Zahiragić opet jaše

Post Reply
Fudo387

#2976 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
Fudo387 wrote:Evo ga sad problem sto Hare zigu trebe sumnjivog morala u gluha doba u separeu neke Sloge. Pa kad ce ako nece sad?
Mislis moze petkom posle dzume ..odnosno navece po mraku....nevidi se :mrgreen:
Ako je opali zBismiletom, ne pika se kao grijeh. :D
O'zone
Globalni moderator

#2977 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

Osupnut sam Vašom osupnutošću....
nema me tamo

#2978 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Šejla srce ovo su cinjenice koje ja govorim.

To što si ti otišla sad KRIVUDAVIM PUTEM i pocela šerijate i ostalo u pricu ubacivati je nešto 10to.
I pusti te tih upadica debilno i tako to jer tebe niko ne naziva debilkom tako da prestani.
sheilak

#2979 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

O'zone wrote:Osupnut sam Vašom osupnutošću....
ja sam osupnuta da zahiragic fakat ima prave fanove. :D kontala sam da ga raja zajebava generalno, al avaj. :lol:
nema me tamo

#2980 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Fanove?

I de molim te sestro promjeni tu sliku avatara to se direktno kosi s našim vrijednostima.
spreca

#2981 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

Fudo387 wrote:
spreca wrote:
Fudo387 wrote:Evo ga sad problem sto Hare zigu trebe sumnjivog morala u gluha doba u separeu neke Sloge. Pa kad ce ako nece sad?
Mislis moze petkom posle dzume ..odnosno navece po mraku....nevidi se :mrgreen:
Ako je opali zBismiletom, ne pika se kao grijeh. :D
jes...nemora se posle ni kupati...dovoljno je da ga obrise od shtoru :lol: ....ja bi njemu kupio desetak ovaca i u planinu n cist vazduh :mrgreen: :lol:
Fudo387

#2982 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

sheilak wrote:
ja sam osupnuta da zahiragic fakat ima prave fanove. :D kontala sam da ga raja zajebava generalno, al avaj. :lol:
Mo’s ga zajebavat na forumu, haj’ u Slogu u 4 ujutro i probaj. :D
I Respo kaze, dje si buraz, kako ide, daj mu pice...muda se sjeti kad se uloguje na klix. :D
sheilak

#2983 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

nema me tamo wrote:Šejla srce ovo su cinjenice koje ja govorim.

To što si ti otišla sad KRIVUDAVIM PUTEM i pocela šerijate i ostalo u pricu ubacivati je nešto 10to.
I pusti te tih upadica debilno i tako to jer tebe niko ne naziva debilkom tako da prestani.
sta su cinjenice? cinjenica je da se zahiragic deklarira kao uzoran musliman. ti kazes da je ok za uzornog muslimana da guzi koke mimo braka. prije ili nakon dzume, nebitno. a ja onda kazem da se nadam da ce (vama) pseudo-muslimanima zavladati pravi serijat, pa da vidimo koliko je mladi zahiragic uzoriti musliman. jer jase na tom fazonu.

a ako podrzavas nekog toliko oportunisticke dispozicije poput zahiragica, onda ili si debilan ili nemas skrupula poput njega.

ali se nadam da trolas ipak. :* :D
Last edited by sheilak on 28/02/2018 14:44, edited 2 times in total.
spreca

#2984 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

madner wrote:I vi uzimate ozbiljno SDA kadar, kao ima neke principe. 2018. :D
ma zajebo je se...bolje da je otisao u df ili negdje drugo......sad ce mu se SDA raspasti :lol:
O'zone
Globalni moderator

#2985 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

sheilak wrote:
Čovjek/momak/brat/mumin je budući lider ove države. Ko je to odmah prepoznao i uvukao mu se u š..pak toliko da samo nogice vire taj može i da se nada uspjehu u životu :thumbup:
spreca

#2986 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

O'zone wrote:
sheilak wrote:
Čovjek/momak/brat/mumin je budući lider ove države. Ko je to odmah prepoznao i uvukao mu se u š..pak toliko da samo nogice vire taj može i da se nada uspjehu u životu :thumbup:
slazem se ...ali ponekad moraju i zaci...mora i on nekad srat
madner

#2987 Re: Zahiragić opet jaše

Post by madner »

spreca wrote:
madner wrote:I vi uzimate ozbiljno SDA kadar, kao ima neke principe. 2018. :D
ma zajebo je se...bolje da je otisao u df ili negdje drugo......sad ce mu se SDA raspasti :lol:
Ma ovo su Baketovi mladi lavovi, mada je i Kifla i Scepic spadao u tu grupu.
SDA se mozda raspadne, ali on ce biti blizu serpe opet. :D
JThomas

#2988 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

ma tip koji bi bio vanzemaljac da nas vanzemaljci osvoje. još bi tvrdio da je uvijek i bio, samo nije bilo te opcije na popisu...
O'zone
Globalni moderator

#2989 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

spreca wrote: slazem se ...ali ponekad moraju i zaci...mora i on nekad srat
Nema izlaska. Mogu se samo dodatno uvući da naprave prostora da g..o izađe. Ako izađu, udahnu svjež zrak....desi se slučaj Konaković
spreca

#2990 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

znam...ali nevalja kad mora biti ko 13to prase :mrgreen:
nema me tamo

#2991 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

sheilak wrote:

sta su cinjenice? cinjenica je da se zahiragic deklarira kao uzoran musliman. ti kazes da je ok za uzornog muslimana da guzi koke mimo braka. prije ili nakon dzume, nebitno. a ja onda kazem da se nadam da ce (vama) pseudo-muslimanima zavladati pravi serijat, pa da vidimo koliko je mladi zahiragic uzoriti musliman. jer jase na tom fazonu.

a ako podrzavas nekog toliko oportunisticke dispozicije poput zahiragica, onda ili si debilan ili nemas skrupula poput njega.

ali se nadam da trolas ipak. :*
Bez zajebancije nisi svjesna koliki sam protivnik bilo kakvog obožavanja nekih " osoba " na na plavom nebu i koliko su to bajke i price za malu djecu eh kad smo to sklonili s puta da nastavim.

Pa uzoran musliman se može reci šta ja znam ako voliš boga i ostalo ništa ne spominješ mozda na to misli pod uzoran musliman.

I da dodam stvarno da niti u jednom mom postu neces vidjeti direktno da sam podržao i to ono pravo kao da je neki spasioc..
Govorim iskljucivo da između dva zla on je manje samo zbog cinjenice da ako se zarati bio bi tu dok za ove druge znas da ne bi bili tu..
Al' to je vec neko istina debilno razmišljanje s moje strane, a možda i nije jer ja ocekujem da ce ovdje biti sranja u narednih 10 godina pa makar to bili sukobi izvan gradova i pojedinacni.
sheilak

#2992 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

O'zone wrote:
spreca wrote: slazem se ...ali ponekad moraju i zaci...mora i on nekad srat
Nema izlaska. Mogu se samo dodatno uvući da naprave prostora da g..o izađe. Ako izađu, udahnu svjež zrak....desi se slučaj Konaković
Konakovic je jos suhveli. A on se bio toliko uvukao da je na usta izasao. Mozda je do tog.
KIseljak12

#2993 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KIseljak12 »

sheilak wrote:

ali se nadam da trolas ipak. :* :D
U ovome je kljuc. Razne bitne pozicije u SDA zauzimaju ljudi koji glume mu'mine, a ovamo bludnici, pijanice, dileri, reketasi i ostali.

Sanjam dan kada ce iskreni vjernici doci na njihova mjesta i poceti u praksi provoditi ono sto su prethodni samo zagovarali.
nema me tamo

#2994 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Nece ti se to nikad desiti jer ti nemaju muda da dođu na važnu poziciju to ti je ona vrsta vjernika koja kaze da ce im se sve vratiti na drugom svijetu..
Iako su ti na ovom pobili pola familije.
supercali

#2995 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

Fudo387 wrote:
sheilak wrote:
Mo’s ga zajebavat na forumu, haj’ u Slogu u 4 ujutro i probaj. :D
I Respo kaze, dje si buraz, kako ide, daj mu pice...muda se sjeti kad se uloguje na klix. :D
Kazrm karinu
Samo ga ignorisem ako je bilo sta medju nama
Connaisseur Karlin

#2996 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

Da li Zahiragic uvijek ovako vodi debate :D :-) :lol:
Seyfo

#2997 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Čuj biće sukoba u narednih 10 g? To neko ima info iz prve ruke?
Ja očekujem da se uoči svakih izbora napravi predratna atmosfera, da se ljudima utjera strah u kosti, da ovce taj dan zaokruže šta im se kaže. Tog dana oko ponoći, kad se glasovi prebroje toliko da se zna ko ima većinu, malo se šenluči i puca u zrak-e to su mogući sukobi, ako se slavlje otme kontroli. Dan poslije zaokruživanja primirje, kao da ništa nije bilo; političari kad se otrijezne odoše na zasluženi godišnji, ovce se mogu odmoriti od rata do sljedećih izbora.
Eh sad možda ja griješim jer ne znam.
sheilak

#2998 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

nema me tamo wrote:
sheilak wrote:

ali se nadam da trolas ipak. :*
Bez zajebancije nisi svjesna koliki sam protivnik bilo kakvog obožavanja nekih " osoba " na na plavom nebu i koliko su to bajke i price za malu djecu eh kad smo to sklonili s puta da nastavim.

Pa uzoran musliman se može reci šta ja znam ako voliš boga i ostalo ništa ne spominješ mozda na to misli pod uzoran musliman.

I da dodam stvarno da niti u jednom mom postu neces vidjeti direktno da sam podržao i to ono pravo kao da je neki spasioc..
Govorim iskljucivo da između dva zla on je manje samo zbog cinjenice da ako se zarati bio bi tu dok za ove druge znas da ne bi bili tu..
Al' to je vec neko istina debilno razmišljanje s moje strane, a možda i nije jer ja ocekujem da ce ovdje biti sranja u narednih 10 godina pa makar to bili sukobi izvan gradova i pojedinacni.
Da se ne zoves ti slucajno sulejman? (iskreno pitam).

jel ti citas ovo sto pises? :D nadati se nekoj pomoci ili hajru od zahiragica ako sta bude jer ce on ostati tu? :D da radi sta? ja tipujem na to da organizira falange i terorizira grad i zavede neki svoj rezim a lá juznoamericke vojne hunte. jer ako ti nisi svjestan koja kolicina beskrupuloznosti se krije u zahiragicu i da bi, u slucaju izbijanja nekog sranja koje zazivas, on bio itekako sposoban za neke stvari, onda mi se ne doimas dovoljno inteligentnom ili pronicljivom osobom. od kojeg zla je on to manje? pa upravo ljudi poput njega, oportunisti, bez morala, skrupula i generiraju i odrzavaju zlo. oni su mu i srz i logistika.
Fudo387

#2999 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

supercali wrote:Kazrm karinu
Samo ga ignorisem ako je bilo sta medju nama
Pametno.
Nisi lud da bezze dobijes po picki.
seln

#3000 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

nema me tamo wrote:samo zbog cinjenice da ako se zarati bio bi tu dok za ove druge znas da ne bi bili tu..
Jakako, bikoglavi bi prvi izasao na Zuc. :-)
Post Reply