Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
harisson

#2976 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by harisson »

ajdin.kahrovic wrote:
stidljiv wrote:Svojim je radom i svojom kompanijom stekao ono sto ima sada...ne koristi pare naroda kako bi promovisao sebe i svoju stranku kao sto to rade drugi..

Mislim, nisam niti clan njegove stranke ili bilo sta, samo gledam iz ugla nekog ko do sada nije imao politicku opciju. Jednostavno mi se svidja kada biznismeni koji imaju REZULTATE iza sebe, pa se priklone politici i osnuju stranku iz nevazno kog razloga.

Znaci covjek je decenijama radio, stvorio biznis i posao, zaposlio ljude i sada osnovao stranku SVOJIM parama.

Sigurno ima bolju viziju od onih sto su radili kao maticari ili kao kvazi profesori na faultetima kojih nema nikad nigdje...to je bar moje misljenje.
Vec sam ti rekao kako je stvorio taj biznis. Daj i meni milion da osnujem novine i nek sve institucije u drzavi od opstina do drzave citaju moje novine, jos nek koju lijepu o meni kaze Reis, pa cu i ja dizati kule po Sarajevu. A necu spominjati korupcijsku aferu Dzaferovic.

Sto se tice maticara, maticar je zavrsio pravni fakultet. Da li je Fahro zavrsio osmoljetku?

Interesantno koliko je vama bitan milion od kojeg je Radoncic napravio nesto ,a nisu vam bitni milioni koje su drugi procardali ili su ih zastekali za sigurnost sebe i svoje djece. Pa sto ne pominjete takve ovdje .

Radoncic mene licno i ne zanima , ali iza Radoncica stoje stotine zaposlenih i njihovih familija koje se hrane od toga sto je Radoncic pokrenuo i ja mu zbog toga skidam kapu. J..e mi se sto je ono sebi zastekao lovu ako je napravio poslove za 100 ljudi, za razliku od onih koji su ih samo za sebe zastekali.
veiz

#2977 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by veiz »

Radončića treba vratiti odakle je i došao .Neka u svom kraju gradi i pravi prosperitet .Bit ćemo sretni da pomogne svojim ljudima ,a mi U BiH ćemo se snaći i bez njega isto onako kako smo se snalazili i prije 1990 godine .
ajdin.kahrovic

#2978 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ajdin.kahrovic »

harisson wrote:
ajdin.kahrovic wrote:
stidljiv wrote:Svojim je radom i svojom kompanijom stekao ono sto ima sada...ne koristi pare naroda kako bi promovisao sebe i svoju stranku kao sto to rade drugi..

Mislim, nisam niti clan njegove stranke ili bilo sta, samo gledam iz ugla nekog ko do sada nije imao politicku opciju. Jednostavno mi se svidja kada biznismeni koji imaju REZULTATE iza sebe, pa se priklone politici i osnuju stranku iz nevazno kog razloga.

Znaci covjek je decenijama radio, stvorio biznis i posao, zaposlio ljude i sada osnovao stranku SVOJIM parama.

Sigurno ima bolju viziju od onih sto su radili kao maticari ili kao kvazi profesori na faultetima kojih nema nikad nigdje...to je bar moje misljenje.
Vec sam ti rekao kako je stvorio taj biznis. Daj i meni milion da osnujem novine i nek sve institucije u drzavi od opstina do drzave citaju moje novine, jos nek koju lijepu o meni kaze Reis, pa cu i ja dizati kule po Sarajevu. A necu spominjati korupcijsku aferu Dzaferovic.

Sto se tice maticara, maticar je zavrsio pravni fakultet. Da li je Fahro zavrsio osmoljetku?

Interesantno koliko je vama bitan milion od kojeg je Radoncic napravio nesto ,a nisu vam bitni milioni koje su drugi procardali ili su ih zastekali za sigurnost sebe i svoje djece. Pa sto ne pominjete takve ovdje .

Radoncic mene licno i ne zanima , ali iza Radoncica stoje stotine zaposlenih i njihovih familija koje se hrane od toga sto je Radoncic pokrenuo i ja mu zbog toga skidam kapu. J..e mi se sto je ono sebi zastekao lovu ako je napravio poslove za 100 ljudi, za razliku od onih koji su ih samo za sebe zastekali.
Zato sto bi to bio spam na temi o Fahrudinu Radoncicu. Stoji to sve da Avaz zaposljava mnogo ljudi (o iskustvima tih nekih radnika mozes procitati na proslim stranicama ove teme), ali to ne znaci da je sposoban imati vlast u rukama, a jos manje znaci da ce njegov rad na vlasti biti za bolju buducnost naroda.
ajdin.kahrovic

#2979 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ajdin.kahrovic »

stidljiv wrote:Bar je uradio nesto, stvorio posao, radna mjesta, biznis itd...

Mislim nebitno, postujem tudja misljenja, samo mi je malo zanimljivo buduci da cu prvi put dati nekome glas...1000 ljudi 1000 cudi...
Po tome odmah mozes glasati i za Lijanovica koji je stvorio pbiznis i radna mjesta, ali maksimalno opstruira rad Parlamenta predlaganjem glupih i pravno nemogucih zakona i izmijena zakona.

I naravno tvoje apsolutno pravo je da glasas za koga hoces i to ti niko ne spori. Medjutim, svako pravo za sobom vuce i odgovornost. Isto kao sto koristenjem PRAVA da ne glasas na izborima, snosis politicku ODGOVORNOST za sve dobro i lose sto vlast radi jer nisi nista uradio da to promijenis, tako i koristenjem svog PRAVA da glasas za losu vlast, snosis politicku ODGOVORNOST za sve lose sto ta vlast radi.

Svi oni koji su npr. 2006. glasali za SDA, SBiH, HDZ, HDZ 1990, SNSD ili nisu glasali, su politicki odgovorni za stanje kakvo jeste (o cemu se moze diskotvati da li je dobro ili lose, a ti prosudi sam) jer su direktno utjecali na to da pomenute stranke dobiju vlast.

Medjutim, vrijeme ce pokazati svoje.
MrMaliJoe

#2980 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by MrMaliJoe »

harisson wrote:
ajdin.kahrovic wrote:

Jasno da te nije briga ali zapitaš li se možda da li je uzeo samo milion i od koga je uzeo. Uzeo ga je od mene i tebe . Ako je tako, hajde brate da ti ja otmem sve što ti imaš pa i ja ću za početak zaposlit 10 ljudi.
To što je on zaposlio 100 ljudi se zove pranje para ako nisi znao. Uz sav repekt, jarane, nije sve tako jednostavno, da je Bogdo samo milion. Sad Fahri malo i to, nego hoće i vlast. Pitam se zašto ????
Da zaposli još 1000 ljudi. :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih:
MrMaliJoe

#2981 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by MrMaliJoe »

ajdin.kahrovic wrote:
stidljiv wrote:Bar je uradio nesto, stvorio posao, radna mjesta, biznis itd...

Mislim nebitno, postujem tudja misljenja, samo mi je malo zanimljivo buduci da cu prvi put dati nekome glas...1000 ljudi 1000 cudi...
Po tome odmah mozes glasati i za Lijanovica koji je stvorio pbiznis i radna mjesta, ali maksimalno opstruira rad Parlamenta predlaganjem glupih i pravno nemogucih zakona i izmijena zakona.

I naravno tvoje apsolutno pravo je da glasas za koga hoces i to ti niko ne spori. Medjutim, svako pravo za sobom vuce i odgovornost. Isto kao sto koristenjem PRAVA da ne glasas na izborima, snosis politicku ODGOVORNOST za sve dobro i lose sto vlast radi jer nisi nista uradio da to promijenis, tako i koristenjem svog PRAVA da glasas za losu vlast, snosis politicku ODGOVORNOST za sve lose sto ta vlast radi.

Svi oni koji su npr. 2006. glasali za SDA, SBiH, HDZ, HDZ 1990, SNSD ili nisu glasali, su politicki odgovorni za stanje kakvo jeste (o cemu se moze diskotvati da li je dobro ili lose, a ti prosudi sam) jer su direktno utjecali na to da pomenute stranke dobiju vlast.

Medjutim, vrijeme ce pokazati svoje.

Mala ispravka, ako dozvoliš :"Vrijeme ce pokazati svoje ali po našoj grbači ". :bih:
Noddle

#2982 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Noddle »

Hoces da mi kazes da ti nije bitno sto je stvorio stranku kako bi se domogao vlasti i imuniteta i da bi ostavio otvorena vrata ostalom kriminalnom miljeu da se jos vise rasire i puste korjenje u tvojoj drzavi?

Do sada je iza sebe ima SDA da ga stiti, ali posto se pred ove izbore SDA-u klimaju fotelje odlucio je osnovati svoju stranku kako ne bi ostao bez dobrih ledja. Jos je na svoju stranu priveo i Cerica i eto njemu Bosnjakecih glasova i imuniteta.
ssmmiilleeyy

#2983 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ssmmiilleeyy »

Nikako ne mogu da nadjem sliku s protesta gdje čovjek drži tablu s natpisom Popu+im ja svima vama ++rac

Ako neko ima nek postavi :thumbup:
alinho

#2984 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by alinho »

Banned user for reason “Username banned via user management”
» alinho
respo

#2985 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by respo »

sta vam rade u twist tornju kloniraju vas jbt
prvi istrazivacko naucni institut u bih avaz twist tower

a onu licnu i politicku biografiju radoncica da cita neki stranac koji pojma nema o bosni mislio bi da cita biografiju mahatme gandija koliki je mirotvorac i pacifist al u pingvinima
delightful

#2986 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by delightful »

molim vas, ne citirajte i ne komentarisite post od alinho, kao da ga nema. hvala.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2987 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Truba »

nikako ne mogu skontati koja jeono nova zgrada kod ovog našeg pušača sa slike
ako je ovo slikano ispred vlade kantona :? :? :?
MrMaliJoe

#2988 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by MrMaliJoe »

[/quote]

vrijeme je već pokazalo po tvojoj grbači ako nisi osjetio u poslijeratnom periodu ili si možda jedan od navedenih iz stranaka koje su nas pomlatile u tom periodu :zoka:[/quote]
Jašta Fahrin, taj sam! Samo zaboravljaš koje Fahri dao prvi miliončić da počne legalan biznis u Sarajevu te mu omogućio da napravi prvU BOŠNJAČKU PRINTANU NOVINU . Pa je zaposlio 100 ljudi i lagano oprao tu lovu. I zaboravljaš ko je tim gore navedenim puhao u jedra prizivajući velike bošnjačke interese dok je on gradio svoje tornjiće. Što se prije nije uključio u politiku taj poznati graditelj Fahro. MOŽDA MU JE MALO KRIZA DOHAKALA PA BI MALKICE JOŠ PRODAO TELEKOM, i zdravo đaci. :bih:
Banksy

#2989 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Najzad,
Prvi kongres Saveza za bolju buducnost, 05.06. 10:00h, dvorana Mirza Delibasic - Skenderija.
Sutra će sve biti puno jasnije, i pristalicama i protivnicima. Bilo je krajnje vrijeme da se sazna čime raspolažu i ko je uopšte u igri.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2990 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

komi wrote:nikako ne mogu skontati koja jeono nova zgrada kod ovog našeg pušača sa slike
ako je ovo slikano ispred vlade kantona :? :? :?
koliko ivdim, ovo nije ispred kantona, nego gradske kafane kod katedrale. ono gore je ona staklena zgrada pored bošnjačkog instituta :wink: :D
respo

#2991 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by respo »

nije chmoljo
ovo je iza predsjednistva
kod opstine centar sad jeli to vlada kantona ili sta je ne znam jbg
ova gore staklena zgrada je ona banka sta li je vec iznad malog parka kod tramvajske stanice
Truba

#2992 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Truba »

to sam i ja mislio ali nekako mi se ne slaže :cry: :cry: :cry:
jest bio februar ali fali drveća :? :? :?
Truba

#2993 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Truba »

odo baš na pauzi da ispitam to ispred kantona
zlatiborka

#2994 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zlatiborka »

Banksy wrote:Najzad,
Prvi kongres Saveza za bolju buducnost, 05.06. 10:00h, dvorana Mirza Delibasic - Skenderija.
Sutra će sve biti puno jasnije, i pristalicama i protivnicima. Bilo je krajnje vrijeme da se sazna čime raspolažu i ko je uopšte u igri.

Na Prvi kongres SBBBiH dolazi 14 ambasadora

Dolazak svojih predstavnika do jučer potvrdilo 15 političkih stranaka, te dvije vjerske zajednice, a 22 medijske kuće akreditirale novinare
Veličina slova: R. D. A. 04/06/2010 10:29:00

Radončić: Pobudio veliko interesiranje javnosti Prvi kongres Saveza za bolju budućnost BiH (SBBBiH) bit će održan sutra u KSC Skenderija u Sarajevu, s početkom u 10 sati.

Blizu 2.500 delegata iz cijele Bosne i Hercegovine birat će predsjednika i članove Glavnog odbora SBBBiH. Svoj dolazak na Kongres, u svojstvu gostiju, do jučer je potvrdilo 14 ambasadora, a danas se očekuju potvrde iz još nekoliko ambasada, saopćeno je iz Pres-centra SBBBiH.

Ogromno interesiranje za Prvi kongres SBBBiH, osim stranih diplomata, pokazale su i druge političke stranke, te mediji. Tako je dolazak svojih predstavnika do jučer potvrdilo 15 političkih stranaka, te dvije vjerske zajednice.

Čak 22 medijske kuće, tačnije 50 novinara, fotoreportera i snimatelja akreditiralo se za praćenje rada Kongresa.

U pripremama za održavanje Prvog kongresa SBBBiH učestvovao je Organizacioni odbor od 47 eminentnih stručnjaka, koji je izradio i Programsku deklaraciju SBBBiH, kaže se u saopćenju.
Iz danasnjeg AVAZA.....

Hoce li TV prenositi, mozda Fahrina ALFA....

Zanima me sta ce tamo biti jer Fahro grabi krupnim koracima prema vlasti. Ponekad pomislim (daj Boze da nisam u pravu) da ce ON uspjeti u svojoj namjeri....

a onda.... :? ....
Max Bunker

#2995 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Max Bunker »

Jos uvijek se moze iznijeti stav iako je forum CRVEN kao rak!
Treba Duska Jurisic da pljuje godinama po IZ????
Da vidim sto bi Senad Hadzfejzovic pljuvao sa HRT-a na Katolicku crkvu ili sa RTS-a na Patrijaha Pavla...
A da ja tebe pitam. IZ treba da se bavi duhovnim ili svjetovnim ?
A tvoja logika ide po sistemu " Oko za oko, zub za zub ", odnosno ako ne moze Bosnjak na HRT-u ili RTS-u, onda ne mogu ni Srbin ni Hrvat na BHT-u ili FTV-u ili recimo, ako su Srbi vrsili zlocine nad Bosnjacima u ratu, onda i Bosnjaci mogu vrsiti zlocine nad Srbima...misli, logika i nacin razmisljanja ti je wtf i uklapa se u neki period od prije 2 000 godina ( ono kazna taliona i to ).
vemus

#2996 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

Max Bunker wrote:
Da vidim sto bi Senad Hadzfejzovic pljuvao sa HRT-a na Katolicku crkvu ili sa RTS-a na Patrijaha Pavla...
A tvoja logika ide po sistemu " Oko za oko, zub za zub ", odnosno ako ne moze Bosnjak na HRT-u ili RTS-u, onda ne mogu ni Srbin ni Hrvat na BHT-u ili FTV-u ili recimo, ako su Srbi vrsili zlocine nad Bosnjacima u ratu, onda i Bosnjaci mogu vrsiti zlocine nad Srbima...misli, logika i nacin razmisljanja ti je wtf i uklapa se u neki period od prije 2 000 godina ( ono kazna taliona i to ).
Opet UZASNO GLUP POST! Zlatkov odvjetnice, pogledaj postove iznad pa se javi :bih:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2997 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

vemus wrote:
-LIBERO- wrote:vidi ovoga plemenskog vraca :D

Pluvanje po IZ je po etbi prozivanje losih postupaka NEKIH odgovornih lica iz te vjerske zajednice??

Mustafa Ceric,efendija iz Gluhe Bukovice su = Islamska zajednica ???

Zasto Bosnjake ,u 21. vijeku,kao jedan evropski narod,i dalje pokusavate napraviti plemenom ?? A pravite ga plemenom ,"Vi" koji imate ovakve i slicne stavove.

Kakvo mozes povezati paralelu Senada koji bi u tvojoj nekoj fikciji " sa HRT-a pljuvao po kadrinalu",sa Duskom koja je urednica u svojoj zemlji,svoje televizije,i osvrce se na anomalije i nepravilnosti unutar svoga drustva i drzave,cega je sastavni dio svakako i IZ???

Ma u ostalom,kako razgovarati sa ljudima koji politicki ,i socijalno,rezonuju na takav nacin na koji ti to radis.

Neznam sto sam uopste i pokusao nesto da ti objasnim.

Zaboravi.... :mrgreen: :run:
Jedan od glupljih postova koje sam procitao u ovih par godina :shock:

Argumenti,stavovi,pogledi???

Il' je to sve sto mozes da napises od komentara???
vemus

#2998 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

-LIBERO- wrote:
vemus wrote:
-LIBERO- wrote:vidi ovoga plemenskog vraca :D

Pluvanje po IZ je po etbi prozivanje losih postupaka NEKIH odgovornih lica iz te vjerske zajednice??

Mustafa Ceric,efendija iz Gluhe Bukovice su = Islamska zajednica ???

Zasto Bosnjake ,u 21. vijeku,kao jedan evropski narod,i dalje pokusavate napraviti plemenom ?? A pravite ga plemenom ,"Vi" koji imate ovakve i slicne stavove.

Kakvo mozes povezati paralelu Senada koji bi u tvojoj nekoj fikciji " sa HRT-a pljuvao po kadrinalu",sa Duskom koja je urednica u svojoj zemlji,svoje televizije,i osvrce se na anomalije i nepravilnosti unutar svoga drustva i drzave,cega je sastavni dio svakako i IZ???

Ma u ostalom,kako razgovarati sa ljudima koji politicki ,i socijalno,rezonuju na takav nacin na koji ti to radis.

Neznam sto sam uopste i pokusao nesto da ti objasnim.

Zaboravi.... :mrgreen: :run:
Jedan od glupljih postova koje sam procitao u ovih par godina :shock:

Argumenti,stavovi,pogledi???

Il' je to sve sto mozes da napises od komentara???
Ne vidim na sta da nakacim argument... :-) Nema ovde elemenata za debatu, glup post, jednostavno.. :shock:
Ne vidis dalje od crvene boje i svi argumenti svijeta ti ne znace nista..
Max Bunker

#2999 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Max Bunker »

vemus wrote:
Max Bunker wrote:
Opet UZASNO GLUP POST! Zlatkov odvjetnice, pogledaj postove iznad pa se javi :bih:
Hvala :-D
Na moje argumente i pitanje, tvoj odgovor glasi :" Post je uzasno glup. "

P.S.
Nauci pravopis.
vemus

#3000 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vemus »

Max Bunker wrote:
vemus wrote:
Max Bunker wrote:
Hvala :-D
Na moje argumente i pitanje, tvoj odgovor glasi :" Post je uzasno glup. "

P.S.
Nauci pravopis.
Izuzetno sam pismen Crveni djecace ali to svakako nije tema, prica se o zlatkovom kriminalu :bih:
Post Reply