Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bezVolana wrote:ja imam 2 nevine jaranice, jedna 27 druga 28.
postoji milion cudnih i cudnovatih zivotnih prica. ali lakse je generalizovati i osudjivati, sve gledati po sebi i ne uzeti u obzir da smo razliciti. svi.
Nikad nije "sve isto" ali u principu gornje stoji. Vecina onih sa tridesetak godina koje znam su izhebale sve redom trazeci nivo a sad bi polako da tik tak nadju "ozbilnju vezu". Kako da ne
Za jednu sam slusao prije nekih 5 godina kako trazi "nekog sa pozicijom" ali to tad se "zabavlja". 5 godina kasnije, sa 30+ godina jos uvijek trazi
sa druge strane, ako neki 'normalan' sex zivot zapocne u 19, i recimo da se neko do 30te nije skrasio, koji se broj partnera uopce podrazumijeva pod ok? uzimajuci u obzir da godina ima 365 dana, jel
bezVolana wrote:ja imam 2 nevine jaranice, jedna 27 druga 28.
postoji milion cudnih i cudnovatih zivotnih prica. ali lakse je generalizovati i osudjivati, sve gledati po sebi i ne uzeti u obzir da smo razliciti. svi.
Nikad nije "sve isto" ali u principu gornje stoji. Vecina onih sa tridesetak godina koje znam su izhebale sve redom trazeci nivo a sad bi polako da tik tak nadju "ozbilnju vezu". Kako da ne
Za jednu sam slusao prije nekih 5 godina kako trazi "nekog sa pozicijom" ali to tad se "zabavlja". 5 godina kasnije, sa 30+ godina jos uvijek trazi
ima svega, dijelim misljenje. veca je vjerovatnoca da je imala vise partnera nego da je nevina u 30toj. realno.
ali ima svakakvih prica i razloga. a mi smo skloni odmah reci svoje savrsenoTacno misljenje o necemu, pa ja bas uzivam u navodjenju primjera koje licno poznajem a koji su u totalnoj suprotnosti sa nekim uobicajenim situVacijama
sa druge strane, ako neki 'normalan' sex zivot zapocne u 19, i recimo da se neko do 30te nije skrasio, koji se broj partnera uopce podrazumijeva pod ok? uzimajuci u obzir da godina ima 365 dana, jel
po meni se i odgovor na to pitanje svodi na splet okolnosti, prica, razloga itd. tj nemam ga
naravno i tu imaju neke granice besmisla i pretjerivanja i tako to
Nije tu ni bitan sam "broj". Vise taj hebivjetar lifestyle... Telefon u ruke i dopodne noktici, kafice, parfemi... Navece razne kafane i selfiji... Cisto da se pokaze da moze. Sto vise toga, veca si riba i mogucnost da legne neki direktor. Koji te onda voda po bijelom svijetu. Do tad je sve prelijepo, predivno i fantasticno. Ako se nesto pohebe ili ne, to je samo sitan detalj. Obicno je to uslov da se moze raditi ono na pocetku...
Jedna od bitnih činjenica koja se često zanemaruje je da jedan broj cura
fura dugi niz godina fuck budy-je. Dakle, bave se tjelesnim,a ne mentalnim
i emocionalnim odnosima, a onda dođu godine i mogu reći samo: "Halal ćufte."
Walther wrote:
Nije tu ni bitan sam "broj". Vise taj hebivjetar lifestyle... Telefon u ruke i dopodne noktici, kafice, parfemi... Navece razne kafane i selfiji... Cisto da se pokaze da moze. Sto vise toga, veca si riba i mogucnost da legne neki direktor. Koji te onda voda po bijelom svijetu. Do tad je sve prelijepo, predivno i fantasticno. Ako se nesto pohebe ili ne, to je samo sitan detalj. Obicno je to uslov da se moze raditi ono na pocetku...
aj agri. nije u broju fazon.
mada da se razumijemo, ne bih se ni ja bunila na nekog direktora. da malo odmorim i da me voda i trosim platu kao svoj dzeparac, ljepota
Walther wrote:
aj agri. nije u broju fazon.
mada da se razumijemo, ne bih se ni ja bunila na nekog direktora. da malo odmorim i da me voda i trosim platu kao svoj dzeparac, ljepota
Sve to stoji.... ali moras racunati i da direktor obicno nece imati razumijevanja za tvoje zelje ili misljenje Za tvoju poziciju uvijek biti drugih (mladjih i spremnijih). Jos ako direktor zna da si tu zbog "dzeparaca"... aj
Dobro mozemo odbit vjerske obaveze. Mozda ide na dzumu, pa bajrami. Eto onako reda radi odbijemo sezdesetak dana. Ili recimo ako ide na mise, pa nekakva suzdrzavanja 45-50 dana. U svakom slucaju ne gine vam 300+ dana krhacine
A da ne pricam ako su direktori energicni, cvrsti i nalozeni ko konji dok trce za kobilom, ne gine vam ni zaljevanje lica i cica bijelim "vanilin preljevom", te kojekakvih grubih igrica hihihi.
Stani mladosti, stani, stani
da te trosim na tenane
stani mladosti, stani, stani
da te trosim na tenane
tek dolaze bolji dani
nek blistaju moje grane
stano mladosti stani, staniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jednom davno živio je jedan mladić po imenu Mujo. Zaljubio se u prekrasnu
djevojku Fatu i nakon nekog vremena je upitao: - Fato, bona, o'š se udat za mene?
Fata ga pogleda prezrivo i odgovori: - Jok!
I tako je Mujo živio sretno do kraja života, išao je u ribolov, na nogomet s rajom,
pio pivo i rakiju i vraćao se kući kad god je poželio ....
Last edited by Dozer on 07/10/2015 13:39, edited 1 time in total.