Zaitsev wrote:Evo, ja ne znam da li ćemo ući u depopulaciju. Pitanje isto tebi. Da li ćemo ući i zašto hoćemo ili nećemo?
Ti si druže ograničen k'o balkon. Ne znam da li bi shvatio da sam napisao: "Sve dok za relevantnog naučnika i njegovo mišljenje smatraš nekog ko pripada ISCKONu..." Svakome govoriš da ne gleda širu sliku i ne shvata kontekst, a jedini ti ovdje govoriš: "Daj citiraj me gdje sam ja rekao tako i tako i gdje sam stavio zarez, tačku ili upitnik." Mani se tog spina, tog trolanja... Ja ti ne pokušavam dokazati da si u krivu, nego da nisi normalan, da si egocentričan i presebičan. Pa jebote, ti čak i "30 ljudi" shvataš BANALNO I BUKVALNO. "Citat decidno citat..."
Niko Dozeru na ovom forumu, a ni na dunjaluku ne zna šta znači "Analiza na neku temu" niti značenje riječi "konkretno" , "argumentovano". Samo ti o bože bogova svih...
Ti si tvrdio da su teorija, ja sam samo rekao da su to mišljenja. I da to nikad neće biti isto, kontaš? Gledaj samo kako ti na mojih 6 riječi uvrtiš sebi nešto u glavu i zakomplikuješ do pizde materne. Čuj "hoces reci da su ta misljenja jednih naucnika nekog ranga manje relevantna od misljenja drugih naucnika istog ranga?"
NE DOZERU, NE RAZMIŠLJAM O TOME. KAŽEM SAMO DA JE TEORIJA JEDNO, MIŠLJENJE DRUGO !
Jarane...ti si ovdje pao k'o padobranac kojem se nije otvorio padobran, i odmah poceo lupetati nemilice. I, naravno, vrijedjati. Vidis....ja da sam napisao nesto ovakvo kao ti u ovoj zadnjoj recenici, do sada bi me bar 50 njih napalo i trazili bi da budem "hirurski precizan" o tome da li mislim na naucnu teoriju ili "samo" teoriju. Ali, vidis kako su se svi na to oglusili i usutili kao kakve kurvice. Logicno, sviras qrcu k'o i oni, pa se po automatizmu razumijete.
Na to pitanje na koje ne znas odgovor ja sam odavno odgovorio. Da ti se padobran otvorio i da si imao vremena da nesto i procitas, to bi znao.
Ovako, ostaje ti samo da se drzis tog kaveza za avionski transport pudlica, i povremeno lanes 'nako, reda radi.
Maxxtro wrote:
Ne. Vidi sad kad ti kazem nesto sto ce te pravo zadeverat. U ovoj "zvanicnoj statistici" koju navodis, pretpostavimo da se ta predvidjanja obistine, i da se vidljivi trend nastavi. Dakle, po svemu sudeci, uz jedno veliko "AKO", jednoga dana ce nastupiti depopulacija. Eto ti odgovora na primjer. Ali pazi sad ovo: TO OPET NE DOKAZUJE TVOJU TVRDNJU! Meni je zaista zao, pokusavao sam bezbroj puta, ali ti si jednostavno preglup za matematiku, da ne kontas kako se dokazuje jedna tvrdnja. Ovo cak nije ni matematika, ovo su osnovi logike, koje ti nekim slucajem nikada nisi savladao. Mislim, ti iznosis jednu generalnu (matematicko-logicku) tvrdnju i onda poturas ovdje par primjera kako bi dokazao tu tvrdnju. Ja zaista ne znam kako da uspjesno kontriram ogromnoj kolicini nekompetentnosti i operisanosti od logike koje ovdje ispoljavas. Mislim, morao sam objasnjavati neke prilicno trivijalne stvari ljudima i prije, ali NIKADA nisam naletio na nekoga poput tebe.
Ja cu se zadeverati oko ovoga? Da li si ti, moj "genijalni matematicaru", normalan? Pa ovo tvoje je sad vec toliko jadno i bijedno da ne znam da li da ista kazem na to....
Prvo, cemu navodnici na zvanicnim statistikama i prdvidjanjima? Nadam se samo da mi neces reci da sam ih izmislio.... A dostupne na sve strane. Samo proberi koji izvor je tebi locno najrelevantniji....
Pa, covjece.., da li si ti uopste svjestan da ja cijelo vrijeme pitanje i postavljam ovako kako si ti sada, kao, formulisao svoju...ne znam ni ja sta.... Ja cijelo vrijeme i govorim AKO se trend nastavi, a ti sad, kao veliki genijalni mag, prevrces to moje pitanje i uzimas ga kao da ga ti sad postavljas
Ako sam ja preglup za matematiku, onda ne znam za sta si ti pametan osim matematike... A cak ni tu tvoju matematicku " pamet" nismo imali prilike vidjeti na djelu....
Sta kazes....to ne dokazuje moju "teoriju" ? To ne dokazuje ono sto sam od starta govorio, a to je da kontinuirano smanjenje stope nataliteta neminovno vodi depopulaciji? BUHAHAHAHAHA!
Sreca pa upravo nisi sam sebe demantovao
De, svega ti, jos jednom mi docaraj kako se dokazuje neka tvrdnja. Ili, samo kopiraj taj neki svoj raniji post u kojem ti licno demistifikujes taj cijeli proces..
Evo, ovo ti je odlican primjer - ja davno rekao jedno, a ti i ostali se upinjali da "dokazete" da to nije tacno, da bi na kraju ti sam potvrdio ono sto sam ja rekao na samom pocetku
Jasno, kao i svaki ego manijak, i ovdje si to nekako pokusao prikazati kao moju glupost, ali, na tvoju zalost, moje rijeci stoje na prethodnim stranicama, pa bujrum. Uvjeri se ko je ovdje glup i kome je trbalo ovoliko vremena da skonta nesto tako prosto i logicno.
Vidis kako je drug Arzulah to isto odmah skontao, koristeci samo najprostiju logiku.
-------
A s obzirom da sam vam do sada tolerisao bukvalno stotine uvreda, ovaj put ste svi zajedno presli granicu u svom nadobudnom onanisanju i silovanju zdravog razuma, a vrijedjanja vam vise necu tolerisati ni u jednoj jedinoj rijeci.
Kada budete spremni, i naravno sposobni za stvarnu debatu o necemu, a koja ce biti civilizovana i na bazi realnih argumenata i razmjena misljenja, javite se slobodno.
Do tada, mozda se malo ohladite u Banovicima