da ni te tribine nemaju naslonjace za leđa kao ni zapad Koševa :? :-)
solo2

#2997 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by solo2 »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:Rahmic, Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic....Mislim da ce Pape te igrace korisiti za pravljenje veznog zida. Neko kaze nisu Medo, Miske i Pjanke za pravljenja pometnje, sta je onda bilo ono u Parizu, upravo su ovi igraci igrali vezni red i presjekli mali milion lopti?! Ne mozemo imati Rahimica i jos 4 Makelelea :P u vezi pa da odrade prljavi posao.
Slažem se... mislim da bi Pape prepisao postavu od tog dana da može. Pošto ne može, onda će napraviti što bude mogao manje promjena.
Valja li ova? Ultra defanzivno/ofanzivna 5-4-1 (tkz. Cirina taktika)

-----------Begovic------------
----Besic--Spahic--Jahic-----
Lulic-----Rahimic-----Salih--
---Pjanic----Medunjanin----
-----------------Miske--------
-------Dzekson---------------
ArnelS

#2998 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ArnelS »

LSD wrote:Hoce li UEFA zabraniti ulaz na sjever i jug B.Polja, s obzirom da ni te tribine nemaju naslonjace za leđa kao ni zapad Koševa :? :-)
Prije svega pozdrav, ja sam novi na forumu.
Pa ne bi trebali zabraniti, ja koliko znam uvijek je bio pun stadion :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2999 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Tomahawk11 »

@solo2, umjesto Jahica Salihovic, a u napadu Ibisevic. Jahic bi samo bio slabost u ovakvoj postavi, bolje imati jos jednog napadaca da rastereti Dzeku, a vidjeli smo da nije ni Ibisevicu mahane. Vezni red sa Rahimicem na zadnjem veznom, iznad Lulic, Medunjanin, Pjanic i Misimovic po potrebi malo isturen prema napadacima.. Po svemu mi mirise da ce Pape tu postavu izvesti na Bilino Polje.
Last edited by Tomahawk11 on 09/11/2011 15:48, edited 1 time in total.
quasar

#3000 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by quasar »

Mislim da je ta odredba obavezujuca samo za centralnu tribinu stadiona. Nisam siguran, ali tako nekako.
Locked