Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje se moze najjeftinije uzeti film za felefaks Panasonic KX-FP148 i po kojoj cijeni?
I da li se moze uzeti negdje samo 1 rolna, jer obicno dodju po 2 u paketu(kao na slici)?
diablo23 wrote:Gdje se moze najjeftinije uzeti film za felefaks Panasonic KX-FP148 i po kojoj cijeni?
I da li se moze uzeti negdje samo 1 rolna, jer obicno dodju po 2 u paketu(kao na slici)?
sarajevomd wrote:Dikoflenak -
Gdje naci ove tablete, za reumu su ? Koliko znam za sada imaju samo u RS-u. Da li ima igdje u Sarajevu, ili eto u Istocnom ?
voltaren i difen su istog sastava, jesi to probao?
I ne znam ja je li isto, ali moja mama ne osjeti ista olaskanja pri koristenju drugih tableta osim Dikoflenaka.
Moze biti sugestija ali i meni recimo za glavu banjalucki ibuprofen nista ne pomaze, njemacki brufen onako a svedski ipren najbolji. Sve troje prakticno isto, ibuprofen i jedno i drugo i trece, ali...
diablo23 wrote:Gdje se moze najjeftinije uzeti film za felefaks Panasonic KX-FP148 i po kojoj cijeni?
Pitaj u Digital line, oni su Panasonic zastupnici
Hvala mayab, vidjecu sutra kakva je situacija kod njih. Znam da je na Dobrinji 30 KM paket sa 2 rolne, ako neko zna gdje ima jeftinije molim da napise?
Ili ako neko zna gdje se moze uzeti samo 1 rolna ovog filma, jer fax ne koristim toliko cesto, samo kada je potrebno primiti odgovarajucu narudzbu?