BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Šibicar

#2976 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Šibicar »

Ma i porazi su sastavni dio igre,i meni fakat ne bi bilo krivo da smo zijanili večeras a da smo pokazali borbenost k'o u Zenici,ali kad izgubiš i ne oznojiš se,i ponize te poluigrači iz rumunske lige,koji se pate sa Luxemburgom,e onda čovjeku bude krivo.
flyawayll

#2977 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

Bosnaa (L) !!

-Samo mi jedna stvar nije jasna, zasto neki nasi navijaci nose zastavu sa zvijezdama, samim time je i podrzavaju a zaboravljaju ljiljane ?? Nikad nismo mi bili slozni i vjerovatno ce se i zaboraviti na ljiljane ako ovi debili od navijaca tako nastave... (samo neki)

-I krv svoju za Bosnu moju !!
:D
LSD

#2978 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Šibicar wrote:Ma i porazi su sastavni dio igre,i meni fakat ne bi bilo krivo da smo zijanili večeras a da smo pokazali borbenost k'o u Zenici,ali kad izgubiš i ne oznojiš se,i ponize te poluigrači iz rumunske lige,koji se pate sa Luxemburgom,e onda čovjeku bude krivo.
:thumbup: :thumbup: nije sramota izgubiti, vec onako jadno i pic.kasto odigrati tekmu.
nervoza

#2979 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nervoza »

a ja opet kazem, svaka cast susicu sto manekenke, pardon manekene proziva ;)

vecina njih kad dodje na okupljanje repke to smatra odmorom, hajde i to ne bi bio problem da nema pijanki i hodanja po gradu u kasne nocne sate...
njima treba diktator, samo sto bi manekneke, pardon manekeni tada prestali dolaziti na okupljanja... i onda bi se pricalo kako ih nasa sredina ne cijeni... stvorena je takva atmosfera, vec dugo, da se igraci ne smiju kritikovati, bljak ;)
ExNihilo

#2980 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ExNihilo »

flyawayll wrote:Bosnaa (L) !!

-Samo mi jedna stvar nije jasna, zasto neki nasi navijaci nose zastavu sa zvijezdama, samim time je i podrzavaju a zaboravljaju ljiljane ?? Nikad nismo mi bili slozni i vjerovatno ce se i zaboraviti na ljiljane ako ovi debili od navijaca tako nastave... (samo neki)

Možda jer nam to i jest zastava :roll:
zalizani

#2981 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zalizani »

Šibicar wrote:Ma i porazi su sastavni dio igre,i meni fakat ne bi bilo krivo da smo zijanili večeras a da smo pokazali borbenost k'o u Zenici,ali kad izgubiš i ne oznojiš se,i ponize te poluigrači iz rumunske lige,koji se pate sa Luxemburgom,e onda čovjeku bude krivo.
Upravo to! :thumbup:
smoki_choko

#2982 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

Edin H. wrote:dobro si ovo smoki iskopao.

Uglavnom svaka cast BHF :dance: , nista drugo nisu mogli uraditi.

I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
evo jos jedne

Image

kako im policija podera transparent

bhf i nasi navijaci uzvracaju udarac :dance: :bih:
dok ova govna skandiraju serbia serbia :x
i vihore srbijanske zastave :x

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2983 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

nadam se samo da ćemo sada spustit očekivanja i realnije gledat stvari i prestat se zanosit pred svaku tekmu ko narkoman kad nakon krize vidi heroin....nema kvalitente repke bez dobro organizovanog saveza i barem solidne domaće lige. do tad moremo mahat ušima, povremeno bljesnut, a ostalo srat po terenu, sudijama, selektoru, unicefu i ne znam čemu.

Borba će biti žestoka sa Albancima i Bjelorusima i tu se trebamo tražiti, ako je moguće, jer Bjelorusi nisu levati a i Albanci se barem bore ko lavovi, a francuzima moremo izvest i juniore da se djeca čeliče.

PS glede Mladića to govori sve o Rumunima, a naši nisu smjeli lomit stolice

trebalo je samo kulturno zapjevati onu staru; Alea alea Sekuritatea i spomenut starog maga Nikolaja ;-)

vako smo ispali gori papci od njih
Last edited by JoseMujica on 03/06/2011 23:12, edited 1 time in total.
Obuca9

#2984 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

Edin H. wrote:
hz__semir wrote:1. Francuska 13
2. Bjelorusija 9
3. Rumunija 8
4. Albanija 8 (-1)
5. BiH 7 (-1)
6. Luksemburg 1

Utorak:
BiH - Albanija
Bjelorusija - Luksemburg

Uz dva keca (mada poznavajuci nas mentalitet, maibi u utorak i protiv San Marina bili blagi autsajderi), tabela bi bila ovakva:

1. Francuska 13
2. Bjelorusija 12 (+1)
3. BiH 10
4. Rumunija 8
5. Albanija 7
6. Luksemburg 1 (+1)

Ništa nam buka, galama, tjeranje selektora i najboljih igrača iz reprezentacije ne može donijeti dobrog. Bolje smiriti situaciju, spustiti loptu, neka nam ovo bude otriježnjenje, dobiti slastičare u utorak, pa onda sjesti i analizirati kakve su nam šanse za jedno od prva dva mjesta, te traziti krivce.
Ma da, samo da nam voda sada ne udje u usi protiv Albanije, jer smo mi skloni tim fizickim padovima (Litvanija :-) ).
Upravo sam o tome i govorio.

- Litvanija na Koševu, poslije Belgije
- Moldavija na Koševu, poslije Mađarske

Valjda neće biti Albanija u Zenici, poslije Rumunije...

Možda je do Koševa, ko zna.
Edin H.

#2985 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Ellinor wrote:

I treba da nosimo zvanicnu zastavu :oops:
north

#2986 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

Ne smije se klonuti duhom, večeras se još jednom pokazalo da mi nismo nikakva velesila, i da se ne može uzeti dok se dobro dres ne natopi znojem, a bogami večeras je to malo ko odradio...

Prepavati ovo večeras, uzeti Albaniju zauzeti to treće mjesto, tik uz Bjeloruse i u dvomeču sa njima na jesen junački prsa u prsa...

Jesam ljut i razočaran, ali daleko da se sad ko pizda treba ohladiti i predati, uzeti ove pekare iako neće biti lako zbog pada morala, ali to se mora do utorka popraviti..pobijediti i malo odmoriti do jeseni....Biće ovdje još svega, glavu gore :bih:
Sasvim_Obican

#2987 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

A čekaj - navijači su protiv zvanične zastave BiH ?

U jbte, pa mi smo u većoj banani nego što sam mislio.. :-) :(
denimb

#2988 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by denimb »

nervoza wrote:a ja opet kazem, svaka cast susicu sto manekenke, pardon manekene proziva ;)

vecina njih kad dodje na okupljanje repke to smatra odmorom, hajde i to ne bi bio problem da nema pijanki i hodanja po gradu u kasne nocne sate...
njima treba diktator, samo sto bi manekneke, pardon manekeni tada prestali dolaziti na okupljanja... i onda bi se pricalo kako ih nasa sredina ne cijeni... stvorena je takva atmosfera, vec dugo, da se igraci ne smiju kritikovati, bljak ;)
Mogu zahvaliti Bogu sto nemaju nekog kao sto je bio Ivica Osim dok ga je jos zdravlje slusalo, ovo sada je lakrdija ziva.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2989 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

sad htjedoh napisati... nikad me poraz nije bolio, koliko pišanje po mom bodrenju, po mom podržavanju. pa sunce mu jebem Edine, pričaš po Njemačkoj kako si treniro pod granatama, a navijači Rumunije ti razviju transparent "Free Mladić!"...

možel ti to biti neki motiv da ne spavaš u ofsajdu ko Inzaghi? :-) :-) :-)

imal' poštovanja? imal' ljubavi? imal' išta da vam je sveto majku mu jebem? već rekoh, a da ponovim - vaš kolega sa bolesnom kičmom je izgledo bolje od svih vas na terenu.

aferim :roll:
flyawayll

#2990 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

Ellinor wrote:

Kome je to zastava ? Svakom pravom Bosancu nije, ako tebi jeste onda stvarno ne znam.. radi takvih kao ti ova zemlja i propada, zar vam nije dosta da vam drugi sve namecu ?? :x :x
Kako vas nije stid govoriti to ?? treba nama jos jedan rat da se opametimo..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2991 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JoseMujica »

Sasvim_Obican wrote:

pa ti misli da je samo Dodik lud :-) i ruši državu
Edin H.

#2992 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

smoki_choko wrote:
Edin H. wrote:dobro si ovo smoki iskopao.

Uglavnom svaka cast BHF :dance: , nista drugo nisu mogli uraditi.

I proslijedi ovu sliku smoki ovim nasim glupanima u Savezu, neka salju UEFI.
evo jos jedne

Image

kako im policija podera transparent

bhf i nasi navijaci uzvracaju udarac :dance: :bih:
dok ova govna skandiraju serbia serbia :x
i vihore srbijanske zastave :x

Samo ovo spasite na svoje kompjutere, da ne nestane sa youtube-a :dance:
solo2

#2993 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by solo2 »

JoseMujica wrote:nadam se samo da ćemo sada spustit očekivanja i realnije gledat stvari i prestat se zanosit pred svaku tekmu ko narkoman kad nakon krize vidi heroin....nema kvalitente repke bez dobro organizovanog saveza i barem solidne domaće lige. do tad moremo mahat ušima, povremeno bljesnut, a ostalo srat po terenu, sudijama, selektoru, unicefu i ne znam čemu.

Borba će biti žestoka sa Albancima i Bjelorusima i tu se trebamo tražiti, ako je moguće, jer Bjelorusi nisu levati a i Albanci se barem bore ko lavovi, a francuzima moremo izvest i juniore da se djeca čeliče.

trebalo je samo kulturno zapjevati onu staru; Alea alea Sekuritatea i spomenut starog maga Nikolaja ;-)

:thumbup:
Better Man

#2994 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Better Man »

Davno smo mi kikasali,a to je protiv Albanije u prvom susretu. Dalje kikseve ne bih nabrajao. Onaj ko misli da imamo sanse za baraz,a o plasmanu da ne govorim, taj ne poznaje nasu repku i njen mentalitet. nasi se nakon svake pobjede ufuraju i dignu, aman da su Brazil, a ne neka nazalost trecerazredna reprezentacija.
madFlava

#2995 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madFlava »

JoseMujica wrote:nadam se samo da ćemo sada spustit očekivanja i realnije gledat stvari i prestat se zanosit pred svaku tekmu ko narkoman kad nakon krize vidi heroin....nema kvalitente repke bez dobro organizovanog saveza i barem solidne domaće lige. do tad moremo mahat ušima, povremeno bljesnut, a ostalo srat po terenu, sudijama, selektoru, unicefu i ne znam čemu.

:thumbup: :thumbup: :dance: lijepo receno ;)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2996 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Chmoljo »

nego, jel ko zna jel Nikšić lomio stolice? :lol: :mrgreen:
flyawayll

#2997 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by flyawayll »

JoseMujica wrote:
Sasvim_Obican wrote:

pa ti misli da je samo Dodik lud :-) i ruši državu
Haha znaci vi je podrzajete ?? Srbima zavidim samo u jednoj stvari, a to je da su slozni... kad bi njima neko njihovu pravu zastavu oteo i stavio im kao neku "zvanicnu umjetnu" zastavu koja nema nikakvo znacenje sa ovom zemljom i koja meni nista ne znaci, najezim se kad vidim svoje prelijepe ljiljane !!
Murat Sabanovic

#2998 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Murat Sabanovic »

mene ovi nasi fudbaleri ne mogu vise negativno iznenaditi..vise puta su pokazali da im nije mjesto na smotri najboljih evropskih/svjetskih ekipa.zasto? kao prvo nemaju kvalitet. zatim fizicku spremnost,disciplinu,a na kraju i volju. jednostavno kada stvari saberemo i oduzmemo dodjemo do rezultata da se ne moze bolje.mi,navijaci mozemo ljubomorno gledati na komsije,ali oni su ispred nas svjetlosnu godinu.kod njih se zna ko pije ,a ko placa racun.nasi svi misli da su zvjezde...nerijetko shepurenje po sarajevkim kafanama i slicne sitauacije gdje pokazuju svoj neprofezionalizam ili KRKANLUK...al eto ,neko ce reci da je savez za sve kriv,sto je djelimicno i tacno..ali eto dobili su osima , kojih ih je spasio sankcija,a oni mu ovakvom igrom vracaju. SRAMOTA DZEKO ! SRAMOTA SPAHICU! SRAMOTA IBRICICU! SRAMOTA PJANICU! i na kraju SRAMOTA SUSICU! sramota da ovakim pristupom igri uprljate drzavni grb.

ma znate sta ...ma ko vas jebe ...niste vi vrijedni da mi raspravljamo o vama...nego lijepo pokupite prnje i nazad u manchester,lyon,montpelier,moskvu,pa se sa vasim poslodavcima zajebajite...bilo bi moralno i posteno...
BegA_

#2999 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BegA_ »

Sušić: Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima

Safet Sušić se veoma razočaran pojavio na pres konferenciji nakon poraza BiH u Bukureštu. Priznao je da je napravio veliku grešku kada promijenio sastav koji je pobijedio Rumuniju na Bilinom polju.

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.

Na pitanje da kaže u koga se razočarao, Sušić je odbio govoriti o konkretnim imenima...

„Ima ih puno, ne bih sada o imenima, sve što sam rekao vama i njima ću reći u hotelu, čak ću biti i puno oštriji“, govorio je Pape dok je iznervirano udarao šakom od sto.

Sušić je svjestan da smo ovim porazom napravili veliku korak unazad, kada je Euro 2012 u pitanju.

„Definitivno smo izgubili sve šane za prvo mjesto. Sada moramo držati trku za drugo mjesto. Ono što je također loše, jeste da smo Rumune vratili u igru i sada ne mogu obećati da ćemo dobiti Albaniju. Poslije ovakve sramotne predstave ne bih mogao obećati ni pobjedu protiv Lukesmburga. Jednostavno, ne znam kako da odredim sastav za Albaniju, možda da stavim 20 kuglica pa da izvlačim, ne znam...“, govorio je Pape.

„Pojedinci su umislili da su igrači, ali nisu ni „i“ od igrača... Vjerovatno nisu svjesni koliko ne znaju. Ovo govorim jer me nije strah hoću li sutra biti selektor ili ne. Mjesecima smo ovo gradili, a sve se raspalo u 90 minuta. Sramota i katastrofa“, završio je Sušić.

E moj Pape... :sad:
bosnovizija

#3000 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by bosnovizija »

zlo87 wrote:Naša igra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nema se više šta za reći :oops:
Džeko -hlađenje
Medunjanin-klupa
Misimović-penzija
Mravac-klupa
Mujđa-klupa
Žao mi je Lulića, gdje se utopi u ovo sivilo. Pa, bio je, ubjedljivo, najbolji protiv Rumuna u Zenici.
Locked