Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2976 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by PipiDugaDevetka »

zlo zlo wrote:u pitanju ovih ledenica itd s krova..sto ako nema upravitelja zgrada, nema predstavnika stanara itd??.. ko je onda kriv?? svi jednako ?
Nedobog da koga ta ledenica ubije, rani, povrijedi (neko dijete, na primjer) svi vi idete na Sud, a roditelj eventualno povrijeđenog djeteta od VAS SVIJU bi trebao da traži odštetu, zavisno od Suda kako procjeni povredu.
zlo zlo

#2977 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by zlo zlo »

Ma recimo ne desi se cesto da ima što na krovu.. kad se desi..iskljucivo mi ocistimo jedini..od ostalih 7 stanova u zgradi niko ne takne nista.. nit pogledaju nit sto...(.. nego okvirno pitam.. primjer, 3 kata i potkrovlje(ne koristi se za stanovanje, ni za ista..) cija je duznost? svih stanara jel tako?
Innovation

#2978 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Innovation »

Vlasnika objekta.
Bellica

#2979 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

zlo zlo wrote:u pitanju ovih ledenica itd s krova..sto ako nema upravitelja zgrada, nema predstavnika stanara itd??.. ko je onda kriv?? svi jednako ?
To nema veze, jer ni upravitelj ni PEV nisu krivi ako EV ne placaju odrzavanje pa nema novca za skidanje ledenica. EV su duzni obezbijediti sredstva i putem PEV otvoriti nalog za ciscenje. EV su vlasnici objekta i oni odgovaraju za ovakve situacije. Inace, kad imaju upravitelja mogu i osiguranje za trece lice ili osiguranje od odgovornosti da placaju pa da se ne sekiraju ko ce platiti odstetu ako nekome nesto padne na glavu ili na auto.
Bellica

#2980 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

levjd wrote:Predstavnici, čisti li se snijeg ispred ulaza? :)
Snijeg je ociscen, so sam kupila, posipam po potrebi. Imamo i lopate, ove godine smo se dobro spremili. Za sada samo jedna je u upotrebi, ova koju ja koristim. Sta ces, trebalo bo i Zakon o odrzavanju uvesti neki clan da su PEV duzni cistiti snijeg ispred ulaza. :D Evo da podijelim jednu situaciju s tobom, mozda mi bude lakse. Prosle sedmice, kad je temperatura bila oko -15, odem ja do MZ da uzmem so, jer sam snijeg ocistila, ali oni tragovi su ledili navece. Kazu nema bas puno, mozes dobiti 1kg, odem i donesem, jer su mi upravitelji mogli dostaviti so tek naredni dan. I tako, ocistim ja i pospem, odem i ostala sam malo duze na nekom sastanku, dodjem kuci oko 21h, kad neko iz kante prolio vodu ispred stubista. Naravno, ta voda je "oprala" svu so koju sam posula, a jos je i zaledilo. Ne moram ni govoriti s kojom mukom sam prosla. Kad je ljeto i kada treba cvijece zaljevati ispred zgrade, to nece niko, a sada prosipaju da zaledi. A cistis li ti, zaljevaju li tvoje komsije vodom da poledi stubiste :D
vryzas

#2981 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by vryzas »

Kako je moguce da nemate upravitelja? :D 8) Garant neka mutljavina :zzzz: :D :wink:

U slucaju neke nesrece kriv je KS jer nije postavio "prinudnog" upravitelja! 8)

Predlozio bih ti da se sami organizujete ako zgrada nema previse stanova...sve se moze odraditi i bez upravitelja vjeruj mi, a troskovi 60% manji u odnosu na cifru koju bi oteo "upravitelj" :wink:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2982 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

vryzas wrote:

Kako je moguce da nemate upravitelja? :D 8) Garant neka mutljavina :zzzz: :D :wink:

Predlozio bih ti da se sami organizujete ako zgrada nema previse stanova...sve se moze odraditi i bez upravitelja vjeruj mi, a troskovi 60% manji u odnosu na cifru koju bi oteo "upravitelj" :wink:
Zabranjeno je navoditi/nagovarati ostale forumaše na kršenje zakona.
A ovo da će Kanton biti kriv u slučaju nesreće, piši propalo.
vryzas

#2983 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by vryzas »

PipiDugaDevetka wrote:
vryzas wrote:

Zabranjeno je navoditi/nagovarati ostale forumaše na kršenje zakona.
A ovo da će Kanton biti kriv u slučaju nesreće, piši propalo
.
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

@pipi,
Znas dobro da moj ulaz nema upravitelja...covjek je naveo da nemaju upravitelja, a ja sam samo sugerisao sta bi mogao uraditi da poboljsa neke stvari u ulazu/zgradi.
A ovo za KS...jok eto ja cu biti kriv sto nemam upravitelja :wink:
levjd

#2984 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by levjd »

Bellica wrote: cistis li ti, zaljevaju li tvoje komsije vodom da poledi stubiste :D
Očistim ispred ulaza do staze kojom idu pješaci. Kada grtalica naiđe, očisti put ali nanese snijeg pred ulaz zgrade pa je stvarno nezgodno stanarima preskakati ga, pogotovu ako je snijeg veći. To i nije obaveza PEV-a, u novinama je pisalo da je snijeg (kao i ledenice) problem EV i upravitelja. PEV je predstavnik EV što bi značilo da bi on trebao organizovati čišćenje, potaknuti ljude i sl. Do sada nisu zalivali, ali imam jednog ugursuza (bivši, smjenjeni PEV) koji s vremena na vrijeme neki baksus namjerno napravi, ali se pazi da ga direktno ne otkrijem i uvijek se pitam šta će smisliti sledeće.
Bellica

#2985 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

vryzas wrote:

Pa ne ide MSP od zgrade do zgrade i popisuje koja zgrada nema upravitelja pa da postavi prinudnog. Tamo radi mozda 20-tak ljudi, a koliko ima zgrada? Zato je duznost nas gradjana da prijavimo zgrade bez upravitelja, a duznost je i nadlezne opstine da ako ima saznanje prijavi zgrade koje nemaju upravitelja.
Bellica

#2986 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

levjd wrote:
Bellica wrote: cistis li ti, zaljevaju li tvoje komsije vodom da poledi stubiste :D
Očistim ispred ulaza do staze kojom idu pješaci. Kada grtalica naiđe, očisti put ali nanese snijeg pred ulaz zgrade pa je stvarno nezgodno stanarima preskakati ga, pogotovu ako je snijeg veći. To i nije obaveza PEV-a, u novinama je pisalo da je snijeg (kao i ledenice) problem EV i upravitelja. PEV je predstavnik EV što bi značilo da bi on trebao organizovati čišćenje, potaknuti ljude i sl. Do sada nisu zalivali, ali imam jednog ugursuza (bivši, smjenjeni PEV) koji s vremena na vrijeme neki baksus namjerno napravi, ali se pazi da ga direktno ne otkrijem i uvijek se pitam šta će smisliti sledeće.
Ja taj snijeg koj nanese grtalica opet razbacim po ulici, jer ipak auta nailaze i tope ga. Ama nije obaveza ni upravitelja ako nema sredstava na racunu, nece niko besplatno cistiti. Ako nema novca na racunu, duzni su EV, upravitelj je samo firma koja izvrsava naredjenja EV preko PEV. Dakle, ipak je sve na EV. Moji su doduse izasli od nas 28 bilo nas je 20 ispred zgrade, cistili smo okolinu nakon onog velikog snijega, ali snijeg nece niko. I da, taj bivsi PEV ce se smiriti, ovaj nas je isto pravio probleme, lomio brave, zagavljivao lift, ali imam ja dobre zivce, na kraju je odustao, miran je evo vec 2 godine :-D
Bellica

#2987 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

vryzas wrote:

Kriv je uvijek vlasnik objekta, dakle, je li vlasnik vase zgrade KS ili EV? Ako je KS zavidim vam :D
vryzas

#2988 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by vryzas »

Bellica wrote:
vryzas wrote:

Kriv je uvijek vlasnik objekta, dakle, je li vlasnik vase zgrade KS ili EV? Ako je KS zavidim vam :D
Objekat koji po zakonu mora imati upravitelja kojeg postavlja KS :wink: ...samo da prijavim da mi je ove godine ulaz okrecen, saniran dio limenog krova, dobijena upotrebna dozvola za lift od strane ovlastene komisije ispred KS, izvrsena DDD u zajednickim prostorijama i jos par sitnica...sve ovo bez "upravitelja" i sa 10-ak KM mjesecno po stanu 8)
PipiDugaDevetka

#2989 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

vryzas wrote:
Objekat koji po zakonu mora imati upravitelja kojeg postavlja KS :wink: ...samo da prijavim da mi je ove godine ulaz okrecen, saniran dio limenog krova, dobijena upotrebna dozvola za lift od strane ovlastene komisije ispred KS, izvrsena DDD u zajednickim prostorijama i jos par sitnica...sve ovo bez "upravitelja" i sa 10-ak KM mjesecno po stanu 8)
Rekao sam ja da bi stranke na vlasti profitirale ukidanjem upraviteljstva. Profit = glasovi birača.
Certifikat upravitelja = Certifikat za potkradanje građana/EV!
Bellica

#2990 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

Daj Vryzas ne glupiraj se, izvini sto ovako kazem, sigurno si stariji od mene. Koja bolan komisija ispred KS, kakva DDD, nije mi krivo sto pises neistinu nego mi smeta sto mislis da sam toliko glupa da ti vjerujem. Znas li uopste kako se zove firma koja vam je dala tu upotrebnu dozvolu? Zna se ko je ovlastena firma koja izdaje upotrebnu dozvolu i to nije firma koju ja sutra nazovem i kazem da mi treba upotrebna dozvola, nego putem upravitelja se poziva. Na tom pregledu treba biti ovlastena osoba iz upraviteljske firme, dvojica radnika iz ove ovlastene za izdavanje ovih dozvola i njihov sef. Kako ti koji nemas upravitelja mozes pozvati ovu firmu???? Ne budi tako samouvjeren, pa nisam ja u proteklih 4 godine i 6 mjeseci gledala crtani film nego sam se ozbiljno bavila stambenom politikom. Ako ces vec pisati takve gluposti, nemoj ovdje molim te. U zadnje tri godine se ne radi DDD, niko nije prosao na tenderu, tako da je i to neistina. A za cifre necu ni da govorim, kakva bolan usteda, pa ja u svom licnom budzetu ne mogu da ustedim, a za ulaz da ne govorim. To sto nekome hoces vaditi zivce je jedna stvar, a sasvim druga je da pises neistinu na ovoj temi gdje postoje sasvim istiniti i iskreni komentari. Iznad svega, nekome pomazu. Pa zamisli da sutra neko naidje na tvoj post i vidi da KS ima komisiju za izdavanje upotrebne dozvole za lift???? Pa se osramoti,tamo nekoga nazove, naruzi jer nije poslao komisiju iz KS...Molim te da se suzdrzis ovakvih pogresnih i neistinitih komentara!
PipiDugaDevetka

#2991 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Umjesto da ja plaćam 10,4 KM mjesečno (prema @vryzas-u), mene duže za mojih 80m2 19,50 KM mjesečno.
Upola jeftinije, t.j. 1m2 korisne površine stana bih plaćao za održavanje zaj. prostorija 0,13 KM/m2. Eto, to bi se isplatilo strankama na vlasti da urade i ukinu upravitelje. Neka oni egzistiraju, ali da se ne nameću vlasnicima zgrada.
T.J. sami PEV-ovi da biraju sebi izvođače radova i odabiru najbolje, najjeftinije.

Neplatiša sam zadrta!
zlo zlo

#2992 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by zlo zlo »

jednostavno nije Sarajevo u pitanju..tako..dis ti cuo za upravitelje u Mostaru? :lol:
PipiDugaDevetka

#2993 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

zlo zlo wrote:jednostavno nije Sarajevo u pitanju..tako..dis ti cuo za upravitelje u Mostaru? :lol:
Aaaaaaa, uMostaru je zgrada bez upravitelja. Pa, neka zavrću pipu. Što bi ko tamo plaćao upravitelje i održavanje?! Zavrni mi pipu i sve će biti o.k.!
Bellica

#2994 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

zlo zlo wrote:jednostavno nije Sarajevo u pitanju..tako..dis ti cuo za upravitelje u Mostaru? :lol:
Sta ima veze sto je Mostar, vi tamo isto imate ovaj sistem odrzavanja, ja u Mostaru imam kolegicu ciji je tata PEV u njihovoj zgradi, pema tome, nemoj jos i ti siriti neistinu.
zlo zlo

#2995 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by zlo zlo »

belica onda je to jedan od izuzetaka.. jer ako ima, vjeruj nema puno.
vryzas

#2996 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by vryzas »

Bellica wrote:Daj Vryzas ne glupiraj se, izvini sto ovako kazem, sigurno si stariji od mene. Koja bolan komisija ispred KS, kakva DDD, nije mi krivo sto pises neistinu nego mi smeta sto mislis da sam toliko glupa da ti vjerujem. Znas li uopste kako se zove firma koja vam je dala tu upotrebnu dozvolu? Zna se ko je ovlastena firma koja izdaje upotrebnu dozvolu i to nije firma koju ja sutra nazovem i kazem da mi treba upotrebna dozvola, nego putem upravitelja se poziva. Na tom pregledu treba biti ovlastena osoba iz upraviteljske firme, dvojica radnika iz ove ovlastene za izdavanje ovih dozvola i njihov sef. Kako ti koji nemas upravitelja mozes pozvati ovu firmu???? Ne budi tako samouvjeren, pa nisam ja u proteklih 4 godine i 6 mjeseci gledala crtani film nego sam se ozbiljno bavila stambenom politikom. Ako ces vec pisati takve gluposti, nemoj ovdje molim te. U zadnje tri godine se ne radi DDD, niko nije prosao na tenderu, tako da je i to neistina. A za cifre necu ni da govorim, kakva bolan usteda, pa ja u svom licnom budzetu ne mogu da ustedim, a za ulaz da ne govorim. To sto nekome hoces vaditi zivce je jedna stvar, a sasvim druga je da pises neistinu na ovoj temi gdje postoje sasvim istiniti i iskreni komentari. Iznad svega, nekome pomazu. Pa zamisli da sutra neko naidje na tvoj post i vidi da KS ima komisiju za izdavanje upotrebne dozvole za lift???? Pa se osramoti,tamo nekoga nazove, naruzi jer nije poslao komisiju iz KS...Molim te da se suzdrzis ovakvih pogresnih i neistinitih komentara!

Curo draga, tebi izgleda nisu sve na broju? :-)

Nemam pojma kako se zove firma koja je izvrsila tehnicki pregled lifta i ispostavila racun, eto ti ces mi reci. :-)
Cuj nekakav tender za DDD...masta ti je slabija strana? :roll: Mozes li slucajno nazvati firmu koja se bavi poslovima DDD i privatno angazovati da "odrade" neki objekat????? U tvojoj glavi ovakav scenarij nije moguc a? :D

Da zavrsimo pricu...ti si jedina osoba na ovoj temi koja ima problema sa zivcima jer ne mozes da podneses cinjenicu da postoje drugi ljudi, druge zgrade/ulazi koje zive i funkcionisu sasvim normalno van sistema "upraviteljskog raja".
Svaki post nekog od forumasa (bilo ih je dosta) gdje tvrde da nemaju upravitelja vec godinama, tebi je neistina i komentarises svaki put sa nekakvim cudjenjem i nevjericom.
Na pocetku teme sama kazes da je "drzava duzna da dodijeli upravitelja", a sad ti ko nesto nije jasno kako ljudi nemaju upravitelja. Pa onda spominjes kako si "sredila ulaz" i nemas pojma sta ces sa parama pa si odlucila da sadis ruze, a sad kukas o budzetu i tvrdis da nije moguce napraviti ustedu. Kontradiktorna si malo je reci!

Nego, ti moje postove fino zaobilazi u sirokom luku...cuj gluposti, neistine i pogresni komentari.
Skontali smo...tebi su "upravitelji" super i cool, firme "koje moraju od necega da zive" kako navodis u jednom postu.
Ima nas koji se ne slazemo sa tvojom "strucnom" analizom! :oops:
Cuj "4 god. i 6 mjeseci ozbiljnog bavljenja stambenom politikom"...jos malo pa staz ko u Jace Kosor :lol: :lol: :lol: :lol:
vryzas

#2997 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by vryzas »

[quote="PipiDugaDevetka"]Umjesto da ja plaćam 10,4 KM mjesečno (prema @vryzas-u), mene duže za mojih 80m2 19,50 KM mjesečno.
Upola jeftinije, t.j. 1m2 korisne površine stana bih plaćao za održavanje zaj. prostorija 0,13 KM/m2. Eto, to bi se isplatilo strankama na vlasti da urade i ukinu upravitelje. Neka oni egzistiraju, ali da se ne nameću vlasnicima zgrada.
T.J. sami PEV-ovi da biraju sebi izvođače radova i odabiru najbolje, najjeftinije.

Neplatiša sam zadrta![/quote]

To @pipi :D :thumbup:

Stanari samostalno mogu obavljati skoro sve poslove za koje je po zakonu zaduzen "upravitelj"...ili angazovati firme za dio tezih/opasnijih/kompleksnijih poslova 8)
zlo zlo

#2998 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by zlo zlo »

vryzas wrote:
Bellica wrote:Daj Vryzas ne glupiraj se, izvini sto ovako kazem, sigurno si stariji od mene. Koja bolan komisija ispred KS, kakva DDD, nije mi krivo sto pises neistinu nego mi smeta sto mislis da sam toliko glupa da ti vjerujem. Znas li uopste kako se zove firma koja vam je dala tu upotrebnu dozvolu? Zna se ko je ovlastena firma koja izdaje upotrebnu dozvolu i to nije firma koju ja sutra nazovem i kazem da mi treba upotrebna dozvola, nego putem upravitelja se poziva. Na tom pregledu treba biti ovlastena osoba iz upraviteljske firme, dvojica radnika iz ove ovlastene za izdavanje ovih dozvola i njihov sef. Kako ti koji nemas upravitelja mozes pozvati ovu firmu???? Ne budi tako samouvjeren, pa nisam ja u proteklih 4 godine i 6 mjeseci gledala crtani film nego sam se ozbiljno bavila stambenom politikom. Ako ces vec pisati takve gluposti, nemoj ovdje molim te. U zadnje tri godine se ne radi DDD, niko nije prosao na tenderu, tako da je i to neistina. A za cifre necu ni da govorim, kakva bolan usteda, pa ja u svom licnom budzetu ne mogu da ustedim, a za ulaz da ne govorim. To sto nekome hoces vaditi zivce je jedna stvar, a sasvim druga je da pises neistinu na ovoj temi gdje postoje sasvim istiniti i iskreni komentari. Iznad svega, nekome pomazu. Pa zamisli da sutra neko naidje na tvoj post i vidi da KS ima komisiju za izdavanje upotrebne dozvole za lift???? Pa se osramoti,tamo nekoga nazove, naruzi jer nije poslao komisiju iz KS...Molim te da se suzdrzis ovakvih pogresnih i neistinitih komentara!

Nemam pojma kako se zove firma koja je izvrsila tehnicki pregled lifta i ispostavila racun, eto ti ces mi reci. :-)
Cuj nekakav tender za DDD...masta ti je slabija strana? :roll: Mozes li slucajno nazvati firmu koja se bavi poslovima DDD i privatno angazovati da "odrade" neki objekat????? U tvojoj glavi ovakav scenarij nije moguc a? :D

Da zavrsimo pricu...ti si jedina osoba na ovoj temi koja ima problema sa zivcima jer ne mozes da podneses cinjenicu da postoje drugi ljudi, druge zgrade/ulazi koje zive i funkcionisu sasvim normalno van sistema "upraviteljskog raja".
Svaki post nekog od forumasa (bilo ih je dosta) gdje tvrde da nemaju upravitelja vec godinama, tebi je neistina i komentarises svaki put sa nekakvim cudjenjem i nevjericom.
Na pocetku teme sama kazes da je "drzava duzna da dodijeli upravitelja", a sad ti ko nesto nije jasno kako ljudi nemaju upravitelja. Pa onda spominjes kako si "sredila ulaz" i nemas pojma sta ces sa parama pa si odlucila da sadis ruze, a sad kukas o budzetu i tvrdis da nije moguce napraviti ustedu. Kontradiktorna si malo je reci!

Nego, ti moje postove fino zaobilazi u sirokom luku...cuj gluposti, neistine i pogresni komentari.
Skontali smo...tebi su "upravitelji" super i cool, firme "koje moraju od necega da zive" kako navodis u jednom postu.
Cuj "4 god. i 6 mjeseci ozbiljnog bavljenja stambenom politikom"...jos malo pa staz ko u Jace Kosor :lol: :lol: :lol: :lol:
pusti je grebe se za posao pa je popustila sa zivcima malo :lol: :lol:
Bellica

#2999 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by Bellica »

vryzas wrote:

Naravno da ne znas kako se zove firma kad ti nije ni izdala tu dozvolu. Privatno necu i ne mogu da zovem bilo koga da radi DDD iz meni poznatih razloga, necu da ti objasnjavam jer ce to tebi opet biti neshvatljivo.
Post sa ustedom je bio prije tri godine kad se nesto i moglo ustediti, a danas, tri godine kasnije ne moze! Nije nista kontradiktorno nego je sasvim relano. JEeste, meni su upravitelji dobri i nadam se da cete ih svi jednog dana imati u svojim ulazima. Vi ostali ih smatrate glodarima jer niti citate Zakon niti suradjujete s njima, mislim na upravitelje, a o MSP da ne govorim. O jednom jedinom MSP koje realnoi posteno radi svoj posao govorite jako ruzne stvari. I da, i dalje tvrdim da sve sto si napisao u prethodnom post-u nije tacno, neistinito je i nema veze s mozgom. Ja te dozvole za lift narucujem preko upravitelja vec cetiri godine i evo slijedi jos jedna i niko me pa ni ti ne moze uvjeriti da to moze mimo upravitelja. Tvoje komentare nikako necu obilaziti nego cu ih uvijek komentarisati i demantovati po potrebi. I nema veze sto se ostatak korisnika ne slaze samnom, ne slazem se ni ja s mnogim stvarima koje vi iznosite pa sta. I jos nesto, reci nekome da mu nisu sve na broju je uvreda, a koliko ja znam, to je ovdje zabranjeno.
vryzas

#3000 Re: Ko su upravitelji u vasoj zgradi???

Post by vryzas »

Stvarno si tvrdoglava...dzaba tebi pojasnjavati da se sve dozvole mogu dobiti mimo upravitelja, dzaba ti pojasnjavati da DDD zajednickih prostorija u ulazu moze uraditi bilo koja firma koja se bavi tom vrstom posla, dzaba ti pojasnjavati da se sve sto "rade upravitelji" u i oko ulaza/zgrade moze uraditi i bez upravitelja.
Kad vec spominjes neke uvrede, saberi se malo prvo pa onda komentarisi...ti, nicim izazvana, prozivas ljude da se glupiraju, iznose neistine, pisu gluposti itd., a onda se ibretis kad te neko pita jesu ti sve na broju :wink:
Doslo 10 ljudi na forum i tvrde da nemaju upravitelja, a ti njih uvjeravas da to nije moguce i da ne govore istinu :-)

Uzivaj ti u "upraviteljskom raju", a nas ostale popusti malo...
Post Reply