Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:
Nista to, ja nisam nikad tako igrao, to neka sica i tako to. Ispod 1000 KM dobitka ne pricam
A mogu ja voditi na kolace i bez kladare
ma ja, islo te dobro, zato se vise i ne kladis, da ne kvaris prosjek
nekad sam se i ja kladila naucila sam da se ne treba kladiti na omiljeni tim i Barcelonu
al nemoj na jeftine kolace, nego Torte i to ili Bristol
Islo....nekad. Znalo se uzeti i preko 2000 za vikend. Od utakmice Spanija-Svicarska na SP ni naopako
Evo druga godina, da kucnem u drvo, ne igra se. I rahat se
A to jeste....nema u kladjenju emocija, ono navijacki. Pushiona, uglavnom.
Moze i Palma, nisu losi kolaci
Tomahawk11 wrote:
Islo....nekad. Znalo se uzeti i preko 2000 za vikend. Od utakmice Spanija-Svicarska na SP ni naopako
bgm, svaka cast, ja fukara, nisam nikad uplatila vise od 5 KM
samo koliko mogu halaliti
dobra je Palma, ali kontam da ti je to neprijateljski teritorij
Tomahawk11 wrote:
bgm, svaka cast, ja fukara, nisam nikad uplatila vise od 5 KM
samo koliko mogu halaliti
dobra je Palma, ali kontam da ti je to neprijateljski teritorij
Ma kakvi. Nisam ja neprijatelj ni s kim. Mozemo se malo zezati i to je to.
Da vidis dobre teletine ispod saca Bosancki burek - Zeljin stadion
A ima i ono osiguranje, kod njih sam zadnji put registrovao auto
Nema sta nema na tom Zeljinom stadionu...jah, zaboravih, i mesnica Dayton, odlicna
A Palma svakako, parking, kultura, ljeti basta
Tomahawk11 wrote:
Nema sta nema na tom Zeljinom stadionu...jah, zaboravih, i mesnica Dayton, odlicna
haha, ne probah Zeljin burek ali bila sam par puta u Palmi, odlicna stvarno
slaba sam s poznavanjem buregdzinica u Sar, ali mi slasticarne idu odlicno, od carsije do Dobrinje
ma zezam se za neprijateljstvo, mada koliko vidim da uopste nije iskljuceno
sportski rivalitet je ok, narocito vas gradski, to je skroz simpa
ali neki bas nemaju granica
Tomahawk11 wrote:
haha, ne probah Zeljin burek ali bila sam par puta u Palmi, odlicna stvarno
slaba sam s poznavanjem buregdzinica u Sar, ali mi slasticarne idu odlicno, od carsije do Dobrinje
ma zezam se za neprijateljstvo, mada koliko vidim da uopste nije iskljuceno
sportski rivalitet je ok, narocito vas gradski, to je skroz simpa
ali neki bas nemaju granica
Jok burek, teletina ispod saca
Buregdzinica....ponajbolja Zigo, al to opet zavisi od toga kakvu ko pitu voli.
A slasticarne....toga ima na izvoz. Sladoled, kolaci....
Djecurlija kvari taj rivalitet. Neke ultra furke, huligani i to....al generalno ima dosta ok raje i s jedne i s druge strane. Forum nije realno mjerilo.
Tomahawk11 wrote:
Djecurlija kvari taj rivalitet. Neke ultra furke, huligani i to....al generalno ima dosta ok raje i s jedne i s druge strane. Forum nije realno mjerilo.
Ma da ti nesto kazem, za rivalitet izmedju Tuzle i Sarajeva sam doznala na forumu Imam tamo prijatelje kod kojih odem pocesto, a dodju i oni kod mene. Uvijek sve opusteno, zezamo se.. Ima medju njima i strastvenih navijaca i Zelje i Sarajeva, zezamo se nakon utakmice, ovisno o tome ko dobije, i idemo dalje.
Ovo na forumu... tjesim se da su u pitanju djecica i da ce i oni odrasti jednog dana
Tomahawk11 wrote:
Ma da ti nesto kazem, za rivalitet izmedju Tuzle i Sarajeva sam doznala na forumu Imam tamo prijatelje kod kojih odem pocesto, a dodju i oni kod mene. Uvijek sve opusteno, zezamo se.. Ima medju njima i strastvenih navijaca i Zelje i Sarajeva, zezamo se nakon utakmice, ovisno o tome ko dobije, i idemo dalje.
Ovo na forumu... tjesim se da su u pitanju djecica i da ce i oni odrasti jednog dana
Pa dobro, to je logicno. Za taj navijacki rivalitet i mozes doznati tek kad dodjes u dodir sa okorjelim navijacima...ili ultra forumskim
Ne znam kako je konkretno u Tuzli, znam za Zenicu. Nisam nikad imao ni najmanjeg problema. Pricam o svakodnevnici, ne o navijackom dijelu.
Malo je sve to prenapuhano. Vjerujem da postoje odredjene tenzije u nekim krugovima (kao npr. navijackim), te da postoje pojedinci koji furaju tu pricu i taj animozitet.
Na forumu ima dosta zelenih....mada ima i onih za koje bi se po prici reklo da su zeleni, a onda u po frke se otkrije da nisu
Tomahawk11 wrote:
Pa dobro, to je logicno. Za taj navijacki rivalitet i mozes doznati tek kad dodjes u dodir sa okorjelim navijacima...ili ultra forumskim
Ne znam kako je konkretno u Tuzli, znam za Zenicu. Nisam nikad imao ni najmanjeg problema. Pricam o svakodnevnici, ne o navijackom dijelu.
Malo je sve to prenapuhano. Vjerujem da postoje odredjene tenzije u nekim krugovima (kao npr. navijackim), te da postoje pojedinci koji furaju tu pricu i taj animozitet.
Na forumu ima dosta zelenih....mada ima i onih za koje bi se po prici reklo da su zeleni, a onda u po frke se otkrije da nisu
Pa, dobro, sta znaci okorjeli navijac? Znam ljude koji cijeli zivot idu na utakmice, doduse kad igraju kuci..valjda su i to neki navijaci..i sasvim su ok.
U Tuzli je to drugacije, vidio si vjerovatno da jako malo ljudi dolazi na utakmice, nema te kulture uopste. Sad je to kao nesto krenulo, ali daleko je to od dobroga. Hoce da prave novu tribinu, a i ove postojece su uglavnom poluprazne.
A o navijackim grupama bi se moglo stosta napisati, ali bolje da ne cackam mecku
Ovi nezeleni.. tako ti je kad ostaris, podjetinjis
Tomahawk11 wrote:
Pa, dobro, sta znaci okorjeli navijac? Znam ljude koji cijeli zivot idu na utakmice, doduse kad igraju kuci..valjda su i to neki navijaci..i sasvim su ok.
U Tuzli je to drugacije, vidio si vjerovatno da jako malo ljudi dolazi na utakmice, nema te kulture uopste. Sad je to kao nesto krenulo, ali daleko je to od dobroga. Hoce da prave novu tribinu, a i ove postojece su uglavnom poluprazne.
A o navijackim grupama bi se moglo stosta napisati, ali bolje da ne cackam mecku
Ovi nezeleni.. tako ti je kad ostaris, podjetinjis
Dobro, nisam se bas najbolje izrazio....zagrizeni navijac, onaj koji je agresivan spram ostalih ekipa. Okorjeli navijac nije nuzno negativa.
Hm, euforija navijaci su prisutni na svim stadionima. Kad se nesto desava, ekipa pobjedjuje, evropske utakmice, tad se pojave. I onda opet nestanu. Kao kisa u Africi u nekoj pustari.
Bio sam na sve tri tribine. Od navijacke (sjevera), dok mix (istok) i zapada (koji je takodje mix, samo nesto blazi)....vise me zanima sama utakmica nego navijacke furke.
Nesto rano podjetinje
Tomahawk11 wrote:
Dobro, nisam se bas najbolje izrazio....zagrizeni navijac, onaj koji je agresivan spram ostalih ekipa. Okorjeli navijac nije nuzno negativa.
Hm, euforija navijaci su prisutni na svim stadionima. Kad se nesto desava, ekipa pobjedjuje, evropske utakmice, tad se pojave. I onda opet nestanu. Kao kisa u Africi u nekoj pustari.
Bio sam na sve tri tribine. Od navijacke (sjevera), dok mix (istok) i zapada (koji je takodje mix, samo nesto blazi)....vise me zanima sama utakmica nego navijacke furke.
Nesto rano podjetinje
ma joj, neka tih zagrizenih, bez njih bi bilo dosadno, ali s druge strane one njihove psovke, neredi i sl nemaju nikakve veze sa sportom
tacno me nek bude stid kad slusam to 'vatreno' navijanje
a i ti izgleda mijenjas tribine kako staris tinejdzer na sjeveru, a sad laganini s penzijom bgm si mlad ostario
Divi Tome počeo zvati na formuske kafe i kolače ko onaj jedan, da mu sad ne spominjem ime . Samo se ti igraj, pa kad ti opet počnu dolaziti anonimna pisma .
ganjeta wrote:Divi Tome počeo zvati na formuske kafe i kolače ko onaj jedan, da mu sad ne spominjem ime . Samo se ti igraj, pa kad ti opet počnu dolaziti anonimna pisma .
ganjeta wrote:Divi Tome počeo zvati na formuske kafe i kolače ko onaj jedan, da mu sad ne spominjem ime . Samo se ti igraj, pa kad ti opet počnu dolaziti anonimna pisma .
Neka ba, sto si takav
I nisam ja, vanilla poce o nekim kolacima, ja Palmu onako usput spomenuo
Suti, kakva aMonimna pisma
Nista mi nismo dogovarali, ko sto vanilla kaze, samo onako forumamo
Zar nisi dobivao već jednom neka pisma ili poruke vezano za hanumu? I kako se to rjesilio?
Nisam kriv
Sta se ima rijesavati? Neka budala ima viska vremena i bolesnu potrebu da se igra sa drugim ljudima
Nema kod mene ovako ili onako. Ako jesam, udri. Ako nisam, nema svrhe da se raspravlja o tome.
Tomahawk11 wrote:
Neka ba, sto si takav
I nisam ja, vanilla poce o nekim kolacima, ja Palmu onako usput spomenuo
Suti, kakva aMonimna pisma
Nista mi nismo dogovarali, ko sto vanilla kaze, samo onako forumamo
eto, opet ja kriva, cccc
bolje da se ja vratim na kamenje
Tomahawk11 wrote:
ganjeta wrote:Satro niste .
Zar nisi dobivao već jednom neka pisma ili poruke vezano za hanumu? I kako se to rjesilio?
Nisam kriv
Sta se ima rijesavati? Neka budala ima viska vremena i bolesnu potrebu da se igra sa drugim ljudima
Nema kod mene ovako ili onako. Ako jesam, udri. Ako nisam, nema svrhe da se raspravlja o tome.
ja mislila svi pacenici na FB, a ono ih i ovdje ima
Stipu ganjetu, vidis koji je to kvarnjak.
Samo se ti zezaj, za ovo ima da ti se burazova mala natovari na vrat. Valja mi ga navratiti da te malo izmasira
plain vanilla wrote:Valjda su se fudbaleri Slobode oporavili od onog groznog poraza, ali i da ih je dozvao pameti. Nazalost, borba za titulu nam je izmakla vjerovatno
i ko zna kad ce nam se opet ukazati prilika.
Zao mi je zbog Tuzle, zbog djece koja su se pocela interesovati za Slobodu, jer lako je vidljivo da ovdje ne postoji navika odlaska na utakmice. Ocito su godine lose igre ostavile traga, a ovo je bila prilika da se to promijeni...
Elem, momcima sretno danas
I mozda nije mjesto, ali moram prokomentarisati bosnjacki merhametluk, kako se svi raduju tituli malog kluba Leicestera. Svi sretni sto je mali klub uzeo titulu velikim klubovima. Iste te merhametlije navijaju da Sloboda ne uzme ni titulu ni Kup Licemjerstvo na kvadrat.
Da izvineš meni poslije Drine isto ko u Sjećaš li se Doli Bel, pade kap za vrat ispuha čuna ko dušica. Sejedno mi i za Travnik i Kup.
Rekao sam djetetu da ćemo otići na Radnik i Sarajevo ali evo ni on ne pita već par dana ništa, malac koji na času likovnog na slobodnu temu crta samo sve što ima veze sa Slobodom oči su bile pune suza nakon poraza. Kud ga odvedoh
costacurta wrote:
Da izvineš meni poslije Drine isto ko u Sjećaš li se Doli Bel, pade kap za vrat ispuha čuna ko dušica. Sejedno mi i za Travnik i Kup.
Rekao sam djetetu da ćemo otići na Radnik i Sarajevo ali evo ni on ne pita već par dana ništa, malac koji na času likovnog na slobodnu temu crta samo sve što ima veze sa Slobodom oči su bile pune suza nakon poraza. Kud ga odvedoh
Zao mi je zbog tvog djeteta, ali treba nauciti da je i poraz dio igre. Bilo bi lijepo uvijek pobjedjivati, ali i veliki svjetski klubovi nekad kiksaju, izgube od nekakvog autsajdera. Ako se to moze desiti njima, sto ne bi moglo jednoj Slobodi?
Svi smo mi razocarani, ali ne treba zaboraviti da je Sloboda prije dvije sezona igrala u Federalnoj ligi, a da nas smo medju prvima, a imamo i finale Kupa. Sta god da se na kraju desilo, donijeli su nam puno radosti. Najgore sto bi se moglo desiti je da Azmir digne ruke od Slobode..tad bismo opet na dno, a vjerovatno bi se i klub ugasio.
plain vanilla wrote:
ja mislila svi pacenici na FB, a ono ih i ovdje ima
pa ti sto su ti slali anonimna pisma, na njih mislim da su pacenici
koliko sam shvatila, to je ovdje bilo
Spomenuo ti ja to jednom (mislim da je bilo na crnoj hronici), to neko anonimno pismo sto je supruga nasla ispred vrata stana.
Ja se smijao tome, jer sam cist ko suza.
Ali kakvih je grozota napisano i kad skontas da ima neko ko se vrzma ispred vrata i bavi se tudjim zivotima nicim izazvan
Bice da itekako ima pacenika koji su tu oko nas, samo sto ih ne vidimo.
Ganjeta, mahaluso
Tomahawk11 wrote:
Spomenuo ti ja to jednom (mislim da je bilo na crnoj hronici), to neko anonimno pismo sto je supruga nasla ispred vrata stana.
Ja se smijao tome, jer sam cist ko suza.
Ali kakvih je grozota napisano i kad skontas da ima neko ko se vrzma ispred vrata i bavi se tudjim zivotima nicim izazvan
Bice da itekako ima pacenika koji su tu oko nas, samo sto ih ne vidimo.
Ganjeta, mahaluso
Imam i ja jednu uhodu, pise o meni vec dvije godine Znam i ko je i sta je, sad je lik s kojim me povezuje prijavio policiji
Kad procitas pisma, shvatis koja je to sizofrenija, a na prvi pogled zena normalna, udata, djecu ima, faks zavrsila..a ludaca