Velika je stvar igrati 1:1 protiv Francuske u Parizu, drugo poluvrijeme se 70% išlo na čuvanje rezultata.Entropio wrote:Odlično smo odigrali prvo poluvrijeme. Sušić je pogodio formaciju i momci su se odlično ponašali na terenu. U drugom poluvremenu su oni krenuli jače i nažalost...
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Drvosjeca iz Dejcica
#2976 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 11/10/2011 22:55, edited 1 time in total.
- Kinaski
#2977 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jedna opaska , neko se zalio na Susiceve trenerke , evo ga Bgm sad u odijelu
Adje opustite se imamo baraz 
- respo
#2978 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ajde bar nismo izgubili idemo kroz baraz u ukrajinke
- argyle
#2979 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
BARAZ:
Turska
Irska
Estonija
BiH
Hrvatska
Crna Gora
Portugal
Ceska
Turska
Irska
Estonija
BiH
Hrvatska
Crna Gora
Portugal
Ceska
- arte.fakt
#2980 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
na zapadu nista novo , podvale , prevare , i lazi ...
mi bosanci mozemo uzdignute glave da hodamo ...
mi bosanci mozemo uzdignute glave da hodamo ...
- leki hz
#2981 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ma sviro bi nama onakav penal,al kad bi se gađali tramvajima,a i pitanje je jel bilo u šesnest,al to se znalo čim padne da će bit penalLud i ponosan wrote:Istina, bas naivno poturio nogu, bespotrebno.Pitarrr82 wrote:Amaterski penal Spahica nas je kostao EP, onako glupo podmetnuti nogu je smijesno...
- Dupli_skalp
#2982 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
nemojte mi zamjeriti, ali meni je ovaj remi gori od onih poraza od danske i srbije za plasam. pa i od onog poraza od portugala u zenici. haj da su iz neke izigrane akcije dali go, nego sami sebe da sjebemo bezveznim penalom mi je baš ono grozno, užasno palo...
momcima svaka čast, samo se nadam se nisu fizički, a ponajviše psihički istrošli pred baraž.
momcima svaka čast, samo se nadam se nisu fizički, a ponajviše psihički istrošli pred baraž.
- vee-jay
#2983 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
dobro da nismo primili go, sad bih lezao na podu sa srcanim.
cak i da ne odemo na eu, zahvalan sam im za ovu utakmicu kao da su dosli do finala.

cak i da ne odemo na eu, zahvalan sam im za ovu utakmicu kao da su dosli do finala.
- Dupli_skalp
#2984 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
eyesburn wrote:nemojte mi zamjeriti, ali meni je ovaj remi gori od onih poraza od danske i srbije za plasman. pa i od onog poraza od portugala u zenici. haj da su iz neke izigrane akcije dali go, nego sami sebe da sjebemo bezveznim penalom mi je baš ono grozno, užasno palo...
- Bosnianman
#2985 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja sam uz svog kapitena Spahica!!!! On je legenda i uvijek ce biti!!! Sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem!!!
P.S. Penala nije bilo, van sesneterca!!!!
P.S. Penala nije bilo, van sesneterca!!!!
- Sasvim_Obican
#2986 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Gorak okus... Ali svaka im čast... Pružili su vrhunsku igru - svi do jednog ! Meni je srce puno ponosa, a oči pune suza. Miješaju se iskreni ponos i ljubav zbog dobre igre, ali i tuga i očaj zbog onog nesretnog upitnog penala...
- kokuz_sa
#2987 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
da kako sad mozemo dobit crnu goru u barazu..zadnjih 5 tekmu su 3 puta nerijeseno igrali i 2 puta zijanili
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#2988 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Mogao je izbit loptu, jok mora on glumit bjesne gliste, ko balerina kakva..

- respo
#2989 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
suko javi se
bega je nas spasio poraza
bega je nas spasio poraza
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#2990 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ma jok. Samo smo fizički pali i nismo mogli vršiti presing više... Tako su oni dobili više posjeda lopte i počeli napadati.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Velika je stvar igrati 1:1 protiv Francuske u Parizu, drugo poluvrijeme se 70% išlo na čuvanje rezultata.Entropio wrote:Odlično smo odigrali prvo poluvrijeme. Sušić je pogodio formaciju i momci su se odlično ponašali na terenu. U drugom poluvremenu su oni krenuli jače i nažalost...
- Koshpa
#2991 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
faul je bio a ne penal, vidi se iz aviona da je van 16 bilo
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#2992 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jel Pape ima suzne oči?
Kao da će zaplakati.

Kao da će zaplakati.
- Better Man
#2993 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
S Dancima smo valjda igrali 1:1!eyesburn wrote:nemojte mi zamjeriti, ali meni je ovaj remi gori od onih poraza od danske i srbije za plasam. pa i od onog poraza od portugala u zenici. haj da su iz neke izigrane akcije dali go, nego sami sebe da sjebemo bezveznim penalom mi je baš ono grozno, užasno palo...
- oldschool
#2994 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Svaka čast momcima, Sušić je bio slab u taktičkim zamislima nakon prvog poluvremena, Džeko je i pored gola tragičar, jednostavno preškrt, Spahić diletantski, nema mozga momak, tako je i u Monpeljeu pravio gluposti, znali su da će sudija i najmanji kontakt svirati, ostalima nemam ništa prigovoriti, Miske po običaju protiv velikih nevidljiv, Mujdža i Lulić definitivno najbolji, valjda ćemo u baražu bolje proći
Ovakva Francuska nema šta tražiti na EURO-u, biće kanta za napucavanje. 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2995 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ako je to penal a i ja sam misljenja da jeste onda je penal penala i onaj malo poslije nad Spahicem. Sta je trebao da ga skine gologuyog pa da svira penal. Treba sa svih strana BiH i Evrope zatrpati Platinija sa mailovima jer dva puta Francuska prolazi zahvaljujuci iskljucivo sudijama.Pitarrr82 wrote:Lud i ponosan wrote:Istina, bas naivno poturio nogu, bespotrebno.Pitarrr82 wrote:Amaterski penal Spahica nas je kostao EP, onako glupo podmetnuti nogu je smijesno...
Smijesno od tako iskusnog igraca, kapitena... Treba biti iskren penal je cist ko suza, vidi se iz aviona da je podmetnuo nogu...
- suncica24
#2996 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I znate sta, pizduni, ko god progovori koju protiv Spahica, ma protiv bilo koga nek se sagne i pojede... znate vec sta!
Koji smo mi klocevi! Ispred racunara je najlakse biti pametan i nekom 'ebat mater.
Dosta ba vise spustanja morala i udaranja po timu!
Momci su POGINULI! Svi do jednog! I iako bi nam svima bilo lakse da je vrtutma okoncana veceras, nemojte biti papci i krenuti sa atributima i lincovanjima zajebati stvar! Ako nista, zasluzili su kapu do poda!
IDEMO...BARAZ!!!
Koji smo mi klocevi! Ispred racunara je najlakse biti pametan i nekom 'ebat mater.
Dosta ba vise spustanja morala i udaranja po timu!
Momci su POGINULI! Svi do jednog! I iako bi nam svima bilo lakse da je vrtutma okoncana veceras, nemojte biti papci i krenuti sa atributima i lincovanjima zajebati stvar! Ako nista, zasluzili su kapu do poda!
IDEMO...BARAZ!!!
-
ilidzanac
#2997 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hasagic nas je kostao direktnog plasmana na EURO
VOLIO BIH DA SE VARAM ali kada sad nismo iskoristili mec loptu
daj boze da ne kiksamo i u barazu
VOLIO BIH DA SE VARAM ali kada sad nismo iskoristili mec loptu
daj boze da ne kiksamo i u barazu
- atko
#2998 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pape,momci ... svaka cast

- pike
#2999 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nema veze, ipak nije mala stvar igrati 1-1 sa francuzima u sred pariza u odlucujucoj utakmici za obije ekipe.
Zato svaka cast ZMAJEVI
Sta se desava sa zuti kartonima, jel se brisu ili?
Zato svaka cast ZMAJEVI
Sta se desava sa zuti kartonima, jel se brisu ili?
- RIZVA
#3000 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Uh sad baraz...ma bice dobro