jok eto nisu, bezveze mu psovali dzamijukaranana wrote:pa mislite da su ga isprebijali bas zato sto je musliman?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insaneinthebrain
#2976 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2977 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Orhana smiju, glavonje ne smiju, vrlo jednostavno.
- oldtajmer
#2978 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
neki dan ja na balkonu pusim cigaretu i gledam lolu kako elegantno vozi u kontra smjeru jednosmjernom ulicom,negdje na pola ulice stoji policijsko auto i pokrenu se pa mu preprijecise put,taman kontam eto i neke koristi od njih,kad izadje lola iz auta a dvojica iz policijskog, izgrlise se i izljubise i frajer najnormalnije nastavi u kontra smjeru
a ja budala vazda kruzim oko kilometar
policija u sluzbi gradjana

a ja budala vazda kruzim oko kilometar
policija u sluzbi gradjana
- Freamon Lester
#2979 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gospodin teolog neka sljedeci put parkira na mjesto predvidjeno za parkiranje pa nece imati problema.kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
a klix suti li suti, sto li![]()
http://source.ba/clanak/BiH/409133/Sara ... aktarevica
-
zenit dozic
#2980 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci zbog parkinga se biju ljudi, mislim nekiFreamon Lester wrote:Gospodin teolog neka sljedeci put parkira na mjesto predvidjeno za parkiranje pa nece imati problema.kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
- Freamon Lester
#2981 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Policajac Bahrudin islamofob godine.Jimmy McNulty wrote:Da, sarajevska policija ga pretukla samo zato sto je musliman![]()
Jebo majku u ovoj drzavi vise nista ne moze proci bez pozivanja na nacionalnu i vjersku pripadnost...
- Freamon Lester
#2982 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Taman posla. Vjerovatno je gospodin na vrlo ugladjen nacin uspostavio komunikaciju sa organima pa dobio po labrnji.zenit dozic wrote:Znaci zbog parkinga se biju ljudi, mislim nekiFreamon Lester wrote:Gospodin teolog neka sljedeci put parkira na mjesto predvidjeno za parkiranje pa nece imati problema.kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
- drunken tiger
#2983 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je isto kao što su one u Vogošći "bez razloga" pretukli policajci. Još postili momci. ( Tako pišu po FB a napali policajce kao da se osvete zbog pogibije druga kriminalca.)kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
-
zenit dozic
#2984 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mozes poredit profesora i intelektualca sa obicnim hasisarima.drunken tiger wrote:Ovo je isto kao što su one u Vogošći "bez razloga" pretukli policajci. Još postili momci. ( Tako pišu po FB a napali policajce kao da se osvete zbog pogibije druga kriminalca.)kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
- drunken tiger
#2985 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam siguran da ga nisu bez razloga prebili. Poredim ga po tome što se vadi na religiju kao i ovi klošari. Sve je to ista bagra.zenit dozic wrote:Ne mozes poredit profesora i intelektualca sa obicnim hasisarima.drunken tiger wrote:Ovo je isto kao što su one u Vogošći "bez razloga" pretukli policajci. Još postili momci. ( Tako pišu po FB a napali policajce kao da se osvete zbog pogibije druga kriminalca.)kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
-
L u c i f e r
- uglavnomja
#2987 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zenit dozic wrote:Ne mozes poredit profesora i intelektualca sa obicnim hasisarima.drunken tiger wrote:Ovo je isto kao što su one u Vogošći "bez razloga" pretukli policajci. Još postili momci. ( Tako pišu po FB a napali policajce kao da se osvete zbog pogibije druga kriminalca.)kloniran wrote:izgleda da je postalo opasno biti musliman u sarajevu
i za profesora (cak i sa vjerske ustanove) i intelektualca, i za obicnog hasisara vaze isti zakoni!!!
to bi htio da za profa ne vaze zakoni jer je zaboga sa fina? e, pa ne moze
ako je ovo istina, mada smrdi na patku, neka su
bez razloga nisu sigurno.
-
zenit dozic
#2988 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kazu ovi potparoli milicije pogresno parkiranje.L u c i f e r wrote:motiv?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2989 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prije da je ometanje službenih osoba u vršenju poslova sigurnosti.
-
L u c i f e r
#2990 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma jazenit dozic wrote:Kazu ovi potparoli milicije pogresno parkiranje.L u c i f e r wrote:motiv?
al što bi ga policija nabubala na čistu miru
nema logike
- oldtajmer
#2991 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakvo ba pogresno parkiranje ne budite djeca,pa u c-fazi na trotoaru koji ide uz dzamiju vazda parkirana auta,moras se provlaciti(a parking udaljen bukvalno 2 metra i jos jedna traka iscrtana za parkiranje citavom duzinom),a drot povazdan sjedi preko puta u kucici i ni da mrdne prstomzenit dozic wrote:Kazu ovi potparoli milicije pogresno parkiranje.L u c i f e r wrote:motiv?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2992 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zato što je musliman.L u c i f e r wrote: al što bi ga policija nabubala na čistu miru
-
L u c i f e r
#2993 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
možda u drotovi bili vehabijeJimmy McNulty wrote:Zato što je musliman.L u c i f e r wrote: al što bi ga policija nabubala na čistu miru
međumezhebski konflikt
-
zenit dozic
#2994 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemojte pitat mene nego onog s predhodne strane koji je to reko.oldtajmer wrote:kakvo ba pogresno parkiranje ne budite djeca,pa u c-fazi na trotoaru koji ide uz dzamiju vazda parkirana auta,moras se provlaciti(a parking udaljen bukvalno 2 metra i jos jedna traka iscrtana za parkiranje citavom duzinom),a drot povazdan sjedi preko puta u kucici i ni da mrdne prstomzenit dozic wrote:Kazu ovi potparoli milicije pogresno parkiranje.L u c i f e r wrote:motiv?
- uglavnomja
#2995 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne znam kakva je kucica u pitanju, obicno su te kucice uz vazne objekte i tu sjedi CUVAR tog objekta, kojem u opisu radnog mjesta stoji da ne smije napustiti radno mjesto, da su mu zadaci da pazi ko ulazi, izlazi, priblizava se blabla ... a ni u kojem slucaju ne smije da glumi saobracajca-prasinara.oldtajmer wrote:kakvo ba pogresno parkiranje ne budite djeca,pa u c-fazi na trotoaru koji ide uz dzamiju vazda parkirana auta,moras se provlaciti(a parking udaljen bukvalno 2 metra i jos jedna traka iscrtana za parkiranje citavom duzinom),a drot povazdan sjedi preko puta u kucici i ni da mrdne prstomzenit dozic wrote:Kazu ovi potparoli milicije pogresno parkiranje.L u c i f e r wrote:motiv?
ista uniforma i firma ne znace iste poslov niti ista ovlastenja.
- Tercius
#2996 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hoce li se i ovaj profesor pojaviti na tv-u i pozvat policajce da im halali i da im pomogne u njihovom izljecenju? A u vezi texta,pa poprilicno bi i mogao povjerovati da se desilo nesto od navedenog pa cak i da je zadobio povrede proizasle iz konstruktivnog razgovora punog uzajamnog postovanja, medjutim." Psovali mi ramazan i dzamiju" ta recenica mi bas onako zvuci jeftino i papanski skrojena pa stoga moj konacni odgovor je pod B, suplja i to zesca,a na kraju krajeva kakav si ti profesor kad pored svih knjiga i naucnih radova iza sebe nisi sposoban ishendlat dva prasinara III stepen obrazovanja IV polagali vandredno pa jbt.
- JThomas
#2997 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
klanjali bajram u srijedu.L u c i f e r wrote: možda u drotovi bili vehabije
međumezhebski konflikt
- radiša
#2998 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i meni su te psovke sumnjive,da se desilo u er-esu mozda bi i povjerovao ali ovako,nikako...
- oldtajmer
#2999 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ne mora napustiti,ali moze obavijestiti svoje kolege,jbg ipak mislim da im je u opisu radnog mjesta da bar to urade ako neko krsi zakon a ne da zazmire na sve touglavnomja wrote: ne znam kakva je kucica u pitanju, obicno su te kucice uz vazne objekte i tu sjedi CUVAR tog objekta, kojem u opisu radnog mjesta stoji da ne smije napustiti radno mjesto, da su mu zadaci da pazi ko ulazi, izlazi, priblizava se blabla ... a ni u kojem slucaju ne smije da glumi saobracajca-prasinara.
ista uniforma i firma ne znace iste poslov niti ista ovlastenja.
- jao_situacije
#3000 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jesu našli koga će istući ima 60 godina i 50 kila
što nisu nafatali nekog kockoglavog u x6 koji se trkao tu noć pa ga namlatili
kurko.
lako je ćafiru bahrudinu glumiti mangupa doktoru nauka, a i on se glupira platiš cvaju i vozdra
policija se pravi opasna na čovjeku koji nije podigao ništa teže od enciklopedije u životu
jadna i smiješna policija, a vala ni profa nije baš pametan za jednog doktora nauka
što nisu nafatali nekog kockoglavog u x6 koji se trkao tu noć pa ga namlatili
kurko.
lako je ćafiru bahrudinu glumiti mangupa doktoru nauka, a i on se glupira platiš cvaju i vozdra
policija se pravi opasna na čovjeku koji nije podigao ništa teže od enciklopedije u životu
jadna i smiješna policija, a vala ni profa nije baš pametan za jednog doktora nauka