Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mrtva kokoš
#2976 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
nema sanse da je ovo odglumio. kontakt je postojao 100% . e sad sigurno je da je alves to malo
preuvelicao kada je u pitanju bol ali je nemoguce da se onako okrene bez kontakta. i sva sreca da je ta noga
bila u zraku u vrijeme udaranja inace bi karijera bila zavrsena...
namjera da se udari je postojala, mozete pogledati facu UBICE u trenutku priblizavanja nozi...
fujjj, ovo treba protjerati...
preuvelicao kada je u pitanju bol ali je nemoguce da se onako okrene bez kontakta. i sva sreca da je ta noga
bila u zraku u vrijeme udaranja inace bi karijera bila zavrsena...
namjera da se udari je postojala, mozete pogledati facu UBICE u trenutku priblizavanja nozi...
fujjj, ovo treba protjerati...
- skenderija04
#2977 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Stari, meni mogu prodati m.... za bubrege.Pojma nemam o ovim tehnologijama, Ovi sto tvrde da je manipulisano kazu da fali nkoliko Framea? Pojma nemam o cemu se radi.Johnny_x wrote:A sta ako je ovaj snimak manipulisan, i slazem se sa tobom zuti karton zbog opasne igreskenderija04 wrote:Evo i snimka u HD .Izgleda da su snimci manipulisani i da Pepe ipak udara, ali na mjenja stvar zuti karton ne i crvevi na 0:27 sve se vidi mnogo jasnije
- lester burnham
#2978 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
dohvatio ga nije 100%, a zelio je jako,Splinter wrote:nema sanse da je ovo odglumio. kontakt je postojao 100% . e sad sigurno je da je alves to malo
preuvelicao kada je u pitanju bol ali je nemoguce da se onako okrene bez kontakta. ...
opkladio bi se da deni nema vidne fizicke poslijedice od ovog starta, samo zato sto je poceo padati jos u akciji prije...
-
Bušman
#2979 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
I meni se tako ucinilo u prvi mah, ali ako je tacna slika koju je postavio @Lud i ponosan onda ce ti trebati jaci argumenti. Ja samo znam da je HD majka i to onaj 120Hzlester burnham wrote:dohvatio ga nije 100%, a zelio je jako,Splinter wrote:nema sanse da je ovo odglumio. kontakt je postojao 100% . e sad sigurno je da je alves to malo
preuvelicao kada je u pitanju bol ali je nemoguce da se onako okrene bez kontakta. ...
opkladio bi se da deni nema vidne fizicke poslijedice od ovog starta, samo zato sto je poceo padati jos u akciji prije...
- lester burnham
#2980 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
to je ta jedna jedina kamera koja je zabiljezila prave namjere pepea... iz svih drugih uglova, na svim snimcima su njegove stvarne namjere ostale zataskane, bile diskutabilne, ali ovde je sve jasno ko dan... !Bušman wrote:I evo jos jedan animirani GIF:
- ultima_palabra
#2981 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Onaj dodatni trzaj sa gif-a se ne vidi ni na jednom drugom snimku 
- lester burnham
#2982 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
lester burnham wrote:to je ta jedna jedina kamera koja je zabiljezila prave namjere pepea... iz svih drugih uglova, na svim snimcima su njegove stvarne namjere ostale zataskane, bile diskutabilne, ali ovde je sve jasno ko dan... !Bušman wrote:I evo jos jedan animirani GIF:
ovu kameru mozete naci na svakom snimku starta, prikazuje ga iz 5-6 uglova i ni iz jednog drugog se ne vidi kao iz ovog!
-
Abdulvahid
#2983 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
lester burnham wrote:lester burnham wrote:to je ta jedna jedina kamera koja je zabiljezila prave namjere pepea... iz svih drugih uglova, na svim snimcima su njegove stvarne namjere ostale zataskane, bile diskutabilne, ali ovde je sve jasno ko dan... !Bušman wrote:I evo jos jedan animirani GIF:
ovu kameru mozete naci na svakom snimku starta, prikazuje ga iz 5-6 uglova i ni iz jednog drugog se ne vidi kao iz ovog!
Odakle trazj noge... pa pogledajte druge snimke to je trenutak kada Alves i Pepe u daraju po lopti. Alves sa donje strane, a Pepe sa gornje gdje je logicno doslo do trzaja noge. Obratite malo paznju.
- lester burnham
#2984 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ultima_palabra wrote:Onaj dodatni trzaj sa gif-a se ne vidi ni na jednom drugom snimku
iz svih ostalih ne moze se doci do istog zakljucka kao iz kamere sa pocetka snimka...skenderija04 wrote:Evo i snimka u HD .Izgleda da su snimci manipulisani i da Pepe ipak udara, ali na mjenja stvar zuti karton ne i crvevi na 0:27 sve se vidi mnogo jasnije
ista ko sa gif-a!
- Baltazar_khan
#2985 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
e ovo je već prešlo u zonu sumraka, koji je sad video autentičan, a koji ne 
- mrtva kokoš
#2986 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ma raspravljat se oko UBICE nema smisla...
ja da sam sudija on meni na teren ne bi izas`o dao bih mu crveni...
on je psihicki bolesnik definitivno...
fujjjjjjjjjjjjjj
ja da sam sudija on meni na teren ne bi izas`o dao bih mu crveni...
on je psihicki bolesnik definitivno...
fujjjjjjjjjjjjjj
- lester burnham
#2987 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ma daj, mozda ne gledamo isti snimak...Abdulvahid wrote:
Odakle trazj noge... pa pogledajte druge snimke to je trenutak kada Alves i Pepe u daraju po lopti. Alves sa donje strane, a Pepe sa gornje gdje je logicno doslo do trzaja noge. Obratite malo paznju.
-
Richard Peti
#2988 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ako pricamo o namjerama, jbg, nije u istoj kategorij sa Pepeom 
al ima na jednom mjestu kad Messi laktom fuli nekoga (dok je bio na podu i namjestao kopacke)
slicno nesto je uradio i Arbeloa na Villi (u utakmici Kupa)
a evo i zlatnog decka, bijedno, zar mu ovo treba pored onoga sta zna uraditi sa loptom
al ima na jednom mjestu kad Messi laktom fuli nekoga (dok je bio na podu i namjestao kopacke)
slicno nesto je uradio i Arbeloa na Villi (u utakmici Kupa)
a evo i zlatnog decka, bijedno, zar mu ovo treba pored onoga sta zna uraditi sa loptom
-
5 0 5
#2989 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Cujem da Madrid i Barca traze advokate crtica CSI inspektore, oko ovih zadnjih tuzbi. Dobar je pos'o a para laka, kazu. Ima li voljnih ovdje?
- lester burnham
#2990 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
vrati ga opet u fotoshop pa popraviLud i ponosan wrote:Skinucu utakmicu u pogledati taj detalj..Baltazar_khan wrote:e ovo je već prešlo u zonu sumraka, koji je sad video autentičan, a koji ne
Ovo gore na slici sto sam postavio mi opet sumnjivo, kopacka i polozaj krampona mi nekako neprirodno izgledaju.
- skenderija04
#2991 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Toooooo Majstore. To se pitam citavo popodne ! Koji je original a koji je dupljak!!!!!!!!! Otislo se predaleko. Postujem ja komercijalu i zelju da se proizvod prodaje i nakon zavrsetka istoga ali ovo postaje ludilo!Baltazar_khan wrote:e ovo je već prešlo u zonu sumraka, koji je sad video autentičan, a koji ne
- strong69
- lester burnham
#2993 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
@lud i ponosan
ja shvatih da si ga vec dotjeriv`o...
prilikom trzaja je ukocio nogu k`o bruce lee, i onda pliva sa njom po zraku, trazi metu...
ja shvatih da si ga vec dotjeriv`o...
prilikom trzaja je ukocio nogu k`o bruce lee, i onda pliva sa njom po zraku, trazi metu...
Last edited by lester burnham on 30/04/2011 00:13, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#2994 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ja mislim da bi neko trebao postaviti onaj video gdje Pepe udara igrača Getafea, nismo ga dugo vidjeli 
- lester burnham
#2995 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
i?ultima_palabra wrote:Ja mislim da bi neko trebao postaviti onaj video gdje Pepe udara igrača Getafea, nismo ga dugo vidjeli
jel` za crveni ili ne?
- skenderija04
#2996 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Izvrsnoultima_palabra wrote:Ja mislim da bi neko trebao postaviti onaj video gdje Pepe udara igrača Getafea, nismo ga dugo vidjeli
- mrtva kokoš
#2997 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
znas da ja onaj snimak nisam vidio do ovoga sa barcelonom. i trebalo bi ga postavljati svakoga dana dok smraduultima_palabra wrote:Ja mislim da bi neko trebao postaviti onaj video gdje Pepe udara igrača Getafea, nismo ga dugo vidjeli
ne zabrane igrati fudbal. ubice psihopata nekoga ni krivog ni duznog....
umjesto da ga protjeraju oni mu jos do 2015 produzili ugovor i to kraljevski klub ccc
- ultima_palabra
#2998 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ali stvarno... i svaki kao da je otkrio Ameriku. Poludio čovjek, odrapio 10 tekmi kazne i gotova priča... veći igrači od njega su radili gore gadosti.skenderija04 wrote:Izvrsnoultima_palabra wrote:Ja mislim da bi neko trebao postaviti onaj video gdje Pepe udara igrača Getafea, nismo ga dugo vidjeli
-
Bušman
#2999 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Mozda je neko montirao i taj snimak koji sad skidasLud i ponosan wrote:*Edit... Upravo skidam HD snimak, pa cu uslikati ovaj detalj...Jebo i youtube i montirane slike.
- skenderija04
#3000 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ultima_palabra wrote:Ali stvarno... i svaki kao da je otkrio Ameriku. Poludio čovjek, odrapio 10 tekmi kazne i gotova priča... veći igrači od njega su radili gore gadosti.skenderija04 wrote:Izvrsnoultima_palabra wrote:Ja mislim da bi neko trebao postaviti onaj video gdje Pepe udara igrača Getafea, nismo ga dugo vidjeli