Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:ja cu umrijet a necu dozivjet da se mi ne raspadnemo totalno nakon uspjeha i vrha. samo jednom da mi je to vidjeti. jebote, pa ne mogu vjerovati. povijest i iskustvo im nicemu ne sluzi.
To je to, neka zavrsi ova sezona pa kako god bilo. Volio bih vidjeti Kloppa na klupi Barce (nada umire zadnja) i napokon, napokon neku pametnu investiciju u odbrani. Atletico veceras pokazao kako se bori i potpuno zasluzeno prosao dalje.
Vrijeme prolazi, dugo je i trajalo. Polako, bilo je i puuuuuuuuuuno gorih situacija, samo sto je lako naviknuti se na dobro. Sad je odgovor u rukama uprave. Izgurali su referendum, a sad da vidimo kako ce rijesiti sportski i institucionalni dio. Zavisi od kazne.
Klopp? Nije lud da dolazi u Barcelonu. Idealno mjesto za izgubiti ugled. Recept mora biti oproban, gonic robova kome nije problem zamjeriti se nekoj vedeti ili ostaviti na klupu glavnu zvijezdu. Dakle. sad na prvu, Luis Enrique ili Valverde. Ostale ce dribalati
Vrijeme je idealno za Van Gaala,
I malo skautinga i onda riskiranja sa igracima iz B tima.
I eto, makar nekakva vizija ovog sportskog dijela masinerije.
Cak i pod cijenu da slijedeca sezona bude ustimavajuca...
Treba platiti istu.
Pazi, ja mogu da razumijem strah od promjene i specijalno kada trebas zamijeniti najbolju ekipu u istoriji kluba. Tesko prijatelju i za najtvrdje likove.
Trebalo je udariti u zid. Prosle godine su se pokrili ligom i povredom Messija. Ove godine niko neece popusiti istu pricu. Uprava se igra ovo ljeto. Ja mislim da zovu Blattera da ih kazni To je jedina izvlakusa koja im ostaje. Vidi, kada se zavrsava ovakav ciklus ne zalis zbog rezultata. Jedino sto zelis je da se nastavi isti proces. Vadi mlade iz La Masie i kupuj malo i dobro. Naravno da neces uvijek izvuci Messija Xavija ili iniestu ali ako ne pruzis sansu nista od toga. Neka se gubi i ne osvaja ako cemo gledati Rafinhu, Deulofeua, Bartru, Montoyo, Halilovica,Suareza... Gubi i radi, jednom ce naletiti open jedna generacija
skenderija04 wrote:Pazi, ja mogu da razumijem strah od promjene i specijalno kada trebas zamijeniti najbolju ekipu u istoriji kluba. Tesko prijatelju i za najtvrdje likove.
Trebalo je udariti u zid. Prosle godine su se pokrili ligom i povredom Messija. Ove godine niko neece popusiti istu pricu. Uprava se igra ovo ljeto. Ja mislim da zovu Blattera da ih kazni To je jedina izvlakusa koja im ostaje. Vidi, kada se zavrsava ovakav ciklus ne zalis zbog rezultata. Jedino sto zelis je da se nastavi isti proces. Vadi mlade iz La Masie i kupuj malo i dobro. Naravno da neces uvijek izvuci Messija Xavija ili iniestu ali ako ne pruzis sansu nista od toga. Neka se gubi i ne osvaja ako cemo gledati Rafinhu, Deulofeua, Bartru, Montoyo, Halilovica,Suareza... Gubi i radi, jednom ce naletiti open jedna generacija
Ma zezam se. Ali krivo mi je malo što navijači smatraju da bi svi problemi bili riješeni ako bi se potrošile ogromne pare na nove igrače. U ovom kontekstu sam spomenuo i Neymara, ali hajde treba mu dati malo vremena kao što bi morali i svakom novom igraču koji dođe... nebitno koliko je plaćen.
Najvažnije u ovom svemu je da se dovede trener koji zna šta radi i koji može izvući maksimum iz igrača. Ako vidiš Zubija, reci mu da dovede Brendana Rodgersa. To je moj prijedlog .
6,8 km...ne razumijem lika nikako... ako misli da će sačuvati noge za SP šetajući po terenu zaebo se pošteno
zadužio je klub mnogo, ali ovo je neprihvatljivo
Argentini je plafon 1/4 finala, ili polufinale ako ih pomazi žrijeb
p206 wrote:6,8 km...ne razumijem lika nikako... ako misli da će sačuvati noge za SP šetajući po terenu zaebo se pošteno
zadužio je klub mnogo, ali ovo je neprihvatljivo
Argentini je plafon 1/4 finala, ili polufinale ako ih pomazi žrijeb
6,8..Stvarno ne znam da li je malo ili puno s obzirom na poziciju. Vise od kilometara mene je iznenadilo malo ucesce u igri
gnjev wrote:Nije sto je barsa bila tanka nego atletiko jaci nego ikad
Atletico je odličan. Od Simeonea, preko igrača do navijača. Pobijedili su koga su sreli. U LŠ jedini nepobijeđeni tim. Simeone je genije. Trener godine.
Picajzla wrote:Messija protjerati iz kluba zbog ne zalaganja.
Prvo ga par utakmica na kklupi drzati, zatim ga izvizdati sa tribina a onda noga. Zvuci poznato.
To je reakcija mrtvog navijaca barcelone veceras
Jutro je pametnije od noci. Ima par kandidata koji su zreli da odu na mundijal svjezi i odmorni a kad se zavrsi mundijal da dodju da odnesu stvari, dobiju sat za uspomenu, i dovidjento