A daaaj ne zajebaji nas.
Ne idem nigdje iz BiH
- jeza u ledja
#2976 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Cekaj, ovaj Radio Sarajevo kaze da ima 26 dana godisnjeg i da moze ako hoce dvije godine da bude odsutan (
), a maloprije prica kako ne zna hoce li moci tetku koji mu je toliko znacio na sahranu moci otici?
A daaaj ne zajebaji nas.
A daaaj ne zajebaji nas.
- Bluemore
#2977 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Lik je prepateticanjeza u ledja wrote:Cekaj, ovaj Radio Sarajevo kaze da ima 26 dana godisnjeg i da moze ako hoce dvije godine da bude odsutan (), a maloprije prica kako ne zna hoce li moci tetku koji mu je toliko znacio na sahranu moci otici?
A daaaj ne zajebaji nas.
I skace sam sebi u stomak cijelo vrijeme
- 512MB
#2978 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Fino si izmislio sve, nista od toga nisam tebi napisao niti ikom na temi... nervira vas jer ne volim kineski bife i nosim kvalitetnu robu, to ti je tolerancija made in balkan. Pa kazi sto se ljudi ne vracaju dole..HAVANA wrote: Ali ja nikada nisam napisao da je lose vani.Od mene to nisi cuo.Ja sam samo spominjao svoj izbor i da mi je bolje ovde.Drvlje i kamenje.Pare volim,volim raditi i petljati se u svasta,bio ovde ili vani.Ali i ja i zena smo zelili da zivimo pored svojih roditelja i prijatelja,u svom.Oca je sahranila,bar je bila tu da pomogne i isprati ga.Imam sestru koja je obolila u ratu jebenom,majku od 82 godine,oca od 82,punicu od 77 moramo brinuti o njima,zelimo to i da smo tu,,mnostvo prijatelja i dragih ljudi,cak i jako puno raje mojih godina koji su se vratili,svi zadovoljni,rade,bore se...Sta je problem? Zasto nam objasnjavate da ovde ne valja,ismijavate,osipate se,sugavi smo,primitivni,ne jedemo japanske kurcice i volimo popit pivu na garazama,nizi smo sloj,zivimo u jadu i cemeru...Ok.Koji ces kurac ovde?Da vam se neko divi il sta? Zadovoljan covjek je neopterecen,nasmijan,vedar,optimistican...Ne djelujete mi tako.Nisi ti ono napisao nego onaj kavasaki sto za 40 milja moze polovnog golfa kupit,nosi jakne od milju eura,mi smo sugavi nizi sloj,on je direktorcic u bosovom odijelu a prvi mu postovi na psihickim problemima bili,i anksioznosti,sto li boze? Al govorim nako uopsteno sto se na dosta tema provlaci...Sto me fudo ne iznervira,il insomnia i mnogi drugi forumasi? Zato jer ne osjetim tu nikakvu zlocu,podjebavanje,uzdizanje,ismijavanje...Svi smo mi nasi.Koliko god pojedini zelili da pobjegnu od toga,ne mogu.U grob ces ko bosanac.
Umalo. Da pomognem onako u skromnim crtama: preko 30 godina vani, iz vrlo dobrostojece banjalucke akademske famElije, dva fakulteta na prestiznom univerzitetu u DE, intelektualno superioran i sexy, po horoskopu lav, njemacka efikasnost a bosansko srce, skroman i humanitarno aktivan, taj sampustopoljina wrote:daj covjece, ne nerviraj se. lik je mlad, pobjegao iz goreg, kladila bih se da je u vrh glave 5 godina vani i jos se cudi svemu.
cekaj bolan da izgusta sve restorane, da napuni ormar bossom i armani, cK gacama, da nabavi i canadian goose i moncler i p.mterine.
- Connaisseur Karlin
#2979 Re: Ne idem nigdje iz BiH
sto si studirao512MB wrote: Umalo. Da pomognem onako u skromnim crtama: preko 30 godina vani, iz vrlo dobrostojece banjalucke akademske famElije, dva fakulteta na prestiznom univerzitetu u DE, intelektualno superioran i sexy, po horoskopu lav, njemacka efikasnost a bosansko srce, skroman i humanitarno aktivan, taj sam
- HAVANA
#2980 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Kad nekog hoce.Nit sam iz banjalucke dobrostojece porodice,mati u posti radila,otac pravnik,nemam 2 fakulteta, al imam devet oziljaka iz vremena kad sam trebao biti na fakultetu.Nit sam sexi,nit superioran,djevica u horoskopu...
Ja cu se ubit.
- TAFKAP
#2981 Re: Ne idem nigdje iz BiH
a uz to i prizemljen... 
- Connaisseur Karlin
#2982 Re: Ne idem nigdje iz BiH
imas srece u ljubavi, imas porodicu, divnu susprugu i djecu, zivog oca i svkrvuHAVANA wrote:Kad nekog hoce.Nit sam iz banjalucke dobrostojece porodice,mati u posti radila,otac pravnik,nemam 2 fakulteta, al imam devet oziljaka iz vremena kad sam trebao biti na fakultetu.Nit sam sexi,nit superioran,djevica u horoskopu...Ja cu se ubit.
svi, istovremeno imamo i nemamo nesto
- 512MB
#2983 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Imam i toConnaisseur Karlin wrote:imas srece u ljubavi, imas porodicu, divnu susprugu i djecu, zivog oca i svkrvuHAVANA wrote:Kad nekog hoce.Nit sam iz banjalucke dobrostojece porodice,mati u posti radila,otac pravnik,nemam 2 fakulteta, al imam devet oziljaka iz vremena kad sam trebao biti na fakultetu.Nit sam sexi,nit superioran,djevica u horoskopu...Ja cu se ubit.
![]()
svi, istovremeno imamo i nemamo nesto
Havana neke stvari uzima previse ka srcu...
- HAVANA
#2984 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Haj dobro necu se ubit. 
- 512MB
#2985 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Informatiku i BizMis HekonomijuConnaisseur Karlin wrote:sto si studirao512MB wrote: Umalo. Da pomognem onako u skromnim crtama: preko 30 godina vani, iz vrlo dobrostojece banjalucke akademske famElije, dva fakulteta na prestiznom univerzitetu u DE, intelektualno superioran i sexy, po horoskopu lav, njemacka efikasnost a bosansko srce, skroman i humanitarno aktivan, taj sam
- Connaisseur Karlin
#2986 Re: Ne idem nigdje iz BiH
super, e pa ti nisi baksuz512MB wrote:Imam i toConnaisseur Karlin wrote:
imas srece u ljubavi, imas porodicu, divnu susprugu i djecu, zivog oca i svkrvu![]()
svi, istovremeno imamo i nemamo nesto![]()
ne diraj mi HAVANU , covjek pokazuje emocije, uh, da hoce tako vecina muskaraca
- HAVANA
#2987 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ma ziv ti i zdrav sto godina bio, al nemoj ono nako.Ruzno ba.Jebo i odijelo i pare.I kavasaki.512MB wrote:Imam i toConnaisseur Karlin wrote:imas srece u ljubavi, imas porodicu, divnu susprugu i djecu, zivog oca i svkrvuHAVANA wrote:Kad nekog hoce.Nit sam iz banjalucke dobrostojece porodice,mati u posti radila,otac pravnik,nemam 2 fakulteta, al imam devet oziljaka iz vremena kad sam trebao biti na fakultetu.Nit sam sexi,nit superioran,djevica u horoskopu...Ja cu se ubit.
![]()
svi, istovremeno imamo i nemamo nesto![]()
- Connaisseur Karlin
#2988 Re: Ne idem nigdje iz BiH
prgamtican izbor512MB wrote:Informatiku i BizMis HekonomijuConnaisseur Karlin wrote:sto si studirao512MB wrote: Umalo. Da pomognem onako u skromnim crtama: preko 30 godina vani, iz vrlo dobrostojece banjalucke akademske famElije, dva fakulteta na prestiznom univerzitetu u DE, intelektualno superioran i sexy, po horoskopu lav, njemacka efikasnost a bosansko srce, skroman i humanitarno aktivan, taj sam
- 512MB
#2989 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Dobar je Havana, al pusti se lahko proJecirat, nevalja mu to 
- 512MB
#2990 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ne volim ni ja, al imao sam posao a trebao fax za to pa se tako odlucio. Kazem ti kirurski precizan svapski state of mindConnaisseur Karlin wrote:prgamtican izbor512MB wrote:Informatiku i BizMis HekonomijuConnaisseur Karlin wrote:sto si studiraone volim nijedno
- Connaisseur Karlin
#2991 Re: Ne idem nigdje iz BiH
ja volim kad se naljuti i tad napise esej512MB wrote:Dobar je Havana, al pusti se lahko proJecirat, nevalja mu to
inace, moram ga pitati , da li je kupio masinu za susenje vesa
- Connaisseur Karlin
#2992 Re: Ne idem nigdje iz BiH
vjerovatno imas afinitet, inace ne bi radio bas nesto sto ne volis512MB wrote:Ne volim ni ja, al imao sam posao a trebao fax za to pa se tako odlucio. Kazem ti kirurski precizan svapski state of mindConnaisseur Karlin wrote:prgamtican izbor512MB wrote: Informatiku i BizMis Hekonomijune volim nijedno
- insomnia78
#2993 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ovaj bolan nema za bibera vi isto djeca
- insomnia78
#2994 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Pade mi na pamet kralj zvizgonja kad je otvorio onu temu kako proslaviti rodjendan. Kae jedan iz zelenih beretki, dvojica iz legije stranaca, dvojica iz ...
Bio bog za ove stvari. Steta sto ga nogirase
Bio bog za ove stvari. Steta sto ga nogirase
- 512MB
#2995 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Nisam bas na cnc masini, al dura se nekako od prvog do prvog..insomnia78 wrote:Ovaj bolan nema za bibera vi isto djeca
- insomnia78
#2996 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Ma jebo masinu. Ja smijem kitu na panj staviti da ti nemas za bibera. A ja jako volim svoju kitu
- pustopoljina
#2997 Re: Ne idem nigdje iz BiH
a hbg onda je do lava512MB wrote:Fino si izmislio sve, nista od toga nisam tebi napisao niti ikom na temi... nervira vas jer ne volim kineski bife i nosim kvalitetnu robu, to ti je tolerancija made in balkan. Pa kazi sto se ljudi ne vracaju dole..HAVANA wrote: Ali ja nikada nisam napisao da je lose vani.Od mene to nisi cuo.Ja sam samo spominjao svoj izbor i da mi je bolje ovde.Drvlje i kamenje.Pare volim,volim raditi i petljati se u svasta,bio ovde ili vani.Ali i ja i zena smo zelili da zivimo pored svojih roditelja i prijatelja,u svom.Oca je sahranila,bar je bila tu da pomogne i isprati ga.Imam sestru koja je obolila u ratu jebenom,majku od 82 godine,oca od 82,punicu od 77 moramo brinuti o njima,zelimo to i da smo tu,,mnostvo prijatelja i dragih ljudi,cak i jako puno raje mojih godina koji su se vratili,svi zadovoljni,rade,bore se...Sta je problem? Zasto nam objasnjavate da ovde ne valja,ismijavate,osipate se,sugavi smo,primitivni,ne jedemo japanske kurcice i volimo popit pivu na garazama,nizi smo sloj,zivimo u jadu i cemeru...Ok.Koji ces kurac ovde?Da vam se neko divi il sta? Zadovoljan covjek je neopterecen,nasmijan,vedar,optimistican...Ne djelujete mi tako.Nisi ti ono napisao nego onaj kavasaki sto za 40 milja moze polovnog golfa kupit,nosi jakne od milju eura,mi smo sugavi nizi sloj,on je direktorcic u bosovom odijelu a prvi mu postovi na psihickim problemima bili,i anksioznosti,sto li boze? Al govorim nako uopsteno sto se na dosta tema provlaci...Sto me fudo ne iznervira,il insomnia i mnogi drugi forumasi? Zato jer ne osjetim tu nikakvu zlocu,podjebavanje,uzdizanje,ismijavanje...Svi smo mi nasi.Koliko god pojedini zelili da pobjegnu od toga,ne mogu.U grob ces ko bosanac.
Umalo. Da pomognem onako u skromnim crtama: preko 30 godina vani, iz vrlo dobrostojece banjalucke akademske famElije, dva fakulteta na prestiznom univerzitetu u DE, intelektualno superioran i sexy, po horoskopu lav, njemacka efikasnost a bosansko srce, skroman i humanitarno aktivan, taj sampustopoljina wrote:daj covjece, ne nerviraj se. lik je mlad, pobjegao iz goreg, kladila bih se da je u vrh glave 5 godina vani i jos se cudi svemu.
cekaj bolan da izgusta sve restorane, da napuni ormar bossom i armani, cK gacama, da nabavi i canadian goose i moncler i p.mterine.
bez ljutnje, zvucis kao snob. oridjinale.
znaju to lavovi i bolje prodati.
cuj, njemacka efikasnost, a bosansko srce
de malo njemackog weltschmerz-a i bosanskog sevdaha radi ravnoteze,
a da ti ne trazis hanumu?!
i madner je svoju ovdje nasao
- 512MB
#2998 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Kako sad da rjesimo tu zagonetkuinsomnia78 wrote:Ma jebo masinu. Ja smijem kitu na panj staviti da ti nemas za bibera. A ja jako volim svoju kitu
- 512MB
#2999 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Vjeruj, dosta mi je jednapustopoljina wrote: a hbg onda je do lava![]()
bez ljutnje, zvucis kao snob. oridjinale.
znaju to lavovi i bolje prodati.
cuj, njemacka efikasnost, a bosansko srce![]()
de malo njemackog weltschmerz-a i bosanskog sevdaha radi ravnoteze,
a da ti ne trazis hanumu?!
i madner je svoju ovdje nasao![]()
![]()
Dakle madner stari internet ratnik
- insomnia78
#3000 Re: Ne idem nigdje iz BiH
Nebitan si ba
Glaj kralja
Glaj kralja
Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemo