ajdin.kahrovic wrote:Vec sam ti rekao kako je stvorio taj biznis. Daj i meni milion da osnujem novine i nek sve institucije u drzavi od opstina do drzave citaju moje novine, jos nek koju lijepu o meni kaze Reis, pa cu i ja dizati kule po Sarajevu. A necu spominjati korupcijsku aferu Dzaferovic.stidljiv wrote:Svojim je radom i svojom kompanijom stekao ono sto ima sada...ne koristi pare naroda kako bi promovisao sebe i svoju stranku kao sto to rade drugi..
Mislim, nisam niti clan njegove stranke ili bilo sta, samo gledam iz ugla nekog ko do sada nije imao politicku opciju. Jednostavno mi se svidja kada biznismeni koji imaju REZULTATE iza sebe, pa se priklone politici i osnuju stranku iz nevazno kog razloga.
Znaci covjek je decenijama radio, stvorio biznis i posao, zaposlio ljude i sada osnovao stranku SVOJIM parama.
Sigurno ima bolju viziju od onih sto su radili kao maticari ili kao kvazi profesori na faultetima kojih nema nikad nigdje...to je bar moje misljenje.
Sto se tice maticara, maticar je zavrsio pravni fakultet. Da li je Fahro zavrsio osmoljetku?
Interesantno koliko je vama bitan milion od kojeg je Radoncic napravio nesto ,a nisu vam bitni milioni koje su drugi procardali ili su ih zastekali za sigurnost sebe i svoje djece. Pa sto ne pominjete takve ovdje .
Radoncic mene licno i ne zanima , ali iza Radoncica stoje stotine zaposlenih i njihovih familija koje se hrane od toga sto je Radoncic pokrenuo i ja mu zbog toga skidam kapu. J..e mi se sto je ono sebi zastekao lovu ako je napravio poslove za 100 ljudi, za razliku od onih koji su ih samo za sebe zastekali.