Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gledao dexter, breaking bad, fringe, i šta gledati dok čekam 5. sezonu fringe betona i 7. dextera
game of thrones? gledao prve tri epizode, skoro ništa nisam pohvatao.
jel ta serija baš toliko dobra koliko se priča pa da nastavim?
Tayyip wrote:gledao dexter, breaking bad, fringe, i šta gledati dok čekam 5. sezonu fringe betona i 7. dextera
ima li gdje online pregledati serio john doe(ovako sta)
sjecam je se kao kroz maglu..
lika nasli na nekoj plazi na otoku sa amnezijom i sve moguce probleme rijesava(detektivske najvise) i dali mu ime Dzon Do( sto oznacava osobu za koju se ne zna ko je)
ak se ne varam sve je bidio crno bijelo sem nekih stvari iz zivota prijasnjeg koje bi bile u koloru
Odledao sve tri sezone Modern Family. Fenomenalan sitcom, jedan od boljih iz zadnjih nekoliko godina. U rangu americkog Officea dok nije postao cirkus, tj iz prvih par sezona. Svakako preporuka.
Donnie Darko wrote:Odledao sve tri sezone Modern Family. Fenomenalan sitcom, jedan od boljih iz zadnjih nekoliko godina. U rangu americkog Officea dok nije postao cirkus, tj iz prvih par sezona. Svakako preporuka.
Serija prati tri, na ovaj ili onaj nacin povezane porodice.
Jedna je Dunphy koja se sastoji od Phila, oca koji pokusava odrzati buddy-buddy odnos sa djecom, Claire koja je ozbiljnija verzija Monice iz Prijatelja, te njihove troje djece, to jest dvije kcerke (jedna superzgodna i poglupa a druga pametna), i najmladjeg sina koji je malo glup.
Druga porodica je Princhett, koja se sastoji od starog Al Bundya, Sofie Vergare i njhovog sina koji izgleda kao mini verzija Turtlea iz Entouraga. Samo zbog Vergare vrijedi gledati seriju, ako si musko.
Tu su dva pedera, od kojih jedan izgleda kao albino iz Da Vicijevog koda sa bradom.
Phil bogotac. Meni daleko najdrazi lik.
Serija je mocumentary. Dakle stilom slicno kao Office. Osvojili su mislim dva Emmya za najbolju seriju, i kamaru glumaca je nominovano.
Donnie Darko wrote:Serija prati tri, na ovaj ili onaj nacin povezane porodice.
Jedna je Dunphy koja se sastoji od Phila, oca koji pokusava odrzati buddy-buddy odnos sa djecom, Claire koja je ozbiljnija verzija Monice iz Prijatelja, te njihove troje djece, to jest dvije kcerke (jedna superzgodna i poglupa a druga pametna), i najmladjeg sina koji je malo glup.
Druga porodica je Princhett, koja se sastoji od starog Al Bundya, Sofie Vergare i njhovog sina koji izgleda kao mini verzija Turtlea iz Entouraga. Samo zbog Vergare vrijedi gledati seriju, ako si musko.
Tu su dva pedera, od kojih jedan izgleda kao albino iz Da Vicijevog koda sa bradom.
Phil bogotac. Meni daleko najdrazi lik.
Serija je mocumentary. Dakle stilom slicno kao Office. Osvojili su mislim dva Emmya za najbolju seriju, i kamaru glumaca je nominovano.
Tayyip wrote:
Vala i ja tako nekako pregledao 3 epizode dalje nema šanse da mogu gledati... Toliko mi je sve to glupo, ja ne znam... a svi je hvale... pa kontam da je do mene 100 % Ja je nebi nastavio da mi plaćaju