Slazem secendlerbing wrote:Crko dabogda ko je izmislio "seen".
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zposao
#2976 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
-
zposao
#2977 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Neiskusan je još. Misli da se sa tim izvukoMiss Moonlight wrote:Sad si tek naj***oXavier1 wrote:Nastimao sam viber da se ne vidi kad sam online da ne moram odgovarati.
- Euphoria
#2978 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kod mene je sve upaljeno. Šta se imam kome pravdati i objašnjavati, imam svoje razloge. Svakome odgovorim na poruku, prije ili kasnije, kad mi je zgodno. Nekad sam u frci i procijenim prioritete pa kad dodje na red. Ako ne odgovorim, a bacim seen, ta osoba odlicno zna zasto je samo seen dobila.
Xavi objasni joj da ne volis puno tipkati, da si tip kojem je mob samo za dogovor, a čavrljaš uživo
Xavi objasni joj da ne volis puno tipkati, da si tip kojem je mob samo za dogovor, a čavrljaš uživo
- pustopoljina
#2979 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ja sve seenujem, pa onda zasjednem i odgovaram, ovisno o tome koliko mentalnog napora trazi. Smajliji prvo...vaganja zadnje.
- dale cooper
#2980 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Što u mene jedan kolega kaže - jebem ti viber da ga hoće početi naplaćivati. 
- Xavier1
#2981 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma moras malo hladniji ti uvijek od zenska da budes u vezi.zposao wrote:Neiskusan je još. Misli da se sa tim izvukoMiss Moonlight wrote:Sad si tek naj***oXavier1 wrote:Nastimao sam viber da se ne vidi kad sam online da ne moram odgovarati.
- pustopoljina
#2982 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Viber je meni bezveze..stalno nesto steka, nesto ne prolazi...dale cooper wrote:Što u mene jedan kolega kaže - jebem ti viber da ga hoće početi naplaćivati.
Za manje od 5 ljudi imam taj viber
Whatsapp mi je 100 puta laksi za koristenje.
Plus normalniji smajliji, koji ne zauzimaju pola ekrana
- dale cooper
#2983 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da, kvalitet poziva im je katastrofalan, a i šteka ponekad što kažeš. Za whatsapp svi govore da je bolji, ali malo od ovih za koje mipustopoljina wrote:Viber je meni bezveze..stalno nesto steka, nesto ne prolazi...dale cooper wrote:Što u mene jedan kolega kaže - jebem ti viber da ga hoće početi naplaćivati.
Za manje od 5 ljudi imam taj viber![]()
Whatsapp mi je 100 puta laksi za koristenje.
Plus normalniji smajliji, koji ne zauzimaju pola ekrana
trebaju te vrste aplikacija ga koriste. Viber je za nas Bošnje ko' i Volkswagen haman...neizbježan.
- pustopoljina
#2984 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Iranci u dijaspori koriste "telegram"
Jeste li culi za to?
Jeste li culi za to?
- alibaba_i_30_godina
#2985 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Većina su takve. Cak i ako kažu da nisu, jesu velikim dijelom. To hoće da se zna s kim si i gdje si po cijeli dan, zašto se nisi ujutro javio i slično. Na tebi je da procjenis sta voliš, a sta ne. Ima ljudi koji potajno vole kada se stalno zivkaju, pišu i slično. Ja isto bas nisam taj tip.Xavier1 wrote:Vidjam se sa jednom. Fizicki moj tip, jos i fudbal prati. Odlicno.
Jedino sto mi se cini previse posesivnom. I konstantno bi da se cujemo porukama barem.
- Xavier1
#2986 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zato sto su mnoge jako nesigurne u sebe.alibaba_i_30_godina wrote:Većina su takve. Cak i ako kažu da nisu, jesu velikim dijelom. To hoće da se zna s kim si i gdje si po cijeli dan, zašto se nisi ujutro javio i slično. Na tebi je da procjenis sta voliš, a sta ne. Ima ljudi koji potajno vole kada se stalno zivkaju, pišu i slično. Ja isto bas nisam taj tip.Xavier1 wrote:Vidjam se sa jednom. Fizicki moj tip, jos i fudbal prati. Odlicno.
Jedino sto mi se cini previse posesivnom. I konstantno bi da se cujemo porukama barem.
-
Zizi505
#2987 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Maa jook, već je to trening za majčinstvoXavier1 wrote:Zato sto su mnoge jako nesigurne u sebe.alibaba_i_30_godina wrote:Većina su takve. Cak i ako kažu da nisu, jesu velikim dijelom. To hoće da se zna s kim si i gdje si po cijeli dan, zašto se nisi ujutro javio i slično. Na tebi je da procjenis sta voliš, a sta ne. Ima ljudi koji potajno vole kada se stalno zivkaju, pišu i slično. Ja isto bas nisam taj tip.Xavier1 wrote:Vidjam se sa jednom. Fizicki moj tip, jos i fudbal prati. Odlicno.
- alibaba_i_30_godina
#2988 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Urodjeni instinkt kojeg neke nisu ni svjesne, iz podsvijesti diriguje vašom svijescu a našim živcima.zizi505 wrote:Maa jook, već je to trening za majčinstvoXavier1 wrote:Zato sto su mnoge jako nesigurne u sebe.alibaba_i_30_godina wrote: Većina su takve. Cak i ako kažu da nisu, jesu velikim dijelom. To hoće da se zna s kim si i gdje si po cijeli dan, zašto se nisi ujutro javio i slično. Na tebi je da procjenis sta voliš, a sta ne. Ima ljudi koji potajno vole kada se stalno zivkaju, pišu i slično. Ja isto bas nisam taj tip.
- alibaba_i_30_godina
#2989 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zaboravih te pitati sta ti gore znaci po onim "vidjam se sa jednom"? Zavisi kakva je to vrsta vidjanja.Xavier1 wrote:Zato sto su mnoge jako nesigurne u sebe.alibaba_i_30_godina wrote:Većina su takve. Cak i ako kažu da nisu, jesu velikim dijelom. To hoće da se zna s kim si i gdje si po cijeli dan, zašto se nisi ujutro javio i slično. Na tebi je da procjenis sta voliš, a sta ne. Ima ljudi koji potajno vole kada se stalno zivkaju, pišu i slično. Ja isto bas nisam taj tip.Xavier1 wrote:Vidjam se sa jednom. Fizicki moj tip, jos i fudbal prati. Odlicno.
- Xavier1
#2990 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Setnje u prirodi. Drzanje za ruke. I tako to. 
-
Zizi505
#2991 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Onda vi budite dobri trenerialibaba_i_30_godina wrote:Urodjeni instinkt kojeg neke nisu ni svjesne, iz podsvijesti diriguje vašom svijescu a našim živcima.zizi505 wrote:Maa jook, već je to trening za majčinstvoXavier1 wrote:
Zato sto su mnoge jako nesigurne u sebe.
- alibaba_i_30_godina
#2992 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Aha, to nešto bezopasno.Xavier1 wrote:Setnje u prirodi. Drzanje za ruke. I tako to.
Pa dobro, hoće djevojka da ti porukama pokaže da joj se sviđaš ... da nije tako vjerovatno ti ne bi ni slala. Budi sretan što ne zna šta si ovdje sve piskarao.
To ono kao kada pitaš jesil ljuta ili nervozna, a ti obavezno odgovaraš da nisi i kako samo to mogu pitati, kako sam bezosjećajan ... i nastavi dalje svađu.zizi505 wrote:
Onda vi budite dobri treneri
Zamijeni ovo gore ja i u jednini.
- Xavier1
#2993 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samo bi joj se vise svidjao da mi vidi upise ovdje.alibaba_i_30_godina wrote:Aha, to nešto bezopasno.Xavier1 wrote:Setnje u prirodi. Drzanje za ruke. I tako to.![]()
Pa dobro, hoće djevojka da ti porukama pokaže da joj se sviđaš ... da nije tako vjerovatno ti ne bi ni slala. Budi sretan što ne zna šta si ovdje sve piskarao.![]()
- alibaba_i_30_godina
#2994 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sigurno. Odmah bi rekla vodi me u svoje odaje. Ženi me.
- Euphoria
#2995 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kad ti neko ne izlazi iz glave, onda se cujes u toku dana 2-3 puta, povremeno poruka, nekad se zatipkate, cak i kad nemas nikakvu obavezu. Imas nesto sto zelis reci, pokazati, pitati .... pišeš.
Ne znam sto toliko ljudi tome posvecuju paznje. Kad na nekog mislim i imam sta reci i javim se, ako mi se javi odgovorit cu. Ako ne zelim odgovarati blokirat cu...Ako mi se neko ne javlja, i to ima poruku...ne treba od toga nauku praviti
Ne znam sto toliko ljudi tome posvecuju paznje. Kad na nekog mislim i imam sta reci i javim se, ako mi se javi odgovorit cu. Ako ne zelim odgovarati blokirat cu...Ako mi se neko ne javlja, i to ima poruku...ne treba od toga nauku praviti
- anchor85
#2996 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Garant. Samo takvog je cijeli svoj zivot cekala.alibaba_i_30_godina wrote:![]()
![]()
Sigurno. Odmah bi rekla vodi me u svoje odaje. Ženi me.
- cendlerbing
#2997 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Itekako.Miss Moonlight wrote:Sad si tek naj***oXavier1 wrote:Nastimao sam viber da se ne vidi kad sam online da ne moram odgovarati.
To se prije započnjanja dopisivanja promijeni, ovako će misliti (i to s pravom) da je zbog nje promijenjeno.
- Bluemore
#2998 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kad mi se hanuma hladno osveti bice po zenama opet 
- alibaba_i_30_godina
#2999 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jadan Xavi nikako na zelenu granu ... sad će još viber biti kriv za krah veze ... ustvari krah početka potencijalne veze. 
-
Hakiz
#3000 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sad moraš kupovati novi telefon, lagati da ti je stari ukraden, pa novi broj, pa na vrijeme štimati postavke.
Kad se djeca uzmu igrati...
Neš ti piti Schweppes.
Kad se djeca uzmu igrati...
Neš ti piti Schweppes.