Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#2976 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

kokuz_sa wrote: musko ce preci preko svega i svacega da bi mogao da :dance: :dance:

mozda je i njoj prigustilo da :dance: ... šeta (moram dodati da me se ne shvati pogresno)
Not My Idea

#2977 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

:lol: :lol:
kokuz_sa wrote: isto almasa iz dobrosevica

sorry @Zeena :mrgreen:
Averus

#2978 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

Eh, doš'o red da i ja napišem svoj najgori dejt.
Ovdje se više radi o dešavanjima u vezi s dejtom, nego o samom izlasku, al' eto...

Naime, ovoj jednoj djevojci sam se očigledno veoma sviđao. Znam to po tome što čim smo se upoznali zamolila me je da joj budem body-guard. Ono, kao, hajde molim te stalno budi sa mnom i pazi me :-)
Helem, pristao sam jer sam ja fin čo'ek, a i nisam baš previše svjestan stvari koje radim i odluka koje donosim. Cura je bila srce pravo, stvarno. Nije nikad psovala, nekako je djelovala kao anđeo. Šta god je progovorila zvučalo je strašno pametno i sveto.

Uglavnom, kratko nakon našeg upoznavanja sretnem dugogodišnju prijateljicu. Ona je zaista bila lijepa i zgodna cura. Malo nagla, nekad drska, ali vrlo emotivna i fina djevojka. Sad ja nisam baš "birao" između njih dvije. Jednostavno sam išao po principu "šta god da se desi".

Dogovorim ja dejt s ovom drugom da izađemo. Prije nego što ću izaći, prva mi reče nešto što mi je dalo do znanja da joj je krivo i da je ona htjela ići sa mnom. Haj' nebitno sad...
Uglavnom, bili mi na date-u. Nismo se ni poljubili, ali nam je bilo lijepo. Gledali neki vatromet i pričali. Baš smo se zbližili.

Eh sad tek nastaje belaj. Malo sam se distancirao od obje, jer mi je bilo glupo da drustvo zavadim zbog takvog nečega. Međutim, kad smo konačno stigli do lika kojeg smo tražili (nešto nam se zamjerio, pa smo ga htjeli prebit'), on je onu prvu ubio! :shock: Pred cijelim drustvom! :shock:
Jbt mi popizdili...

Zapamtili smo je kao divnu djevojcicu zelenih ociju. Nikad nije nista bilo od mene i ove druge, nekako smo osjecali da to ne bi bilo ispravno. Do dan danas malo osjecam krivicu sto nisam s onom prvom otisao na date, mozda bi sve drugacije proslo :(

btw ime joj je bilo Aeris :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2979 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

:lol: :lol: :lol:
Ruzna_koka

#2980 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ruzna_koka »

Zeena wrote:
htcxone wrote::lol: :lol: :lol: :lol: gdje ih skupljaš*?? :D :D :D
Magnet za budale :roll: :lol:
Yes, yes, yeees, nisam jedina :D
xamp

#2981 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by xamp »

NenjiA wrote:Eh, doš'o red da i ja napišem svoj najgori dejt.
Ovdje se više radi o dešavanjima u vezi s dejtom, nego o samom izlasku, al' eto...

Naime, ovoj jednoj djevojci sam se očigledno veoma sviđao. Znam to po tome što čim smo se upoznali zamolila me je da joj budem body-guard. Ono, kao, hajde molim te stalno budi sa mnom i pazi me :-)
Helem, pristao sam jer sam ja fin čo'ek, a i nisam baš previše svjestan stvari koje radim i odluka koje donosim. Cura je bila srce pravo, stvarno. Nije nikad psovala, nekako je djelovala kao anđeo. Šta god je progovorila zvučalo je strašno pametno i sveto.

Uglavnom, kratko nakon našeg upoznavanja sretnem dugogodišnju prijateljicu. Ona je zaista bila lijepa i zgodna cura. Malo nagla, nekad drska, ali vrlo emotivna i fina djevojka. Sad ja nisam baš "birao" između njih dvije. Jednostavno sam išao po principu "šta god da se desi".

Dogovorim ja dejt s ovom drugom da izađemo. Prije nego što ću izaći, prva mi reče nešto što mi je dalo do znanja da joj je krivo i da je ona htjela ići sa mnom. Haj' nebitno sad...
Uglavnom, bili mi na date-u. Nismo se ni poljubili, ali nam je bilo lijepo. Gledali neki vatromet i pričali. Baš smo se zbližili.

Eh sad tek nastaje belaj. Malo sam se distancirao od obje, jer mi je bilo glupo da drustvo zavadim zbog takvog nečega. Međutim, kad smo konačno stigli do lika kojeg smo tražili (nešto nam se zamjerio, pa smo ga htjeli prebit'), on je onu prvu ubio! :shock: Pred cijelim drustvom! :shock:
Jbt mi popizdili...

Zapamtili smo je kao divnu djevojcicu zelenih ociju. Nikad nije nista bilo od mene i ove druge, nekako smo osjecali da to ne bi bilo ispravno. Do dan danas malo osjecam krivicu sto nisam s onom prvom otisao na date, mozda bi sve drugacije proslo :(

Ne mogu ni da zamislim to vase drustvo xD
htcxone

#2982 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

xamp@ :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :D :D :D :D :thumbup: oplakah
Averus

#2983 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

@leet jes' lijepo kad neko odma' shvati :D ovi nisu izgleda :lol:
thekupus

#2984 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by thekupus »

ovaj pise svoje dejtove iz kpZ, meni se cini
velikibrnjo

#2985 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by velikibrnjo »

kokuz_sa wrote:
Zeena wrote:Da prepricam jos jedan izlazak. Ovaj put "on" je sve uredno platio, ali ...
Upoznam lika preko nekih prijatelja, na jednom od izlazaka. Razmjenimo brojeve, poslije se dodamo na FB i javi se on.
Prvo sto me je pitao bilo je: A gdje ti radis? Ja mu kazem da radim u trgovini :D. Na sto ce on: A je l' ...
Reko, da :D. Kaze on: A kako znas ove nase zajednicke prijatelje, oni svi imaju zavrsene fakultete i ne druze se sa "takvima"? Meni upitnik iznad glave :D
Nakon krace rasprave i mog napada na te njegove predrasude, izbrisem ga iz prijatelja :D
Da bi se on javio nakon par dana na mob. i izvinjavao se da sam pogresno sve shvatila, da bi trebali izaci ...
Razgovarala sam o njemu i sa tim prijateljima koji su nas upoznali, kazu da je sasvim ok lik i da trebam izaci. U redu, dogovorimo se za izlazak.
Ceka on mene na dogovorenom mjestu, u autu. Prilazim ja, on otvara prozor suvozaca i kaze: Upadaj! :D ... i upadnem.
Kaze on meni odmah u autu: znas, veceras bas i nisam htio izaci s tobom. Razmislj'o sam da otkazem. Ali hajd da vidim i to cudo. Ipak ti dobro izgledas. (opet mi upitnik iznad glave! Sigurno cu zazaliti) :D
Sjedimo u jednom kaficu, prica onako, normala ... A on gleda u mene i kaze: ipak se i "vi, iz trgovina" znate dobro obuci. Super si se sredila! (O Boze) :D
Bilo je tu jos izvala, sa dosta predrasuda.
Na kraju ja kazem da trebam kuci, a on ce meni: A da odemo do "X kafica", sad sam se cuo sa nekim prijateljima, sjede tamo. Reko ne mogu stvarno, kasno je.
Kaze on: Hajde Bgt, bar samo da ih pozdravimo da vide sa kakvom sam ribom izasao :D
I tu mu je bio kraj ...
ima ona izreka tipa
"ponizi me jednom sram te bilo, ponizi me dva put sram me bilo"

al ja vas zene nikako ne kontam..vi mozete preci preko nekih stvari i ponizenja/zajebavanja/uvreda milion puta
:-)
isto almasa iz dobrosevica
:lol: :lol: :lol:
Halal ti vjera
ima ovdje jos jedno dva tri posta u nekolkE zadnjih dana, da ti zao bude sto si ih procitao :-)
velikibrnjo

#2986 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by velikibrnjo »

Jbt mi popizdili...

I meni se ovo isto desilo :oops:
Obskurni

#2987 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Obskurni »

Jel to onaj Sephiroth sa Bistrika ubio nju ?
Vazda je on belaje takve pravio...
vjesticanametli

#2988 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vjesticanametli »

Not My Idea wrote::lol: :lol:
kokuz_sa wrote: isto almasa iz dobrosevica

sorry @Zeena :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Averus

#2989 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

Obskurni wrote:Jel to onaj Sephiroth sa Bistrika ubio nju ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Josko Domorocki

#2990 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Josko Domorocki »

htcxone wrote:
Zeena wrote:
htcxone wrote::lol: :lol: :lol: :lol: gdje ih skupljaš*?? :D :D :D
Magnet za budale :roll: :lol:
:D zalosno kako se neki ljudi zanose diplomama i zvanjem... :-)
:mrgreen: Saraf 10 ka
Last edited by Josko Domorocki on 09/11/2012 23:10, edited 2 times in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2991 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Obskurni wrote:Jel to onaj Sephiroth sa Bistrika ubio nju ?
Averus

#2992 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

al' kaže "s bistrika" :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2993 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Al' tvoj post je vrh majke mi :D
todd_smith

#2994 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

Odlucili nas dvoje da napokon izadjemo, i hajde sve ide ok, ustvari bas super ono, djevojka prelijepa i interesantna istom odjednom mi nesto bezveze poceli pricu, nesto ona oko fudbala ja ono sta ti znas ti si zensko, ha hu kad rece da navija za Zelju :shock: kuci odmah isao da se kupam, osjecao sam se tako prljavo
legenda reala

#2995 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by legenda reala »

Ma bježi :lol:
htcxone

#2996 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

todd_smith wrote:Odlucili nas dvoje da napokon izadjemo, i hajde sve ide ok, ustvari bas super ono, djevojka prelijepa i interesantna istom odjednom mi nesto bezveze poceli pricu, nesto ona oko fudbala ja ono sta ti znas ti si zensko, ha hu kad rece da navija za Zelju :shock: kuci odmah isao da se kupam, osjecao sam se tako prljavo
ahahahahhahhahahahahahhahahaahhah :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Averus

#2997 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

leet wrote:Al' tvoj post je vrh majke mi :D
Image
Mračajski proto

#2998 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mračajski proto »

Jbt mi popizdili...

omg :dance:
Mračajski proto

#2999 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mračajski proto »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Logovan

#3000 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Odlucili nas dvoje da napokon izadjemo, i hajde sve ide ok, ustvari bas super ono, djevojka prelijepa i interesantna istom odjednom mi nesto bezveze poceli pricu, nesto ona oko fudbala ja ono sta ti znas ti si zensko, ha hu kad rece da navija za Zelju :shock: kuci odmah isao da se kupam, osjecao sam se tako prljavo
:lol: :lol: :lol: To brate, svaka čast. :mrgreen: Trebao si je okrenuti na pravu stranu, ima vremena za spas. :D
Post Reply