protezem se
Moderator: anex

protezem se

respo wrote:imao kratko majmuna nazalost nemam slike
ne bih preporucio nikome jer je teze nego dijete cini mi se i odrzavati i "odgajati" ma sve sve posebno er je manji stan
e sad volio bih zlatnog retrivera al zbog navedene velicine stana ne bih da ga sputavam i ogranicavam
al zato bih volio vjevericu
jeli neko zna kako mogu nabaviti vjevericu ima li kupiti pripitomljenih ili moram ja divlju pripitomiti i kako to ide
molim i drugi put.respo wrote:obicna vjeverica nista posebno ili sada neku rasu
ps. hvala super nasao sam (nisam pomisljao da cu to naci u oglasima)
i onda meni neko kaze da sam luda sa 4 zivuljikeFriesian wrote:prije par sati su mi se okotile nove male bebe, 4 nove)
evo i videa okota..
http://www.youtube.com/watch?v=KbUlDN70vKg
trenutno na stanju (a uskoro i slike):
pored mojih, trenutnih, 8 zamoraca, 1 pacova, psa, kornjace i ribica imam i gostujuce 3 kornjace, 2 kunica i muzijaka pacova na parenju
respo wrote:imao kratko majmuna nazalost nemam slike
ne bih preporucio nikome jer je teze nego dijete cini mi se i odrzavati i "odgajati" ma sve sve posebno er je manji stan
e sad volio bih zlatnog retrivera al zbog navedene velicine stana ne bih da ga sputavam i ogranicavam
al zato bih volio vjevericu
jeli neko zna kako mogu nabaviti vjevericu ima li kupiti pripitomljenih ili moram ja divlju pripitomiti i kako to ide

Priznaj da volis tu macu! Dzaba ti svaki pokusaj da ga se rijesis.Karabaja wrote:

Friesian wrote:
ovaj mi je omiljeni... iako mu se oci ne vide