Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Utic

#2976 Re: FK Sarajevo

Post by Utic »

Karanana citam forum dugo i ne javljam se cesto, ali ako mozes da mi odgovoris zasto si svakom loncu poklopac... Ne zelim da se svadjam uopste, ali mi reci kada je tvoj Velez imao onakvo sudjenje u Vrapcicima a da je u pitanju utakmica tolike vaznosti (za Velez navijas ako se ne varam???)?
Nije sudija uticao na rezultat i to nisam rekao, ali stojim iza toga da nije dobro sudio i tacka! Drugi par rukava je cinjenica da je Zeljo zgazio Zrinjski u drugom poluvremenu, pa im nije mogao pomoci ni Salem Prolic u najboljim danima!
Jesi ti bio na tekmi pa kazes da je bio nepostojeci faul (a vidim da nisi siguran ni da je bio faul...) kod drugog gola Zelje... idi umij se pa se vrati da pricamo, nidje veze drug moj... ili nisi bio na tekmi ili su ti se boje pomjesale! :wink:

Ne zelim komsijama da kvarim temu, ali sam ti morao napisati... Ćao!

Komsijama zelim ugodno kalkulisanje, a Veleza mi je zao... ali eto, Karanana obzirom da si redovan na Grbavici mozes gledati Evropske tekme, bez brige!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2977 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Utic wrote:Karanana obzirom da si redovan na Grbavici mozes gledati Evropske tekme, bez brige!
:lol:
PriNc_ba

#2978 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

@Utic

moja prognoza nema veze sa zeljom da borac osvoji titulu nego sa zeljom da sarajevo ispuni moje prognoze ;) a za ostale me nije briga. ma mi smo realno zasluzili tuzlu a ne kontam sto pominjes sudjenje na grbavici ? jesam ja pominjao sudjenje negdje ? to me buni sto si pomenuo pa pitam sto si ga pomenuo.
posto vidim da nisi informisan pregledaj sastav laktasa, ko im je trener i tako ;) a i vidjet ces kako igraju. ako ih neko pobjedi ne znaci da nisu najkvalitetniji sastav. nisam rekao da su najuigraniji ili najjaci ili najspremniji nego sam rekao da su najkvalitetniji sastav kad pogledas strucni stab i igrace pojedinacno ;) a jos kad stepanovic to ukomponuje bice havarija. jos ako ostanu na okupu i sljedecu sezonu...

i ne kontam sta imas pominjati rat/granate sada ? nisi jedini po kome su pucali i ne laprdaj sviju ti. ne treba zaboraviti ali ne treba ni pominjati na svakom koraku pogotovo kad je sport u pitanju. ako sam prognozirao da na kraju borac osvoji to je onako realno kako gledam da bi se moglo zavrsiti (naravno izuzevsi sarajevo jer ne mogu tu biti objektivan nikako :D ) ...

ajde ti radi bolje ti je ;)
PriNc_ba

#2979 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

ultima_palabra wrote:@princ
Ma fol je da ste na jesen u prva 4 kola imali Evropu kao opravdanje, a koje je sad?
Ako niste imali sreće u Mostaru i Širokom, onda budi pošten pa reci da ste je imali na Grbavici i u BL, znači negdje dobiješ negdje izgubiš, te se stvari poravnaju u toku sezone...
Mislim da vam je ključna utakmica u Travniku, ako tamo izgubite, izgubićete i u Laktašima, a onda će se stvoriti takva atmosfera da ni Capello ne bi mogao popraviti stvar. Ako dobijete, sve je moguće 8-)
ma nema opravdanja nego smo standardno slabi na otvaranju i to je to. ja sam o sreci govorio samo u slucaju sa sirokim gdje smo imali prilike i nismo iskoristili, i nije to ono sto je najbitnije sto sam htio reci nego da igramo puno bolje protiv ekipa koje se ne zatvaraju i kojima taktika ODBRANA je najbolji NAPAD nije glavna ;) protiv borca smo odigrali dobro i iskoristili sansu i pobjedili a mogli smo primiti 3 gola. isto tako sam vidio sad golove vase protiv zrinjskog i isto bih ja mogao reci kao sto ste i vi rekli za golmana olimpika ("sta je on radio jel branio uopste") GDJE JE ODBRANA ZRINJSKOG STA JE ONA RADILA ?
prvi gol pripisan bucanu a ono klasicni autogol isla lopta dole desno golmanu a zavrsila lijevo i igrac je fino skrenuo. drugi gol reakcija golmana i 2 stopera :lol: i treci gol ona dva stopera zrinjskog su se ponasala ko da se shale jedan s drugim i ko da je na drugoj strani messi :D al to ne umanjuje vasu dobru igru protiv njih nego samo pokazuje da se moze reci da se imalo srece iako ce neko reci NIJE TREBALA SRECA JER SMO IH RAZVALILI. al autogol i onakve dvije reakcije odbrane ne mozes nazvati nikako drugacije nego srecom.

ja licno mislim da vise imamo sanse u laktasima nego u travniku za osvajanje bodova al eto vidjet cemo. ovo su moje prognoze i to je sve. ako bude drugacije bice :)
Utic

#2980 Re: FK Sarajevo

Post by Utic »

Princ, hajdemo ponovo... samo sam zelio da ukazem na cinjenicu da nemate ljude u savezu koji bi stitili interese vaseg kluba, a nemamo ni mi... to sam isto karanani maloprije podvukao, jel jasnije???
PriNc_ba

#2981 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

Utic wrote:Princ, hajdemo ponovo... samo sam zelio da ukazem na cinjenicu da nemate ljude u savezu koji bi stitili interese vaseg kluba, a nemamo ni mi... to sam isto karanani maloprije podvukao, jel jasnije???
jasno :-)
al meni je vala vazno da oni igraju dobro i da je forma na nivou a onda te ne moze svaki put savez i sudija pokrasti ;)
npr kakva god igra bude ocekujem kantanje u travniku i da ce nas satrati a i da ce nas sudija ubiti :) a u laktasima ocekujem otvorenu igru i solidno sudjenje :)

i mislim da offtopicari trebaju da nadju neki drugi forum i otvore temu premijer liga bih gdje ce zadovoljiti svoju potrebu pisanja o sarajevu :) ili ako moze da apelujemo na nadlezne da otkljucaju ovu nasu premijer ligu :D

ne kazem da su svi plavi komentari offtopik al ima ih nepotrebnih :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2982 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Travnik,600+ Hordi ,srce na terenu jer su igraci konacno shvatili neke stvari.
Uzimamo Travnik,nebitno koliko njima bitni bodovi bili.

Zivi bili pa vidjeli.
Bijeli_sa

#2983 Re: FK Sarajevo

Post by Bijeli_sa »

-LIBERO- wrote:Travnik,600+ Hordi ,srce na terenu jer su igraci konacno shvatili neke stvari.
Uzimamo Travnik,nebitno koliko njima bitni bodovi bili.

Zivi bili pa vidjeli.
i ja mislim da Sarajevo ne moze vise ovako, tj gore od ovoga, 3 utakmice, smo donji na strani, vrijeme je da krene, i tacka. Svi u Travnik, i srce na teren prije svega...i nema sanse da ne ne dobijemo.... :mrgreen:
IlijaLadin

#2984 Re: FK Sarajevo

Post by IlijaLadin »

A stvarno! Mislim da Sarajevo sebi ne smije dopustiti više ovako loše rezultate i lošu igru. Ako ne uzmu Travnik, ili barem ne remiziraju, igrači s Koševa mogu lagano da se odreknu plate za mart. Nisu je zaslužili.
El_comadante

#2985 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

gostujući bodovi donose titulu a mi igramo mnogo loše u gostima tako da možemo realno teško do titule a pogotovo sada što imamo bodovni zaostatak a rivali uzimaju u gostima. dakle Borac i Željo su trenutno daleko ispred. nama trebaju bodovi u gostima ili nema ništa od titule. ako bude 0 nakon Travnika i Laktaša onda i Europa dolazi u pitanje jer nisu daleko Zrinjski i Velež.
PriNc_ba

#2986 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

a da se organizuje neka skupina od mozda 200-300 ljudi ? :)

pa da se uradi sto su uradili navijaci herte nakon zadnjeg domaceg poraza :D uletilo ih 20 pored spremne i za*ebane njemacke policije polupali lagano sve sto su stigli uletili cak i u prostor pred svlacionice :)

i sta se desilo nakon toga :roll: Wolfsburg 1 -5 Hertha :thumbup:

samo sto mi trebamo mozda uletiti medju upravu i polupati sve :)

edit:

http://--- NO LINKS ---/clanak/77195108568 ... ?ref=tiker
Van Halen

#2987 Re: FK Sarajevo

Post by Van Halen »

Bez pobjede u Travniku titule nema ! To je sigurno, nerješeno nam ne donosi ništa jer će ostali pobjeći previše. U ovoj utakmici se riješava pitanje titule za nas!
lab3352

#2988 Re: FK Sarajevo

Post by lab3352 »

Travnik - Sarajevo 1:0

Mislim da je vrijeme da se Sarajevo pozdravi i zahvali na uslugama Janjošu, jer je vec kasno za sve (mozda UEFA kupa). Nazalost ...
Max Bunker

#2989 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Ma nije do Janjosa, nego su umorni od Europe ili priprema ili utakmice sa Slobodom :-) :run:
Koliko mi je zao sto smo izgubili, toliko mi je i drago. Valjda ce sada doci do nekih radikalnih promjena. Hajmo raja, ko moze, nek ode u BP i vidi kako moze pomoci.
Van Halen

#2990 Re: FK Sarajevo

Post by Van Halen »

Prava tramvaj ekipa. Da proširimo tramvajsku mrežu po čitavoj BiH, možda bi onda bili prvaci. Šega, ali zato ne mogu nijednu utakmicu bez crvenog kartona, pa im vazda protivnički igrači budu krivi. Sramota.
Fordas

#2991 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Eto, sad je stvar jasna - mi ne mozemo do title! Nadam se da ce ovaj poraz dovesti do drasticnih mjera i ostavki u klubu od trenera pa na dalje. Na mogu da shvatim sta se dogodilo sa ekipom koja je rasturala prosle godine i pruzala odlicne partije kako u Evropi tako i u PL :cry: :cry:
Max Bunker

#2992 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Evo sta se dogodilo.
Na pocetku sezone su imali motiv, osjetili uspjeh, sta znaci napraviti rezultat i steceni psiholoski faktor u EL, prenijeli u PL.
Onda dolazi pauza u PL. Pripreme odradjene KATASTROFALNO ( trening dnevno, teren na kojem su radili je bio u OCAJNOM STANJU pa se nisu mogli ni tehnicki napredovati ili uigrati ), nismo doveli pojacanja, Jahovic te hoce, te nece da ide, Skoro se prodao za dobre pare u Meksiko te se cuva od povrede ( a molio da ostane u Sarajevu, tj. da mu se produzi ugovor ), Handzic ( kapacitet za SASK Napredak ) vise u kafani nego na treningu, u rukovodstvu kluba je haos ( nemas dva covjeka da pricaju medjusobno ) sto se odrazilo i na igrace, Cala nije trener koji moze povesti ekipu naprijed u ovakvoj situaciji itd.
Sve u svemu, KATASTROFA.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2993 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

The 51st State

#2994 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

pravi premijerligaski scenario, sarajevo ni zelje ni znanja da prevazidje okruzenje, remont.
plava institucija

#2995 Re: FK Sarajevo

Post by plava institucija »

zelim vam svu srecu svijeta...
bordo gandalf

#2996 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

opomena don_emir...
Last edited by burek_in_space on 28/03/2010 16:23, edited 1 time in total.
Reason: kršenje pravila foruma
bordo gandalf

#2997 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

PriNc_ba

#2998 Re: FK Sarajevo

Post by PriNc_ba »

jel zna neko gdje se moze provjeriti ko je dobijao kartone kada u ovoj nasoj levatskoj ligi ? tj kako su raja nasla one kartone gavarica ?

posto ja proslo kolo bas nesto gledao slobodine igrace da vidim hocel im neko biti odsutan tj prije tekme s nama i mujkicu stajala 3 i crnogorcu 6 zutih kartona na savezovom site-u. i hajd uspio sam ja naci da je mujkic pauzirao vec svoju tekmu i kontam vjerovatno je i crnogorac ocistio. da bih evo sada na radiu cuo da crnogorac pauzira protiv sirokog zbog kartona :-)
eh sad bi fino bilo pronaci te kartone sa slobodinih tekmi. jer ukoliko se desilo da je crnogorac imao kartone ali ih nije cistio protiv sarajeva jer je to zaostala tekma pa su mu se racunali kartoni do kola kad su igrali s nama onda smo mi i u tom slucaju osteceni jer nam nisu neki igraci igrali u tuzli zbog kartona.
sad mi onako pade ovo na pamet pa eto ako neko ima kakvu stranicu gdje se mogu provjeriti kartoni nek shibne link procesljat cu ja lagano :)
Fordas

#2999 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Cala manje, hajmo dalje, jos trojica najmanje su na redu...ne valja ako sve ostane na cali :-?
Baltazar_khan

#3000 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Fordas wrote:Cala manje, hajmo dalje, jos trojica najmanje su na redu...ne valja ako sve ostane na cali :-?
Da imalo imaju obraza i lopine u upravi bi dale ostavku.
Locked