Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
delirium.sa

#2976 Re: Sarajevo shoping

Post by delirium.sa »

anestezija123 wrote:Bilo je u Mangu finih, ali nisam dugo bila pa ne znam. I bile su na snizenju oko 13 KM.

Je li neko kupovao starke kad na e-bayu? Valja li to cemu? Fake, naravno.. Pozelih neke ludih boja pa ovdje ugledah
http://www.ebay.com/itm/Converses-Chuck ... 227wt_1185

Edit: Sad procitah ispod:

We are authorized dealer of Original Converse products. We guarantee our products are 100% Original from Converse, no fake products!

Hm.. :-?
ja sam kupila, navodno su bile oriđiđi :D kad su stigle nisu izgledale bas kao oriđiđi (neke manje razlike su imale u obliku), ali sve ostalo je isto. i pukao mi je đon nakon mjesec dana :D plus sam ih platila dosta vise :D
ali to je od prodavaca do prodavaca
me22

#2977 Re: Sarajevo shoping

Post by me22 »

alica.k wrote:
Ductus Holedocus wrote:hoce li mi neko objasniti kakvu gardarobu ustvari Haris export prodaje?
felericnu. ali uleti tu svako malo i ponesto sto nije felericno.

btw, pod feler svasta spada, tako da neke stvari naizgled nemaju feler, a recimo samo je malo sav otisao u stranu...i to se smatra za feler.

ja prekjucer vidjela onu majicu sto ima ista trenutno u new yorkeru, 3-4KM kosta :lol: kod njih 27.90 il vako nesto
ev ova
i prije se znalo desiti da imaju istih majica k'o u new yorkeru i to isto tako sa ogromnom razlikom u cijeni :D

btw ja danas kupih majicu za 4 KM 8-) stradivarius mescini :D
NoaLada

#2978 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

me22 wrote:
amiria wrote:Image

Kao prve s lijeva danas sam kupila za 7 KM, odavno nisam nista jeftinije, a da mi se bas svidja, kupila :)
gdje? :D
I mene živo zanima. Upravo tražim jedne koje su boje mente. :)
Deep red

#2979 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

anestezija123 wrote:Bilo je u Mangu finih, ali nisam dugo bila pa ne znam. I bile su na snizenju oko 13 KM.
Hvala za info, nisu 13 vec 29, al sam uzela, divna!

Ima li igdje u gradu skinny jeans duboke sa malo vise elastina, crne, bez, bijele, boje pijeska? Danas sam probala 20 pantalona, i nijedne nisu duboke da mozes k´o covjek sjesti a da ti ne viri d..e :roll: Bas sam se iznervirala :sad:
P.S. takve boja mente sam vidjela u Mangu, cijene se nazalost ne sjecam.
amiria

#2980 Re: Sarajevo shoping

Post by amiria »

U Azelu :) na Ilidzi :-D
Kinaski

#2981 Re: Sarajevo shoping

Post by Kinaski »

bez_ideje wrote:ojjjjj.pa danas bila u harisu,kupila hendrix majicu :mrgreen: ,ne pogledah pantalone :( :( :(
a vala,ne daje mi se 45 KM u Mangu iskreno.........
Nasla sam predobrih crnih ravnih farmerki po 25 KM na siranu.....ko nosi manji broj ima izbora (26,27)
Đimi Hendriks ili ? daj neki link
Deep red

#2982 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

amiria wrote:U Azelu :) na Ilidzi :-D
Hvala ti puno, otici cu kol´ko danas.
anestezija123

#2983 Re: Sarajevo shoping

Post by anestezija123 »

alica.k wrote:

Je li neko kupovao starke kad na e-bayu? Valja li to cemu? Fake, naravno.. Pozelih neke ludih boja pa ovdje ugledah

We are authorized dealer of Original Converse products. We guarantee our products are 100% Original from Converse, no fake products!

ja ne bih kupovala starke sa ebaya osim ako se radi o nekoj online prodavnici koja ima i ebay. mozda su original, al sansa za prevaru je veca nego da su original (tako je bilo i sa uggsicama).
starke mozes uzeti sa asosa, cijena je kao i inace starke, a kvalitetnije su od nasih u prodavnicama.

http://www.asos.com/Women/A-To-Z-Of-Bra ... -1&sort=-1
Ali ja sam i planirala uzeti neke fake, ovako jeftine, posto imam dovoljan broj ovih orginal Converse starki. Nisam planirala da dam ovoliko para (Da trazim orginal, dala bih :D ), pa naletih na ovu stranicu. I onda vidim da pisu da su kao orginal u sto ne vjerujem za 30 KM. Zato mi bi sumnjivo...
Sta je bilo sa uggsicama? Mislis prevaru u smislu da ti ne dodju nikad ili.. ?
alica.k

#2984 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

prevaru u smislu da su kopije a das cca 300KM za njih misleci da su prave. jedno vrijeme je bila posast tih kopija.
anestezija123

#2985 Re: Sarajevo shoping

Post by anestezija123 »

Aha, na to mislis.
Ma, ove su svakako 30tak km, tako da i ne ocekujem orginal... :D
Ali sve im se smanjuje positive feedback, tako da ne vjerujem da cu uzimati kod ovih konkretno.. :( 66.7%
alica.k

#2986 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

uh, ja nista sa ebaya ne narucujem a da je ispod 95% feedback. nista.

ovima feedback cuvaju 2005. i 2006. godina.
vidis da je sve ovo novo feedbacka, tj od ove godine, negativno.
anestezija123

#2987 Re: Sarajevo shoping

Post by anestezija123 »

Da, bas citam..Neki dan kad sam gledala bilo preko 90%, a sad...
Nista od ovih znaci.. Idemo dalje...
persiflaza

#2988 Re: Sarajevo shoping

Post by persiflaza »

persiflaza wrote:Dobar dan, zivkam vam iz Bihaća :D

Naime, 1. aprila dolazim u Sa povodom seminara srednjoškolskog, pa bih iskoristio tu priliku da uzmem curi za pola godine veze neki skromni poklončić.
Image

Image

Tako nešto, i gdje ima uzeti narukvica u rasta bojama. Ne furam taj fazon laf neki travar, nego jednostavno čine me sretnim te dinamične boje :)

Zahvaljujem na odgovorima Sarajlije :D
Ima li ljubaznih? :D
saara

#2989 Re: Sarajevo shoping

Post by saara »

persiflaza wrote:
persiflaza wrote:Dobar dan, zivkam vam iz Bihaća :D

Naime, 1. aprila dolazim u Sa povodom seminara srednjoškolskog, pa bih iskoristio tu priliku da uzmem curi za pola godine veze neki skromni poklončić.
Image

Image

Tako nešto, i gdje ima uzeti narukvica u rasta bojama. Ne furam taj fazon laf neki travar, nego jednostavno čine me sretnim te dinamične boje :)

Zahvaljujem na odgovorima Sarajlije :D
Ima li ljubaznih? :D
narukvica ima u centru, negdje oko tally weijla ima čiko što prodaje pravo puno takvih narukvica, između ostalog ima i rasta :)
bila je prošle godine rasta torba u avataru, ne znam imaju li još uvijek, radnja im se sada nalazi u radićevoj, preko puta buybooka pa pogledaj :)
Deep red

#2990 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

Deep red wrote:
amiria wrote:U Azelu :) na Ilidzi :-D
Hvala ti puno, otici cu kol´ko danas.
Isla danas i poljubila vrata. Napisale da ne rade, slazu robe, čiste, šta li rade uglavnom radnja nije bila otvorena :sad:
MersY

#2991 Re: Sarajevo shoping

Post by MersY »

Jel u Azel došla nova roba ili je isada ono sniženje 80%??
mumy

#2992 Re: Sarajevo shoping

Post by mumy »

MersY wrote:Jel u Azel došla nova roba ili je isada ono sniženje 80%??
Jos je snizenje i bice dok se sve ne rasproda,a roba koliko ja znam pristize svaki dan po malo :?Vjerovatno je i to izlozeno i snizeno,nemam pojma
Deep red

#2993 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

mumy, u pravu si.
Ja sam svracala u petak u onaj u Pofalićima, rasprodaja jos uvijek traje. A kad sam pitala kad im dolazi roba, kaze svaki dan :)
_naida

#2994 Re: Sarajevo shoping

Post by _naida »

MersY wrote:Jel u Azel došla nova roba ili je isada ono sniženje 80%??
Ja sam upravo iz Azela, samo svratila, dosla je nova kolekcija, i bas sam se odusevila bojama :) Ima super stvarcica :)
Deep red

#2995 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

U kojem si bila?
_naida

#2996 Re: Sarajevo shoping

Post by _naida »

Deep red wrote:U kojem si bila?
U Titovoj.
Deep red

#2997 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

Hvala :kiss:
_naida

#2998 Re: Sarajevo shoping

Post by _naida »

Deep red wrote:Hvala :kiss:
Nema na cemu :)
holowey

#2999 Re: Sarajevo shoping

Post by holowey »

anestezija123 wrote:
alica.k wrote:

ja ne bih kupovala starke sa ebaya osim ako se radi o nekoj online prodavnici koja ima i ebay. mozda su original, al sansa za prevaru je veca nego da su original (tako je bilo i sa uggsicama).
starke mozes uzeti sa asosa, cijena je kao i inace starke, a kvalitetnije su od nasih u prodavnicama.

http://www.asos.com/Women/A-To-Z-Of-Bra ... -1&sort=-1
Ali ja sam i planirala uzeti neke fake, ovako jeftine, posto imam dovoljan broj ovih orginal Converse starki. Nisam planirala da dam ovoliko para (Da trazim orginal, dala bih :D ), pa naletih na ovu stranicu. I onda vidim da pisu da su kao orginal u sto ne vjerujem za 30 KM. Zato mi bi sumnjivo...
Sta je bilo sa uggsicama? Mislis prevaru u smislu da ti ne dodju nikad ili.. ?
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.d ... egative_30

jos kad vidis sjajan feedback od 60% pozitivnih, od toga, u zadnjih mjesec dana 100% negativnih, zapitas se :D
Ujedam

#3000 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

I ja tražim hlače u bojama za proljeće, ali skroz da su uske, a ne da mi bude široko dole na nogavicama.. i vala ne daje mi se više od 30KM za takve hlače.. jel'iko našao takve hlače za jeftine pare? :-)
Post Reply