BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

mirza_15

#2976 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Nego ja trenutno imam 1GB i cijelu pretplatu da trosim ili prenem u sljedeci mjesec. Imam i 1.000 minuta u grupi uz minimalnu uspostavu poziva. Sve to za 15 KM. Ima li neko da nudi bolje?

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Maharadza

#2977 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

mirza_15 wrote:Nego ja trenutno imam 1GB i cijelu pretplatu da trosim ili prenem u sljedeci mjesec. Imam i 1.000 minuta u grupi uz minimalnu uspostavu poziva. Sve to za 15 KM. Ima li neko da nudi bolje?

Daj link za taj paket...ako smiješ naravno! :izet:
mehohem

#2978 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mehohem »

mirza_15 wrote:Nego ja trenutno imam 1GB i cijelu pretplatu da trosim ili prenem u sljedeci mjesec. Imam i 1.000 minuta u grupi uz minimalnu uspostavu poziva. Sve to za 15 KM. Ima li neko da nudi bolje?

Mogu li i ja to dobiti ?
Ili to ide samo preko stele ?
mirza_15

#2979 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Maharadza wrote:

Moj mini 15 u mojatv moj izbor kombinaciji.

Mislim ja to pitam posto ja to koristim pa da vidim ima li bolje

Last edited by mirza_15 on 05/09/2016 17:57, edited 1 time in total.
channel10

#2980 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

Maharadza wrote:

Misliš ako ima :)
Maharadza

#2981 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

mirza_15 wrote:
Maharadza wrote:

Offtopic, imal' šta drugo što isključivo ima veze sa naslovom? :oops:

I kako možeš reći da je "samo" 15KM kada uz to moraš plaćati i mojatv paket? Znaš da ima neko sa TM, LoL paketom?
kloniran

#2982 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

mirza_15 wrote:
Maharadza wrote:

Mislim ja to pitam posto ja to koristim pa da vidim ima li bolje

slaba ti matematika :wink:
mirza_15

#2983 Re: RE: Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Maharadza wrote:
mirza_15 wrote:
Maharadza wrote: Daj link za taj paket...ako smiješ naravno! :izet:

Nije oftopic. Ja to imam i koristim. Meni moj operater to daje. Daj kakvu bolju pretplatu da predjem.

mirza_15

#2984 Re: RE: Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Maharadza wrote:
mirza_15 wrote:
Maharadza wrote: Daj link za taj paket...ako smiješ naravno! :izet:

I kako možeš reći da je "samo" 15KM kada uz to moraš plaćati i mojatv paket? Znaš da ima neko sa TM, LoL paketom?
Pa ja mojatv koristim svakako. Nije mi dodatni trosak. Kontas? Ja to imam i koristim. Moze li mi neko dati bolje za te pare?

P.S. ovo sve ima i bez mojatv samo nije 1 GB nego 500 MB mobilnog interneta uz cak neko minimalno smanjenje pretplate.

Lopov-eliminator

#2985 Re: RE: Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Lopov-eliminator »

mirza_15 wrote:
Maharadza wrote:[quote="mirza_15"[quote="Maharadza"

Daj link za taj paket...ako smiješ naravno! :izet:[/quote

Sent from my mobile phone using Tapatalk[/quote

Nije oftopic. Ja to imam i koristim. Meni moj operater to daje. Daj kakvu bolju pretplatu da predjem.

Jeste offtopic, jer je to dodatak unutar onog paketa koji izbjegavas spomenuti dok te neko ne prozove.

Da, ti to imas i koristis prije svega zato sto si prisiljen to imati i koristiti. Tebi prije svega to daje tvoj POSLODAVAC, kojeg moras imati kao svog operatera, htio ti to ili ne. Tebi neko moze dati kakvu god hoce pretplatu ali od toga nema nista dokle god ista nije na BH Telecomu, jer ti ne smijes promijeniti operatera i da hoces.

Ako vec nemas pritiske na poslu kao tvrdis, onda nema ni potrebe da se ovako igras svedskog stola s obicnim narodom koji ovo cita.
mehohem

#2986 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mehohem »

mirza_15 wrote:Nego ja trenutno imam 1GB i cijelu pretplatu da trosim ili prenem u sljedeci mjesec. Imam i 1.000 minuta u grupi uz minimalnu uspostavu poziva. Sve to za 15 KM.
Ovo je izgleda laž.
Koliko vidim za 15 KM bhtelecom ovo neda.
mirza_15

#2987 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

[emoji38] laz. Jos jedna u nizu. [emoji38]

Za ostale. Ljudi ja to koristim. Mojatv sam koristio i prije. Dakle, ja IMAM te uslove. Mogu li od nekoga dobiti bolje? To ja zbog sebe pitam posto ovo gore sto je ovaj lik naveo nije tacno i ja mogu uzeti bilo kojeg operatera bez ikakvih posljedica.

mirza_15

#2988 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

mehohem wrote:
mirza_15 wrote:Nego ja trenutno imam 1GB i cijelu pretplatu da trosim ili prenem u sljedeci mjesec. Imam i 1.000 minuta u grupi uz minimalnu uspostavu poziva. Sve to za 15 KM.
Ovo je izgleda laž.
Korisnicima koji imaju mojatv (ja imam) daje. Mozes li mi dati link na bolju ponudu (za mene) od ove? Ja se samo za sebe raspitujem. Vjerujem da ostali imaju svoje racunice, ali cini mi se da bih ja mini 15 uzeo i da nemam mojatv kad pogledam ponudu konkurencije na pretplati u tom cjenovnom rangu.

mehohem

#2989 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mehohem »

Ne radi svako u bhtelekomu da moze toliko para trosit na pisljivih 75 minuta razgovora.

Halo daje za dzaba 43200 minuta prema cijeloj mrezi (grupa sa neogranicenim brojem korisnika) uz minimalnu uspostavu poziva.
mehohem

#2990 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mehohem »

mirza_15 wrote:
mehohem wrote:
Ovo je izgleda laž.
Korisnicima koji imaju mojatv (ja imam) daje.
Jel ti to se rugas nama koji nemamo para da platimo sve to :?
mirza_15

#2991 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

mehohem wrote:Ne radi svako u bhtelekomu da moze toliko para trosit na pisljivih 75 minuta razgovora.

Halo daje za dzaba 43200 minuta prema cijeloj mrezi (grupa sa neogranicenim brojem korisnika) uz minimalnu uspostavu poziva.
1. Meni odgovara pretplata.
2. Nemam nikoga ko koristi hallo.

mirza_15

#2992 Re: RE: Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

mehohem wrote:
mirza_15 wrote:
mehohem wrote: Ovo je izgleda laž.
Otkud ti to? Samo pisem sta ja trenutno imam, pa da vidim mogu li kod nekog dobiti bolje.

Maharadza

#2993 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

mehohem wrote:
mirza_15 wrote:
mehohem wrote: Ovo je izgleda laž.
Ruga se on odavno svakome ko ima imalo razuma i pameti u glavi, ali očito ne konta da time samo još više šteti ionako lošem ugledu svoga poslodavca! Nadam se iskreno da ovu anti-reklamu čita njegov šef! :evil:
mirza_15

#2994 Re: RE: Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Maharadza wrote:
mehohem wrote:
mirza_15 wrote: Korisnicima koji imaju mojatv (ja imam) daje.
Ruga se on odavno svakome ko ima imalo razuma i pameti u glavi, samo očito ne konta da time samo još više šteti ionako lošem ugledu svoga poslodavca! Nadam se iskreno da ovu anti-reklamu čita njegov šef! :evil:
Sta kazes, treba posebno placati minute na moj M paketima? Nema nista u pretplati? [emoji38]

Maharadza

#2995 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

Ok priznajem grešku ali po kojoj tarifi skida sa pretplate kada zovem npr drugu mrežu? Čitaj deračina! :oops:
mehohem

#2996 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mehohem »

Meni nije jasno kako administracija ovo mirno gleda.
Bolesnik se ruga svima i namjerno kvari i zabacava temu besmislenim stvarima.
mirza_15

#2997 Re: RE: Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Maharadza wrote:Ok priznajem grešku ali po kojoj tarifi skida sa pretplate kada zovem npr drugu mrežu? Čitaj deračina! :oops:
Po istoj po kojoj skida i kada zoves bh telecom. Vec neko vrijeme je izjednaceno. I najbrojevi mogu iz bilo koje mreze.

hakazvaka

#2998 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by hakazvaka »

mirza_15 wrote:A neko je neopisivo dosadan i peglativan pri cemu lupa gluposti i nije vrijedan ozbiljne rasprave jer to samo gubljenje vremena. To sto ti smatras argumentima je gomila sranja. Haj sad zivio!

@mirza_15 iskljucenje 15 dana, vrijedjanje... haj ohladi malo na ovoj temi, skontali smo da je telekom najjaci, uredu je
avaks

#2999 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Ma ja kako god okrenem Super15 mi dođe isplativiji od Mini15...

100 minuta / 75 minuta (računam okvirno prema svima) doduše ako ubaciš prema najbroju ima neke uštede
100 sms / 0 sms (zlu ne trebalo, da ne zoveš nekoga zbog 5 sekundi "razgovora")
200MB / 500MB (ovdje ih BHT šije i nadam se da će ovo popraviti na najjeftinijem paketu)

Ali ako bih potpisao ugovor na 2godine (nešto se još lomim :lol: ) ovaj Super15 bi me koštao 14KM i taman ove 3KM da dokupim 1GB neta (ali o5 stavili 5 dana trajanje što je minus) :mrgreen:

Još ću malo mozgati da li da pređem na Haloo samo zbog interneta ili da uzmem Super25 uz ugovor na 24mjeseca pa da sam rahat i sa minutama i internetom :-) (mada mi realno ne treba toliko poziva a megabajta fali :lol: ). Nikako da se uklopim u pretplate :mrgreen:
Maharadza

#3000 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

Čini se da su megabajti danas važniji većini od minuta/poruka! :mrgreen:
Post Reply