TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- insomnia78
#2976 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
- luckylaka
#2977 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bogam Katarina ti ko da nista ne kontas.Zato sto dedo iz Zvornika strahuje i zato sto ima tipova kao ovaj Nerdin krivci su srbija ,jna,cetnici,arkanovci i ostali zlotvori koji BiH dovedose u ovakvo stanje.Cuj kriv Nerdin sto dedo ne cuje ezan kao da ga je i do danas slusao mirno.KatarinaKosaca wrote:Kao prvo Bakira nisam glasala ja, nego ti i takvi koji plaču nad nekim zgradama u kojima sjedi Bakirova familija i poslušnici, nas siromaše i na grbači nam jašu i povrh svega smiju. Dalje, i de nije Bakira, i da smo mi jednonacionalna zemlja, opet bi bio jednak pritisak jer je histerija antiterorizma globalni fenomen. Još dalje, nije mi žao zgrade u kojoj sjede uhljupi koji potkradaju svoje građane i ne daju im jednaku šansu, ali mi jeste žao dede iz Zvornika koji u svojoj kući danas ne čuje ezan i drhti po noći hoće li neka pijanica doći da mnu puca u kuću i ukućane. E, to je napravio ovaj Nerdin. Sasvim neovisno o policajcu. Samo posmatrano šta je napravio svojim sunarodnjacima.Drinski wrote:Ja. I kako one pravdas a ovog tipa ne pravdas? A tu pricu o poklonu pricaj nekom drugom, ako Bakir ne zna da igra ne treba ici u kolo.
- Freamon Lester
#2978 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Mosad, CIA, gusteri koji se pretvaraju u ljude i slicno. Vec poznata materija sa ovog foruma...insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
- relativno84
#2979 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Opet isplivali Šćepini dobrovoljci

-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#2980 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
http://www.index.hr/sport/clanak/dvije- ... 75400.aspx
http://croportal.ba/vijesti/bih/13028-t ... ocesuiran-
U principu sve mi se vise cini da ubojica heroj a ubijeni samoubojica
http://croportal.ba/vijesti/bih/13028-t ... ocesuiran-
U principu sve mi se vise cini da ubojica heroj a ubijeni samoubojica
Last edited by emillio estevez on 29/04/2015 18:37, edited 2 times in total.
- jao_situacije
#2981 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
plus ono u februaru je imalo elemente protiv države i društva i uništavanja simbola državeDrinski wrote:I moja paralela sa februarom je samo pokusaj ukazivanja na duple arsine, to nije terorizam jer su ljudi bili gladni a ovo je terorizam iz xy razloga.
a u zvorniku je ciljano išao da ubije čovjeka koji je ratni zločinac, a šta je radio i kako je postupao u "miru" taj zločinac sa značkom, znaju samo oni koji žive u zvorniku
-
Drinski
#2982 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ma znas sta, to je hrpa sto klipana sto zaludjelih likova koji smatraju da se terorom moze zamijeniti 200-300 godina nerada i neucenja (to je dobro primjetio i jedan nas bivsi politicar).insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
- luckylaka
#2983 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ako imas informaciju vise proslijedi je na pravo mjesto.Cuj pitanje vremena kada ce se to dogoditi.Pa nije se dogodilo 20 god.i sada samo sto nije.insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
-
155_mm
#2984 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
prije bi se reklo da ima zelju nego informaciju.luckylaka wrote:Ako imas informaciju vise proslijedi je na pravo mjesto.Cuj pitanje vremena kada ce se to dogoditi.Pa nije se dogodilo 20 god.i sada samo sto nije.insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
- Mister Yes
#2985 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Nisu oni samo palili zgrade već su bacali i kamenje na policajce i ozljedili desetine policajaca. Neki kamen je mogao i usmrtiti nekog policajca.Drinski wrote:A kako je Kato tebi zao onih sto su palili zgrade i njih razumijes a ovog tipa ne razumijes? Kada ces poceti misliti svojom glavom?
- jao_situacije
#2986 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
samo viči adaaaanooooorelativno84 wrote:Opet isplivali Šćepini dobrovoljci![]()
-
Drinski
#2987 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Od mene toliko. Ako sam koga uvrijedio, zao mi je. Odoh sta raditi.
-
Ripicipi
#2988 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kad si dijasporac kao ti, onda ti Bugojno, Vitez i A. ambasada nisu bitni.luckylaka wrote:Ako imas informaciju vise proslijedi je na pravo mjesto.Cuj pitanje vremena kada ce se to dogoditi.Pa nije se dogodilo 20 god.i sada samo sto nije.insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
Nama koji zivimo u ovoj zemlji su itekako bitni.
- lijek-za-sve
#2989 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ma nije mi cudo kad dodju lepi i co. pa to izvale al ono 
- luckylaka
#2990 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Jebo te tek sad skonta da su ovo vrlo opasni postovi .155_mm wrote:prije bi se reklo da ima zelju nego informaciju.luckylaka wrote:Ako imas informaciju vise proslijedi je na pravo mjesto.Cuj pitanje vremena kada ce se to dogoditi.Pa nije se dogodilo 20 god.i sada samo sto nije.insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
- luckylaka
#2991 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Sta lupas bezze,kakve veze ima dijaspora sto neko napise da je samo pitanje vremena kada ce se dogoditi napad na neku dzamije.Ripicipi wrote:Kad si dijasporac kao ti, onda ti Bugojno, Vitez i A. ambasada nisu bitni.luckylaka wrote:Ako imas informaciju vise proslijedi je na pravo mjesto.Cuj pitanje vremena kada ce se to dogoditi.Pa nije se dogodilo 20 god.i sada samo sto nije.insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
Nama koji zivimo u ovoj zemlji su itekako bitni.
- jao_situacije
#2992 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
dovoljno je pogledati ovog papka iz šćepinog tabora koji kaže da su ga tukli satimaMister Yes wrote:Nisu oni samo palili zgrade već su bacali i kamenje na policajce i ozljedili desetine policajaca. Neki kamen je mogao i usmrtiti nekog policajca.Drinski wrote:A kako je Kato tebi zao onih sto su palili zgrade i njih razumijes a ovog tipa ne razumijes? Kada ces poceti misliti svojom glavom?
i pogledati ovog čovjeka

- House
#2993 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
ma jok,nismo Pakistan jbt
- relativno84
#2994 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Popularna disciplina budi antimuslimanski orijentisan bices prihvacen kao gradjanin svijeta, razumi patnju muslimana e jbga sto se petljas s njima isti si ko i onilijek-za-sve wrote:ma nije mi cudo kad dodju lepi i co. pa to izvale al ono
-
Ripicipi
#2995 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Znaci nece na dzamiju, a policijske stanice, soping centri i a. ambasada je ok.luckylaka wrote: Sta lupas bezze,kakve veze ima dijaspora sto neko napise da je samo pitanje vremena kada ce se dogoditi napad na neku dzamije.
Kako imate kratko pamcenje...
Sve do jednom, a i onda cete naci neko opravdanje, cia, mosad, dodik itd.
Last edited by Ripicipi on 29/04/2015 18:45, edited 1 time in total.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#2996 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
relativno84 wrote:Popularna disciplina budi antimuslimanski orijentisan bices prihvacen kao gradjanin svijeta, razumi patnju muslimana e jbga sto se petljas s njima isti si ko i onilijek-za-sve wrote:ma nije mi cudo kad dodju lepi i co. pa to izvale al ono
Napokon nesto iskreno
- House
#2997 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
boga pitaj koliko ovaj forum krije "maskiranih" četnika
valja upratiti sve profile
- insomnia78
#2998 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kako se nije dogodilo, sta je sa napadom na PS Bugojno?luckylaka wrote:Ako imas informaciju vise proslijedi je na pravo mjesto.Cuj pitanje vremena kada ce se to dogoditi.Pa nije se dogodilo 20 god.i sada samo sto nije.insomnia78 wrote:Nista, vidjecemo koja cete opravdanja imati kad vam jedno "dijete" gruhne u dzamiji a samo je pitanje vremena kad ce se to dogoditi
Mozes misliti sta bi ona kolicina eksploziva ucinila na mjestu sa vise ljudi
Mi smo do sada imali vise srece nego pameti pa smo prosli sa tako "malo" zrtava
Svakom ko malo tvori oci je jasno da je samo pitanje trenutka
Svi uslovi su tu
Nepravda
Siromastvo
Neobrazovanost
Radikalizacija dijela stanovnistva
Vehabijska propaganda
Apatija
Neko cudno popustanje toj ideologiji jer eto oni su nasi a ovi imaju cetnike i ustase
Par stotina "nasih" koji vec ratuju u Siriji od kojih se dio vratio a dio ce tek da se vrati
Dostupnost oruzja i eksploziva
Sve to cini jedan opasno eksplozivan miks koji samo sto nije puk'o
A kad pukne puknuce po nama
Last edited by insomnia78 on 29/04/2015 18:53, edited 1 time in total.
- hrle1976
#2999 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
KatarinaKosaca wrote:Oš ti u Dansku kod zviza?hrle1976 wrote:Koliko vas moli Boga svaki dan samo nebil' se zapucalo opet, samo da se nekako docepati Njemacke, al' istinski, koliko?
U SveCkoj bi potrazio plavusu, jer zena farba se u crno
Last edited by hrle1976 on 29/04/2015 18:50, edited 1 time in total.
- reis1
#3000 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ovo ostalo ok.Ripicipi wrote:Znaci nece na dzamiju, a cetnicke policijske stanice, soping centri i a. ambasada je ok.luckylaka wrote: Sta lupas bezze,kakve veze ima dijaspora sto neko napise da je samo pitanje vremena kada ce se dogoditi napad na neku dzamije.![]()
Kako imate kratko pamcenje...
Sve do jednom, a i onda cete naci neko opravdanje, cia, mosad, dodik itd.
Nadam se da ce vehabije srokati i nekog cetnickog guzonju u onim autima s rotacijama. Skok iz shumarka s RPGijem, dobro djelo, povratak u shumarak... a u BiH shumaraka koliko hoces...