SDA-All about

Post Reply
asurbanipal

#2976 Re: SDA-All about

Post by asurbanipal »

Jedan od komentara u grupi "Snaga BiH". :D

"ako si mislijo da će ti je tihić dati onda bojle traži rezervnu domovinuja sam za nju krv lijo a oni je djele kao svoju babovinu"

Kao što vidimo, u pogledu gramatike, protivnici SDA nimalo ne zaostaju... :D
novi.dan.nova.nafaka

#2977 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Direktor Političke akademije SDA, Senad Šepić. :)
Čovjek koji je svojim kvalitetnim političkim programom omogućio mladima svih nacionalnosti iz čitave države da steknu znanja od eksperata diljem Evrope. Taj program je svojom kvalitetom privukao fondacije koje ga u potpunosti finansiraju...
seln

#2978 Re: SDA-All about

Post by seln »

cetmi wrote:Toliko su zapostavljeni
Sto li, boga ti. U Banovicima je od pocetka vladala SDO.
da im se na licu vidi da ni ukrasti ne bi znali.
Ma znali bi...to je SDO odgajala. :wink:
seln

#2979 Re: SDA-All about

Post by seln »

asurbanipal wrote:Gledati i čitati ove "crvene" kao se jedu i grizu - NEPROCJENJIVO :D
Kakvo jelo, kakvo grizenje...vidi se ko je jeo, i to pecenje.

Image
novi.dan.nova.nafaka

#2980 Re: SDA-All about

seln wrote:Vecina SDA-ovih magaraca nema ni knjige...
Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...
seln

#2981 Re: SDA-All about

Post by seln »

jazzer wrote:Konkurencija je zestoka, biseri na sve strane.. Ako ipak moram izabrati, ovo je mojih Top 5 komentara:
zivijo nacelnice samo naprjed SDA ja sam uvjek SDA
samo napred nedajte bosne mismo uzvas
naj visa i naj bolja SDA jdna i jedina nada bosna h
nekamuje rahmet duši bijo je dobar čovjek i dobar presjednik jedinenam bosne
to famelijo moja
Ne znam koji procenat tacno mladih, po nekom istrazivanju, zeli otici iz BiH, zauvjek.

Pitam se zasto? :lol: :lol:
Nejmaju SNAGE
seln

#2982 Re: SDA-All about

Post by seln »

novi.dan.nova.nafaka wrote:Direktor Političke akademije SDA, Senad Šepić. :)
Čovjek koji je svojim kvalitetnim političkim programom omogućio mladima svih nacionalnosti iz čitave države da steknu znanja od eksperata diljem Evrope. Taj program je svojom kvalitetom privukao fondacije koje ga u potpunosti finansiraju...
Haman se zajebavas, nalet te bilo...e, jesi sejtan, pravo me nasmija :D
seln

#2983 Re: SDA-All about

Post by seln »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...
Pogledaj post na koji sam odgovarao, pa se onda pali ko kutnjak.
novi.dan.nova.nafaka

#2984 Re: SDA-All about

seln wrote:
Neda mi se sad analizirati tvoje postove, da vidimo "koliki si ti magarac" prema kriterijima koje si sam uspostavio. Ali, da jesi pun predrasuda i mržnje prema časnim ljudima u ovoj zemlji to je valjda svima jasno....
http://www.klix.ba/forum/sda-all-about- ... 4#p7774894
StupskaBitanga

#2985 Re: SDA-All about

Post by StupskaBitanga »

onog kandidata za N.G nek nauče pričati jer džaba diplome i sve on svoj maternji jezik ne zna
novi.dan.nova.nafaka

#2986 Re: SDA-All about

StupskaBitanga wrote:onog kandidata za N.G nek nauče pričati jer džaba diplome i sve on svoj maternji jezik ne zna
Damir Hadžić za razliku od njega odlično priča i barata reketima...
seln

#2987 Re: SDA-All about

Post by seln »

seln wrote:
novi.dan.nova.nafaka wrote:Mene samo interesuje do kada će se ovakvi primitivni ispadi tolerisati. Čuj, SDA magarci. Ja' kulture, ja' nivoa izražavanja - blago ćaći što te odgoji...
Neda mi se sad analizirati tvoje postove, da vidimo "koliki si ti magarac" prema kriterijima koje si sam uspostavio. Ali, da jesi pun predrasuda i mržnje prema časnim ljudima u ovoj zemlji to je valjda svima jasno....
http://www.klix.ba/forum/sda-all-about- ... 4#p7774894
Ako ti se ne svidja istina, tvoj problem.
Jesam li uvrijedio tebe licno? Nisam.
Jesi li ti mene? Jesi, u postu iznad.
Ali, SDA-ovce bole samo vlastite rane.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2988 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

novi.dan.nova.nafaka wrote:Direktor Političke akademije SDA, Senad Šepić. :)

Sa nestrpljenjem ocekujem komentar druga Chisuma, na ove akademce i njihovog idejnog gurua :D
novi.dan.nova.nafaka

#2989 Re: SDA-All about

-LIBERO- wrote:Sa nestrpljenjem ocekujem komentar druga Chisuma, na ove akademce i njihovog idejnog gurua :D
Dok vam Chisum ne dođe i ne servira mišljenje, šta tebi tvoj razum kaže o ovom čovjeku i njegovom nastupu?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2990 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Niko ne ceka niciju "pamet". Cisto volim nacin komentarisanja i rezonovanja Chisuma, zato ga i "prizivam" :D

Ja vec imam izgradjen stav po pitanju i Scepica i te "akademije". U najkracim crtama, jer zaista ne zelim previse ulaziti u raspravu o njemu, smatram ga provincijskim demagogom i stranackim "vojnikom". U stvari, zaista ne mislim nista pozitivno o njemu.
madner

#2991 Re: SDA-All about

Post by madner »

Brez da ulazimo u povrsnu analizu govora i getikulacije, u dvoumici sam da li ovako prica kako bi se prilagodio publici (minus za publiku) ili mu je to uobicajni nacin komunikacije.

Sam govor je krojen za bazu, govori ono sto publika zeli cuti.
seln

#2992 Re: SDA-All about

Post by seln »

-LIBERO- wrote:Niko ne ceka niciju "pamet". Cisto volim nacin komentarisanja i rezonovanja Chisuma, zato ga i "prizivam" :D

Ja vec imam izgradjen stav po pitanju i Scepica i te "akademije". U najkracim crtama, jer zaista ne zelim previse ulaziti u raspravu o njemu, smatram ga provincijskim demagogom i stranackim "vojnikom". U stvari, zaista ne mislim nista pozitivno o njemu.
Ne zamjeri mladim kadetima SDA livnice kadrova. Ko ne zna za bolje, Sepic mu je vrh.
novi.dan.nova.nafaka

#2993 Re: SDA-All about

-LIBERO- wrote:Ja vec imam izgradjen stav po pitanju i Scepica i te "akademije". U najkracim crtama, jer zaista ne zelim previse ulaziti u raspravu o njemu, smatram ga provincijskim demagogom i stranackim "vojnikom". U stvari, zaista ne mislim nista pozitivno o njemu.
Jel se taj izgrađen stav još naziva i predrasude možda ?
Trebam te

#2994 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

seln wrote:
Trebam te wrote: "Znas kako izgleda pismen (onaj koji zna dasamo cita i pise) covjek a koji nema postenja i vjere u sebi" K'o magarac dobro natovaren knjigama
Vecina SDA-ovih magaraca nema ni knjige. O postenju i vjeri ne bih ovaj put, iskazali su se do sada. :wink:

Imali ste vi ali vas ovi bez knjige izvrnuse na ledja :lol:

Znaci kakva koris imati i znati pisati a nista ne nauciti 8-) znas sta je to? Moderno mahalanje :mrgreen:
Opetja033

#2995 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS. :D
Samo nastavite, sa uzitkom vas citam. Odlicna najava za nedjelju navece 07.10! :D
madner

#2996 Re: SDA-All about

Post by madner »

Razmisljate kratkorocno, 500 000 ljudi ce dobiti ogroman razlog da vas skine 2014. :D
novi.dan.nova.nafaka

#2997 Re: SDA-All about

Opetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS. :D
Samo nastavite, sa uzitkom vas citam. Odlicna najava za nedjelju navece 07.10! :D
Hehe, možda u Centrali upiru zadnjim snagama da se spasi što se spasiti da, pa su izdali dekret da drugovi na terenu još jače upregnu svoja pera. A možda nam se i Dosta aktivira, ko zna... 8-)
Madneru, kakva je situacija - jel Veliki vođa stranačkim kanalima slao kakva saopštenja ovih dana ?
seln

#2998 Re: SDA-All about

Post by seln »

Opetja033 wrote:Nema me par dana i kada se vratim ovi crveni jos u istom pjenusavom raspolozenju od petka i pada Vlade KS. :D
Samo opusteno...meni od toga ne zavisi ni posao, ni skolovanje djeci, a ni obraz. :wink:
seln

#2999 Re: SDA-All about

Post by seln »

Trebam te wrote: Znaci kakva koris imati i znati pisati a nista ne nauciti 8-) znas sta je to? Moderno mahalanje :mrgreen:
To sto ti mislis je "nauciti krasti i lagati". Hvala, ne bih, pa neka je na moju stetu.
jazzer

#3000 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Jesi to imao gažu pa te nije bilo :lol: :lol:

Image
Post Reply