"ako si mislijo da će ti je tihić dati onda bojle traži rezervnu domovinuja sam za nju krv lijo a oni je djele kao svoju babovinu"
Kao što vidimo, u pogledu gramatike, protivnici SDA nimalo ne zaostaju...
Sto li, boga ti. U Banovicima je od pocetka vladala SDO.cetmi wrote:Toliko su zapostavljeni
Ma znali bi...to je SDO odgajala.da im se na licu vidi da ni ukrasti ne bi znali.
Kakvo jelo, kakvo grizenje...vidi se ko je jeo, i to pecenje.asurbanipal wrote:Gledati i čitati ove "crvene" kao se jedu i grizu - NEPROCJENJIVO

Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...seln wrote:Vecina SDA-ovih magaraca nema ni knjige...
Nejmaju SNAGEjazzer wrote:Konkurencija je zestoka, biseri na sve strane.. Ako ipak moram izabrati, ovo je mojih Top 5 komentara:
Ne znam koji procenat tacno mladih, po nekom istrazivanju, zeli otici iz BiH, zauvjek.zivijo nacelnice samo naprjed SDA ja sam uvjek SDA
samo napred nedajte bosne mismo uzvas
naj visa i naj bolja SDA jdna i jedina nada bosna h
nekamuje rahmet duši bijo je dobar čovjek i dobar presjednik jedinenam bosne
to famelijo moja
Pitam se zasto?![]()
Haman se zajebavas, nalet te bilo...e, jesi sejtan, pravo me nasmijanovi.dan.nova.nafaka wrote:Direktor Političke akademije SDA, Senad Šepić.![]()
Čovjek koji je svojim kvalitetnim političkim programom omogućio mladima svih nacionalnosti iz čitave države da steknu znanja od eksperata diljem Evrope. Taj program je svojom kvalitetom privukao fondacije koje ga u potpunosti finansiraju...
Pogledaj post na koji sam odgovarao, pa se onda pali ko kutnjak.novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...seln wrote:Vecina SDA-ovih magaraca nema ni knjige...
Neda mi se sad analizirati tvoje postove, da vidimo "koliki si ti magarac" prema kriterijima koje si sam uspostavio. Ali, da jesi pun predrasuda i mržnje prema časnim ljudima u ovoj zemlji to je valjda svima jasno....seln wrote:Pogledaj post na koji sam odgovarao, pa se onda pali ko kutnjak.novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...seln wrote:Vecina SDA-ovih magaraca nema ni knjige...
Damir Hadžić za razliku od njega odlično priča i barata reketima...StupskaBitanga wrote:onog kandidata za N.G nek nauče pričati jer džaba diplome i sve on svoj maternji jezik ne zna
Ako ti se ne svidja istina, tvoj problem.novi.dan.nova.nafaka wrote:Neda mi se sad analizirati tvoje postove, da vidimo "koliki si ti magarac" prema kriterijima koje si sam uspostavio. Ali, da jesi pun predrasuda i mržnje prema časnim ljudima u ovoj zemlji to je valjda svima jasno....seln wrote:Pogledaj post na koji sam odgovarao, pa se onda pali ko kutnjak.novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...
http://www.klix.ba/forum/sda-all-about- ... 4#p7774894
novi.dan.nova.nafaka wrote:Direktor Političke akademije SDA, Senad Šepić.![]()
Čovjek koji je svojim kvalitetnim političkim programom omogućio mladima svih nacionalnosti iz čitave države da steknu znanja od eksperata diljem Evrope. Taj program je svojom kvalitetom privukao fondacije koje ga u potpunosti finansiraju...
Dok vam Chisum ne dođe i ne servira mišljenje, šta tebi tvoj razum kaže o ovom čovjeku i njegovom nastupu?-LIBERO- wrote:Sa nestrpljenjem ocekujem komentar druga Chisuma, na ove akademce i njihovog idejnog gurua
Ne zamjeri mladim kadetima SDA livnice kadrova. Ko ne zna za bolje, Sepic mu je vrh.-LIBERO- wrote:Niko ne ceka niciju "pamet". Cisto volim nacin komentarisanja i rezonovanja Chisuma, zato ga i "prizivam"![]()
Ja vec imam izgradjen stav po pitanju i Scepica i te "akademije". U najkracim crtama, jer zaista ne zelim previse ulaziti u raspravu o njemu, smatram ga provincijskim demagogom i stranackim "vojnikom". U stvari, zaista ne mislim nista pozitivno o njemu.
Jel se taj izgrađen stav još naziva i predrasude možda ?-LIBERO- wrote:Ja vec imam izgradjen stav po pitanju i Scepica i te "akademije". U najkracim crtama, jer zaista ne zelim previse ulaziti u raspravu o njemu, smatram ga provincijskim demagogom i stranackim "vojnikom". U stvari, zaista ne mislim nista pozitivno o njemu.
seln wrote:Vecina SDA-ovih magaraca nema ni knjige. O postenju i vjeri ne bih ovaj put, iskazali su se do sada.Trebam te wrote: "Znas kako izgleda pismen (onaj koji zna dasamo cita i pise) covjek a koji nema postenja i vjere u sebi" K'o magarac dobro natovaren knjigama
Hehe, možda u Centrali upiru zadnjim snagama da se spasi što se spasiti da, pa su izdali dekret da drugovi na terenu još jače upregnu svoja pera. A možda nam se i Dosta aktivira, ko zna...Opetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS.![]()
Samo nastavite, sa uzitkom vas citam. Odlicna najava za nedjelju navece 07.10!
Samo opusteno...meni od toga ne zavisi ni posao, ni skolovanje djeci, a ni obraz.Opetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS.![]()
To sto ti mislis je "nauciti krasti i lagati". Hvala, ne bih, pa neka je na moju stetu.Trebam te wrote: Znaci kakva koris imati i znati pisati a nista ne naucitiznas sta je to? Moderno mahalanje
Jesi to imao gažu pa te nije biloOpetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS.![]()