"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- testovi
#2976 Re: "Majstori" parkiranja
da je motor obicnog smrtnika iskupilo bi se oko njega 20 drotova
ovako znaju da je njegov i ne reaguju
- dottore
#2977 Re: "Majstori" parkiranja
ne bih ti preporucio da slikas ovog likanovi.dan.nova.nafaka wrote:Evo i od mene mali doprinos:
http://img220.imageshack.us/img220/3444/imag0580b.jpg
Snimljeno na Socijalnom, iz pravca Merkatora prema Željinom stadionu sam se kretao.
Nikoga u autu nema, tip parkirao i otišao...
znam ga, i vjeruj ne bi bilo dobro po tebe da te ufatio
-
SundanceKid
#2978 Re: "Majstori" parkiranja
Pa ako ga znas, mogo si mu rec da ne parkira ovako...dottore wrote:ne bih ti preporucio da slikas ovog likanovi.dan.nova.nafaka wrote:Evo i od mene mali doprinos:
Snimljeno na Socijalnom, iz pravca Merkatora prema Željinom stadionu sam se kretao.
Nikoga u autu nema, tip parkirao i otišao...![]()
znam ga, i vjeruj ne bi bilo dobro po tebe da te ufatio![]()
-
TheGodfather001
#2979 Re: "Majstori" parkiranja
A on je neki "vakif" pa je donirao/napravio ovaj plocnik i sada moze da parkira se ovako kako se parkirao, a ostali ne mogu ili ne smiju??dottore wrote:ne bih ti preporucio da slikas ovog likanovi.dan.nova.nafaka wrote:Evo i od mene mali doprinos:
Prema zakonu, svako moze svakoga slikati dokle god je uslikana osoba ili vozilo na javnoj povrsini. A to je li zajeban ili nije, ostavi za neku drugu temu, ima nas koji se ne bojimo ovih lokalnih mangupcica/dilercica... Zdra'o!
-
blue tabu
#2980 Re: "Majstori" parkiranja
redovno ga vidjam skoro pa u isto vrijeme, mali nabildani celo ... uvijek se parkira tu na samom prelazu 5-10 min najmanje ...
- vukojebina
#2981 Re: "Majstori" parkiranja
testovi wrote:da je motor obicnog smrtnika iskupilo bi se oko njega 20 drotova
apsolutno se slazem, ali to je druga strana medalje i druga tema...
- van Basten
#2982 Re: "Majstori" parkiranja
ne bi bilo dobro po njega da mu je to rekaoSundanceKid wrote:Pa ako ga znas, mogo si mu rec da ne parkira ovako...dottore wrote:ne bih ti preporucio da slikas ovog likanovi.dan.nova.nafaka wrote:Evo i od mene mali doprinos:
-
zaluzinna
#2983 Re: "Majstori" parkiranja
e, znas sta je interesantnije, sto isti taj Danis Tanovic izigrava Mesiju, citaj spasitelja drzave i naroda u njoj, svojim "dusebriznickim" palamudenjem u Skupstini Kantona Sarajevo, po novinama, elektronskim medijima... i sve pada u vodu njegovim ponasanjem.vukojebina wrote:a znas sta je interesantno...da je ovo motor nekog obicnog smrtnika, recimo moj, apsolutno ga niko nebi ni primijetio..al posto je ovo danisov motor, on toooliko ovaj gospodji smeta ko da joj je na ledja parkiro, i oba bubrega prikljestio...mislim to je preseravanje...
i kao sto neko napisa, da je motor obicnog smrtnika, u najmanju ruku bi fasovao kaznu, a mozda bi bio i uklonjen.
prema tome, pssssssssssst!
- quasar
#2984 Re: "Majstori" parkiranja
Ne, ja to vidim ovako: Danis dosao na mopedu, stavio ga u park. Ostali zastupnici valjda dolaze pjeske ili na biciklima.
Pola njih se ponasa kabadahijski u svakoj mogucoj prilici, vjerovatno i ovdje je njihov neki od onih automobila na istoj slici, ali na njih gospodja nije obratila paznju. Uopste ne vidim zasto ovaj moped smeta nekom, osim toj gospodji.
U redu, parkirano motorno vozilo u parku, pjesackoj zoni. Prekrsaj. Hajde zadji okolo i popisi sve i jedno vozilo zastupnika koji su u prekrsaju. Meni smeta selektivno ispiranje ljudi koji jesu uspjesni i kojima se trazi dlaka u jajetu da se mi napravimo vaznijim nego jesmo.
Zapravo se pitam sto je Danisu trebalo uopste da dolazi ovamo i bakce se sa nama. Budala.
I da se razumijemo, Danisova stranka nije moja politicka opcija. Licno mislim da je dizanje zlatnog kipica pred milijardama ljudi sa rijecima "ovo je za moju Bosnu", kredit koji on ima i koji tesko moze istrositi, i da nije zasluzio da ga se ispire po medijima i na forumu zbog parkiranja. Gorim ljudima smo teze stvari oprastali.
Pola njih se ponasa kabadahijski u svakoj mogucoj prilici, vjerovatno i ovdje je njihov neki od onih automobila na istoj slici, ali na njih gospodja nije obratila paznju. Uopste ne vidim zasto ovaj moped smeta nekom, osim toj gospodji.
U redu, parkirano motorno vozilo u parku, pjesackoj zoni. Prekrsaj. Hajde zadji okolo i popisi sve i jedno vozilo zastupnika koji su u prekrsaju. Meni smeta selektivno ispiranje ljudi koji jesu uspjesni i kojima se trazi dlaka u jajetu da se mi napravimo vaznijim nego jesmo.
Zapravo se pitam sto je Danisu trebalo uopste da dolazi ovamo i bakce se sa nama. Budala.
I da se razumijemo, Danisova stranka nije moja politicka opcija. Licno mislim da je dizanje zlatnog kipica pred milijardama ljudi sa rijecima "ovo je za moju Bosnu", kredit koji on ima i koji tesko moze istrositi, i da nije zasluzio da ga se ispire po medijima i na forumu zbog parkiranja. Gorim ljudima smo teze stvari oprastali.
- testovi
#2985 Re: "Majstori" parkiranja
on kad vec ima dvije plate od kojih je jedna 6-7 hiljada km moze vala i da odvoji pare za parking mjesto
zato mi smeta
zato sto ga stite a bilo kome on nas bi napisali kaznu
ne znam sto stite to smece obicno je smece i on i njegov oskar koji je dobio radi reda
svi se raduju tome a niko on raje od toga nema koristi samo on
kakva nama korist od njihovi filmova osim sto ce sad purivatra da mazne para od festivala kao i svake godine
a vidio sam ga prilazi kiosku gdje se prodaju kokice i pita koliko su prodavac mu kaze 1km a on ce uuuuuuuu 1km
................................xxxxxxxxxxxx
zato mi smeta
zato sto ga stite a bilo kome on nas bi napisali kaznu
ne znam sto stite to smece obicno je smece i on i njegov oskar koji je dobio radi reda
svi se raduju tome a niko on raje od toga nema koristi samo on
kakva nama korist od njihovi filmova osim sto ce sad purivatra da mazne para od festivala kao i svake godine
a vidio sam ga prilazi kiosku gdje se prodaju kokice i pita koliko su prodavac mu kaze 1km a on ce uuuuuuuu 1km
................................xxxxxxxxxxxx
-
zaluzinna
#2986 Re: "Majstori" parkiranja
quasar wrote:Ne, ja to vidim ovako: Danis dosao na mopedu, stavio ga u park. Ostali zastupnici valjda dolaze pjeske ili na biciklima.
- park je predviden za "stavljanje" automobila ili motora - mopeda?
- meni smeta kada ti isti ljudi prodaju, izvinite na izrazu, muda pod bubrege! zar je neko spominjao neciju
uspjesnost?
- dosao je ovamo jer su ga porezi, kao "uspjesnog" stanovnika Pariza poderali. ovdje, za razliku od Francuske, moze
muljati.
- hoces da kazes da dizanje kipica znaci: ja radim sta hocu u mojoj Bosni? jer, za Boga miloga, ja imam kredit zbog
kipica? heeelooooooouuuuuuu
svaka cast majstore na kipicu, ali ti treba da budes primjer, a ne licemjer 10x gori od ovih koji nas vec 20 godina hebu u mozak
- atko
#2987 Re: "Majstori" parkiranja
Danisova odgovornost je u toliko veca od obicnog gradjanina koliko on predstavlja zakon ...
ali vaski komentri su u toliko odvratniji koliko je on uspjesniji ... covjek ima oskara, love faca je ... i jamo ga mrzit iz dna duse
Sve cemo svakome halalait ... i pokolj agresorima ... AL USPIJEH NIKAD NIKOME
Fino i kulturno napista pismo covjeku i skrenuti paznju na postupak ... al ne ... ajmo pljuvat

ali vaski komentri su u toliko odvratniji koliko je on uspjesniji ... covjek ima oskara, love faca je ... i jamo ga mrzit iz dna duse
Sve cemo svakome halalait ... i pokolj agresorima ... AL USPIJEH NIKAD NIKOME
Fino i kulturno napista pismo covjeku i skrenuti paznju na postupak ... al ne ... ajmo pljuvat
-
zaluzinna
#2988 Re: "Majstori" parkiranja
Atko,
u prvoj recenici si sve rekao.
i sve ovo ostalo sto si napisao nakon nje, pada ti u vodu. demantujes sam sebe.
niko ovdje ne zamjera Danisu Tanovicu na uspjehu. naprotiv!
ja mu licno zamjeram na kabadahijskom ponasanju, tipa niko k'o ja i zamjeram mu na supljiranju i prosipanju magle narodu, jer ovaj parkirani motor sve govori... tu je konkretna zamjerka.
to sto ima para, sto je faca...e, to nije tema ove emisije
p.s.
daj koji vic, mani se kabadahija
u prvoj recenici si sve rekao.
i sve ovo ostalo sto si napisao nakon nje, pada ti u vodu. demantujes sam sebe.
niko ovdje ne zamjera Danisu Tanovicu na uspjehu. naprotiv!
ja mu licno zamjeram na kabadahijskom ponasanju, tipa niko k'o ja i zamjeram mu na supljiranju i prosipanju magle narodu, jer ovaj parkirani motor sve govori... tu je konkretna zamjerka.
to sto ima para, sto je faca...e, to nije tema ove emisije
p.s.
- quasar
#2989 Re: "Majstori" parkiranja
Bujrum ga pljuvat. Valjda se zato osjecate bolje. Svako ima svoju terapiju.
- testovi
#2990 Re: "Majstori" parkiranja
treba mu pljunut na motor kad ga opet parkira ondje
i to kad uradi 50ak ljudi valjda vise nece parkirat
i to kad uradi 50ak ljudi valjda vise nece parkirat
- atko
#2991 Re: "Majstori" parkiranja
zaluzinna wrote: to sto ima para, sto je faca...e, to nije tema ove emisije
p.s.
To je i te kako tema emisije
I jesi li siguran da hoces vic ??
-
doboj
#2992 Re: "Majstori" parkiranja
jadni su oni kojima smeta Danisov moped ,a ne smetaju politicari govnari koji parkiraju gdje hoce i prave sve budalama 
-
zaluzinna
#2993 Re: "Majstori" parkiranja
atko wrote:zaluzinna wrote: to sto ima para, sto je faca...e, to nije tema ove emisije
p.s.
To je i te kako tema emisije![]()
I jesi li siguran da hoces vic ??
jesam, sigurNA sam!
shoot!
- atko
#2994 Re: "Majstori" parkiranja
Koja je razlika izmedju Danisa i njegovog motor ???
Motor nema k**** da ga zaboli za misljenje gradjana

Motor nema k**** da ga zaboli za misljenje gradjana
- Radar71
#2995 Re: "Majstori" parkiranja
Last edited by Radar71 on 25/07/2011 19:25, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#2996 Re: "Majstori" parkiranja
-------------------------------
neda komandir da se podsjeku one dvije grane da ga rođo zavuče u hlad.Zna komandir šta je ekologija.
- Control panel
#2998 Re: "Majstori" parkiranja
vidio sam ga jutros na istom mjestu.vnm wrote:autogol sa 20 metara
evo ako eko policija cita. imaju sve podatke pa neka mu posalju kaznu. imaju ime i prezime, imaju sliku (dokaz), imaju kontakt, ...
-
zonbirile
#2999 Re: "Majstori" parkiranja
e jebi ga nije CSI.Pa valja imati PC,pa ući na PIK.ba,pa se registrovati,pa logovati,pa jebote ne bi ko klovnovi hodali u onim uniformama da to znaju.
- Control panel
#3000 Re: "Majstori" parkiranja
zonbirile wrote:e jebi ga nije CSI.Pa valja imati PC,pa ući na PIK.ba,pa se registrovati,pa logovati,pa jebote ne bi ko klovnovi hodali u onim uniformama da to znaju.