kokuz_sa wrote: musko ce preci preko svega i svacega da bi mogao da![]()
mozda je i njoj prigustilo da
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kokuz_sa wrote: musko ce preci preko svega i svacega da bi mogao da![]()
kokuz_sa wrote: isto almasa iz dobrosevica
Yes, yes, yeees, nisam jedinaZeena wrote:Magnet za budalehtcxone wrote:![]()
![]()
![]()
gdje ih skupljaš*??
![]()
![]()
![]()
Ne mogu ni da zamislim to vase drustvo xDNenjiA wrote:Eh, doš'o red da i ja napišem svoj najgori dejt.
Ovdje se više radi o dešavanjima u vezi s dejtom, nego o samom izlasku, al' eto...
Naime, ovoj jednoj djevojci sam se očigledno veoma sviđao. Znam to po tome što čim smo se upoznali zamolila me je da joj budem body-guard. Ono, kao, hajde molim te stalno budi sa mnom i pazi me![]()
Helem, pristao sam jer sam ja fin čo'ek, a i nisam baš previše svjestan stvari koje radim i odluka koje donosim. Cura je bila srce pravo, stvarno. Nije nikad psovala, nekako je djelovala kao anđeo. Šta god je progovorila zvučalo je strašno pametno i sveto.
Uglavnom, kratko nakon našeg upoznavanja sretnem dugogodišnju prijateljicu. Ona je zaista bila lijepa i zgodna cura. Malo nagla, nekad drska, ali vrlo emotivna i fina djevojka. Sad ja nisam baš "birao" između njih dvije. Jednostavno sam išao po principu "šta god da se desi".
Dogovorim ja dejt s ovom drugom da izađemo. Prije nego što ću izaći, prva mi reče nešto što mi je dalo do znanja da joj je krivo i da je ona htjela ići sa mnom. Haj' nebitno sad...
Uglavnom, bili mi na date-u. Nismo se ni poljubili, ali nam je bilo lijepo. Gledali neki vatromet i pričali. Baš smo se zbližili.
Eh sad tek nastaje belaj. Malo sam se distancirao od obje, jer mi je bilo glupo da drustvo zavadim zbog takvog nečega. Međutim, kad smo konačno stigli do lika kojeg smo tražili (nešto nam se zamjerio, pa smo ga htjeli prebit'), on je onu prvu ubio!Pred cijelim drustvom!
![]()
Jbt mi popizdili...
Zapamtili smo je kao divnu djevojcicu zelenih ociju. Nikad nije nista bilo od mene i ove druge, nekako smo osjecali da to ne bi bilo ispravno. Do dan danas malo osjecam krivicu sto nisam s onom prvom otisao na date, mozda bi sve drugacije proslo
btw ime joj je bilo Aeris
kokuz_sa wrote:ima ona izreka tipaZeena wrote:Da prepricam jos jedan izlazak. Ovaj put "on" je sve uredno platio, ali ...
Upoznam lika preko nekih prijatelja, na jednom od izlazaka. Razmjenimo brojeve, poslije se dodamo na FB i javi se on.
Prvo sto me je pitao bilo je: A gdje ti radis? Ja mu kazem da radim u trgovini. Na sto ce on: A je l' ...
Reko, da. Kaze on: A kako znas ove nase zajednicke prijatelje, oni svi imaju zavrsene fakultete i ne druze se sa "takvima"? Meni upitnik iznad glave
Nakon krace rasprave i mog napada na te njegove predrasude, izbrisem ga iz prijatelja
Da bi se on javio nakon par dana na mob. i izvinjavao se da sam pogresno sve shvatila, da bi trebali izaci ...
Razgovarala sam o njemu i sa tim prijateljima koji su nas upoznali, kazu da je sasvim ok lik i da trebam izaci. U redu, dogovorimo se za izlazak.
Ceka on mene na dogovorenom mjestu, u autu. Prilazim ja, on otvara prozor suvozaca i kaze: Upadaj!... i upadnem.
Kaze on meni odmah u autu: znas, veceras bas i nisam htio izaci s tobom. Razmislj'o sam da otkazem. Ali hajd da vidim i to cudo. Ipak ti dobro izgledas. (opet mi upitnik iznad glave! Sigurno cu zazaliti)
Sjedimo u jednom kaficu, prica onako, normala ... A on gleda u mene i kaze: ipak se i "vi, iz trgovina" znate dobro obuci. Super si se sredila! (O Boze)
Bilo je tu jos izvala, sa dosta predrasuda.
Na kraju ja kazem da trebam kuci, a on ce meni: A da odemo do "X kafica", sad sam se cuo sa nekim prijateljima, sjede tamo. Reko ne mogu stvarno, kasno je.
Kaze on: Hajde Bgt, bar samo da ih pozdravimo da vide sa kakvom sam ribom izasao
I tu mu je bio kraj ...
"ponizi me jednom sram te bilo, ponizi me dva put sram me bilo"
al ja vas zene nikako ne kontam..vi mozete preci preko nekih stvari i ponizenja/zajebavanja/uvreda milion puta
![]()
isto almasa iz dobrosevica
I meni se ovo isto desiloNenjiA wrote:Eh, doš'o red da i ja napišem svoj najgori dejt.
Ovdje se više radi o dešavanjima u vezi s dejtom, nego o samom izlasku, al' eto...
Naime, ovoj jednoj djevojci sam se očigledno veoma sviđao. Znam to po tome što čim smo se upoznali zamolila me je da joj budem body-guard. Ono, kao, hajde molim te stalno budi sa mnom i pazi me![]()
Helem, pristao sam jer sam ja fin čo'ek, a i nisam baš previše svjestan stvari koje radim i odluka koje donosim. Cura je bila srce pravo, stvarno. Nije nikad psovala, nekako je djelovala kao anđeo. Šta god je progovorila zvučalo je strašno pametno i sveto.
Uglavnom, kratko nakon našeg upoznavanja sretnem dugogodišnju prijateljicu. Ona je zaista bila lijepa i zgodna cura. Malo nagla, nekad drska, ali vrlo emotivna i fina djevojka. Sad ja nisam baš "birao" između njih dvije. Jednostavno sam išao po principu "šta god da se desi".
Dogovorim ja dejt s ovom drugom da izađemo. Prije nego što ću izaći, prva mi reče nešto što mi je dalo do znanja da joj je krivo i da je ona htjela ići sa mnom. Haj' nebitno sad...
Uglavnom, bili mi na date-u. Nismo se ni poljubili, ali nam je bilo lijepo. Gledali neki vatromet i pričali. Baš smo se zbližili.
Eh sad tek nastaje belaj. Malo sam se distancirao od obje, jer mi je bilo glupo da drustvo zavadim zbog takvog nečega. Međutim, kad smo konačno stigli do lika kojeg smo tražili (nešto nam se zamjerio, pa smo ga htjeli prebit'), on je onu prvu ubio!Pred cijelim drustvom!
![]()
Jbt mi popizdili...
Zapamtili smo je kao divnu djevojcicu zelenih ociju. Nikad nije nista bilo od mene i ove druge, nekako smo osjecali da to ne bi bilo ispravno. Do dan danas malo osjecam krivicu sto nisam s onom prvom otisao na date, mozda bi sve drugacije proslo
Not My Idea wrote:![]()
kokuz_sa wrote: isto almasa iz dobrosevica![]()
sorry @Zeena
Obskurni wrote:Jel to onaj Sephiroth sa Bistrika ubio nju ?
Vazda je on belaje takve pravio...
htcxone wrote:Zeena wrote:Magnet za budalehtcxone wrote:![]()
![]()
![]()
gdje ih skupljaš*??
![]()
![]()
![]()
zalosno kako se neki ljudi zanose diplomama i zvanjem...
Obskurni wrote:Jel to onaj Sephiroth sa Bistrika ubio nju ?
Vazda je on belaje takve pravio...
ahahahahhahhahahahahahhahahaahhahtodd_smith wrote:Odlucili nas dvoje da napokon izadjemo, i hajde sve ide ok, ustvari bas super ono, djevojka prelijepa i interesantna istom odjednom mi nesto bezveze poceli pricu, nesto ona oko fudbala ja ono sta ti znas ti si zensko, ha hu kad rece da navija za Zeljukuci odmah isao da se kupam, osjecao sam se tako prljavo
leet wrote:Al' tvoj post je vrh majke mi
NenjiA wrote:Eh, doš'o red da i ja napišem svoj najgori dejt.
![]()
Jbt mi popizdili...
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHzenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.."
todd_smith wrote:Odlucili nas dvoje da napokon izadjemo, i hajde sve ide ok, ustvari bas super ono, djevojka prelijepa i interesantna istom odjednom mi nesto bezveze poceli pricu, nesto ona oko fudbala ja ono sta ti znas ti si zensko, ha hu kad rece da navija za Zeljukuci odmah isao da se kupam, osjecao sam se tako prljavo