Po meni sigurica,iako bi se ugodno iznenadio kada bi bilo drugacije
Kladionica
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- abondanzieri
#2976 Re: Kladionica
Trnava - Sarajevo P.P. 1 1.85
-
Danss
#2977 Re: Kladionica
E, jaka ti, sefe, sigurica...abondanzieri wrote:Trnava - Sarajevo P.P. 1 1.85
-
Danss
#2978 Re: Kladionica
Evo jedan izgledan - Osijek - Hajduk 2 1.90 ili S.P. 2,15 Bet Live
Osijek napustilo 7 prvotimaca, (kapiten Smoje upravo u Hajduku), nisu nikog dovodili, trojica igraca imaju prvoligaski debi, Hajduk se pravo pojacao, mada veceras nece igrati sva pojacanja, ali protiv Osijekovog vrtica bi trebala dobiti i proslogodisnja ekipa.
Osijek napustilo 7 prvotimaca, (kapiten Smoje upravo u Hajduku), nisu nikog dovodili, trojica igraca imaju prvoligaski debi, Hajduk se pravo pojacao, mada veceras nece igrati sva pojacanja, ali protiv Osijekovog vrtica bi trebala dobiti i proslogodisnja ekipa.
-
Danss
#2980 Re: Kladionica
To ti zvao vidovitu Dzemilu ili... jer se ja ne bih nimalo bunio, posto cekam njih i Srbiju (odbojka) za fine pare...lolo_lolo wrote:osijek hajduk 0-2
rezultat![]()
- zele777
#2981 Re: Kladionica
neprikosnoveni ekstra ti je sajt za kladjenje http://www.winabet.org
ima prevedene i na nas glavne tekstove
preporucujem svima koji hoce ozbiljno da pocnu sa arbitrazom ili vrjednosnim kladjenjem
ja sam uzeo pare na sigurno, kako pise tamo
usput mozda niste primjetili da je osjek prije neki dam u prijateljskoj nabio leverkuzem sa 3 ili 4 nula
preporucujem svima koji hoce ozbiljno da pocnu sa arbitrazom ili vrjednosnim kladjenjem
usput mozda niste primjetili da je osjek prije neki dam u prijateljskoj nabio leverkuzem sa 3 ili 4 nula
-
Danss
#2982 Re: Kladionica
Mislim da je to bio Eintracht F., ali su isto tako zijanili 2:0 od Fehervara, dok je Hajduk dobio Blackburna u prijateljskoj, ne znam, vidjecemo, sve su to prijateljske, ovo je ipak drugacije.zele777 wrote:neprikosnoveni ekstra ti je sajt za kladjenje http://www.winabet.org
-
Danss
#2983 Re: Kladionica
Hajduk ipak kriza...Danss wrote:Evo jedan izgledan - Osijek - Hajduk 2 1.90 ili S.P. 2,15 Bet Live
- zele777
#2984 Re: Kladionica
ma polako prerano je za zakljucke o titulama i slicno
ja sam malo previse vremena radio s druge strane u kldionicama da bi donosio rane zakljucke
nego ako hoces pare otidji na link koji sam ti ostavio
zarada sigurna
a svi ce ti timovi odigrat par utakmica za kladionice u toku sezone
od cega bi zivjeli inace
svaka ozbiljna ekipa zivi od pretplatnih karata, one su prodate prvi dan sezone, prelazni rok je gotov do zime, osim na ostrvu
i odakle novac?
pa o tome se ne prica, ali kladionice su glavni finansijeri
samo pogledaj milan bwin na dresu
to se i ne krije vise
bio je interesantan detalj u italiji prije par godina, pred kraj sezone igrali su dva tima tipa empoli i redjina
i kvota na x je bila 1.5 kao neznaju kladionice da je namjesteno
i na 1-1 u 80-toj ulazi brazilac tuta u igru, dribla 6 igraca i golmana i daje gol, i samo se on raduje na terenu svi ostali se igraci drze za glavu
srecom utrpali su njih 21 gol na drugoj strani u 5 minuta, nesto kao pristina-celik
a koliko je takvih meceva po ceskoj, slovackoj, poljskoj, finskoj, rusiji ...
ja sam malo previse vremena radio s druge strane u kldionicama da bi donosio rane zakljucke
nego ako hoces pare otidji na link koji sam ti ostavio
zarada sigurna
a svi ce ti timovi odigrat par utakmica za kladionice u toku sezone
od cega bi zivjeli inace
svaka ozbiljna ekipa zivi od pretplatnih karata, one su prodate prvi dan sezone, prelazni rok je gotov do zime, osim na ostrvu
i odakle novac?
pa o tome se ne prica, ali kladionice su glavni finansijeri
samo pogledaj milan bwin na dresu
bio je interesantan detalj u italiji prije par godina, pred kraj sezone igrali su dva tima tipa empoli i redjina
i kvota na x je bila 1.5 kao neznaju kladionice da je namjesteno
i na 1-1 u 80-toj ulazi brazilac tuta u igru, dribla 6 igraca i golmana i daje gol, i samo se on raduje na terenu svi ostali se igraci drze za glavu
srecom utrpali su njih 21 gol na drugoj strani u 5 minuta, nesto kao pristina-celik
a koliko je takvih meceva po ceskoj, slovackoj, poljskoj, finskoj, rusiji ...
- Globus
#2985 Re: Kladionica
de ba sta si navalio na taj link ... ono sa bonus novcem ... jesi ti uradio onako ?
- zele777
#2986 Re: Kladionica
naravno da sam uradio i uzeo pare.
pa bujrum po zelji, ko voli nek izvoli.
uplatis 200 evra i pocnes igrat sa 400.
samo u svakoj kladionici moras okrenut pare par puta, ali to nije problem
posalji email pa cu ti javit kako ide dalje ako si zainteresovan.
na 200 evra minimalno ces uzet 350 evra, malo li je?
pa bujrum po zelji, ko voli nek izvoli.
uplatis 200 evra i pocnes igrat sa 400.
samo u svakoj kladionici moras okrenut pare par puta, ali to nije problem
posalji email pa cu ti javit kako ide dalje ako si zainteresovan.
na 200 evra minimalno ces uzet 350 evra, malo li je?
- Globus
#2987 Re: Kladionica
moras okrenut 3 puta minimalno na svakoj kladionici ... a tu na toj stranici pise kako samo jednom okrenut ... sve ostalo je rizik i mozes izgubiti sve prije nego dobiti ...
- zele777
#2988 Re: Kladionica
pa postoji sistem kako da okrenes na jednoj tri puta, a da padnes na ostalma.
tebe i interesuje samo da jednu kesiras.
tamo pise da im se javis za vise informacija.
elem svakako radi.
ako uzmes na dvije kladionice bonus i iskontriras npr. over/under 1.9 kvote
na jednoj si vec okrenuo pare i imas sumu koju ttreba odigrat jednom da je kesiras
elem svakako radi.
na jednoj si vec okrenuo pare i imas sumu koju ttreba odigrat jednom da je kesiras
- chinese_water
#2989 Re: Kladionica
ja reklamezele777 wrote:pa postoji sistem kako da okrenes na jednoj tri puta, a da padnes na ostalma.
elem svakako radi.
Design by Zele - [email protected]
- zele777
#2990 Re: Kladionica
prvo ti neznas znacenje izraza zele i zele777
drugo ja sam liku pomogao kod nekih djelova prevoda
ali to ne mjenja bit teme
ne razumijem kako to mjenja bit teme?
sve nek je reklama za neciji sajt,
jeli radi?
radi
pa kakve veze onda ima
neko ti kaze kako da uzmes pare,
tebi nevalja
po zelji
ti pogadjaj rezultate
))))
drugo ja sam liku pomogao kod nekih djelova prevoda
ali to ne mjenja bit teme
ne razumijem kako to mjenja bit teme?
sve nek je reklama za neciji sajt,
jeli radi?
radi
pa kakve veze onda ima
neko ti kaze kako da uzmes pare,
tebi nevalja
po zelji
ti pogadjaj rezultate
- karanana
#2991 Re: Kladionica
ima li mi neko dati link za elektronsku kopiju knjige "kako pobijediti kladionicu"? mislim da se tako zove, a broj jedan je po prodaji u BiH. eto cime se nas narod obrazuje.
- Charuga
- Globalni moderator
#2992 Re: Kladionica
Ta knjiga spada u BAJKE ...karanana wrote:ima li mi neko dati link za elektronsku kopiju knjige "kako pobijediti kladionicu"? mislim da se tako zove, a broj jedan je po prodaji u BiH. eto cime se nas narod obrazuje.
Sta sve ljudi nece izmisliti da narodu otmu pare ...
- Charuga
- Globalni moderator
- karanana
#2994 Re: Kladionica
e hvala. ja konto da nema gdje dzabalesku da se skine, ali mozda je i kupim. znam da mi knjiga nece dati magicnu formulu kako dobiti, ali me interesuju neke druge stvari koje kazu da imaju u knjizi, kao na primjer kolika je marza vlasnika kladionica, kako saradjuju jedna sa drugom da bi imali iste kvote koje ne mozes kombinirati, da li ponekad pogrijese u takvim stvarima....i sl.Plavih_11 wrote:@karanana
http://www.knjiga.ba/Sport/Kako-pobijed ... N2203.html
Evo ovde mozes naruciti online ..
- sinus
#2995 Re: Kladionica
Jednom su pogriješili u Bet Live kladionici tako što su vaterpolo utakmicu koja je već završila stavili da počinje kasnije i mogla se odigrati, ali kvota je bila mala 1,20 KMkaranana wrote:e hvala. ja konto da nema gdje dzabalesku da se skine, ali mozda je i kupim. znam da mi knjiga nece dati magicnu formulu kako dobiti, ali me interesuju neke druge stvari koje kazu da imaju u knjizi, kao na primjer kolika je marza vlasnika kladionica, kako saradjuju jedna sa drugom da bi imali iste kvote koje ne mozes kombinirati, da li ponekad pogrijese u takvim stvarima....i sl.Plavih_11 wrote:@karanana
Ja odigrao tu istu utakmicu u premier kladionici i kada sam nakon sat vremena po završetku utakmice otišao u Bet Live vidim na ponudi tu istu utakmicu za koju sam znao rezultat i kako je završila...I ja iz zafrkancije odo da probam da je uplatim i utakmica mi prođe
Ali **bi ga mal koeficijent bio,nisam imao para, a i da sam dva puta po 500 KM uplatio bio bi dobar samo 80 KM nakon odbijanja poreza...
- karanana
#2996 Re: Kladionica
ali ja mislim da ti u tom slucaju ne bi isplatili jer su vjerovatno skontali u sat-dva da je greska. mislim da po onim njihovim pravilima i odredbama na zidu, zadrzavaju pravo da ne isplate. ali bio sam svjedok dvije greske u bet-live-u na live kladjenju, i tu ti ne mogu nista jer je opklada instant i isplata je isto odmah. prvi put na odbojci, bio 5. set i oni dali zbroj poena 5. seta 47-48. izgleda da nisu znali da se 5. set igra samo do 15. i raja navalila na uplate ispod poena, dobro su ih uzeli u ovoj kladionici. skonto sam da tu sjede 2-3 covjeka koji po cijeli dan sjede i samo cekaju takvu gresku. drugi put su zamjenili timove u live kladjenju, mislim da je bio rukomet. strogo favorizirana ekipa koja je vodila 5-6 golova razlike udarili kvotu 5 a na jadnike koji gube i koji su ionako bili outsajderi, stavili 1,10-1,20.sinus wrote:Jednom su pogriješili u Bet Live kladionici tako što su vaterpolo utakmicu koja je već završila stavili da počinje kasnije i mogla se odigrati, ali kvota je bila mala 1,20 KMkaranana wrote:e hvala. ja konto da nema gdje dzabalesku da se skine, ali mozda je i kupim. znam da mi knjiga nece dati magicnu formulu kako dobiti, ali me interesuju neke druge stvari koje kazu da imaju u knjizi, kao na primjer kolika je marza vlasnika kladionica, kako saradjuju jedna sa drugom da bi imali iste kvote koje ne mozes kombinirati, da li ponekad pogrijese u takvim stvarima....i sl.Plavih_11 wrote:@karanana
Ja odigrao tu istu utakmicu u premier kladionici i kada sam nakon sat vremena po završetku utakmice otišao u Bet Live vidim na ponudi tu istu utakmicu za koju sam znao rezultat i kako je završila...I ja iz zafrkancije odo da probam da je uplatim i utakmica mi prođe![]()
Ali **bi ga mal koeficijent bio,nisam imao para, a i da sam dva puta po 500 KM uplatio bio bi dobar samo 80 KM nakon odbijanja poreza...
- ARmAn1i
#2997 Re: Kladionica
mah joj ima svega 
nego ima li ko kakvu stranicu ili blog kakav, pa da se i prepise nesto ??
nego ima li ko kakvu stranicu ili blog kakav, pa da se i prepise nesto ??
- zele777
- ARmAn1i
#2999 Re: Kladionica
da, kolega stavio sam tu stranicu u favotire, samo nisam je jos prostudirao..
nego trazim jos koju, sa objavljenim tipovima, moze i pretplatnicka
-
lolo_lolo
#3000 Re: Kladionica
kvota na sarajevo 4,8
raja to je zicer

raja to je zicer