Pa dobro...prog321 wrote:Kao da bi Oluja u Hrvatskoj bila uspjesna da nije 5 Korpus vezao sve najbolje cetnicke jedinice u regiji?
Srbi bi mogli brze bjezati da nisu morali okolo
Pa dobro...prog321 wrote:Kao da bi Oluja u Hrvatskoj bila uspjesna da nije 5 Korpus vezao sve najbolje cetnicke jedinice u regiji?
Cuj cvokeSkyLimit wrote:Ono bi nekom dijelilo batine, jesi i ti 170 - 175 cm kao i 90% Bošnjaka KrajišnikaBISCANIN2 wrote:Za ovu rečenicu bi kod nas dobio grdnaE batine, skini taj grb sa avatara, ne sramoti ga. Izgleda da I TI NA BABU vučeš, imao je Babo u svojim redovima iz cijele bosne, i ti si od te fele izgleda. Babo voli pametnjakoviće.Najbolje da vi Krajišnici u globalu niste ratovali nikako nego onako kako jeste, nanijeli ste više štete nego koristi, uglavnom proveli rat ubijajući se međusobno. Barem bi se sačuvalo ljudstvo.
Rezultati su mjerilo.
Kani se onog što ne razumiješ.
Neću komentarisat te više nek tema krene, samo da znaš da pričaš sa rvi 70%, dobrovoljcem.Mi sa Sjevera vam možemo udarati čvoke bez i da se nagnete.
Da nije bilo bosnjaka i bihaca, cirilicne table bi bile na pola hrvatske. Valjda je to jasno, a ne nekakvi nadljudi u HV. Samo budala moze misliti da moze biti protiv dva protivnika na balkanu. Dokazanu u svakom ratuAlfons Kauders wrote:Pa dobro...prog321 wrote:Kao da bi Oluja u Hrvatskoj bila uspjesna da nije 5 Korpus vezao sve najbolje cetnicke jedinice u regiji?
Srbi bi mogli brze bjezati da nisu morali okolo
Kažeš li i njima kad dođeš da su ratovali samo koliko je trebalo i da su sačuvali ljudstvoBISCANIN2 wrote:Ti bi se invalidom tukao, he he he. Pa imam sina od 17 god, 176cm visine ispod 60kg, pa ponekadi dolazim sa njim u tvoj grad, na takmičenje naravno, pa bujrum. A u tvom gradu da pred mnom ponoviš onu rečenicu tvoji sjevernjaci bi takve čvoke palili da ne bi znao jesili pošao ili došao.Ono bi nekom dijelilo batine, jesi i ti 170 - 175 cm kao i 90% Bošnjaka KrajišnikaMi sa Sjevera vam možemo udarati čvoke bez i da se nagnete
Malo tvoj sjevernjački grad više vrijedi od tebe.
Ali nema veze moj zadnji post sa tobom.
Pa kad nas vide, ne treba im govoriti, a dođu a dođemo imi njima, nisu svi ko ti, da im treba crtež.SkyLimit wrote:Kažeš li i njima kad dođeš da su ratovali samo koliko je trebalo i da su sačuvali ljudstvoBISCANIN2 wrote:Ti bi se invalidom tukao, he he he. Pa imam sina od 17 god, 176cm visine ispod 60kg, pa ponekadi dolazim sa njim u tvoj grad, na takmičenje naravno, pa bujrum. A u tvom gradu da pred mnom ponoviš onu rečenicu tvoji sjevernjaci bi takve čvoke palili da ne bi znao jesili pošao ili došao.Ono bi nekom dijelilo batine, jesi i ti 170 - 175 cm kao i 90% Bošnjaka KrajišnikaMi sa Sjevera vam možemo udarati čvoke bez i da se nagnete
Malo tvoj sjevernjački grad više vrijedi od tebe.
Ali nema veze moj zadnji post sa tobom.
Haj malo konkretizuj paradigmuChallenger__ wrote:Ja sam za paradigmu odsustva antagonizacije a vi koji sanjate nestanak onih drugih, što se mene tiče, možete da se jebete do Sudnjeg dana.
Toliko od mene.
_______
Jok, samo cekamo da koMvoji pocnu 'odat.Hafis wrote:Jednom riječju: sve je spremno tip-top, samo čekate da ćetnici navale
Da se srbima poklonimo, a rusima dupe poljubimo, pa ce nas mozda primiti u rusko carstvo kao guberniju... ako se pokrstimo, naravno.stakasa wrote:Haj malo konkretizuj paradigmuChallenger__ wrote:Ja sam za paradigmu odsustva antagonizacije a vi koji sanjate nestanak onih drugih, što se mene tiče, možete da se jebete do Sudnjeg dana.
Toliko od mene.
_______
i da nam se ukaže majkl džekson.seln wrote:Jok, samo cekamo da koMvoji pocnu 'odat.Hafis wrote:Jednom riječju: sve je spremno tip-top, samo čekate da ćetnici navale
Pa i u Sarajevu smo ratovali jedni protiv drugih,naravno puno krace sjetimo se Cace...SkyLimit wrote:Najbolje da vi Krajišnici u globalu niste ratovali nikako nego onako kako jeste, nanijeli ste više štete nego koristi, uglavnom proveli rat ubijajući se međusobno. Barem bi se sačuvalo ljudstvo.BISCANIN2 wrote: E šta misliš ti o četi iz 5 tog i jednoj četi iz 2ili 3korpusa , ili brigadi. Na području 5k zarobljeno je više artiljerije nego sve skupa artiljerije u armiji bih što je bilo.
2k i 3k su ratovali koliko su trebali i ispod svojih mogućnosti sigurno, neka su ako ništa sačuvali su ljudstvo.
Evo do čega je dovelo pretjerano hvaljenje 5. Korpusa i Krajišnika. Još malo pa će početi pričati da su samo oni branili Bosnu. Zaista pretjerano laskanje uništi čovjeka a i vojsku.
Vijetnam, Vijetkong.prog321 wrote:U slucaju bilo kakve marisane radije bi stao rame uz rame sa niskim covjekom nego sa visokim.
Patuljci su jebeni kada dodje stani pani.
A ne smeta ti ono što on reče?MikroBelaj wrote:Pa i u Sarajevu smo ratovali jedni protiv drugih,naravno puno krace sjetimo se Cace...SkyLimit wrote:Najbolje da vi Krajišnici u globalu niste ratovali nikako nego onako kako jeste, nanijeli ste više štete nego koristi, uglavnom proveli rat ubijajući se međusobno. Barem bi se sačuvalo ljudstvo.BISCANIN2 wrote: E šta misliš ti o četi iz 5 tog i jednoj četi iz 2ili 3korpusa , ili brigadi. Na području 5k zarobljeno je više artiljerije nego sve skupa artiljerije u armiji bih što je bilo.
2k i 3k su ratovali koliko su trebali i ispod svojih mogućnosti sigurno, neka su ako ništa sačuvali su ljudstvo.
Evo do čega je dovelo pretjerano hvaljenje 5. Korpusa i Krajišnika. Još malo pa će početi pričati da su samo oni branili Bosnu. Zaista pretjerano laskanje uništi čovjeka a i vojsku.
Sky ,dali je sve ok kod tebe ,nisam navikao da ovako komentarises..?
Sta ne cita.SmokingMan wrote:Ja čitam redovno.Vidal89 wrote:Balkan je okidac za WORLD WAR 3
Jednostavno ima nesto u nama balkancima
P.S
pazite sta pisete ovdje, sve ovo neko cita.![]()
https://i.ytimg.com/vi/IDdfZpuxtiU/hqdefault.jpg
Nije dzaba Mup Rs upo u kliks.Vizionar 1985 wrote:
Sta ne cita.![]()
Izmislili net upravo zbog toga.
Da citaju nase bisere.
Ovo je 100% dokaz da će biti belaja!Lavrov: Ne smije se dopustiti oružani sukob na Balkanu
seln wrote:Da se srbima poklonimo, a rusima dupe poljubimo, pa ce nas mozda primiti u rusko carstvo kao guberniju... ako se pokrstimo, naravno.stakasa wrote:Haj malo konkretizuj paradigmuChallenger__ wrote:Ja sam za paradigmu odsustva antagonizacije a vi koji sanjate nestanak onih drugih, što se mene tiče, možete da se jebete do Sudnjeg dana.
Toliko od mene.
_______
Pa i u Sarajevu smo ratovali jedni protiv drugih,naravno puno krace sjetimo se Cace...SkyLimit wrote:Najbolje da vi Krajišnici u globalu niste ratovali nikako nego onako kako jeste, nanijeli ste više štete nego koristi, uglavnom proveli rat ubijajući se međusobno. Barem bi se sačuvalo ljudstvo.MikroBelaj wrote:[quote="SkyLimi E šta misliš ti o četi iz 5 tog i jednoj četi iz 2ili 3korpusa , ili brigadi. Na području 5k zarobljeno je više artiljerije nego sve skupa artiljerije u armiji bih što je bilo.
Putnik ali stvarno wrote:Ja apeliram da sazimate misli, tko to posle da sumira u guidelines for the new Civil war in B & H
Sto kazu neki istocno od raja
Idemo u rat da se bijete.
Neki cete da poginete
A neki cemo i da se vratimo![]()
Mobilizacioni tim cijenim tezi ovoj drugoj skupini, sve Eroji pretekli iz proslog rata, sto samo govori da u ratu ginu budale, a Eroji ostaju
vecni. Ups
BISCANIN2 wrote: U decembru velika kontra ofanziva četnika, ali povratak autonomije na čelu sa FRENKIJEM, I STANIŠIĆEM i Legijom, Milošević je poslao najbolje u Srba. Ova trojica su sigurno najbolje od najboljeg, Frenki (kobac) je bolji nego sva bosanska četnička komanda sa mladićom i lisicom skupa.Uvode neve metode ratovanja
Sabrali nase IP adrese ,i sad rahat prate bezbjedonosno intersantne subjekte!Vizionar 1985 wrote:Nije dzaba Mup Rs upo u kliks.Vizionar 1985 wrote:
Sta ne cita.![]()
Da citaju nase bisere.
Šta su osnovali? i Koga su vodili?Duka Dizel wrote:BISCANIN2 wrote: U decembru velika kontra ofanziva četnika, ali povratak autonomije na čelu sa FRENKIJEM, I STANIŠIĆEM i Legijom, Milošević je poslao najbolje u Srba. Ova trojica su sigurno najbolje od najboljeg, Frenki (kobac) je bolji nego sva bosanska četnička komanda sa mladićom i lisicom skupa.Uvode neve metode ratovanja![]()
Ko je ovo pisao, taj blage veze nema.
Frenki i Stanišić su operativci DB-a, a ne vojnici.
Kakve oni veze imaju sa umećem i metodama ratovanja?
Ma boli me briga. Ko me spija, uvalim mu ga saMikroBelaj wrote:Sabrali nase IP adrese ,i sad rahat prate bezbjedonosno intersantne subjekte!Vizionar 1985 wrote:Nije dzaba Mup Rs upo u kliks.Vizionar 1985 wrote:
Sta ne cita.![]()
Da citaju nase bisere.