Fallen Angels wrote:muminovic wrote:Ma bitno je samo da sluuzi
Jel formatirano?
kakvi 61%
Moderator: Benq
Fallen Angels wrote:muminovic wrote:Ma bitno je samo da sluuzi
Jel formatirano?
muminovic wrote:Fallen Angels wrote:muminovic wrote:Ma bitno je samo da sluuzi
Jel formatirano?
kakvi 61%
Probao sam, nece, ne znam razlog, ali ovaj WIn 8.1 me uzasno zeza, izgleda da cu se vratiti na 7.Broly_the_Legend wrote:Mozes probati sa drajverima za usb za tvoju maticnu al u pricipu oni bi trebali da rade iz bez toga. Jesi probao sve portove?
Otidji na Device Manager,scrollaj do kraja i razluci podopcije od ''Universal Serial Bus controllers'',ako imas gdje zute trokutice na nekima od podopcija desni klik pa uninstall.Poslije ce ga sam trazit.I uvijek gledaj da USB stavljas u brze portove,jer svaki PC ima onaj alternativni sporiji port.A sto se tice toga sto te zeza windows 8.1 onda se nemoj patit i instaliraj windows 7.muminovic wrote:Probao sam, nece, ne znam razlog, ali ovaj WIn 8.1 me uzasno zeza, izgleda da cu se vratiti na 7.Broly_the_Legend wrote:Mozes probati sa drajverima za usb za tvoju maticnu al u pricipu oni bi trebali da rade iz bez toga. Jesi probao sve portove?
Juce dokumente snimiio na c:\... danas mi kaze da nema nijednog, nesto nije ok...
Skini ih ponovomuminovic wrote:cekat cu desetku full
Kako najjednostavnije da prebacim sa staroga racunara sa HDD-a imam jedno 200 GB filmova... a ne da mi se otvarat centralne pa prenosit HD, imal kakvo jednostavnije rjesenje ?
ha ha haExNihilo wrote:Skini ih ponovomuminovic wrote:cekat cu desetku full
Kako najjednostavnije da prebacim sa staroga racunara sa HDD-a imam jedno 200 GB filmova... a ne da mi se otvarat centralne pa prenosit HD, imal kakvo jednostavnije rjesenje ?
A nema eto pomogao ti je kolega.Download naravno traje ''vjecno''.Tako da ces se morat strpit u kopiranju.Jbg nemas drugih izlazamuminovic wrote:ha ha haExNihilo wrote:Skini ih ponovomuminovic wrote:cekat cu desetku full
Kako najjednostavnije da prebacim sa staroga racunara sa HDD-a imam jedno 200 GB filmova... a ne da mi se otvarat centralne pa prenosit HD, imal kakvo jednostavnije rjesenje ?imal sta lakse ?
Ma windows 7 poslije XP-a je najbolje ostvarenje Microsofta.Nadam se da se neces uvrijediti ali Windows 8 i svi service pack update-i poslije nisu napravili nista da ucine korisnike zadovoljnim.Puno nedostataka,glupo smisljenih dizajna,ogranicenja,(ne)kompatibilnosti i sl.Mozda si ti medju rijetkima koji su sretni ali graficki prikazi i statistike pokazuju daleko suprotno.Tako vazi i za propast Windows Viste.A kao sto rekoh vec jednom,koristim technical preview W10 i mogu reci da ce to bit treci najbolji windows.Jos uvijek je prvi XP (po meni barem) em uspomene,em nostalgija,em posebnost neka.Nisi bio korisnik XP-a ako nisi dobio fatal error hehe.Ili bluescreen.A sve najnovije igre mozes igrat i danas,kao i instaliranje drugih software-a.Mada opet ono sto kazu,zavisi od covjeka do covjekaforzamilan wrote:Ma osmica je zakon vjerovatno si nešto zeznuo ili te zeza instalacioni medij.
To za usb vjerovatno ti usb front panel nije uštekan u ploču ili ti je isključen u biosu.
Uzmi USB to SATA adapter. Ako ti je i to mrsko, onda ga jebi. Nema telepatskog prebacivanja podataka.muminovic wrote:ha ha haExNihilo wrote:Skini ih ponovomuminovic wrote:cekat cu desetku full
Kako najjednostavnije da prebacim sa staroga racunara sa HDD-a imam jedno 200 GB filmova... a ne da mi se otvarat centralne pa prenosit HD, imal kakvo jednostavnije rjesenje ?imal sta lakse ?
Najjeftinije, u svakom slučaju.muminovic wrote:Nedjelja je nista ne radi, mozda je najlakse ipak da otvorim stari racunar izvadim disk, stavim u novi, presnimim, a onda vratim sve nazad
ExNihilo wrote:Najjeftinije, u svakom slučaju.muminovic wrote:Nedjelja je nista ne radi, mozda je najlakse ipak da otvorim stari racunar izvadim disk, stavim u novi, presnimim, a onda vratim sve nazad
To je presporo da te Bog sacuva.Samo 100 mb prebacuje vjecno.Covjek je mozda vec sve odradio.Klasicno kopiranje i to je to.Bez filozofije,ha yafortaleza wrote:A možeš iskoristiti i neki remote program tipa Teamviever pa preko njega prebaciti podatke bez da fizički odspajaš i prebacuješ diskove.
Ako ti je maticna 64-bitna (pretpostavljam da jest) radije stavi 8.1 64-bitni Windows.Nema potrebe za instalacijom 32-bitnog.Nekad ces mozda kupit jos rama,a ovako 32-bitni ti ne ocitava kompletnu kolicinu memorije.Et valjda ti pomogohSanchez22 wrote:Kako bi win 8.1 radio na 2 GB rama,32 ili 64-bit verzija?
64bitna će se na 2 gige vući ko prebijena mačka.Fallen Angels wrote:Ako ti je maticna 64-bitna (pretpostavljam da jest) radije stavi 8.1 64-bitni Windows.Nema potrebe za instalacijom 32-bitnog.Nekad ces mozda kupit jos rama,a ovako 32-bitni ti ne ocitava kompletnu kolicinu memorije.Et valjda ti pomogohSanchez22 wrote:Kako bi win 8.1 radio na 2 GB rama,32 ili 64-bit verzija?