Irak

Post Reply
Chagalj

#2976 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Chagalj »

Lincoln-Burrows wrote:Pa jeli ovo moguće!

Džihadisti skupine Islamska država (IS) naredili su spolno sakaćenje svih žena u Iraku u dobi od 11 do 46 godina.
Vijest o obrezivanju djevojcica u islamskoj drzavi je lazna
http://vijestiummeta.com/vijest-o-obrez ... -je-lazna/
Dr_dre

#2977 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Dr_dre »

Pa jeli ovo moguće!

Džihadisti skupine Islamska država (IS) naredili su spolno sakaćenje svih žena u Iraku u dobi od 11 do 46 godina.
Naravno da nije moguce,slicna prica kao sa sex djihadom a ko iole poznaje dzihadiste zna da je ova i slicne pricne obicna prdimahovina i jeftina sitska propaganda.
Ovo nebi malo djete povjerovalo a kamoli odrastao insan.
zmaj_od_kalesije

#2978 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by zmaj_od_kalesije »

pa šta je ovo Bože mili!? kakvi su ovo primitivci? je li ovo islam koji nam propovijedaju vehabije?! pa s kozom!!!!!!!!!!

pa sad mi je jasno da su pripadnici tog pokreta seksualni paćenici!

daleko im kuća bila!!!!!!!!!!!!!!!!
Chagalj

#2979 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Chagalj »

zrakomlat wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Srušili Džamiju poslanika Junusa, a.s.

Koji monstrum moraš biti da to uradiš... Jebote, da je ćumez star toliko vrijedilo bi ga čuvati, a kamoli džamiju
"Islamska država" koja ruši džamije. Ne kontam na osnovu čega ovi mamlazi imaju navijača među BH muslimanima. Pa ako je iko proživio rušenje džamija, gradova, protjerivanja, masovnih egzekucija, to je većinski narod u BiH. Kad bi ovdje ponovo izbilo neko sra*e (ne ponovilo se), imam osjećaj da bi ovi formirali neke svoje postrojbe Al-ovo, El-ono, i borili se protiv ljudi s kojim djele religiju.
da ste imalo upuceni u islam shvatili bi zasto se to rusi, nerusi se dzamija kao dzamija nego se rusi to sto se cini najveci grijeh prema bogu, a to je sirk, jer se ljudi mole tim "svecima!" u kaburovima i to je sa islamske strane neprihvatljivo.

mada ne podrzavam ove IS zato sto dosta toga nije uredu sa islamom, a to sto se ruse turbeta nema nista protiv i treba da se porusi sirk.
Chagalj

#2980 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Chagalj »

zmaj_od_kalesije wrote:pa šta je ovo Bože mili!? kakvi su ovo primitivci? je li ovo islam koji nam propovijedaju vehabije?! pa s kozom!!!!!!!!!!

samo bosnjo moze nasjesti na gluposti, kao prvi to sto neko radi perverzije, ko to tebi garantuje da je musliman??? mozda uopste nema veze sa islamom a neko ti prilijepi nekakav video i ti u to povjerujes, ko eto vehabija sexa kozu :-)

islam je cist od ovakvih perverzija, ali isto tako kaze dobro provjerite informacije prije nego povjerujes u to.
basar

#2981 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by basar »

Chagalj wrote:
zmaj_od_kalesije wrote:pa šta je ovo Bože mili!? kakvi su ovo primitivci? je li ovo islam koji nam propovijedaju vehabije?! pa s kozom!!!!!!!!!!

samo bosnjo moze nasjesti na gluposti, kao prvi to sto neko radi perverzije, ko to tebi garantuje da je musliman??? mozda uopste nema veze sa islamom a neko ti prilijepi nekakav video i ti u to povjerujes, ko eto vehabija sexa kozu :-)

islam je cist od ovakvih perverzija, ali isto tako kaze dobro provjerite informacije prije nego povjerujes u to.
Da li "glupi" Bošnjo može povjerovati u ovu "laž".

Je li i ovaj nije musliman? (po vašoj definiciji islama i muslimana)

zmaj_od_kalesije

#2982 Re: ISIS zauzeo Mosul

islam je cist od ovakvih perverzija, ali isto tako kaze dobro provjerite informacije prije nego povjerujes u to.[/quote]

tvoje riječi su dokaz protiv tebe i tome kako bošnjo može nasjesti na gluposti iz Saudije
Dr_dre

#2983 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Dr_dre »

Hay ba basare otvori temu sitsko potvaranje ehlu suneta pa tamo trolaj.
Vehabije ovo,vehabije ono,mi siti smo najbolji muslimani za bosance,mi dozvoljavamo sve,nema zabrana nikakvih,moze i blud a moze i u dupe,samo prvo malo chokoladice...

http://www.youtube.com/watch?v=M5endmmPmoE
zrakomlat

#2984 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by zrakomlat »

Chagalj wrote:
zrakomlat wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Srušili Džamiju poslanika Junusa, a.s.

Koji monstrum moraš biti da to uradiš... Jebote, da je ćumez star toliko vrijedilo bi ga čuvati, a kamoli džamiju
"Islamska država" koja ruši džamije. Ne kontam na osnovu čega ovi mamlazi imaju navijača među BH muslimanima. Pa ako je iko proživio rušenje džamija, gradova, protjerivanja, masovnih egzekucija, to je većinski narod u BiH. Kad bi ovdje ponovo izbilo neko sra*e (ne ponovilo se), imam osjećaj da bi ovi formirali neke svoje postrojbe Al-ovo, El-ono, i borili se protiv ljudi s kojim djele religiju.
da ste imalo upuceni u islam shvatili bi zasto se to rusi, nerusi se dzamija kao dzamija nego se rusi to sto se cini najveci grijeh prema bogu, a to je sirk, jer se ljudi mole tim "svecima!" u kaburovima i to je sa islamske strane neprihvatljivo.

mada ne podrzavam ove IS zato sto dosta toga nije uredu sa islamom, a to sto se ruse turbeta nema nista protiv i treba da se porusi sirk.
Upućen sam ja u Islam, mada nisam u običaje u tom području. E sad, kako god, NEMA OPRAVDANJA za rušenje džamije, crkve, niti bilo koje građevine stare 500 ili više godina. To je klasični primitivizam, barbarizam kao rušenje Starog mosta, paljenje Vjećnice itd. I na kraju, ne mislim da ljudi trebaju kažnjavati nevjernike.
basar

#2985 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by basar »

Dr_dre wrote:Hay ba basare otvori temu sitsko potvaranje ehlu suneta pa tamo trolaj.
Vehabije ovo,vehabije ono,mi siti smo najbolji muslimani za bosance,mi dozvoljavamo sve,nema zabrana nikakvih,moze i blud a moze i u dupe,samo prvo malo chokoladice...

http://www.youtube.com/watch?v=M5endmmPmoE

Izvolite:

Dr_dre

#2986 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Dr_dre »

I kad neko kaze kako mozes mrziti sijje vise od cionista,
kako da ne mrzim kad su sto puta podliji i pokvareniji,fuj ya sekte
basar

#2987 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by basar »

Dr_dre wrote:I kad neko kaze kako mozes mrziti sijje vise od cionista,
ISTINU SI REKAO!
KAO I TVOJA BRAĆA NA OVOM VIDEU:

Lincoln-Burrows

#2988 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Lincoln-Burrows »

Ovi članovi ISIS-a koji dolaze iz drugih država su mi posebno gadljivi,
on je došao raditi gadosti lokalnom stanovništvu a kuća mu je daleko
i nitko njegovu kuću ni ženu ne dira. Dovoljan mi je podatak da je od
dolaska ISIS-a u Mosul tamo ostalo svega 20 kršćana a prije dolaska ih
je bilo 150.000. Ja ne vidim razlog zašto ovdje neki forumaši podržavaju
ove spodobe.
Dr_dre

#2989 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Dr_dre »

Naravno da sam rekao istinu,bolji je zidov od vas podmuklih sijetina 100 puta.
offtopicis temu momacki,reko sam ti da otvoris novu i da ovdje bezveze ne trolas

Tu jeftinu sitsku propagandnu na klipovima ne mozes djeci prodati koja znaju vise arapskog jezika od tebe 100 puta.
zmaj_od_kalesije

#2990 Re: ISIS zauzeo Mosul

EDUKUJTE SE LJUDI O ZABLUPLJENOSTI I MRŽNJI VEHABIJA:

http://www.youtube.com/watch?v=SN9ktT3WrQ4
Chagalj

#2991 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Chagalj »

Lincoln-Burrows wrote:Ovi članovi ISIS-a koji dolaze iz drugih država su mi posebno gadljivi,
on je došao raditi gadosti lokalnom stanovništvu a kuća mu je daleko
i nitko njegovu kuću ni ženu ne dira. Dovoljan mi je podatak da je od
dolaska ISIS-a u Mosul tamo ostalo svega 20 kršćana a prije dolaska ih
je bilo 150.000. Ja ne vidim razlog zašto ovdje neki forumaši podržavaju
ove spodobe.
neznam tacno koliko ima krscana sad u mosulu, ali ako je istina da protjeruju krscane eh to je zbog takvi stvari ja ne podrzavam jer se to kosi sa islamom, poslanik je licno dozvolio da krscani i zidovi mogu zivjeti u islamskoj drzavi ako placaju porez KAO STO GA I MUSLIMANI PLACAJU DRZAVI. to je to. a sad protjerivati narod to se totalno kosi sa islamom, i zbog takvih stvari ih ja nepodrzavam.
Dr_dre

#2992 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Dr_dre »

EDUKUJTE SE LJUDI O ZABLUPLJENOSTI I MRŽNJI VEHABIJA:
Hajde klonu nauci se pisati,fora ono se jadno ibreti sta rade sa kozama,ono cudom se cudi,kao fino djete a ono doslo po zadatku da pljuje po vehabijama.
Kad ste vec mudonje recite onda kakva vam je vjera,sta mislite o majci vjernika i najodabranijim ashabima,sta mislite o nasem Kur anu,koje hadiske zbirke koristite.Ah pa ja,mozete sve slagati jer je laz odnosno tukija tj pretvaranje osnova vase vjere.
Kikibombona

#2993 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Kikibombona »

Chagalj wrote:

Jel po serijatu odsjecati ljudima glave?

Sta mislis o 'ljudima' koji to rade?

Da li to znaci da krscani i muslimani imaju legitimno pravo porusiti jedni drugima bogomolje jer je to 'sirk'? Imaju li pravo isto uraditi budisti? Imaju li pravo sve bogomolje porusiti ateisti?

Ako mogu 'muslimani' rusiti kulturna dobra drugim, da li i ti drugi mogu muslimanima?

Ti koji drugima odredju pravila dobrog i loseg su najveci neprijatelji muslimana. Ako to ne kontas, nema ti pomoci.
Point.

#2994 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Point. »

Ne mogu da vjerujem da na forumu ima pacenika koji simpatisu bradate budaletine iz IS, pa vi ste vece budale od njih. Sramota.
oriental

#2995 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by oriental »

Neredovna terapija u psihijatrijskim institucijama od normalnog čovjeka stvori sljedbenika ovih anticivilizacijskih i antiislamskih, prije svega antiislamskih, luđaka. Ne preskakati terapiju, a-a.
Darkstorm

#2996 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Darkstorm »

Zanimljiva tema.Kad ovako citas ova prozivanja medju vama, pomislis uh jebote ovdje sve placenik do placenika, a ustvari ono sve pacenik do pacenika. :lol: :lol: :lol: Nego jedan post mi bjese interesantan...
pismo-nosa wrote:iračka vojska ubija i muči ISIS-ove vojnike koje uhvati, dakle irački vojnici i šiitske milicije su toliko monstruozni da ih ni on ne želi ovdje postaviti ovdje.. i onda je pitam, zašto neki osuđuju ISIS-ove zločine nad iračkim vojnicima, a ti isti onda slavljenički i euforično ushićeni od sreće pozitivno govor eo zločinima i monstruoznostima iračke vojske ? i onda fino pitam, gdje je razlika ?

Evo reci cu ti ja gdje je razlika.Razlika je u tome sto ti isti, jadni ISIS-ovi "vojnici" napravise masakr nad civilima, ne pitajuci ko je ko i sta je ko.Bas su nevini, ljubi ih majka :roll: E sad s druge strane imas budale ISIS-ovog kalibra, ali oni ipak ne diraju civile, vec ISIS-ove "vojnike" koji su sami svojim djelima prizvali ovakvu kaznu.I nek im bude ovako.

Jesi li sad shvatio razliku ?
Rampage

#2997 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Rampage »

Eto isto k'o da mi ne znamo koga cionističe sluge najviše mrze, nek' si nam TI rek'o:)
salik79

#2998 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by salik79 »

Rampage wrote:
Eto isto k'o da mi ne znamo koga cionističe sluge najviše mrze, nek' si nam TI rek'o:)

:D :thumbup:
Darkstorm

#2999 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Darkstorm »

Rampage wrote:

Takvih imas na obje strane, u jednakom kvantitetu, samo u razlicitom pakovanju. ;-)
Post Reply