Niemand wrote:Nego, ne znam jel vam smeta svabskial eto, nek se nadje na temi, mozda se nekom svidi kao meni.
Glas mi se pravo svidja i tesko mi spojiti glas sa likom ovog momka.
![]()
very sesi glas imho
a mlađahno lice
Moderator: _BataZiv_0809
Niemand wrote:Nego, ne znam jel vam smeta svabskial eto, nek se nadje na temi, mozda se nekom svidi kao meni.
![]()
ne prepireHardcoreMX wrote:Bloo wrote: Niko se ne prepire, već ti čovjek fino napisa, napiši što te oduševljava ta određena pjesmanarodnjačka
i onda uđemo u diskusiju o kvalitetu
A gornji navodinasmija me jarane pravo
ne spominji BSB, probudit ćeš onu aždahu što je otišla spavatdale cooper wrote:Sve je ovo krenulo od one prepirke oko muzičke vrijednosti East 17.
Dobra je ba Niemand...mala raja.Bloo wrote:ne spominji BSB, probudit ćeš onu aždahu što je otišla spavatdale cooper wrote:Sve je ovo krenulo od one prepirke oko muzičke vrijednosti East 17.
blo jaraneOmmadawn wrote:kme
pukla davno jesamHardcoreMX wrote:blo jaraneOmmadawn wrote:kmeti si puko ko metla..sta te boli briga sta ko slusa..ako ti ne svidja, ne slusaj, ne gledaj itd. i razguli..isamaraj se, popij mlijeko i krpe...
Zamišljam sebe kako sjedim u nekom malom restoranu, jedem steak, medium ispečen, pečeni mladi krompir i sos od čokolade sa timjanom i ispijam crveno portugalsko vino a ovaj bend udara na metar, dva od mene.Niemand wrote:Nego, ne znam jel vam smeta svabskial eto, nek se nadje na temi, mozda se nekom svidi kao meni.
![]()
Kuperu dejludale cooper wrote:Dobra je ba Niemand...mala raja.Bloo wrote:
ne spominji BSB, probudit ćeš onu aždahu što je otišla spavat

Ma neeee, mislim mala raja naspram nas matorih na ovoj temi.Niemand wrote:Kuperu dejludale cooper wrote:Dobra je ba Niemand...mala raja.Bloo wrote:
ne spominji BSB, probudit ćeš onu aždahu što je otišla spavatnisam mala raja (osim po visini), registrovala se na forum ima haman 4 godine, ostarila i ja.
![]()
A ti blo, ja ti fino uljepsam vece s tim sesi glasom, a ti meni tako, azdaha.![]()
Tesko je procjeniti jel ti se svidja il ne, s obzirom na medium steak.Ommadawn wrote: Zamišljam sebe kako sjedim u nekom malom restoranu, jedem steak, medium ispečen, pečeni mladi krompir i sos od čokolade sa timjanom i ispijam crveno portugalsko vino a ovaj bend udara na metar, dva od mene.
pa nije ti, nego ovaj troll down..jedino ako ne zelis da nisiBloo wrote: pukla davno jesam![]()
a sad svegati chill![]()
stavi neku muziku i nakav vaz napiši o tome i idemo dalje
E jeste i matori..dale cooper wrote:
Ma neeee, mislim mala raja naspram nas matorih na ovoj temi.
Ma malkice.Niemand wrote:E jeste i matori..dale cooper wrote:
Ma neeee, mislim mala raja naspram nas matorih na ovoj temi.Ne zezaj.
Haha, na prvu opis zvuci ko da je leklerk.dale cooper wrote:Jebote, ljudi mu uljudno odgovore, on ih provocira, vrijeđa i još im govori da su trolovi.![]()
Ma Leclerc zna biti iritantan, ali lik nikad ne vrijeđa. Ovaj ispoljava onu tipičnu jalijašku agresivnost. Pretjeruje brate.Niemand wrote:Haha, na prvu opis zvuci ko da je leklerk.dale cooper wrote:Jebote, ljudi mu uljudno odgovore, on ih provocira, vrijeđa i još im govori da su trolovi.![]()
![]()
Ja se slazem s omadavnom da treba napisati sta mu je posebno u tim pjesmama, odnosno, da krene pricati s drugima o tom, mozda bi i sam shvatio da se tu nema sta ni reci pretjerano, al mozda on ima, ko ce znati.dale cooper wrote:
Ma Leclerc zna biti iritantan, ali lik nikad ne vrijeđa. Ovaj ispoljava onu tipičnu jalijašku agresivnost. Pretjeruje brate.
Niemand wrote: Ovo su ozbiljne stvari, uozbiljite se malo, ne mozete odma reci-nema tu price. Ima. A i meni nece biti dosadno.

Po mom ukusu, definitivnoNiemand wrote:Tesko je procjeniti jel ti se svidja il ne, s obzirom na medium steak.Ommadawn wrote: Zamišljam sebe kako sjedim u nekom malom restoranu, jedem steak, medium ispečen, pečeni mladi krompir i sos od čokolade sa timjanom i ispijam crveno portugalsko vino a ovaj bend udara na metar, dva od mene.![]()
Salu na stranu, ako se nekom svidi, drago mi je, i ja sam ovdje pronasla mLogo finih stvari.
Bloo wrote:Niemand wrote: Ovo su ozbiljne stvari, uozbiljite se malo, ne mozete odma reci-nema tu price. Ima. A i meni nece biti dosadno.