eo mene iz gradac-ca prije sahatak
lagano, okupljanje, polazak.. sve fino normala...
mi koji smo autima isli, tamo prijem i vise nego dobar, malu u pricu sa drotovima vamo-tamo, ostajemo do kraja tekme, necemo vani u 80-toj itd, sve dogovreno i korektno, domacini vrlo rijetki
tribine:
dalje, ulazimo na stadion, cekamo autobuse i kombije...posto smo uranili mi sahatak..
dolaze i nasi, tribina se napunila iako su rekli da ce nam dati i drugi dio ipak nisu, ali eto neki osatatak se smjestio na ono brdasce pored

.. nas je tu vec oko 300-400
teren:
1. pol. - otvaranje utakmice, domacin incijativa 10-tak min... nakon toga oni nemaju igru, mi imamo incijativu i pogadjamo stativu.. poslje toga jos par suteva, golman brani,
2. pol. - otvaranje drugog pol. pocinjemo napadacki i vec u 5 min stvaramo 2-3 izgledne sanse, mesanovi cini mi se 2x sam, ali promasuje, nakon toga zvjezda prelazi centar, nasi grijese u odbrani al ono bas nidje veze glupost boze dragi, neko driblanje u zadnjoj liniji i primamo gol, posto je sehic odbranio neki njihov je natrcao na drugoj stativi i ubacio to..drugi gol primamo nedugo zatim, opet neka glupost, suta sa 20-tak metara i malo seha dira ali od stative ide u gol.. to su ta njihova 2 suta(zaboravih napisat da su imali u prvom jedan sa 30m)
nasi se malo trzaju, mehic pokusava ubacit, pogadja nekog njihovog u ruku, cisto.. i penal 2-1 smanjujemo, ali do kraja... tankooooo
malo cu i sudiju prokomentarisat, neujednacen kriteriji, igraci zvjezde 5-6 startova s ledja i ono brutalno, ali nema kartona, nase 4-5 puta nosili sa terena.. nama padali karotni poslje ocigledno jace fizicke spreme i duela, ali eto..
sve u svemu, ni sudija ni niko 5-ti nije nam kriv jer imali smo sansi i previse u gostima, za vodstvo i da smo poveli to bi bilo to !!!
p.s. u gostima igramo dosta bolje nego kuci, to je ocigledno.. koliko sansi smo stvorili, to nas je i kostalo, nerealizacija !!!
kratko, sadrzajno i objektivno