Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2978 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

nemoj to wrote:
Pa činjenica da govore da je David bio anđeo kao da se kretao u najboljim mogucim krugovima kontaš..

A ono stari s majicom Boba Marleya hoda.

Brate najlogičnije stvari ne možeš skontati tacno izgleda kao da trollaš svega mi..
Govorim ti da se pred svima u toj kafani zakačio s njima i poslije toga po fejsbuku pisao da bi mogao nastradati..

I onda dan ili koliko vec poslije toga je i nestao..

A DANAS OPTUŽUJU MILORADA DODIKA DA JE NARUČIO UBISTVO I DA JE BIO HAKER KOJI JE OTKRIO PREVARU OD 40 MILIONA MISLIM?
mila mati :-)
HAVANA

#2979 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by HAVANA »

nemoj to wrote:Fazon je što Davor nije nije vjerovao kao da su oni iako ti sve upucuje na to još David pisao statuse ili poruke nekom da se zakacio..

Jasno kao dan bukvalno međutim Davor se utripovao da su tu neki inspektori policije po nalogu Milorada i ostalih i tad je otislo sve u pm..

Nije ni cudo da hoce Dodik da ga odstrani lik nema dodira s ovim..
Pa onda im je lako skinuti brigu s vrata.Pohvataju te klosarcice,dokazu djelo i cao.Zasto to ne urade? I kod Memica isto.Cemu skretanja,sakrivanja,petljanja,laziranja dokaza...?
splinter

#2980 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by splinter »

Tomahawk11 wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:
nemoj to wrote:Fazon je što Davor nije nije vjerovao kao da su oni iako ti sve upucuje na to još David pisao statuse ili poruke nekom da se zakacio..

Jasno kao dan bukvalno međutim Davor se utripovao da su tu neki inspektori policije po nalogu Milorada i ostalih i tad je otislo sve u pm..

Oooo Serloče :lol: kolika je dnevnica ?

Vucko placa bolje od burleta to se zna :run: cuj sto sute za neka druga ubistva,pa valjda sto niko nije imao muda da se suprotstavi rezimu....to kome nije jasno nema mu pomoći :oops:
Hoće da ga odstrani, a nema dodira s ovim....hm :mrgreen:
:pisnuo:
dzevad gazibara 1978

#2981 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

HAVANA wrote:

Pa onda im je lako skinuti brigu s vrata.Pohvataju te klosarcice,dokazu djelo i cao.Zasto to ne urade? I kod Memica isto.Cemu skretanja,sakrivanja,petljanja,laziranja dokaza...?
Sace ti Serlok to pojasniti dok dobije nove upute sta i kako :D
Point.

#2983 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Point. »

Dva lika sjebaše temu mahalskom pričom.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2984 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pici »

Image

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2985 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pici »

HAVANA wrote: Pa onda im je lako skinuti brigu s vrata.Pohvataju te klosarcice,dokazu djelo i cao.Zasto to ne urade? I kod Memica isto.Cemu skretanja,sakrivanja,petljanja,laziranja dokaza...?

tornjaci vodje torova po starom feudalnom sistemu, ubijem coeka kolko zlatnika sam duzan da platim... kakav narod takva vlast
nemoj to

#2986 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

Tomahawk11 wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:

Oooo Serloče :lol: kolika je dnevnica ?

Vucko placa bolje od burleta to se zna :run: cuj sto sute za neka druga ubistva,pa valjda sto niko nije imao muda da se suprotstavi rezimu....to kome nije jasno nema mu pomoći :oops:
Hoće da ga odstrani, a nema dodira s ovim....hm :mrgreen:
Šta ti ne bi htio odstraniti nekog ko prosipa šuplje oko tebe?

Šteta što Davoru nije prošlo prosipanje šupljih i ja bi rado vollio vidjeti plamen, al' eto ništa od njega.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2987 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

nemoj to wrote:

Šteta što Davoru nije prošlo prosipanje šupljih i ja bi rado vollio vidjeti plamen, al' eto ništa od njega.
Da je šuplja, ne bi to njemu smetalo.
Da ga ne dodiruje, ogradio bi ga nekom ogradom i prst u uho.
Reakcija govori drugačije.
Milenkov buraz

#2988 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Milenkov buraz »

Tomahawk11 wrote:
nemoj to wrote:

Očito je da ovdje postoji neka veza između počinilaca i vlasti. Iskreno ne vjerujem ni ja da je Dodik naredio ubistvo ali neka indirektna veza postoji i očito da je neko nespretno htio prikriti tragove ubistva kvalifikacijama koje ne stoje. Neko ne želi da kompromitira nekoga, trenutno ne znamo ko koga štiti. Te utopio se sam, te pao sam, te opljačkao, te narkoman...itd. I da jeste narkoman kakve to veze ima, istraga o ubistvu mora biti tačna i korektna a ovdje je ona sve bila samo ne korektna a ispostavilo se ni tačana.
Last edited by Milenkov buraz on 26/12/2018 08:59, edited 2 times in total.
horkesh

#2989 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

Svi koji se informišu samo iz RS-ovskih medija, uključujući i opozicioni BNTV, neće ni znati da se u Sarajevu išta dešavalo - vijest o održanom protesti su urednici patriotski samocenzurisali, kako je i praksa tamo.
julisiz es grant

#2990 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Nadzorna_ploca wrote:Uzasno trolanje teme zadnjih par stranica.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/davor-d ... /181226008

Ovom desnom milicajcu skoro suze na oci. :oops:
Prisjetio se '92 kako je Bošnje ovako sprovodio, pa ga nostalgija spucala.
nemoj to

#2991 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

Tomahawk11 wrote:
nemoj to wrote:

Iznenadio si me razmišljanjem iskreno..

Pa jeboga ti ograđuje ga od prvog momenta cak je u jednom momentu htio da mu bude drugar..
Kad ga je Davor odjebao još više i poceo s baš oštrom pricom u fazonu Dodik je jedan od krivaca što mi je sin ubijen pa ja pitam tebe šta bi ti uradio?

Dodik je kriv za mnogo toga, a sama činjenica koliko burno reaguje u ovom slucaju ti govori da nema nikakvih dodirnih tačaka s bilo cim.
Tacnije vrijeđa mi inteligenciju što spominjem Davidovo ubistvo i Dodika nevjerovatno dokle smo došli..

Ne nisam ja nikakav Dodikov bot samo neko ko je ukljucio lampicu vjerovao ili ne nije Dodik kriv za 10 posto sranja u ovoj državi.
Last edited by nemoj to on 26/12/2018 09:02, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2992 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Milenkov buraz wrote:
Očito je da ovdje postoji neka veza između počinilaca i vlasti. Iskreno ne vjerujem ni ja da je Dodik naredio ubistvo ali neka indirektna veza postoji i očito da je neko nespretno htio prikriti tragove ubistva kvalifikacijama koje ne stoje. Neko ne želi da kompromitira nekoga, trenutno ne znamo ko koga štiti. Te utopio se sam, te pao sam, te opljačkao, te narkoman...itd. I da jeste narkoman kakve to veze ima, istraga o ubistvu mora biti tačna i korektna a ovdje je ona sve bila samo ne korektna a ispostavilo se ni tačana.
Dovoljno je vidjeti kako se Lukač upalio na komentar onog Stanivukovića.
Ko sve ima oraha u džepovima, pitanje je.
Očito je da je više onih kojima su puni džepovi istih, inače se ne bi pravio cirkus od jednog ''nesretnog slučaja''.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2993 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

nemoj to wrote:
Iznenadio si me razmišljanjem iskreno..

Pa jeboga ti ograđuje ga od prvog momenta cak je u jednom momentu htio da mu bude drugar..
Kad ga je Davor odjebao još više i poceo s baš oštrom pricom u fazonu Dodik je jedan od krivaca što mi je sin ubijen pa ja pitam tebe šta bi ti uradio?

Dodik je kriv za mnogo toga, a sama činjenica koliko burno reaguje u ovom slucaju ti govori da nema nikakvih dodirnih tačaka s bilo cim.
Tacnije vrijeđa mi inteligenciju što spominjem Davidovo ubistvo i Dodika nevjerovatno dokle smo došli..

Ne nisam ja nikakav Dodikov bot samo neka ko je ukljucio lampicu vjerovao ili ne nije Dodik kriv za 10 posto sranja u ovoj državi.
Čekaj, pa Mile je za manje psovao i mrškao novinare, političke neistomišljenike, prijetio, a sa Dragičevićem bi da bude jaran?!
Bi, zato što mu ne smije ništa.

Nek ga zakonski goni. Tužba za klevetu. Mile je državnik, nije Don Korleone.
Burna reakcija, bilo čija u vezi sa bilo čim je sve samo ne dokaz da nemaš dodirnih tačaka. Pretjerana reakcija je upravo da se pokrije veza sa problemom. Žena koja vara muža napada istog kad nešto otkrije, pokušava napadom izvršiti odbranu. Lopov i lažac negira da je ukrao ili slagao. Agresiva, napad na stranu koja ga optužuje.

Ne znam da li je i koliko Dodik i njegovi poltroni u sve ovo uključeni.
Ne znaš ni ti da nisu. Tvrdiš to kao da si neki ekspert, kao da si cijelo vrijeme aktivno uključen u istragu.
Uglavnom, činjenica je da je policija, da su organi vlasti pokušali podmetnuti dokaze i iskriviti istragu.

Dodik je jedan od glavnih krivaca za mnogo šta u ovoj državi. U zabludi si ako misliš da nije.
nemoj to

#2994 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

I rekao je da ce tuzit za klevetu to je i pitanje vremena samo..

Naravno da ovu pricu oko Dodika ukinemo u startu Dodik je tek ukljucen u pricu mjesecima kasnije i to ništa direktno nego eto indirektno optuživanje..
Mislim baš ono veze s vezom da se ronhill ime spominje..

Pa da drugar jer ga se boji, al' kad je Davor poceo pretjerivati i krenuo je da direktno da narod nahuška na njega tad je i ronhill skinuo rukavice logika..
SaraFina

#2995 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Tomahawk11 wrote:
Milenkov buraz wrote:
Dovoljno je vidjeti kako se Lukač upalio na komentar onog Stanivukovića.
Ko sve ima oraha u džepovima, pitanje je.
Očito je da je više onih kojima su puni džepovi istih, inače se ne bi pravio cirkus od jednog ''nesretnog slučaja''.

Niko ne tvrdi da je Dodik naredio da se mladić smakne Medjutim, vrlo je bitna i pomalo zabrinjavajuća spoznaja, da Dodik očigledno nije baš toliko veliki BAJA u RS-u.
Lukačevu ostavku ne SMIJE tražiti. Dakle on ga takodjer ima u šahu i ko zna ko još ko stoji iza ubistva.
Sve mi više Dodik izgleda kao neka figura, bez stvarne vlasti i narodni klaun. Koga izbace na narodnim veseljima pod šatorom da zabavlja raju :D

Tužno i žalosno. A još federalni partneri tek? Pa oni očekuju da ih Mile ljuštura bez moći predstavlja na državnom nivou :D

A čovjek lutka na koncu, koja jednog Lukača ne smije isporučiti svijetu zarad propusta u istragi.
Last edited by SaraFina on 26/12/2018 09:20, edited 1 time in total.
Nadzorna_ploca

#2996 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Pa fakat ispade da su ubice ovi sto ih Dragicevic proziva. Kakva je razlika izmedju egzekutora i onog koji ga prikriva? Meni nikakva. Ne znam kako to zakon tretira.

Meni to sve izgleda kao sprega svih koje je otac nabrojao plus svi znaju tudje crne poslove pa se pokrivaju. Ma genocidni kadrovi, ili uzmi pravdu u svoje ruke ili distanciraj se od svega.
SaraFina

#2997 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

nemoj to wrote:I rekao je da ce tuzit za klevetu to je i pitanje vremena samo..

Naravno da ovu pricu oko Dodika ukinemo u startu Dodik je tek ukljucen u pricu mjesecima kasnije i to ništa direktno nego eto indirektno optuživanje..

Pa da drugar jer ga se boji, al' kad je Davor poceo pretjerivati i krenuo je da direktno da narod nahuška na njega tad je i ronhill skinuo rukavice logika..

Ne mora Dodo imati lično dodirnih tačaka, ali ima neko koga se Dodik boji i ko ga drži u ŠAHU. Da nema Lukač i dobar dio Mupa i tužilaštva bi bio smijenjen. Ali Dodik ne smije reagirati.
SaraFina

#2998 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Nadzorna_ploca wrote:Pa fakat ispade da su ubice ovi sto ih Dragicevic proziva. Kakva je razlika izmedju egzekutora i onog koji ga prikriva? Meni nikakva. Ne znam kako to zakon tretira.

Meni to sve izgleda kao sprega svih koje je otac nabrojao plus svi znaju tudje crne poslove pa se pokrivaju. Ma genocidni kadrovi, ili uzmi pravdu u svoje ruke ili distanciraj se od svega.

Pa tu je bilo niz propusta i nelogičnosti prilikom vodjenja istrage slučaja, da jedino budala može pomisliti da istraga bez osnova "traljavo provedena".
nemoj to

#2999 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by nemoj to »

SaraFina wrote:
nemoj to wrote:I rekao je da ce tuzit za klevetu to je i pitanje vremena samo..

Ne mora Dodo imati lično dodirnih tačaka, ali ima neko koga se Dodik boji i ko ga drži u ŠAHU. Da nema Lukač i dobar dio Mupa i tužilaštva bi bio smijenjen. Ali Dodik ne smije reagirati.
Nikakve močne figure nisu iza ovog ubistva, David se zakacio s momcima s " opasnim " momcima u kafani sam napisao na fejsbuku da bi mogao biti ubijen drugu i tako je i bilo..

Sve ovo što pišeš ideš iz krajnosti u krajnost, ja znam da ces nastaviti nazvati me debilom i potpuno vjerovati u to..
Al' budi uvjerena da si u totalnoj zabludi..
Pogledaj teorije zavjere koje kruže i bice to jasno mnogo stvari..
Da li vjeruješ da je momak koji voli marihuanu genije koji je otkrio prevaru od 40 miliona km i zbog toga je ubijen?

Ej pa stvarno?
JThomas

#3000 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

zlo je banalna stvar. u klerofašističkim diktaturama kao što je rs ne treba puno. ne trebaju milioni u igri da se leš pomete pod tepih. sasvim je dovoljno da je tu među tim koji su ga tukli bio neki inspektor, ili neki taj sin od cvijanovićke, nebitno - da se to krene kriti. da se montira nesreća umjesto ubistva. a ne krene sve kako se želi, ne odbleje ovce baš uvijek tačno kako se zamislilo i to je to. i kad krene teško je stati.

dovoljno je sjetiti se prvog čina za javnost. mahsuz republički ministar sa svitom saziva pres konferenciju da javnost obavijesti da je nesreća - nesreća. baš ono uobičajena procedura, još u rs. pa to da se tako radi ne bi ništa radili nego držali presove.
Post Reply