Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova Makedonija kad hoće i kad je sloga u ekipi svakog u ovoj grupi bi uzela sa 10-15 razlike (osim nas naravno )...
Prve 2 utakmice su im sudije sjebale igru i samopouzdanje, i umjesto 2 pobjede oni su imali 2 krađe i 2 poraza na tabeli. Srbiju digli kako sam i očekivao, a onda smo mi odigrali kako znamo i ubili im svu volju...
Pomiriti se da su nam šanse jedno 2% da prođemo dalje (a čak i ako bi prošli ne prenosimo ništa kao da je Makedonija danas pobijedila, tako da će i kasnije biti teže), a ako se šta uradi - uradi...
Moramo dobiti vise od 10 razlike. Jer cemo imati sve 3 repke omjer 3-2, a izjednaceni smo u medjusobnim. Latvija bolja od nas, mi od litvanije i litvanija od latvije, tako da se gleda koš razlika.
zar je tako tesko shvatiti kos-razliku ??? mi imamo -7, litvanija +16 haha, latvija +15, srbija +12
kada bi mi i CG pobijedili svi bismo imali 3:2, pa SKONTAJTE kojom razlikom moramo dobiti
24, da bismo bili bolji u odnosu na litvaniju, 23 u odnosu na latviju, 19 u odnosu na srbiju, ... itd
Last edited by Ninoz on 09/09/2013 16:15, edited 2 times in total.
Mislim da nam ovakva situacija psihicki vise odgovara nego obicna pobjeda, a Litvancima je svejedno hoce li izgubiti s 1 ili 11 razlike, ako ce vec izgubiti.
Ninoz wrote:zar je tako tesko shvatiti kos-razliku ??? mi imamo -7, litvanija +16 haha, latvija +15, srbija +12
kada bi mi pobijedili svi bismo imali 3:2, pa SKONTAJTE kojom razlikom moramo dobiti
24, da bismo bili bolji u odnosu na litvaniju, 23 u odnosu na latviju, 19 u odnosu na srbiju, ... itd
Kako majke ti? Pa ako nabijes 10 razlike protiv litvaije automatski si njima nabio 10 manje. Pobjeda od 10 razlike daje nama +10 a njima minus 10.
Znači pobjeda od 12 razlike, mi bi imali +5 a oni +4.
Last edited by Unitedforever on 09/09/2013 16:16, edited 1 time in total.
Optimista uvijek, ali ovo nekako psihički može loše djelovati na igrače.
Ja zadovoljan sa 2 pobjede, dobili smo ekipe iz regiona, i može se reći da smo 3 ekipa iz regije (nakon Srbije i Slovenije).
Vraćati se sada na Latviju je suludo. Realno, ako ne možemo dobiti sa +10, onda bi volio da Litvance bar dobijemo, neka Latvijci imaju neku prednost u daljem takmičenju.
Ninoz wrote:zar je tako tesko shvatiti kos-razliku ??? mi imamo -7, litvanija +16 haha, latvija +15, srbija +12
kada bi mi i CG pobijedili svi bismo imali 3:2, pa SKONTAJTE kojom razlikom moramo dobiti
zlajapravaraja wrote:Mislim da nam ovakva situacija psihicki vise odgovara nego obicna pobjeda, a Litvancima je svejedno hoce li izgubiti s 1 ili 11 razlike, ako ce vec izgubiti.
litvanci idu vani ako ih mi pobijedimo(naveo sam kojom razlikom) i ako srbija dobije
Sjecam se tekme Bosne u Skenderiji u ULEB kupu protiv Albe kad je bila potrebna pobjeda od +15... jos gubili na poluvremenu 5-6 razlike... onda u drugom ludilo uz ogromnu podrsku s tribina... veceras ako bude puna dvorana nasih navijaca (a red bi bio da se to desi) sve je moguce
KPNCTNJAH wrote:Sjecam se tekme Bosne u Skenderiji u ULEB kupu protiv Albe kad je bila potrebna pobjeda od +15... jos gubili na poluvremenu 5-6 razlike... onda u drugom ludilo uz ogromnu podrsku s tribina... veceras ako bude puna dvorana nasih navijaca (a red bi bio da se to desi) sve je moguce
Tebi očito jeste teško shvatiti.
Čuj mi na -7, Litvanija na +16 znači 23 razlike moramo uzeti..
KPNCTNJAH wrote:Sjecam se tekme Bosne u Skenderiji u ULEB kupu protiv Albe kad je bila potrebna pobjeda od +15... jos gubili na poluvremenu 5-6 razlike... onda u drugom ludilo uz ogromnu podrsku s tribina... veceras ako bude puna dvorana nasih navijaca (a red bi bio da se to desi) sve je moguce
BAVCIC od vrh table trciu dao
Jel ti to hoćeš reći da je Bavčić čovjek za velike utakmice ?